خبرنگاران خارجی را با اتوبوس به حوزه‌های رأی گیری می‌برند

رسانه‌های داخل ایران از اولین ساعات روز جمعه ۱۲ اسفند به بازتاب سخنان دولتمردان در هنگام رای دادن پرداخته‌اند. سید حسن خمینی و هاشمی رفسنجانی از جمله رای دهندگان امروز بوده‌اند.


خبرنگاران خارجی از جمله خبرنگار سی‌ان‌ان و نیز یک خبرنگار ایتالیایی که درحال حاضر در ایران هستند در توئیترشان نوشته‌اند که همه خبرنگاران خارجی را با اتوبوس به حوزه‌های رأی گیری می‌برند و انتخاب دیگری نیست.

هاشمی رفسنجانی و حسن خمینی از چهره‌هایی که متمایل به اصلاح‌طلبان هستند در انتخابات شرکت کرده‌اند. حسن خمینی حاضر به مصاحبه نشده اما رفسنجانی به خبرنگاران گفته: «انشاء الله نتیجه‌ انتخابات همانی که مردم می‌خواهند و رایی که مردم به صندوق می‌اندازند باشد و اگر همان باشد، انشاء الله مجلس خوبی خواهیم داشت».

آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی در اولین ساعات روز جمعه ۱۲ اسفند رای خود را به صندوق انداخت. وی پس از آن در جمع خبرنگاران بر این نکته تاکید کرد که هرچه انتخابات پرشورتر برگزار شود برای آینده و آبرو و حفظ امنیت و مصونیت کشور بهتر است.

خامنه‌ای گفت: «این روزها قدرت‌های شکست خورده استکباری می‌‌خواهند با ایجاد هیاهو خود را حفظ کنند، مسائلی مانند حقوق بشر و تحریم و البته تهدیدهای لفظی را علیه ایران به کار می‌‌برند. ملت ایران پاسخ آن‌ها را با عمل خود نشان خواهند داد».

وی همچنین گفت: «هر چه اجتماع مردم پرشورتر و بیشتر باشد برکت الهی افزون‌تر خواهد شد».

«مشکل هست اما عدم مشارکت راه حل نیست»

آیت الله ناصر مکارم شیرازی، مرجع تقلید ساکن قم نیز پس از آنکه رأی خود را به صندوق انداخت گفت: «ممکن است گله‌ها و دلخوری‌هایی وجود داشته باشد ولی اگر این امر بخواهد مورد توجه قرار گیرد، موجب می‌شود که دشمن به سرنوشت ما حمله کند».

آیت‌الله امینی امام جمعه قم نیز در سخنان مشابهی گفته: «بنده منکر مشکلات نمی‌شوم اما شرکت نکردن در انتخابات مشکلی را حل نمی‌کند. مردم باید با حضور خود در انتخابات انتخابی اصلح داشته باشند تا این افراد مشکل کشور را پیگیری و حل کنند».

آیت‌الله یزدی عضو مجلس خبرگان و رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز پس از انداختن رایش به صندوق گفت: «مردم برای تثبیت نظام و خاموش کردن حرف‌های بیهوده کسانی که به دنبال آسیب به مملکت هستند در پای صندوق‌های رای حضور پیدا می‌‌کنند».
وی همچنین تاکید کرد که این رای‌ها امانت مردم است و باید در مورد هر رای که به صندوق انداخته می‌‌شود احکام امانت رعایت شود».

هاشمی شاهرودی، رئیس سابق قوه قضائیه نیز انتخابات را نماد مردم‌سالاری دینی دانست که به گفته‌ی او می‌تواند الگویی برای کشورهای اسلامی و غیراسلامی باشد و می‌تواند به "شایعه‌پراکنی دشمنان اسلام و نظام" پاسخ دهد. وی ادامه داده: «دشمنان با طرح موضوعاتی همچون نبود دموکراسی، عدم مشارکت را مطرح می‌کنند در حالی که در کشور ما شکل انتخابات طوری است که به صورت آزادانه برگزار می‌شود و دارای امتیازاتی است».

علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران و نامزد انتخابات امروز گفته: «بعد از اعلام نتایج انتخابات، همه افرادی که برای خدمت به این نظام کاندیدا شده‌اند باید به اعتماد و رای مردم احترام بگذارند».

محمد علی‌آبادی، رئیس کمیته ملی المپیک نیز هر رای مردم را مانند «یک بمب اتم دانست که بر سر دشمنان ملت فرود می‌آید».

۱۰ مورد دستگیری و ۵۰۰ مورد تخلف

 رئیس کمیته امنیت انتظامی ستاد انتخابات استان تهران از دستگیری ۱۰ نفر که به ادعای وی برای انجام "عملیات خرابکارانه" وارد استان تهران شده بودند طی پنج روز گذشته توسط دستگاه‌های امنیتی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدتقی باقری با بیان اینکه در حال حاضر طبق گزارش‌های واصله امنیت کامل در شعب اخذ رای در سراسر استان تهران برقرار است، گفت: «خوشبختانه همه تهدیدات امنیتی که توسط بیگانگان قرار بود در داخل کشور صورت بگیرد با اقدامات این کمیته نقش برآب شد».

ساعتی پس از اعلام این خبر اما نعمت‌الله ترکی، رییس هیات بازرسی انتخابات استان تهران گفت ۵۳۰ مورد گزارش تخلف در استان تهران دریافت شده است.

عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان نیز اعلام کرد: «طبق گزارش‌هایی که تا ساعت ۱۱ به ما ارائه شده میزان مشارکت مردم در انتخابات نسبت به مجلس هشتم ۸ الی ۹ درصد بیشتر شده است».

+121
رأی دهید
-102

آه ستمدیدگان - اصفهان - ایران
باید هم اینکار را بکنند و آنها را به جایی که خودشان میخواهند ببرند تا به آنها نشان بدهند اینها ملت ایران هستند،رژیم چندتا سپاهی و بسیجی و چندتا پیرمرد و پیرزن ساده که الف را از ب نمیتوانند تشخیص بدهند را میبره تو صف رای و با مصاحبه های دروغین از طریق تلویزیون حکومتی به مردم نشان میدهد که همه ملت آمدند برای رای و ملت پشتیبان رهبرشان هستند.دوستانی که در خارج هستید هر تصاویری که جمهوری اسلامی از طریق رسانه حکومتیش درباره این انتخابات نشان میدهد باور نکنید همش عوامفریبی است،ملت واقعی ایران هیچکدامشان نرفتند برای رای دادن.
جمعه 12 اسفند 1390 - 14:09
Benika - برن - سوئیس
من از جهان بی تفاوتی فکرها و حرفها و صدا ها می آیم. و این جهان به لانه ی ماران مانند است. و این جهان پر از صدای حرکت پاهای مردمیست. که همچنان که ترا می بوسند. در ذهن خود طناب دار ترا می بافند:(
جمعه 12 اسفند 1390 - 14:46
Azadikhah - تكسل - هلند
یکبار بین چهارسیاست مدار امریکایی و فرانسوی و سوئدی و ایرانی بحث انتخابات بود!. امرکایی گفت ما سیستم انتخاباتمان آنقدر پیشرفته است که بعد از 48 ساعت نتایج معلوم میشود.فرانسویه گفت سیستم ما خیلی پیشرفته تر است زیرا بعد از 24ساعت نتایج مشخص میشود. شخص سوئدی گفت ولی در سوئد سیستم خیلی پیشرفته تر است و نتایج بعد از 12 ساعت مشخص خواهد شد. ایرانیه با تعجب گفت سیستم های شما خیلی قدیمی و عقب افتاده است! در ایران چند ماه قبل از انتخابات نتایج کاملاً مشخص میشود!!
جمعه 12 اسفند 1390 - 14:48
Royan - بوخوم - آلمان
سه گروه پای صندوقهای رای هستند کاسه لیسان و ساندیس خورها,خائنین به وطن و فریب خورده ها .
جمعه 12 اسفند 1390 - 15:03
دل سوخته - اریزونا - امریکا
اگه واقعیت دره منعکس میشه لزومی نداره خبرنگار های خارجی رو با اوتوبوس بجاهایی که خودتون میخواید میبرید اگه بی شرافت بازی درنمیارید بزارید خودشون برن هر جایی که میخوان گزارش تهیه کنن شما که میگید درصد شرکت در انتخابات خیلی بالاست پس چرا از عصری که میخواست خبر های انتخابات پخش بشه شروع کردین ارسال پارازیت روی کانال های فارسی که مردم دسترسی نداشته باشن به اخبار های خارجی لعنت به ... شما ـ... های دروغگو ...
جمعه 12 اسفند 1390 - 16:30
massoudoslo - اسلو - نروژ
مارک تواین : اگر رای دادن چیزی را تغیر میداد ،اجازه نمیدادند که رای بدهید !
جمعه 12 اسفند 1390 - 16:57
dara20 - تهران - ايران
نمایش مزخراف خیمه شب بازی حکومتی که این همه تبلیغ و تعریف و تمجید لازم ندارد.
جمعه 12 اسفند 1390 - 17:27
m_r - سیدنی - استرالیا
با درود. از چرچیل سؤال میشه چرا به جایی این که ایرلند یا یک کشور مجاور انگلستان را محاصره و فلج کنید میروید مثلا این مسیر دور و هندوستان را می‌خواهید استعمار کنید جواب میدهد در کشوری که اکثریت آن نادان و اقلیت آن خائن باشه نفوذ و سلطه بر آن خالی‌ ساده تر است. فقط کافی‌ است یک نگاه سطحی به کشور‌های مثل ایران عزیزمان و اطراف آن بشود تا متوجه این حرف چرچیل بشویم. شاد باشید
جمعه 12 اسفند 1390 - 18:08
said saidi - استهکلم - سوئد
سلام ..تعداد خیلی کمی رفتن برای رای دادن . انها هم . سپاهی . بسیجی . و وطن فروشان بودن . زنده باد ایران ازاد . خاک بر سر وطن فروش.
جمعه 12 اسفند 1390 - 19:27
kurosh_alman - فرانکفورت - آلمان
آره دیگه باید ببرند جاهایی که خانواده‌هاشون اینجا از قبل تو سففف ساندیس واسدن تا دنیا را گول بزنند اما دریغ از این که دنیا آگاه هست و ۸۵% مردم شرکت نکردند.
جمعه 12 اسفند 1390 - 23:42
میکائیل - اهواز - ایران
میدونین نماینده ها مثل مترسک میمونن و اگر بگن شین میشینن اگر بگن بخورش میخورنش و اگه بگن پاشو بلند میشن و در آخر جیره و مواجب میگیرن ...همیننننننننننن
شنبه 13 اسفند 1390 - 00:47
Ramtinel - بخارست - رومانی
چه خوب میشد که این سایت خبری را مثل سایت فیسبوک و دیگر سایت ها،کامنت بعضی دوستان رو لایک زد،لعنت بر رژیم اخوندی و تمام بسجی های ساندیس خور و رهبر دست پلاستیکی!!
شنبه 13 اسفند 1390 - 06:46
پریستوک - تهران - ایران
یه بنده خدایی که معلمه و به اجبار باید تو برنامه رای گیری مدرسه حاضر می شد، گفت تا شب فقط 80 نفر اومدن :)) حالا شما هی خالی ببندید. اگه این جور که ساندیسا می گن باشه تو یک محله باید 1000 نفر میآمدند. تازه اون 80 نفر هم که معلومه از کیا بودن دیگه :))
شنبه 13 اسفند 1390 - 07:53
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.