بازارچه فرش ایرانی در هامبورگ

 

نمایی از محله معروف "شهر انبارها" (Speicherstadt) در هامبورگ آلمان که بازارچه فرش ایرانی نیز در آن قرار دارد. حدود ۵۰ تاجر فرش در این ساختمان به عرضه فرش دستباف ایرانی مشغولند.

 

  

به گزارش خبرگزاری رویترز، کسب و کار این فروشندگان، که در پنجاه سال گذشته این ساختمان تاریخی با آجرهای قرمز رنگ را به مرکز عرضه فرش دستباف تبدیل کرده اند، با وجود اعمال تحریم ها علیه ایران خوب نیست.

  

آمریکا واردات فرش ایرانی را، حتی از یک کشور ثالث، به آن کشور ممنوع کرده است.

   

با ممنوعیت ورود فرش ایرانی به آمریکا، تاجران فرش ایرانی، که تقریبا همه آنان ایرانیان مهاجرند، از عرضه این کالا در بزرگترین بازار فرش محروم شده اند.

  

علاوه بر ممنوعیت ورود فرش ایرانی به آمریکا، اعمال تحریم های دیگر علیه ایران و همچنین محرومیت بانک های تحت تحریم ایرانی از دسترسی به خدمات سوئیفت (که برای نقل و انتقال جهانی پول لازم است) وضعیت این تاجران را بیش از پیش بدتر کرده است. عکس بالا: کپی یک روزنامه چاپ ۱۹۵۴ که کنراد آدنائر صدر اعظم وقت آلمان را نشان می دهد و فرش هایی که در این بازارچه در انتظار خریدارند.

   

به گفته مدیر عامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های فرش دستباف روستایی ایران، بخش زیادی از فرش‌های دستباف که در بازار آمریکا طی سال جاری عرضه شده در واقع فرش دستباف تولید ایران بوده که به نام فرش غیر ایرانی وارد بازار امریکا شده است.

  

به گفته او آمار گمرک ایران (تا ماه اوت سال ۲۰۱۱ میلادی) نشان می داد که صادرات فرش ایران ۳۰ تا ۳۵ درصد کم شده است.

+231
رأی دهید
-88

morgan123 - واشنگتن - امریکا
همه این دردسرها بخاطر استفاده از انرزی برق هسته ای ؟! آن هم برای کشوری که بزرگترین منابع انرزی فسیلی را در اختیار دارد قابل توجیه است؟!
‌پنجشنبه 7 ارديبهشت 1391 - 01:41
esprit - دارمشتات - آلمان
ایران بهترین کشور از نظر استفاده از انرژی خورشیدی است و رفته دست روی کثیفترین و گرانترین انرژی آنهم از نوع اتمی اش گذاشته و اینهمه دردسر برای خودش و همه ایجاد کرده است. اگر عقل نباشد جان در عذاب است حکایت همین است
‌پنجشنبه 7 ارديبهشت 1391 - 12:36
danial nabi - استكهلم - سوئد
حیف فرش ایرانی‌ زیر پای آمریکایی‌‌های کفتار صفت.
‌پنجشنبه 7 ارديبهشت 1391 - 13:09
kurosh-h - گوتنبرگ - سوئد
danial nabi - استکهلم - سوئد. اگه فرش‌ها زیر پای آخوند شهوتران و شکم پرست باشه خوبه
‌پنجشنبه 7 ارديبهشت 1391 - 20:36
jesus_christ - وين - اتريش
دانیال نبی - استکهلم - سوئد. حیف از سرزمینِ آریایی به زیر پای یک مشت آخوندِ عرب نژاد کثیف. قابل توجه ساندیس خورهای بد بخت...
‌پنجشنبه 7 ارديبهشت 1391 - 21:11
adamalaf - هاوگوسوند - نروژ
(danial nabi - استکهلم - سوئد) ..، به نظر تو این فرشها برازنده دوستان جمهوری آسفالتی تون تو سوریه و لبنان هست .(esprit - دارمشتات - آلمان morgan123 - واشنگتن - امریکا)ایران انرژی هسته ای را بخاطر برق نمیخواد بلکه همونطور که خمینی و اون خامنه‌ای ـ... گفت برای محو کردن اسرائیل عزیز میخواد که اولیشن این خیال مسخره را باخودش به گور برد در مورد دومی‌ هم بنظر میاد که تکرار بشه .
‌پنجشنبه 7 ارديبهشت 1391 - 21:25
aziz iran - کپنهاک - دانمارک
adamalaf - هاوگوسوند - نروژ از کی تا بحال اسرائیل عزیزت شده ؟. دانیال نبی / سگ خارجی به اخوند جماعت شرفش بیشتر است , حداقل سگ حرمت خانه و صاحبخانه ئی که در آن زندگی میکند را دارد این بیشرفها آخوند به هیچ چیز پایبند نیستند حتی دین من در اوردی خودشان.
جمعه 8 ارديبهشت 1391 - 09:50
adamalaf - هاوگوسوند - نروژ
aziz iran - کپنهاک - دانمارک _ از وقتی‌ که یک تنه با ۲۰ یا ۲۲ تا کشور عربی‌ و بیش از ۵۰ تا کشور اسلامی داره در میفته و بین خودشون زندگی‌ می‌کنه و بدون نفت با حدود ۷ ملیون جمعیت ۲۷ تومین اقتصاد جهانی‌ و دهمین ارتش مجهز و مسلح دنیا را داره .
جمعه 8 ارديبهشت 1391 - 16:24
amooojoghdeshakhdar - ونیز - ایتالیا
adamalaf - هاوگوسوند - نروژ : این توهم توئه که ۱ تنه میجنگه و بدون نفت ثروتمنده ....اسرائیل یه شعبه آمریکا تو خاور میانس
جمعه 8 ارديبهشت 1391 - 19:35
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.