مراسم آغاز اکران جهانی تایتانیک سه بعدی در لندن

فیلم سه بعدی تایتانیک در صدمین سالگرد فاجعه غرق شدن تاتیانیک در سینماهای جهان روی پرده می رود. کیت وینسلت (بازیگر نقش رز) و جیمز کامرون (کارگردان) در مراسم نخستین اکران فیلم که عصر روز سه شنبه ۲۷ مارس در مقابل رویال آلبرت هال لندن برگزار شد.  

 

فیلم تایتانیک در سال ۱۹۹۸ یازده جایزه اسکار برد.کیت وینسلت در سال ۲۰۰۹ برای بازی در فیلم خواننده (Reader) برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر زن شد. 

 

کیت وینسلت به بی بی سی گفت که بازی در فیلم تایتانیک برایش "به شدت اهمیت دارد" و به او "آزادی خلاقانه" داده است. او گفت که هرگز فکر چنین موفقیتی برای تایتانیک را نکرده بود. 

 

کیت وینسلت گفت: "مردم مدام از من درباره تایتانیک می پرسند. برای همین این گونه نیست که من دوباره بعد از مدت ها با این فیلم رو به رو شده باشم. تایتانیک الان در دی ان ای (DNA) من است."  

 

جیمز کامرون، کارگردان فیلم به بی بی سی گفت که هیجان اصلی این فیلم، فقط سه بعدی بودنش نیست بلکه بازگشتش روی پرده سینماست که تاثیر عاطفی خیلی بیشتری دارد. او گفت: "این بازگشت برای خیلی ها یادآور روزهایی است که برای اولین بار این فیلم را می دیدند. و نوجوان ها و جوان هایی هم هستند که این فیلم را هرگز روی پرده ندیده اند."  

 

بیلی زین (بازیگر نقش نامزد رز در فیلم) در کنار کیت وینسلت و جیمز کامرون. جیمز کامرون گفت که نسخه سه بعدی این فیلم، تجربه تماشای آن را یک پله بالاتر می برد.  

 

جیمز کامرون به همراه همسرش سوزی. او گفت که در صورت موفقیت تجاری تایتانیک سه بعدی، به سه بعدی کردن فیلم های دیگرش از جمله ترمیناتور یک و دو فکر خواهد کرد.  

 

کیت وینسلت با دوست پسرش، ند راک اند رول، در این مراسم حاضر شده بود. او مدتی پیش از همسرش سام مندس، کارگردان، جدا شده بود.  

 

پیش از فیلم آواتار در سال ۲۰۰۹، که آن هم ساخته جیمز کامرون است، تایتانیک موفق ترین فیلم جهان بود، با فروش جهانی یک میلیارد و ۸۴۳ میلیون دلار. 

 

بیل پکستون ( از بازیگران فیلم تایتانیک) و لوئیز نیوبری از دیگر حاضران در مراسم بودند.  

 

جان لندو (راست) تهیه کننده تایتانیک و فیلم شاخص دیگر جیمز کامرون، آواتار هم در این مراسم حاضر بود. 

 

دکستر فلچر (بازیگر)  

 

برنارد هیل، بازیگر نقش ناخدای کشتی در فیلم تایتانیک 

+455
رأی دهید
-40

Benika - برن - سوئیس
غم انگیز‌ترین و احساسی‌‌ترین قسمت فیلم برای من جاییست که کیت،رز، پیرزن شده و میبرنش به عرشه کشتی جایی‌ که یه روز می‌خواست خودکشی‌ کنه و اونجا همه خاطرات رو به یاد میاره و گردنبندشو میندازه تو آب:(:(:(
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 09:17
leyli maman - کوالالامپور - مالزی
من صد بارهم این فیلمو ببینم سیر نمیشم.مخصوصا اون صحنه هایی که کشتی در حال غرق شدنه و اون مادری که بچه هاشو داره با کتاب خوندن سر گرم می کنه و از اون طرف هم اون پیر زن پیر مردی که تو اون هیاهو سعی دارن با اغوش گرفتن همدیگرو اروم کنن.بی نظیر این فیلم.
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 09:27
yas abi - ببرسل - لز
ملاک برای بهترین بازیگر زن شدن در هالیوود چیست؟؟!! مثلا با احساس بعضی‌ کردن یا حرکت را با قدرت و تاثیر گذاری انجام دادن؟ می‌دانید که اینها نیست. فقط سکس. برای همین هم بعضی‌‌ها سعی‌ کردند لخت بشد که زود برن هالیوود. خاک بر سرشون.
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 09:34
yas abi - ببرسل - لز
وقتی‌ میگن از اون جدا شد با این ازدواج کرد خندم میگیره. چه ازدواجی ؟ ازدواج یعنی‌ با یک نفر باشی‌ به اون عشق بورزی و با دیگران هم نباشی‌! تو ۲۰ سال کار هنری ۳۰ بار ازدواج(!) میکنند.
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 09:37
yas abi - ببرسل - لز
کیت گفته اون با این بازی "آزادی خلاقانه" بدست آورده!!!
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 09:39
porharfi - آرنم - هلند
کانال 5 ایتالیا 1 شنبه ..تایتا نیک .را نشون میده!!//واسه چندمین بار !!./
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 10:58
delmorde - یوتوبوری - سوئد
خیلی دلم می خواهد سه بعدی آنرا هم ببینم، یک فیلم رومانتیک درام زیبایی بود، من آنرا در تهران فکر میکنم سینما مولن رز بود یا رادیو سیتی، دیدم.
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 11:51
Royan - بوخوم - آلمان
وای پسر ده ساله من بعد از دیدن فیلم هق هق گریه میکرد , بهش گفتم مادر این فیلم است, برای چی خودت را ناراحت میکنی ؟ جواب داد من به فیلم فکر نمیکنم این یه واقعیت بوده من برای این واقعیت ناراحتم آدمهائی که آن موقع مردنند(البته خودش درباره تایتانیک شنیده بود و میخواست که فیلمش راببینه, فکر نمی کردم انقدر ناراحت بشه).
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 12:15
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
این ... تنها چیزی که از هنر هفتم غرب می‌شناسند مثل دینشان----زیر شکم‌است!!!!! ببینید در بالا چه نوشته----تهوع آور
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 14:00
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
yas abi - ببرسل - لز-------ازدواج فقط با یک نفر؟؟؟ پس چرا عاشق رهبر دینت و امامانش هستی‌ که دهها زن داشتند..پس دینت گنددددددد زده به هر چه ازدواج
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 14:03
**elham** - اصفهان - ایران
من هفتهٔ پیش گفتم سه بعدی این فیلم تو سینما اومده واقعا دیدن داره دوستان
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 14:48
celtic warrior - سلتیک - اسکاتلند
ARTEMIS_SW_پاریس_فرانسه. به نظراین نوع افرادزیادبها ندهید فقط یک مشت خزعبل مینویسند بدون ارتباط باموضوع
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 17:51
OnLine. - تهران - ايران
یاس آبی - ببرسل - لز .... پسر ۱۰ سالهٔ رویان - بوخوم - آلمان بیشتر از تو سرش می‌شه .ببین تو فکرت کجاست و اون بچه فکرش کجاست ...ساندیس خور ..
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 19:07
pashmakjon - عالمو - آمریکا
به نظر من تایتنیک یکی‌ از بهترین و با احساس‌ترین فیلمهایی بود که در تمام عمرم دیدم ،بارها و بارها دیدمش و هر بار هم به گریه افتادم چرا؟ چون بر مبنای یک داستان واقعی خیلی‌ خیلی‌ غمناک بود... روحشون شاد
‌چهارشنبه 9 فروردين 1391 - 20:54
bavar88 - آمستردام - هلند
بیچاره گلی‌ که می‌خواست جای کیت را توی این فیلم با لخت شدن بگیرد.. خاک بر سر هر دو تا شون و طرفدارشون که دنیا را با نشون دادن فساد اخلاقی‌ به گند کشاندند...
‌پنجشنبه 10 فروردين 1391 - 01:41
Dara va sara - پرت - استرالیا
ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه... دوست عزیز.................جمله معروفی هست که میگه : سخت است فهماندن چیزی به کسی ،که در قبال نفهمیدنش پول میگیرد..................شما موفق باشید.
‌پنجشنبه 10 فروردين 1391 - 02:56
shahab46 - هانوفر - المان
هنوز نفهمیدی که این یک مساله خصوصی است.دلم بحال ایران می‌سوزه چه... با رهبرانشان سکاندار ایران عزیز هستند،در ضمن هر چی‌ هم از اسم یاس و رز و لاله هم استفاده کنی‌ باز حال مردم ایران از تو و امثالت بهم می‌خورد.
‌پنجشنبه 10 فروردين 1391 - 04:02
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.