سفارت ایران در جمهوری آذربایجان تجمعات اعتراضی اخیر را محکوم کرد

 

بر اساس بیانیه سفارت ایران در جمهوری آذربایجان، در تجمع اعتراضی شانزدهم ماه مه شعارهایی علیه جمهوری اسلامی و آیت الله خامنه ای داده شده است

سفارت ایران در جمهوری آذربایجان با انتشار بیانیه ای تجمع شش روز پیش در بیرون ساختمان این سفارتخانه را محکوم کرد.این تجمع دانشجویی در اعتراض به سیاست های دولت جمهوری اسلامی برگزار شده بود.


در بیانیه سفارت ایران، این تجمع یک تظاهرات "فرمایشی" از سوی برخی "حلقه های" داخل جمهوری آذربایجان خوانده شده: "این تجمع با هماهنگی جریان ضد اسلامی منطقه که از سوی غرب و صهیونیست ها ایجاد شده، انجام شده است."

سفارت ایران در آذربایجان در این بیانیه می گوید سخنان توهین آمیزی در مورد رهبر جمهوری اسلامی ایران در این تجمع شنیده شده است. این بیانیه اخطار می دهد: این گونه اقدامات می تواند عواقب ناخوشایندی در پی داشته باشد."

در این بیانیه همچنین آمده است که "نیروهایی که چنین حرکت هایی را برنامه ریزی کرده اند آگاه نیستند که توهین به احساسات مذهبی و تحریک خشم میلیون ها پیرو رهبر شیعیان جهان به ویژه ساکنان استان های آذری زبان جمهوری اسلامی ایران که آماده اند جان خود را در راه او ( آیت الله خامنه ای) فدا کنند، می تواند برای طراحان این سناریوی ضعیف و شرربار بسیار خطرناک باشد."

در این بیانیه از دولت جمهوری آذربایجان خواسته شده که در این مورد واکنش نشان بدهد و مجرمان را به مجازات برساند.

در این بیانیه همچنین تظاهرات روز ۱۶ مه در جهت منافع غرب و اسراییل خوانده شده و از اینکه مقامات جمهوری آذربایجان از این تظاهرات حمایت کرده اند اظهار تاسف شده است.

گروهی از دانشجویان دانشگاه دولتی جمهوی آذربایجان، روز جمعه، ۲۲ اردیبهشت ماه، مقابل ساختمان سفارت ایران در باکو تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند. این افراد شعار هایی مانند "ننگ به دولت ایران"، "اسلام آنگونه که می‌گویید نیست"و "ایران به آذربایجان مواد مخدر، تروریست و افراطگرایی می‌فرستد" سر داده بودند.

به گزارش خبرگزاری فارس، چند روز قبل از برگزاری این تجمع، تجمع دیگری در برابر کنسولگری جمهوری آذربایجان در شهر تبریز برگزار شده بود.

این تظاهرات که به گزارش خبرگزاری فارس توسط "دانشجویان، روحانیون، جانبازان هشت سال دفاع مقدس که در کنار سایر اقشار شرکت‌کننده در تجمع‌ اعتراض‌آمیز علیه سیاست‌های ضد دینی و اسلام‌ستیزانه دولت جمهوری آذربایجان در مقابل سرکنسولگری این کشور در تبریز تجمع کرده بودند، خواستار حضور سرکنسول این کشور یا یکی از کارمندان آن برای ارائه توضیح در خصوص عملکرد دولت باکو و اجازه انجام رژه همجنس‌بازان در این کشور مسلمان شدند".

رژه همجنسگرایان و مدافعین حقوق همجنسگرایان از کشورهای مختلف دنیا، یکی از بخش‌های مسابقه هنری "یوروویژن" است که قرار است در جمهوری آذربایجان برگزار شود.

جمهوری آذربایجان امسال میزبان این دور از مسابقات یوروویژن است که قرار است ششم خرداد در باکو، برگزار شود. در این رقابت سالانه آواز خوانی، هنرمندانی از ۴۲ کشور دنیا حضور خواهند داشت.

+85
رأی دهید
-114

arian1 - ابادان - ايران
واقعا که جمهوری اسلامی باعث ننگ هر ایرانی‌ آزاده است به امید نابودی و سرنگونی هرچه زودتر این نظام شیطانی . مرگ بر خامنه‌ای و تمام عناصر این نظام
‌پنجشنبه 28 ارديبهشت 1391 - 21:59
Afshin London - لندن - انگلستان
تاحالا فکرشو کردید که اگر استفراغ ببخشید انقلاب نشده بود همین آذربایجان و چند استان باستانی جدا شده دوباره به ایران میپیوستند؟ بفرض اینکه مردم اونجا روی مرزهای خودشون پافشاری میکردند حداقل رابطه دوستانه و عاقلانه تری با آنها میداشتیم. ولی حالا به برکت حکومت ضدایرانی حاکم بر ایران هرچه بیشتر از ما دور میشوند. به امید نابودی رژیم اشغالگر ایران
‌پنجشنبه 28 ارديبهشت 1391 - 22:35
1k adame sadegh - تورنتو - كانادا
دخالت در کشورهای دیگر همین عواقب را دارد. پست فطرت‌های اسـ...
‌پنجشنبه 28 ارديبهشت 1391 - 23:15
uk.ali - لیورپول - انگلیستان
تا ایران را ویران نکنند ! راحت نمی نشینند ! !!!!
جمعه 29 ارديبهشت 1391 - 00:53
میکایل - مالمو - سوئد
کدوم رهبر همش چهار پنج هزتا آخوند حقو ق بگیر و چنتا بیسواد خر دوره بره اونو گرفتن بابا دنیا ریشه تون‌ وجب کردن همش خالی‌ بندی هیچ قدرتی‌ ندارید فقط پارس می‌کنید
جمعه 29 ارديبهشت 1391 - 01:12
mostafiamiri - کپنهاک - دانمارک
یک همچین بیانیه ائی هم سفارت ایران در دانمارک صادر کرده .به معترضین به حکم ارتداد شاهین نجفی و خواستار مجازات ایرانیان حاضر و عوامل تشکیل ان اعتراض شده.شما هم میتوانید در یوتوپ ببینید. ظهور نقی در دانمارک. به فارسی تایپ کنید.
جمعه 29 ارديبهشت 1391 - 07:06
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.