دوئل عشقی با اسلحه در خیابان سردار جنگل !

مهر نوشت:


پسر جوانی که در دوئل عشقی رقیب خود را با شلیک گلوله از پا درآورده بود، با حضور در اداره آگاهی خود را تسلیم کرد.
ساعت 22 و 30 دقیقه 26 اردیبهشت امسال ماموران پلیس از قتل پسر جوانی در خیابان سردار جنگل با خبر شدند. با حضور ماموران در محل و تایید خبر، بلافاصله موضوع به قاضی کشیک ویژه قتل و پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام شد که با حضور بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران و تیم بررسی صحنه جرم ، تحقیقات از همان محل وقوع جنایت در دستور کار کارآگاهان اداره دهم قرار گرفت .

با آغاز تحقیقات ، زنی حدود 25 ساله به نام "مینا . ز" در اظهارات اولیه خود به کارآگاهان گفت : پشت چراغ قرمز توقف کرده بودم که ناگهان دو نفر پس از سوار شدن به داخل ماشین ، با یکدیگر درگیر شده و یکی از آنها با اسلحه اقدام به تیراندازی به نفر دوم ـ در صندلی جلو ـ کرد و پس از آن نیز از ماشین پیاده و از محل متواری شد. با توجه به اظهارات "مینا . ز" و وجود تناقضات متعدد میان گفته های وی با اسناد و مدارک به دست آمده از بررسی صحنه جنایت ، کارآگاهان اقدام به بازداشت مینا و انتقال وی به اداره دهم کردند .

با انتقال مینا به اداره دهم و آغاز تحقیقات تخصصی ، وی به ناچار لب به اعتراف گشود و در اعترافات خود عنوان داشت که جنایت از سوی جوانی 24 ساله به نام "فرزاد . الف" انجام شده که از چندی پیش به او پیشنهاد ازدواج داده است.

مینا ادامه داد: از چند ماه پیش فرزاد به من پیشنهاد ازدواج داده بود و این در حالی بود که جوان دیگری به نام محسن . ف 33 ساله نیز از من درخواست ازدواج کرد. همین موضوع باعث شد تا نتوانم به فرزاد که در پیشنهاد خود پافشاری می کرد، جواب مشخصی بدهم. شب حادثه نیز در حالیکه قصد داشتم تا شرایط ازدواج خود را با محسن در میان بگذارم و به او بگویم که من به فرد دیگری یعنی فرزاد علاقه دارم ، ناگهان فرزاد سوار ماشین شد و پس از قدری درگیری با محسن، با شلیک گلوله اقدام به کشتن محسن کرد و بلافاصله از محل متواری شد.

با شناسایی متهم پرونده ، دستگیری وی در دستور کار اداره دهم قرار گرفت و کارآگاهان در تحقیقات خود دریافتند که وی پس از ارتکاب جنایت ، تهران را به مقصد شمال کشور ترک کرده که با آموزش های ارائه شده به خانواده متهم ، سرانجام او 30 اردیبهشت با مراجعه حضوری به اداره دهم ، خود را به کارآگاهان تسلیم کرد.

متهم در اعترافات خود با اعتراف صریح به ارتکاب جنایت ، در اولین اظهارات خود به کارآگاهان گفت : به هیچ عنوان قصد کشتن مقتول را نداشتم و تنها می خواستم تا با اسلحه او را بترسانم که ناگهان اسلحه شلیک شد و گلوله به سرش خورد.  چند وقتی بود که با وجود تماس های فراوان برای گرفتن پاسخ درخواست ازدواجم ، مینا پاسخ تلفن های مرا نمی داد و هر بار که جواب تماس هایم را می داد، به بهانه های مختلف از دادن جواب نهایی به من خودداری می کرد . برای همین با تصور اینکه او قصد ازدواج با شخص دیگری را دارد، تصمیم گرفتم تا او را تحت نظر بگیرم . شب حادثه ، مینا را در میدان پونک با جوان دیگری دیدم که آن جوان سوار ماشین مینا شد و به سمت خیابان سردار جنگل حرکت کردند . پس از آنکه جلو ماشین مینا را گرفتم ، به صندلی عقب ماشین رفتم و از آن جوان پرسیدم که در داخل ماشین مینا چه کاری دارد که او پاسخ داد "به تو هیچ ارتباطی ندارد" و پس از آن بود که میان ما دو نفر درگیری ایجاد شد . مقتول از لحاظ بدنی از من بسیار قوی تر بود و وقتی که دیدم او در حال کتک زدن من است ، قصد داشتم تا با اسلحه ای که از چند روز قبل تهیه کرده بودم او را بترسانم که ناگهان گوله ای از اسلحه شلیک شد و به سر مقتول خورد.

+86
رأی دهید
-185

salad shirazi - دبی - امارات
من در عجبم که واقعا آیا یک دختر ارزش این رو داره که بخاطرش یک نفر رو بکشی؟؟؟بعد از اختلاس و نمک دریاچه ارومیه چیزی که تو کشور فراوونه و روی دست همه باد کرده همین دختره..هرکجای ایران که یک سنگ ریزه پرتاب کنی 99% میخوره به کله یه دختر..همه هم دربدر دنبال شوهر میگردن..خب برو سراغ یکی دیگه..واقعا که..
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 17:26
onsore ahriman - مارسی - فرانسه
salad shirazi - دبی - امارات. گل گفتی. منتها میدونی که ، خریت مرد کلا حد و مرز نداره.
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 17:41
gharibe UAE - ابوظبی - امارات
اسلحه با خودت میبری باد میگی اصلا قصد کشتن نداشتم یه لحظه فکر نکردی که اون بیچاره هم پدر و مادری مثل تو داره!!!! چقدر این مردم بیرحم شدن
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 17:43
poriyaye_vali - دوحه - قطر
مثل همیشه،،،،همیشه پای یک زن در میان است
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 17:45
مانفرد - ایران - ایران
اون کارآگاه احمق تفنگ رو جایی گذاشته که متهم به راحتی میتونه برش داره و خالق یه صحنه اکشن بشه
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 18:03
Rahsaba - کلاگنفورت - اتریش
salad shirazi - یعنی عاشق اون کامنت نوشتنتم! مردم از خنده، سالاری
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 18:06
oghab - هلسينكي - فنلاند
اقا فرزاد سریع اویزون بشه حیف اکسیژن
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 19:21
پرفسور - دن هاق - هلند
چه با حال .. "ناگهان گوله ای از اسلحه شلیک شد و به سر مقتول خورد!!".. این اسلحه ها چه قدر بی تربیت هستن!.. یه دفعه الکی شلیک میکنن به سر یارو...
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 19:46
jirjir - لاس وگاس - امریکا
بابا چقدر خبر های بد میشنویم که باعث وبانی ان این خانم ها هستند دختره کثافت با کارهای احمقانه ببین چطور جوون مردم رو به کشتن داد حالا میگه سر دوراهی عشقی بودم فقط باید به اون جوون گفت که خیلی خری .
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 19:50
be_pa_khaste - هارلم - هلند
اینا یه مشت حیون هستن به خاطر یه دختر آدم بکشی که چی‌ که آخرش هم خودتو اعدام کنن من نمی‌فهمم چی‌ تو سر اینها می‌گذره
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 19:54
Evil son - اسلو - نروژ
وقتی‌ به برکت قوانین اسلامی دختر و پسر از بچگی‌ تا مرگ بینشون مانع گذاشتند،و هیچکدوم از جنس مخالف چیزی نمیدونه دقیقا مثل زمان پیامبرشون برای بدست آوردن ،جنایت هم میکنند،
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 19:58
بچه شمروون - آمستردام - هلند
درسته که ندیده و نسنجیده نمی‌شه نظر داد اما من نظر می‌دم ایشون یا خودش بچه بسیجی بود ه یا کس و کارش شلوار الا پلنگیش داد میزنه
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 20:04
فامیله دور - تهران - ایران
salad shirazi: تو مو میبینی و مجنون پیچش مو. البته باهات موافقم ولی این اتفاقا بیشتر از بی فرهنگی و ناآگاهی ملت میافته که مسولش فقط و فقط حکومت هست که حماقت و جهالت رو از بام تا شام بین مردم رواج میده
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 20:12
Neda02 - اتاوا - کانادا
salad shirazi - دبی - امارات. اولا کشتن یک موجود زنده کاری بسیار حیوانیه که هیچ‌جوری هم قابل توجیه نیست. ولی شما با این همه ارزشی که برای زن قائلی و لابد یادت رفته که خودت هم از رحم یک زن بیرون اومدی، حقش بود که به دنیا نمی‌اومدی تا شاید دنیا کمی‌ اطیف‌تر بشه. اگه انسان‌هایی مثل تو زیاد نشن، انسانیت هم منقرض نمی‌شه. ثانیا حتما عیبی چیزی داری و دستت به خیالشون هم نمی‌رسه که این‌جور بال بال می‌زنی.
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 18:17
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
salad shirazi - دبی - امارات. کار به این مساله ندارم !! ولی‌ تو افلیج فکری این چه طرز صحبت از یک زن یا دختر است؟؟؟؟؟؟ نکند وطنت عربستان را با ایران اشتباه گرفتی‌-?????--مرگ بر دینت خدایت!!
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 20:34
XMAN2 - کارا کاس - ونزوئلا
جون آقا جون اگه اینقد هزینه و وقتی‌ که صرف بگیرو ببندو مبارزه با بی‌حجابی کردن صرف کارهای دیگه میکردن الان شاهد این همه قتل و جنایت توی روز روشن وسط شهر نبودیم . نیروی انتظامی بجای همراهی با گشت‌های ارشاد و دستگیری دخترها بره دنبال کار اصلیش ، تنها کسی‌ که تونسته بود با اراذل و اوباش مبارزه کنه و آمار قتل و جنایت و توی تهران پائین بیاره تیمسار امیدیان بود و بس ، حیرونم که کی‌ میخوان یه فکر‌ اساسی‌ برا این موذل اجتماعی بکنن ؟!! اگه نیروی انتظامی توان برخورد با این بی‌ همه کسا (اراذل و اوباش ) رو نداره ، حفاظت شهر رو بسپارن به بسیج ، جون آقاجون ۴۸ ساعته شهر رو آرومش می‌کنن ، آره آقا جون برید داییتونو دیوونه کنید.
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 22:10
OnLine. - تهران - ايران
salad shirazi - دبی - امارات onsore ahriman - مارسی - فرانسه من با هر دوتون موافقم.lolololl
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 22:48
OnLine. - تهران - ايران
بچه شمروون - آمستردام - هلند یادم رفت بگم با نظرت موافقم به نظره منم همینجوره که بچه شمرون میگه درسته .
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 22:52
پروردگار - تهران - ایران
ده تا کامنت گذاشتید هشت تاش توهین کردید به دخترا من نمی دونم یا تو این سایت دختر نیست یا اگه هست لنگه کفش ندارند که از خودشون دفاع کنند شایدم سکوت شون علامت رضاست
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 23:10
ghafas - مشهد - ایران
جای این بودم با همون اسلحه ایکه الان تو عکس رو میزه خودمو می کشتم حیف هوا
شنبه 30 ارديبهشت 1391 - 23:29
shosho-de - بن - آلمان
واقعا ادم با خوندن این اخبار نمی دونه بخنده به حماقت برخی از انسان ها یا گریه کنه از این همه سخاوت و بدبختی و بی شعوری حال گیریم خریت مرد اندازه نداره!اما آخه دختر احمق دیوانه تو چطور به خودت اجازه دادی با احساس 2 مرد بازی کنی؟اینقدر بی شرافت هستی که به راحتی با مردم بازی می کنی!مندارم از دست این دخترای ایرانی دیگه دق می کنم بابا چقدر زن ها بی چشم و روح و گستاخ شدن درسته که توی اون مملکت آزادی بیان و اینها نیست و زن ها تحت فشار زیادند اما دیگه نه اینکه راست بری چپ بیای گند بزنی به همه چیز کمی حیا و شرافت و آبرو هم چیز خوبی که اکثز خانم ها و دخترای ایرانی ندارند که ندارند...ان مرد که مرد آن آقا هم یا ماداملعمر میره زندان یا قصاص میشه آخرش شنگول خانم با یک مرد دیگه ازدواچ می کنه و خوش می گذرونه واقعا باید گریه کرد بخ حال این جامعه مشنگ بیمار!دختر نخورده مسته!
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 00:02
oyama - تهران - ايران
مینا این دو تا رو فرستاد رو مین ا........................... 2 نفر دزد خری دزدیدند اندو بودند گرم زد و خورد دزد سوم خرشان را زد و برد خوبه که رو حجله ها نمیتونن بنویسن جوان ناکام
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 02:18
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
مثل همیشه پای خریت آقایان در میان است ؛من هم در عجبم که چرا مردها حماقت همجنسان خودشون را به پای دخترا میگذارند بابا دختره حق داره انتخاب کنه , حق دار معاشرت بکنه , حق داره بفهمه با کی میخواد ازدواج بکنه طرف شو بشناسه دلیل نمیشه تا یکی ازش خواستگاری کرد زنش بشه که مبادا طرف باعث قتل یکی دیگر بشود, واقعا برای همه کسانی که تقصیر را به گردن دختر میاندازند متاسفم شماها فکر کردید که زنهاتوی ایران عروسک هستند که بگی من اینو میخوام برن برات بخرند ؛اون دختر خانم محبور نیست با کسی که دوستش نداره ازدواج بکنه از این مسائل تو خارج از ایران هم وجود دارد فقط طرف مقابلش شعور داره بهش وقت میده فکر بکنه و تصمیم بگیره که میخواد با کی زندگی بکنه ولی مردهای ایرانی از این شعور بر خوردار نیستند چون رفتند خواستگاری دختره طرف دیگه باید زنش بشه.
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 02:34
porharfi - آرنم - هلند
یکی به این پسر ها بگه ..اینهمه دختر بی شوهر ریخته !!..همجنس خودت را. میکُشی ..باز دختر بیشتر ریخته توی ایران ..ای بابا ..قتل برای دختـــر!؟..
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 04:07
OnLine. - تهران - ايران
shosho-de - بن - آلمان. دوست عزیز تو اجازه نداری به کل دخترا توهین کنی‌ چون یه نفر این کارو کرده،دوما پسرا هروز و هر دقیقه دارن با احساسات دخترا بازی می‌کنن صدا از کسی‌ در نمیاد ،سوماً سخاوت یعنی‌ بخشندگی من نمیدونم این کلمه اینجا چیکار می‌کنه و چه معنی‌ میده بجای این نظر بیخودت فارسی تو قوی کن که نظر میذاری حداقل از کلمات درست استفاده کنی‌، آدم خندش نگیره.
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 08:10
bambook - تهران - ایران
فکر کنم همه حادثه میدان کاج سعادت اباد یادشونه هنوز . اگه دخترا انقد farsi 1 نگاه نکنن و بوالهوسی و کارهای انجنانی رو بزارن کنار و به یکنقر راضی باشن دیگه از این خبرها نمیشنویم
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 08:54
TINA2012 - ارومـــــــــــیه - ایـــران
این روزا پسرا چه ندید بدیددخترا شدندبخاطر یه دختر جفتشون میرن رو هوا
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 09:08
setayeshz565 - وین - اتریش
shosho-de - بن - آلمان" شما که رفتین رو منبر پائین هم نمیاین میشه در مورد خریت و درک پائین مردهای ایرانی هم توضیح بدین؟همه حرفهائیکه در مورد خانمها زدین دلیل کافی برای جنایت توسط آقایون نیست.
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 09:49
Ali vali - لندن - انکلستان
اقائ  سالاد شڍرازئ مثل اڍنکه خانواده شما را با سنک جابجا شدند ڍا اڍنکه خاطره بدى دارئ
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 09:26
setayeshz565 - وین - اتریش
پروردگار - تهران - ایران:با نظر شما موافقم"اما متاسفانه تمام این اتفاقات احمقانه داره توسط همین آقایون پر ادعا صورت میگیره مثل اسید پاشی و غیره میگن چیزیکه زیاده زن و دختره اما همینا اگه پاش بیفته همین کارها رو دوباره تکرار میکنن و حماقت آقایون حد و اندازه نداره
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 09:44
shosho-de - بن - آلمان
OnLine. - تهران - ایران. بینم از کجای نوشته من انقدر خوب رداشت کردی که من به همه خانم ها توهین کردم؟لطفا قیل از اینکه آتیش بگیری جمله ها رو خوب بخون همه فارسی نوشته شد و اگر مشکل معنی داری به فرهنگ لغت رجوع کن اگر هم نداری بپرس اگر هم نمی خوای بپرسی پس بی خیال!درضمن و درنهایت شما میایید اینجا بر نظرات دیگران نظر بدی یا نظر شخصی خودت رو بنویسی؟هر وقت نظر من رو بعنوان مطلب درچ شد انتخاب کردن بله می تونید در غیر این صورت اجازه بدید دیگران نظر شخصی خودشون رو مطرح کنند و شما هم نظر خودت مرسی!
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 21:18
shosho-de - بن - آلمان
setayeshz565 - وین - اتریش. منبر جایی که شما شاید ..دارید نه من .من بالای منبر نیستم بلکه سر جای خودم هستم در مورد سئوال شما و جوابش اون رو خودتون با فضیلت بالای خودتون می تونید پیدا کنید من نظر خودم رو دادم همین!
یکشنبه 31 ارديبهشت 1391 - 21:22
hovakhshatare - تهران - ایران
salad shirazi - من قصدم تایید کاری که این جوان احمق کرده نیست چون قتل در هیچ شکل و صورتی مجاز نیست و قاتل باید مجازات بشه اما جمله‌ای که شما نوشتی \"من در عجبم که واقعا آیا یک دختر ارزش این رو داره که بخاطرش یک نفر رو بکشی؟؟؟\" اولا که بسیار ضدزن و جنسیت‌گرایانه است که البته با توجه به حضور شما در دبی و این که احتمالا مسلمون هستید و از دید اسلام زن آدم محسوب نمی‌شه تا حدی قابل درکه اما مساله اینجاست که اگر انسان برای شما ارزشی نداره پس چی ارزش داره؟ دید شما و تمام معتقدان به دین غیرانسانی اسلام متحجرانه و وحشیانه است. یادتون باشه مادر شما هم یه زنه و زمانی هم یه دختر بوده که به قول شما هیچ ارزشی نداشته! یه کمی دید انسانی داشتن هم خوب چیزیه!
دوشنبه 1 خرداد 1391 - 10:58
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.