هدیل ؛ مشاوری از جنس لطیف برای همه کارهای بشار اسد

هدیل العلی دختری که در ایمیل های فاش شده بشار اسد رئیس جمهور سوریه یک بار در نقش مشاور و بار دیگر در نقش واسطه بین او و شخصیت های مهم ظاهر شده بود توجه بسیاری از ناظران را به خود مشغول کرده است.

                                   هدیل ؛ مشاوری از جنس لطیف برای همه کارهای بشار اسد

ایمیل هایی که بشار اسد طی ماه های گذشته و همزمان با شدت گرفتن اعتراض های مردمی بین حلقه بسیار تنگی از نزدیکان و دوستان خویش رد و بدل می کرد اخیرا در العربیه منتشر شده است و رازهای فراوانی از پشت پرده شیوه برخورد با این بحران را فاش کرده است.

در این ایمیل ها سه زن نقش عمده ای در پیگیری حوادث سیاسی جاری در این کشور داشته اند ؛ هدیل العلی دانشجوی رشته علوم سیاسی در آمریکا ، شهزاد جعفری دختر نماینده دائم سوریه در سازمان ملل و لونا الشبل گوینده سابق تلویزیون.

برخلاف دیگر نزدیکان بشار اسد ، هدیل العلی عنصری ناشناخته بود. بسیاری از دوستان این دختر علوی تبار اهل شهر ساحلی قرداحه پس از فاش شدن ایمیل های رئیس جمهور سوریه از ارتباط نزدیک وی با اسد بسیار شگفت زده شدند.

کنجکاوی روزنامه نگاران پس از آن آغاز شد که ایمیل های فاش شده نشان می دهد هدیل العلی بسیار دوستانه با اسد رفتار می کند.

او پس از آغاز انقلاب از همه دوستانی که با مخالفان احساس همبستگی کرده بودند فاصله گرفت. او بر روی صفحه خود در فیسبوک در یکی از پیام هایی که برای حمایت از بشار اسد نوشته بود او را " دودی " ( دوست صمیمی در زبان عامیانه در آمریکا ) خوانده بود.

پیام های او بیانگر پایبندی به منش سیاسی بشار اسد ، اعتقاد شدید به او و تلاش برای ادامه رژیم وی است.

هدیل العلی در 20 نوامبر گذشته عکسی از دوران دانشجویی بشار اسد برای او ایمیل کرده بود و برای او نوشته بود " خیلی زیباست ؛ بسیار مشتاق تو شدم."

باهوش و جذاب

                                 هدیل ؛ مشاوری از جنس لطیف برای همه کارهای بشار اسد

دوستان هدیل العلی او را دختری باهوش و جذاب معرفی می کنند او از آغاز اعتراض ها در رشته علوم سیاسی در آمریکا به تحصیل پرداخت و مقاله های متعددی برای حمایت از اسد منتشر کرد. هدیل همچنین بین اسد و چندین رسانه غربی برای انجام مصاحبه با رئیس جمهورسوریه واسطه شد.

او چند بار نیز پیش از انجام سخنرانی های اسد پیشنهادهایی به او ارائه کرد و هر بار نیز دیدگاه های برخی شخصیت ها در مورد رئیس جمهور سوریه را به اطلاع وی می رساند.

پس از شدت گرفتن بحران سوریه هدیل العلی از ادامه تحصیل خودداری کرد و برای کمک به بشار اسد به سوریه بازگشت.

در یکی از ایمیل ها هدیل العلی لینک یکی از مقاله های پل وود خبرنگار بی بی سی که به شکل غیرقانونی وارد حمص شده بود برای بشار اسد فرستاده بود . خبرنگار بی بی سی در مقاله خود به اوضاع مخالفان پرداخته بود و دو ماه پس از آن ارتش سوریه مناطق ذکر شده در ایمیل را گلوله باران کرد.

او همچنین درخواست هایی برای انجام مصاحبه از طرف برخی روزنامه نگاران هوادار رژیم اسد برای او ارسال کرد.

وی در نوامبر گذشته در پاسخ به درخواست بشار اسد نام چند تن از شخصیت ها را برای تعیین در پست های دولتی مختلف در لاذقیه برای وی فرستاده بود.

آنگونه که نامه های بشار اسد و هدیل العلی نشان می دهد رئیس جمهور سوریه به این دختر جوان ماموریت داده بود در استانداری های این کشور دست به تغییر بزند. در چندین ایمیل هدیل العلی نام برخی از مسئولان دولتی را ذکر کرده بود و تاکید کرده بود این افراد باید برکنار شوند و از بشار اسد خواسته است افراد دیگری که نام آنها را ذکر کرده بود به خدمت بگمارد.

هدیل و ماموران ایرانی
هدیل العلی در دسامبر گذشته نیز به بشار اسد " مشورت استراتژیک " ارائه داد و از او خواست بگوید " دشمن ما اسرائیل است " و هنگام سخن گفتن از اصلاحات به شکل معتدل و منطقی صحبت کند.

وی پس از سخنرانی بشار اسد در ژانویه گذشته یک پیام بسیار دوستانه برای رئیس جمهور سوریه فرستاد و از " دانش و جاذبه " بشار اسد سخن گفت.

هدیل العلی یک بار نیز پیام حسین مرتضی مدیر تلویزیون العالم در دمشق را به بشار اسد رساند.

مدیر این کانال خبری وابسته به صدا و سیمای دولتی ایران گفته بود متهم کردن القاعده به دست داشتن در انفجارهای اخیر به سود سوریه نیست.

در یکی دیگر از ایمیل ها ، هدیل دیدگاه ماموران امنیتی ایران را به اطلاع رئیس جمهور سوریه رساند. مشاور اطلاع رسانی و سیاسی سفیر ایران در دمشق در دیدار با شخصی به نام حسام که ظاهرا نماینده هدیل است از بشار اسد خواسته بود پرچم اسلام گرایی را از مخالفان برباید و بر مساله فلسطین و مقدسات اسلامی تمرکز و اعلام کند دولت به دلیل مقابله با توطئه از ارائه خدمات لازم به هموطنان بازمانده است.

+113
رأی دهید
-142

kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان
‫خوب که چی ؟‌. ‫مسئله شخصی دو نفره به دیگران چه ربطی داره ؟. ‫در مورد شاه فقید هم همینجوری ... خوری می کردند
‌پنجشنبه 3 فروردين 1391 - 10:25
Azadikhah - تكسل - هلند
بیانیه تکان دهنده دیدبان حقوق بشر: اعمال شکنجه، آدم ربایی، کودک آزاری و حتی اعدام از سوی نیروهای اپوزیسیون سوریه . از این موضوع داغ واقعاً متاسفم. مردم سوریه که روزانه دهها کشته در برابر رژیم تا به دندان مسلح بشار اسد که از حمایت تمام و کمال حزب الله لبنان و جمهوری اسلامی ایران و روسیه برخوردار است، می دهند حق دفاع از خود در برابر دیکتاتوری که با تانک و توپخانه و سلاحهای سنگین مردم را هدف قرار می دهد، دارند. مسئله انتقام گیری مخالفان اسد از نیروهای وی، موضوعی اخلاقی و زشت است، ولی با وجود موج سرکوبی که بشار اسد انجام می دهد، قابل پیش بینی بود، گرچه توجیه ناپذیر است. نحوه کشته شدن قذافی که دردناک بود، نمی بایست ما را از جنایات وی غافل کند و این در مورد سوریه و جنایات بشار اسد هم صادق است.در حالی است که رژیم بشار اسد آغاز کننده و ادامه دهنده موج خونین سرکوب در سوریه بوده و است.
‌پنجشنبه 3 فروردين 1391 - 12:33
Azadikhah - تكسل - هلند
مانند بی بی سی و رسانه های گوناگون که از نظر جمهوری اسلامی گاهی خوب و بد می شوند، اینبار دیده بان حقوق بشر که از مخالفان اسد انتقاد کرده است، جنایات بشار اسد و حامیانش علیه مردم سوریه (از جمله جمهوری اسلامی و روسیه و حزب الله لبنان)، بیشرمانه است.
‌پنجشنبه 3 فروردين 1391 - 12:33
bita tehrani - ونکوور - کانادا
سوری‌ها هم ساندیس خور خارج نشین دارند! پول اینها را هم اوس محمود و اوس رحیم میدن دیگه؟ نفت مجانی به سوریه
‌پنجشنبه 3 فروردين 1391 - 13:49
barzani - كريستيانساند - نروژ
میگویند بشار نابشر چشم پزشکه دوست دارم وقتی که دست مردم سوریه افتاد چشاشو در آرن و به سیخ بکشن
‌پنجشنبه 3 فروردين 1391 - 15:00
karkas - اصفهان - ایران
فرانکفورت آلمان bo ی جمهوری اسلامی میدی
‌پنجشنبه 3 فروردين 1391 - 16:55
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
به قول خانم/ آقای kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان ، خب که چی ! من هم چیزی نفهمیدم !! شاید یه جوری می خواهند این دختر خانم را به او ببندند ! به قول دوستی تو راضی من راضی گور پدر ناراضی !
دوشنبه 7 فروردين 1391 - 07:29
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.