اطلاعات تازه درباره تیم ترور ایرانی - صدور ویزا در فرودگاه های تایلند ممنوع شد

فردی که در گذرنامه ایرانی وی نام «محمد خزائی» درج شده است به اتهام دست داشتن در انفجار بانکوک از سوی پلیس تایلند دستگیر شد

میترا فرهمند( اسرائیل )

پلیس تایلند روز یکشنبه اعلام کرد در ادامه تحقیقاتی که درباره ارتباط میان شماری از شهروندان ایرانی دستگیر شده یا تحت تعقیب در این کشور با انفجارهای روز سه شنبه بانکوک انجام داده است، موفق شده که یک دستگاه موتورسیکلت را نیز بیابد که احتمالا قرار بوده از سوی تیم ایرانی اعزامی به تایلند در هدف قرار دادن دیپلمات های اسرائیلی استفاده شود.

 
پیدا شدن موتورسیکلت، نتیجه تماس روز شنبه میان صاحب یک مغازه فروش لوازم الکترونیک در تایلند با پلیس این کشور بوده است.
 
به گزارش روزنامه «بانکوک پست»، صاحب این مغازه گفته بود که یک دستگاه موتورسیکلت از نوع هوندا از روز سه شنبه گذشته در برابر مغازه او پارک شده و کسی سراغ آن نیامده است. این مکان در نزدیکی همان جایی است که فرد ایرانی با بمب های خود، ابتدا به یک راننده تاکسی و سپس به دو نفر از نیروهای پلیس بانکوک حمله کرد و در همانجا، هر دو پای این ایرانی بر اثر انفجار بمب های خودش قطع شد.
 
پلیس تایلند تایید کرده است که اثر انگشت ایرانی دیگر در ماجرای روز سه شنبه تایلند، مسعود صداقت زاده، ۳۲ ساله، بر روی همین موتورسیلکت به دست آمده است.
 
پلیس تایلند توانسته است ردگیری کند که مسعود صداقت زاده موتورسیکلت را از مغازه ای در محله «کلونگ تان» به مبلغ ۲۶ هزار و ۴۰۰ «بات» (واحد پول تایلند) خریداری کرده بود.
 
شاهدانی در تایلند گفته اند که مسعود صداقت زاده را بر روی این موتورسیکلت دیدند. پلیس تایلند می گوید تحقیقات را ادامه می دهد تا پی ببرد آیا تیم ایرانی می خواست که از این موتورسیکلت برای هدف قرار دادن سفیر یا دیپلمات های اسرائیلی، همانند حادثه روز دوشنبه در دهلی نو در هند، استفاده کند یا خیر.
 
پلیس تایلند روز شنبه نیز تایید کرد که تدابیر امنیتی را در شش فرودگاه بزرگ این کشور شدت بخشیده است؛ دادن ویزا در فرودگاه های تایلند به ایرانیان ممنوع شده است و بر اساس دستور معاون نخست وزیر تایلند قرار است بررسی شود که آیا سفر ایرانیان به تایلند به دلیل داشتن «حکومت مشکل آفرین» این کشور، باید لغو شود یا نه.
 
شش فرودگاه بزرگی که شامل تدابیر جدید امنیتی شده، از این قرار است: «سوبارناباهومی» (فرودگاه عظیم بانکوک)، «دون موانگ»، «چانگ مای»، «چانگ رای»، «هات یای» و فرودگاه شهر ساحلی «پوکت».
 
افزون بر این ها، متروی بانکوک و تشکیلات قطارهای پایتخت تایلند که یک کلان شهر است، شامل تدابیر امنیتی سخت گیرانه جدید شده است.
 
رسانه های اسرائیل نیز یکشنبه گزارش دادند که اسرائیل به تایلند در مورد وقوع خطرات مشخص دیگر، اطلاعات «موثقی همراه با جزییات» داده است.
 
این رویدادها در حالی است که تعقیب یک مرد ایرانی ۵۲ ساله که احتمال داده می شود رهبر تیم اعزامی تروریستی ایرانی اخیر به این کشور باشد، ادامه دارد و همزمان، تایلند همچنان در انتظار استرداد مسعود صداقت زاده از کشور مالزی است.
 
نام مرد ایرانی که در مظان این اتهام است در گذرنامه وی «جواد نیک خواه فرد» عنوان شده که مربی کاربرد مواد منفجره برای سایر اعضای تیم بوده است.
 
بر اساس تحقیقات پلیس تایلند، «جواد نیک خواه فرد» سه شنبه گذشته با یک ساک بزرگ از خانه ای تیمی که از قبل برای این نیروها اجاره شده بود، خارج شد در حالی که در روزهای پیش از آن، چند بار به همان خانه که یک زن ایرانی از قبل اجاره کرده بود، رفت و آمد داشته است.
 
تازه ترین شواهد منتشره در تایلند نشان می دهد که گذرنامه صادره برای زنی که نام او «لیلا روحانی» قید شده است و همچنین گذرنامه «جواد نیک خواه فرد»، نه تنها در یک روز از سوی اداره گذرنامه جمهوری اسلامی ایران صادر شده است، بلکه شماره گذرنامه آنها نیز به یکدیگر نزدیک است؛ در حال حاضر این احتمال  برای نیروی ضد ترور تایلند تقویت شده است که ممکن است یک نهاد امنیتی و اطلاعاتی ایران به اداره گذرنامه دستور داده باشد تا این گذرنامه ها را برای این افراد و احتمالا با اسامی دروغین صادر کند.
 
«حرکات غیر حرفه ای»
 
در حالی که اسرائیل می گوید این افراد مهره هایی در تیم های اعزامی از سوی نیروی قدس سپاه پاسداران برای ضربه زدن به اهداف ها و منافع اسرائیلی هستند، تحقیقاتی که از روز سه شنبه در پی انفجارهای بانکوک صورت گرفته است، یک سری حرکات کاملاً غیر حرفه ای در عملکرد این تیم به تایلند نشان می دهد.
 

 

صحنه انفجار سه شنبه هفته گذشته در بانکوک، پایتخت تایلند


 ​​افراد این تیم روز هشتم فوریه از جزیره «پوکت» وارد پاتایا شدند. پاتایا در دو ساعتی بانکوک است. ایرانی های تیم با رسیدن به پاتایا نیز به هتل های جداگانه رفته اند، اما همان شب اول اقامت در پاتایا، یکی از آنها که در گذرنامه اش نام «محمد خزایی» حک شده است، با یافتن یک روسپی تایلندی به نام نانسی (ملقب به نان) به او می گوید در چند روزی که در پاتایا می ماند، با او همخوابگی کند و وی را همراهی نماید.
 
در پاتایا دو بلوار بزرگ مملو از هزاران روسپی وجود دارد که شبانه روز فعال هستند. صدها کلوب نمایش های مستهجن جنسی که همان جا نیز برخی روسپی ها با مردان علنا همخوابگی می کنند، این شهر را قرق کرده است.
 
اسرائیل تنها در بانکوک سفارت دارد اما معلوم نیست که تیم ایرانی چرا پس از رسیدن به تایلند، به شهرهای پوکت و نیز پاتایا رفته است. گردشگران اسرائیلی بسیاری به پوکت که ساحل دارد، می روند اما تعداد بسیار کمی از اسرائیلی ها به پاتایا سفر می کنند.
 
شیوه به خدمت گرفتن بردگان جنسی که مردان از روسپی ها می خواهند در طول اقامت شان در این یا آن شهر تایلند، او را همراهی کنند، در این کشور بسیار عادی است و مردان بسیاری با انتخاب نخستین روسپی مورد نظر خود، او را در طول اقامت خود در تایلند به خدمت جنسی خویش در می آورند.
 
هتل ها نیز با دریافت پول، پس از پر کردن ورقه ای که نام و مشخصات روسپی یا روسپی های زن و مرد در آن نوشته می شود و پس از دیدن اوراق همراه روسپی، به مردان گردشگر اجازه می دهند که روسپی ها را با خود به درون اتاق هتل ببرند.
 
اما محمد خزایی به این امر بسنده نمی کند بلکه دو عضو دیگر تیم را نیز که در هتل های دیگر (ظاهرا برای رد گم کردن بوده اند) نزد خود می خواند و بنا به گفته نانسی، از این تن فروش هم می خواهد که دو روسپی دوستش را برای «سعید مرادی» و «مسعود صداقت زاده» بیاورد.
 
در عکس دیده می شود که سه مرد ایرانی آن شب دارند در یک چایخانه مردان عربی، قلیان می کشند و مشروبات زیادی روی میزشان است و مسعود صداقت زاده حتی در حال بوسیدن یکی از روسپی هاست؛ در این عکس، خود نانسی (نان) دیده نمی شود زیرا دارد با تلفن همراهش از دو روسپی دیگر و سه مرد ایرانی عکس می گیرد. نانسی گفته است عکس را وقتی گرفته بود که مردان ایرانی «مست و پاتیل» بودند.
 
«محمد خزایی» پس از دستگیر شدن در فرودگاه بانکوک و پیش از آنکه بتواند مانند مسعود صداقت زاده به کوآلالمپور در مالزی بگریزد، در روزهای اخیر از سوی تیم تحقیقاتی امنیتی ارشد تایلند مورد بازجویی قرار است.
 
محمد خزایی که پس از دستگیری، به شدت شوکه به نظر می رسید، در طول دو روز اولیه دستگیری، به دلایلی که روشن نیست، از غذا خوردن خودداری می کرد به گونه ای که پلیس تایلند همان روسپی مقیم پاتایا؛ نانسی را به بانکوک برد و او را با محمد خزایی روبرو کرد.
 
رسانه های تایلند می نویسند که محمد خزایی پس از ملاقات با نانسی «آرام» شد و غذا خورد!
 
نانسی شهادت داده است که این سه مرد ایرانی یکدیگر را به خوبی می شناختند و معلوم بود که دوستان نزدیک یکدیگر هستند و با عادت های همدیگر هم آشنایی دارند.
 
پلیس تایلند می گوید این واقعیت که برای این مردان ایرانی در بانکوک و پاتایا اتاق های جدا در هتل های متفاوت رزرو شده بود، خود ممکن است نشان از تلاش اعزام کنندگان برای رد گم کردن در یک عملیات تروریستی باشد.
 
تحقیقات پلیس تایلند نشان داده است که تیم ایرانی  پس از چند شبانه روز خوشگذرانی با روسپی های همراه شان در پاتایا، روز سیزدهم فوریه به بانکوک بازگشته و سپس به خانه ای می روند که «لیلا روحانی» برایشان از ماهها قبل و با ادعای اینکه خود او می خواسته است «زبان تایلندی» بیاموزد، اجاره کرده بود.
 
فیلم هایی که دوربین های امنیتی در خیابان از کنار این خانه گرفته اند، نشان می دهد که این سه نفر، به فاصله ثانیه هایی از یکدیگر که در مجموع حدود ۷۰ ثانیه است، در حال عبور از کوچه و در حال ورود به منزل اجاره ای هستند.
 
پلیس تایلند احتمال می دهد که فرد دیگری در این خانه در انتظار آمدن سه ایرانی بود و آنها را در کاربرد با مواد منفجره آموزش داده است.
 
انفجارهای تایلند
 
ظهر سه شنبه در ساعت دو بعدازظهر به وقت محلی تایلند بود که انفجارهایی در همین خانه، موجب شد که سه ایرانی در حالی که دست کم یکی از آنها کمی زخمی شده بودند، پا به فرار بگذارند و هر یک به سویی بدود.
 
«سعید مرادی» که از سرش خون می چکید، در حالی که دو بمب به همراه داشت، یک تاکسی را متوقف کرد اما راننده تاکسی از سوار کردن او به هراس افتاد. «مرادی» از روی خشم و ترس از دستگیر شدن از سوی پلیس، یک بمب همراه را به سوی راننده این تاکسی پرتاب کرد.
 
در همین حال، دو پلیس تایلندی به سوی او دویدند تا وی را که با بمب در کنار یک مدرسه اطفال ایستاده بود، دستگیر کنند اما «مرادی» در اینجا نیز به سوی دو پلیس بمب دوم را پرتاب کرد که با خوردن به درخت، به سوی خود او کمانه کرد و در جا موجب قطع شدن هر دو پای او شد.
 
«مرادی» به طرز غیر عادی و علیرغم قطع شدن فاجعه بار هر دو پایش که در کنار او افتاده بودند، از هوش نرفته بود. او مدتی در محل بر روی زمین مانده بود و در حالی که خون از بدنش فوران می زد، برای کمک فریاد می کشید اما پلیس و مردم با نگرانی از اینکه تروریست بمب هایی نیز بدور بدن خود داشته باشد، از نزدیک شدن به او در هراس بودند تا اینکه تیم ویژه ضد ترور به محل رسید.
 
پلیس تایلند حتی گفته است که یک جلیقه انفجاری در زیر لباس «مرادی» وجود داشت.
 
«محمد خزایی» نیز پس از ساعتی در فرودگاه بانکوک دستگیر شد. «مسعود صداقت زاده» نیز که خود را به مالزی رسانده بود، در حالی که ساعاتی بعد، سوار هواپیمای دیگری به مقصد تهران بود، از درون هواپیما بیرون کشیده شد. پلیس تایلند اصرار دارد که مالزی باید «صداقت زاده» را برای محاکمه به این کشور تحویل دهد.
 
مالزی اخیراً به شهروندان ایرانی اجازه می دهد که بدون روادید به این کشور سفر کنند.
 
«لیلا روحانی» که در گذرنامه منتسب به او سن اش ۳۲ ساله عنوان شده است، پیش از آغاز عملیات تیم اعزامی در بانکوک، به تهران رفته بود.
 
فیلم هایی که دوربین های مخفی متعدد از فرودگاه عظیم بانکوک گرفته اند، نشان می دهد که «لیلا روحانی» در حالی که مانتو به تن دارد و روسری سبک و شال گونه ای را بر بخشی از موهای عقبی سرش انداخته است، در برابر باجه مهر کردن گذرنامه فرودگاه بانکوک ایستاده و به جلو می آید و سپس از پله برقی بالا می رود و سوار هواپیما شده و به ایران باز می گردد.
 
در برخی از گزارش های رسانه های تایلند نام «خزایی» «خرازی» نیز قید شده است. همچنین در مورد نام کوچک فردی که دو پایش قطع شده است و جوان ترین مهره این تیم تا کنون بوده است، هم اسم «سعید» وهم نام «مسعود» ذکر شده است.
 
تایلند نیز همانند اسرائیل احتمال می دهد که هدف تروریست ها کشتن سفیر اسرائیل در بانکوک بوده است.
 
اسحاق شوهام، سفیر اسرائیل در تایلند گفته که پلیس تایلند به او خبر داده است بمب هایی که تیم ایرانی همراه داشت، با بمب های به کار رفته در حمله روز دوشنبه دهلی نو در هند و نیز در ماجرای ناکام پایتخت گرجستان یکسان بوده است.
 
پلیس تایلند همین ماه گذشته، ژانویه، نیز یک لبنانی به نام «حسین ادریس» که  دارای گذرنامه سوئدی بود دستگیر کرد و این فرد پس از دو روز تحقیقات، پلیس تایلند را به سوی یک خانه تیمی در حومه بانکوک برد که در آنجا هزاران کیلو ماده شیمیایی انبار شده بود. این مواد با چند کامیون پلیس تایلند به انبار مواد توقیفی واحد ضد ترور انتقال یافت.
 
مقامات امنیتی اسرائیل و تایلند گفته بودند که پس از دستگیری این لبنانی، هنوز از وجود برنامه های تروریستی و یا تروریست های دیگر در تایلند نگران هستند. اما گفته اند که هنوز معلوم نیست میان دستگیری «حسین ادریس» و مواد شیمیایی انبار شده از سوی او با تیم ایرانی تازه دستگیر شده، ارتباط وجود دارد یا خیر.
 
ایران و نیز حزب الله لبنان اعزام تروریست به تایلند و همچنین دخالت در بمب گذاری های دوشنبه در دهلی نو و تفلیس در گرجستان را رد می کنند.
 
عودد گرانوت، مفسر امور خاورمیانه در تلویزیون اسرائیل جمعه شب گفت که پس از کشته شدن کارشناسان هسته ای ایران، به نظر می رسد که مسئولان امنیتی جمهوری اسلامی ایران برنامه هایی را که برای ضربه زدن به اسرائیل آماده کرده بودند، اجرایی می کنند.
 
اما نحوه اجرای عملیات تیم در تایلند نشان می دهد که بسیاری از کارهای اطلاعاتی و لجیستیک لازم برای نیروهای تیم، به شدت دور از موازین این «حرفه» بوده است و خود این افراد نیز حداقل تدابیر لازم را به عمل نیاورده اند.
 
این رفتارهای «غیر حرفه ای» در حالی است که نهادهای اطلاعاتی ایران در مظان این اتهام هستند که در گذشته برای عملیات های در بخش هایی از جهان از تیم های حرفه ای و زبده حزب الله استفاده می کردند، ولی ممکن است این بار از جوانان بیکار ایرانی که صرفاً در جستجوی درآمدی بوده اند، بهره گرفته باشند و برای همین حتی ممکن است که از قبل تدابیر و چاره جویی های  لازم را هم برای نجات این افراد نیندیشیده باشند.

+64
رأی دهید
-195

amo-mohsen - بوگوتا - کلمبیا
بیچاره کاسبای پاتایا!!!!
یکشنبه 30 بهمن 1390 - 18:54
sourena.de - اشتوتگارت - آلمان
نظام مقدس بد جوری سوتی داده. این دفعه بجای تروریست‌های حرفه‌ای خودش از مردم عادی استفاده کرده تا در مصرف سربازان گمنام ولی‌ وقیح صرفه جوئی کرده باشه. مرگ بر خامنه‌ای و مزدورانش
یکشنبه 30 بهمن 1390 - 19:35
hamtarane - سیدنی - استرالیا
فکر میکنید چرا آگاهانه بیکاری را در جامعه رواج داده اند؟ برای اینکه هر وقت لازم شد از همین جوان های بیکار و گرسنه و تشنه پول برای سرکوب ملت و یا برای اجرای عملیات تروریستی مثل همین استفاده کنند..این جوانها اینقدر بدبخت و تشنه بودند که حتی توی همچین ماموریت مهمی اول به فکر تخلیه کردن خودشون بودند
یکشنبه 30 بهمن 1390 - 21:04
abia7532 - تهران - ایران
این رو یه بچه‌ها‌‌م می‌فهمه که کار خود اسرایله/ ایران انقدر احمق نیست که تو این شرایط دنبال بهانه دادن به این الاغها باشه
یکشنبه 30 بهمن 1390 - 21:23
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
بوی تعفن لاشه‌ی گندیده حکومت جهل و جنایت اشغال گر اسلامی داره تمام دنیا را فرا میگیره. این رژیم اشغال گر آخر خط هست و تلاش می‌کنه حداکثر جنایت و بربریت را از خود به جا بگذارد. به امید نابودی هر چه سریعتر این حکومت آدم خوار و به دار کشیدن علی‌ گدا در میدان توپخانه تهران. امین
یکشنبه 30 بهمن 1390 - 23:09
persus.iran.1966 - استکهلم - سوئد
خاک بر سرتون ،اسم ایرانی‌ رو خودتون گذاشید ،عرب زاده‌ها‌
یکشنبه 30 بهمن 1390 - 23:32
ایران مرز پرگهر - لیسبون - پرتغال
آفرین پلیس تایلند،از مدتها پیش باید به ایرانیان ویزا نمیدادید،تجربه نشان داده ایرانیان در هر کشوری که بدون ویزا میرفتند آخرش یک گندی تو اون کشور میزدند.
دوشنبه 1 اسفند 1390 - 02:38
greentree - تهران - ایران
خاک بر اون سرتون کنند اوباش‌های بیشه رهبری که ویزا ی ایران رو مثل پول ایران تبدیل به پهن گاو کردید دیگه حتی افغانستان هم ویزا ش از ایران معتبر تره
دوشنبه 1 اسفند 1390 - 02:44
romano - تهران - ایران
سربازان گمنام پاتایا چه تروری زیر نظر مصلحی 007 کردند کارستون . ای بمیرید که عرضه دوتا جیب بر خیابونی رو هم ندارید بخدا اگر داده بودند دوتا کیف قاپ تهران آنچنان تمیز انجام می‌دادند که اسرائیل می‌موند از کجا خورده. واقعا دلم می‌خواد ورق در ایران برگشت یک امتحان تست هوش (توهین نمی‌کنم) از برادران بسیجی بگیرم جدا مسائل زیادی رو مثل افراط گرایی دینی و .. رو حل می‌کنه.
دوشنبه 1 اسفند 1390 - 04:17
massoudoslo - اسلو - نروژ
چگونگی داستان و اینان کی هستند و چرا اینکار را کردند مهم نیست چونکه احمدی نژاد به تمام دنیا اعلام کرد که اسرائیل باید از سطح کره خاکی حذف شود و این حیف نان ها ی دست و پا چلفتی در تایلند که پولیس گرفته هم ایرانی هستند و هم مواد منفجره در کرده اند. دیگر همه تحلیل ها و حرفا راهی به جایی نمیبرد و کمکی که تند رو های تهران به سیاست های خارجی اسرائیل میکنند هیچ کسی در دنیا نمیکند !! از قدیم گفته اند حرف مفت و بیهوده هزینه دارد و آخر عاقبت خوشی ندارد . حالا خود فروخته های رژیم تهران در این سایت برن گل بچینن .
دوشنبه 1 اسفند 1390 - 04:35
persianspider - مشهد - ایران
رسانه‌های اسرائیل نیز یکشنبه گزارش دادند که اسرائیل به تایلند در مورد وقوع خطرات مشخص دیگر، اطلاعات «موثقی همراه با جزییات» داده است. معلومه از همه چی‌ خبر دارید نامردای بی‌ همه چیز ! خودتون می‌برید خودتونم میدوزید !
یکشنبه 30 بهمن 1390 - 23:05
hamood - دبی - امارات
اینا فکر کردن که کشور های دیگه هم مثل ایران میمونه که اگر مثلا جلوی خانه اون استاد دانشگاه بمب گذاری بشه , بلافاصله وزارت اطلاعات ایران آنرا به گردن این کشور یا اون گروه میندازه و کسی هم نیست جرآت تحقیق نداشته باشد. حالا فعلا ایرانیان محترم اجازه ورود مثل بقیه ملیت هارا به تایلند نداشته باشند تا در سایه حرکات احمقانه بعدی رژیم , حتی در توالت های کشور های مختلف بنویسند (ورود ایرانیان ممنوع). عجب آبروئی از ایرانیان در دنیا بردند این رژیم لشوش.
دوشنبه 1 اسفند 1390 - 06:20
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
رهبر شیعیان تایلند گفته: چهار مظنون مشارکت در طرح بمب گذاری در بانکوک از اعضای گروهک موسوم به مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) هستند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) روزنامه بانکوک پست نوشت، سید سلیمان‌الحسینی رهبر شیعیان تایلند گفت: چهار ایرانی مظنون به مشارکت در طرح بمب‌گذاری با هدف از بین بردن مقامات رژیم صهیونیستی در بانکوک، اعضای یک گروه مخالف طرد شده ایرانی به نام مجاهدین خلق هستند. وی ضمن تاکید بر ناشناخته بودن گروهک تروریستی منافقین در میان مقامات تایلندی و سازمان‌های امنیتی اضافه کرد: این گروهک از سال 1997 در فهرست سازمان‌های تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا قرار دارد و به نظر می‌رسد با توجه به سابقه اقدامات‌شان در جهت براندازی نظام فعلی ایران به دنبال بدنام کردن جمهوری اسلامی ایران بودند. وی همچنین به سوابق این گروهک اشاره کرد و گفت: این گروهک که در دهه 1960 تشکیل شد و ایدئولوژی خود را ترکیبی از اسلام و مارکسیسم قرار داد، بعد از اقدام مسلحانه علیه ملت و دولت ایران از این کشور طرد شد.
دوشنبه 1 اسفند 1390 - 10:07
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
برخی که در اینجا نظر می دهند بنظر می رسد از اعضای سازمان مجاهدین خلق هستند و بدشان نمیآید ایران و ایرانی را خوار و ذلیل ببینند ! احتمالا این کار کار خودشونه !
دوشنبه 1 اسفند 1390 - 10:12
saeidbaman - بانکوک - تایلند
پلیس تایلند میشه بگه از کی تا حالا ویزا به ایرانیها در فرودگاه میداده که حالا میخاد کنسلش کنه .هر ایرانی میخاد بیاد اینجا حتما باید از سفارت تایلند در ایران اقدام کنه یا از طریق آژانس های هواپیمایی در ایران.مگر این که اقامت کشور دیگری رو داشته باشه تازه باز هم فقط از همون کشور میتونه ویزا بگیره یا از ایران.این نشون میده خود این آقا پلیسه یا مسولین دولتی تایلند اینارو نمیدونن .
دوشنبه 1 اسفند 1390 - 14:16
pahlave - پاوه - ایران
احتیاج به تحلیل این موضوع نیست مسلمه که دولت ایران در این حادثه تروریستی دست داشته .اسرائیل باید از صفحه روزگار محو بشه این جمله رو اون کفتار پیر همیشه می گفت و اینها هدفشون نابودی مردم اسرائیل در سراسر جهان هست
‌سه شنبه 2 اسفند 1390 - 17:14
danial nabi - استكهلم - سوئد
کار کار اسرایله، شما چقدر ساده اید، مگه میشه ایران آدم اعزام کنه، اونوقت با دختر‌های تایلندی بشینند مشروب بخورند و عکس یادگاری بندازند، خر خودشونند.
‌چهارشنبه 3 اسفند 1390 - 12:46
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.