تساوی یک بر یک پرسپولیس در برابر الغرافه قطر
علی کریمی، برای پرسپولیس و در برابر الغرافه گلزنی کرد
مهدی رستم پور
از هفته چهارم و در آغاز دور برگشت لیگ قهرمانان آسیا، تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه آزادی مقابل الغرافه قطر متوقف شد. جدال این دو تیم در حضور ۹۶ هزار تماشاگر با نتیجه یک بر یک به پایان رسید. این در حالی است که پرسپولیس در بازی رفت به میزبانی دوحه، با سه گل از سد رقیب خود گذشته بود.
در این بازی غیر از کارلوس کیروش و دستیارانش که همگی لباس قرمز به تن کرده بودند، بهداد سلیمی قهرمان فوق سنگین وزنه برداری جهان نیز به ورزشگاه آمده بود.
پرسپولیس با این تساوی ۸ امتیازی شد و همچنان در صدر جدول گروه D باقی ماند. الغرافه قطر با ۳ امتیاز در رده سوم است.
دیدار بعدی این گروه بین الشباب امارات و الهلال عربستان برگزار می شود. ثبت هر نتیجه ای در آن بازی، تاثیری در تداوم صدرنشینی پرسپولیس نخواهد داشت.
در بازی پرسپولیس با الغرافه که پرتماشاگرترین دیدار این فصل از لیگ قهرمانان آسیاست، فرهاد مجیدی بازیکن ایرانی الغرافه در دقیقه ۲۷ با آودوکیچ تک به تک شد اما سنگربان بوسنیایی از او بهتر عمل کرد. در طول مسابقه هرگاه مجیدی صاحب توپ می شد، سوت های معترضانه تماشاگران نیز به گوش می رسید.
محمد نوری در آخرین ثانیه های نیمه نخست که می توانست با اشاره به توپ، دروازه خالی حریف را بگشاید، فقط سایه توپ را زد و آه از نهاد ۹۶ هزار تماشاگر برآمد.
در دقیقه ۵۵ هم ارسال زیبای کریمی و ضربه سر ایمون زاید، در عین ناباوری بازیکنان و تماشاگران، در دهانه دروازه از بالای دیرک افقی بیرون رفت.
موقعیت هایی را هم فشنگچی و نوری از دست دادند تا بازی بدون گل و در اوج حساسیت ادامه پیدا کند.
فرهاد مجیدی در دقیقه ۷۳ به خاطر تمارض در محوطه جریمه برای گرفتن پنالتی مقابل محمد نصرتی، با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد.
او پس از اخراج، پیراهن زرد الغرافه را درآورد که زیرش پیراهن آبی بر تن کرده بود. مجیدی قصد داشت در صورت گلزنی این پیراهن را به نمایش در آورد اما ناگزیر شد پس از دریافت کارت قرمز، تصمیم خود را عملی کند.
مجیدی هنگام خروج از زمین حرکتی انجام داد که به گزارش خبرگزاری فارس، باعث شد بین هواداران پرسپولیس با معدود تماشاگرا استقلال، «درگیری فیزیکی» پیش بیاید.
فرزاد مجیدی بازیکن سابق استقلال و برادر فرهاد در توضیح این ماجرا گفته است: «فرهاد بعد از اخراج با انگشتانش عدد چهار که تعداد گل های زده او به پرسپولیس است را به هواداران نشان داد.»
گل پرسپولیس را علی کریمی در دقیقه ۸۵ و با عبور از دو مدافع به ثمر رساند. ضربه نهایی او به پای مدافع حریف خورد و ضمن گرفتن ارتفاع، با تغییر جهت وارد دروازه شد.
لارنس کوایه بازیکن غنایی الاصل الغرافه نیز در دقیقه ۹۱ روی حرکتی که دیه گو تاردلی، ستاره
برزیلی این تیم آغاز کرده بود، با شوتی محکم و دقیق برای نماینده فوتبال قطر گلزنی کرد.
در این بازی و در ترکیب پرسپولیس آسمیر آودوکیچ درون دروازه ایستاده بود. شیث رضایی، محمد نصرتی، مهرداد پولادی و سامان آقازمانی در خط دفاعی قرار گرفته بودند.
امیرحسین فشنگچی، علی کریمی، غلامرضا رضایی (۸۱- وحید هاشمیان)، محمد نوری، هادی نوروزی (۶۳- جواد کاظمیان) و ایمون زاید (۸۷- مهدی مهدویکیا) دیگر بازیکنانی بودند که مصطفی دنیزلی از آنها استفاده کرد.
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که به ورزشگاه آمده بود، در این باره گفت: «امروز به اینجا آمدم تا جواب اهانت اماراتیها را داده باشیم و اینکه به تماشاگران احترام بگذاریم و تلافی حرکت اماراتیها را دربیاوریم.»
اظهارات پس از بازی
سرمربی تیم فوتبال الغرافه پس از بازی گفت: کسب یک امتیاز مقابل این همه تماشاگر افتخاری برای فوتبال قطر است. دوست دارم از پرسپولیس به خاطر تماشاگران فهیمش تشکر کنم. این مسئله جالبی است که تماشاگران زیادی در ورزشگاه حاضرند و تیم خود را تشویق می کنند.
او با متعادل خواندن روند بازی و اشاره به فرصت هایی که تیمش در لحظات پایانی از دست داد،
یادآور شد: «پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار داشت و این می تواند به دلیل در اختیار داشتن علی کریمی بزرگ و با تجربه باشد.»
پائولو سیلاس در پاسخ به خبرنگار قطری درباره اخراج فرهاد مجیدی، از اظهار نظر خودداری کرد.
مصطفی دنیزلی نیز درباره دریافت گل تساوی در دقیقه ۹۱ گفت: این گل بدشانسی آسمیر آودوکیچ و پرسپولیس بود و او در بازی هایی که تاکنون همراهمان بوده، وظایفش را به خوبی انجام داده است.
سرمربی ترکیه ای پرسپولیس ادامه داد: «چون سریعتر می خواستیم گل بزنیم کمی احساسی بازی کردیم. ارنج ۱۱ نفره ما درست بود و قصدمان بازی هجومی بود. در نیمه دوم فشار زیادی آوردیم ولی از ضربات آخر نتوانستیم استفاده کنیم و روی کاشته ها دقت کافی نداشتیم. به هر حال ما تعیین کننده گروه هستیم و چشم به نتایج دیگران نداریم.»
سرمربی سابق گالاتاسرای در ادامه گفت: شاید تفکر طرفداران این بود که چون الغرافه را در قطر سه بر صفر بردیم، در تهران هم باید این کار را می کردیم و حتی بازیکنان هم همین فکر را می کنند. من از این مسائل ناراحت نیستم اما از اشتباهات متوالی که در چند مرحله انجام دادیم ناراحتم.