حداد عادل: مرتضوی قول داد به هر صورت استعفا کند

غلامعلی حداد عادل، نماینده اصولگرای مجلس،  

یک روز پس از آن که سعید مرتضوی، رییس صندوق تامین اجتماعی، دادن «قول شرف» برای کناره گیری خود را رد کرد، غلامعلی حداد عادل، نماینده اصولگرای مجلس، روز سه شنبه ۲۶ اردیبهشت گفت که سعید مرتضوی به وی قول داده که از سمت خود استعفا کند.

 
غلامعلی حداد عادل در نامه ای درباره دیدار خود با سعید مرتضوی نوشته است:« آقای مرتضوی اظهار داشته‌اند که لفظ «قول شرف» را نه در جلسه‌ای که با من داشته‌اند نه در جلسه‌ای که با آقای توکلی داشته‌اند به کار نبرده‌اند. بدیهی است که هر قولی «قول شرف» است، چه کلمه «شرف» به دنبال قول بیاید و چه نیاید.»
 
حدادعادل همچنین گفته است:«حقیقت این است که آقای مرتضوی در همان جلسه دیدار و گفت وگوی بنده و آقای زاکانی با ایشان در تاریخ ۲۶ فروردین ۹۱ ، بعد از آنکه پیشنهاد بنده را پذیرفتند و قول دادند که استعفا کنند و متن استعفای خود را هم نوشتند، به بنده گفتند حال که من تصمیم به استعفا گرفته‌ام مایلم به قوه قضاییه برگردم و چون در حال حاضر در حالت «تعلیق» قرار دارم، مایلم هر چه زودتر محاکمه شوم و از حال تعلیق و بلاتکلیفی خارج شوم و بتوانم بعد از صدور حکم دادگاه، به قوه قضاییه بازگردم.»
 
حدادعادل اضافه کرده است: « آنچه مسلم است این است که آقای مرتضوی با قبول استدلال‌های اینجانب، قبول کردند که استعفا کنند و قول دادند که به هر صورت استعفا کنند.»
 
حداد عادل می گوید، سعید مرتضوی متن استعفای خود را در آن نشست به وی و آقای زاکانی نشان داده و سعید  مرتضوی در صحبت با وی استعفای خود را «منوط و مشروط به موافقت وزیر کار و رییس جمهوری» نکرد.
 
سعید مرتضوی اسفندماه سال گذشته  از سوی وزیر کار به عنوان رییس صندوق تامین اجتماعی منصوب شد و  به دنبال آن  گروهی از نمایندگان  در اعتراض به این انتصاب طرحی را برای استیضاح وزیر تعاون امضا کردند. اما  پیش از آغاز جلسه استیضاح، اعلام شد که نمایندگان استیضاح کننده امضای خود را پس گرفته اند.
 
احمد توکلی و غلامعلی حداد عادل، دو نماینده اصولگرای مجلس، گفته بودند که سعید مرتضوی به آنها گفته که استعفا داده و در نهایت امضا کنندگان طرح استیضاح امضای خود را پس گرفتند و استیضاح انجام نشد.
 
 این در حالی است که وکیل مدافع سعید مرتضوی، روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت با ارسال نمابری به نقل از وی اعلام کرده بود که سعید مرتضوی اظهارات احمد توکلی مبنی بر  دادن «قول شرف» در زمان مطرح شدن استیضاح وزیر کار برای کناره گیری از سمت خود را رد کرده  و از وی به اتهام «نشر اکاذیب»  شکایت کرده است.
 
طبق این گزارش، سعید مرتضوی گفته است «تنها قولی» که داده، اعلام آمادگی برای استعفا بوده است.
 
«معلوم خواهد شد چه کسی دروغگو است»
 
درهمین حال، احمد توکلی  نیز به نامه سعید مرتضوی در خصوص تکذیب «دادن قول شرف» واکنش نشان داده و گفته است که از رسیدگی قضایی به شکایت  سعید مرتضوی  استقبال می‌کند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس احمد توکلی گفته است:«وقتی در استیضاحی که انجام خواهیم داد اسناد علیه او را افشا کردیم، معلوم خواهد شد چه کسی دروغگو است.»
 
هفته گذشته شش تن از نمایندگان  مجلس خواهان استیضاح وزیر کار جمهوری اسلامی شده و گفتند در صورت ابقای سعید مرتضوی در سمت مدیریت صندوق تامین اجتماعی، استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مجلس نهم پیگیری خواهد شد.
 
روز چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه،  احمد توکلی، علی مطهری، محمد دهقان، الیاس نادران، علیرضا زاکانی، مسعود پزشکیان و حسین نجابت، در اطلاعیه‌ای گفته اند، استیضاح وزیر تعاون به دلیل صدور حکم مدیر عاملی صندوق تامین اجتماعی برای سعید مرتضوی، در دیوان عدالت اداری در حال رسیدگی است و افزوده‌اند که «امید زیادی به لغو این حکم غیر قانونی» وجود دارد.
 
از سعید مرتضوی به عنوان متهم ردیف اول در پرونده وقایع بازداشتگاه کهریزک در سال ۱۳۸۸ نام برده می‌شود، وقایعی که به دنبال اعتراضات سال ۱۳۸۸ دست‌کم چهار کشته در کهریزک بر جای گذاشت.

+46
رأی دهید
-86

bezal - ونکوور - کانادا
جالب است بعد از این همه جنایت دوباره میرود سر یک پست دیگر که باز هم جنایت کنه.!؟ خدایا به داد این مردم برس
‌چهارشنبه 27 ارديبهشت 1391 - 03:55
shekan - تهران - ايران
مردک خودتو مسخره کردی . لیاقت نداری یک آدمکش کثیفو از کار بر کنار کنی بعد ادعای مدیریت جهانو داری .
‌چهارشنبه 27 ارديبهشت 1391 - 08:06
هنرمند ایرانی - تهران - ایران
چقدر هم از خودش مطمئنه ناکس .. .!
‌چهارشنبه 27 ارديبهشت 1391 - 11:58
علی بهرام نژاد - کرمان - ایران
آخه "ابو موسی اشعری"زمان کجای دنیا بر اساس قول شرف یه آدم بیشرف قاتل پست تصمیمگیری میکنند که تو و دیگر پاچه خواران اینکار را کردید؟؟؟؟؟؟؟مگه غیر از اینه که اینقدر آتو دست این یارو جانی آدمکش متجاوز دارین که نمیتونین سر به سرش بزارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
‌چهارشنبه 27 ارديبهشت 1391 - 20:44
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.