احمدی‌نژاد با مشایی و بقایی به پاکستان رفت

رئیس جمهور ایران دقایقی پیش برای شرکت در اجلاس 3 جانبه ایران، افغانستان و پاکستان در رأس هیئتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی کشورمان وارد اسلام‌آباد شد.

به گزارش فارس، محمود احمدی نژاد پس از ورود به فرودگاه بین‌المللی اسلام‌آباد مورد استقبال "شهاب‌الدین" یک وزیر فدرال پاکستان به نمایندگی از دولت اسلام‌آباد، سفیر و اعضای سفارت جمهوری اسلامی ایران و همچنین روسای نهادهای ایرانی مقیم پاکستان قرار گرفت.

رئیس جمهور و هیئت همراه تا دقایقی دیگر بطور رسمی در کاخ ریاست جمهوری پاکستان از سوی آصف علی زرداری رئیس جمهور آن کشور مورد استقبال قرار گرفته و تشریفات رسمی را بجا خواهد آورد.

وزیر امور خارجه کشورمان به همراه جمعی از مقامات دولتی از جمله "اسفندیار رحیم مشایی" رئیس دفتر، "هاشمی ثمره" دستیار ویژه و "حمید بقایی" معاون رئیس جمهور رئیس جمهور را در این سفر همراهی می‌کنند.

قرار است روسای جمهور پاکستان، ایران و افغانستان برای بررسی مسائل منطقه‌ای و توسعه روابط دو و چند جانبه به ویژه افغانستان و نیز تقویت روابط بین این 3 کشور فردا با یکدیگر دیدار و مذاکره کنند.

احمدی نژاد پیش از ظهر امروز و قبل از عزیمت به پاکستان در جمع خبرنگاران، دخالت‌ها و اقدامات نظامی کشورهای فرامنطقه‌ای در امور خاورمیانه را باعث تشدید ناامنی در منطقه دانست و ابراز امیدواری کرد که اجلاس فردا گام بلندی در جهت افزایش همگرایی و همکاری‌های منطقه‌ای و پیشبرد صلح و ثبات در منطقه باشد.

+127
رأی دهید
-86

من حرف حساب می زنم - تهران - ایران
موش تو سوراخ نمی رفت جارو به دمش می بست ...
‌پنجشنبه 27 بهمن 1390 - 23:41
persianspider - مشهد - ایران
ایول ایول!!! یک کار درست انجام دادند ! چند وقت پیش تو یووتوب یه ویدئو پرو پاگاندا ضدّ ایرانی‌ دیدم در مورد جنگ که ایران قدرتی‌ نداره و آمریکا و اسرائیل بمب اتمی‌ دارند یه یارو پکستانیه کامنت گذشته بود ایرانی‌‌ها برادر ما هستند و اگه خواستند در وقت جنگ میتونند از بمب‌های اتمی‌ ئی‌ که پاکستان داره استفاده کنند ! آمریکا اینور بیای لهت می‌کنیم !
‌پنجشنبه 27 بهمن 1390 - 23:53
persianspider - مشهد - ایران
در ضمن ایرانیان محترم اینو هم میدونند زمانی‌ که اسکندر مقدونی ایران رو تصرف کرد موقعی که می‌خواست از ایران خارج بشه با لباس ایرانی‌ ایران رو ترک کرد !
جمعه 28 بهمن 1390 - 00:05
persianspider - مشهد - ایران
در ضمن ایرانیان محترم اینو هم میدونند زمانی‌ که اسکندر مقدونی ایران رو تصرف کرد موقعی که می‌خواست از ایران خارج بشه با لباس ایرانی‌ ایران رو ترک کرد !
جمعه 28 بهمن 1390 - 00:05
persianspider - مشهد - ایران
آمریکا جون به نظر اونایی که تو اروپا یا آمریکا نشستن میگن برو حمله کن ایران،، کاری نداشته باش مهم مایی هستیم که تو ایران داریم زندگی‌ می‌کنیم داریم خونه دل‌ می‌خوریم اما هنوزم نفس میکشیم هنوز پاسپورتمون ایرانیه..به از کورش گرفته تا رستم و تختی و علی‌ کریمی‌ و هرچی‌ مرد قسم! پاشی بیای اینطرف نمیدونم کی‌ زنده می‌مونه کی‌ میمیره ولی‌ اگر هم کشته بشیم قبلش چنان پدری از تو و اون عربای زییییییره خلیج فارس در میاریم که تو تاریخ کشورتون به آیندگان تون نصیحت کنید بابا با این ایرانیا "مس"نکنید همون اسکندر مقدونی و رومی‌ها فقط میتونند برن سراغشون !!!!
جمعه 28 بهمن 1390 - 00:02
سبز باشيد - اكلند - نيوزيلند
بری که دیکه برنکردی ان شالله جنازه هاتون و بیارن
جمعه 28 بهمن 1390 - 00:45
بهروزرضازاده - سیدنی - استرالیا
چطور این جور جاها اره و اوره و شمسی کوره رو با خودش نمیبره !!!!
جمعه 28 بهمن 1390 - 01:59
jamshid arya - تهران - ایران
پاکستانی ها هم به خون امریکاییها تشنه هستند و یکی از هم پیمانان ایران..
جمعه 28 بهمن 1390 - 02:04
henna - ونکوور - کانادا
persianspider-چرا آمریکا می‌خواد به ایران حمل کنه ؟چرا به ترکیه یا کره یا ...حمله نمی‌کنه،؟؟این حکومت ایران که می‌خواد آمریکا حمله کنه یا بی‌‌عرضگی خودش در اداره کشور و تمام دزدیشون ،و جنایاتشونو لاپوشونی کنن ،،دیکتاتورها همیشه مردمو از دشمن فرضی‌ میترسونن حالا کم‌کم دارند به اهدفشهن میرساند،،مردم ساده هم باور می‌کنن،،خون مردم ما باارزشتر از اینه که برا اهداف دیکتاتور بریزه...به امید صلح و شادی برا ایرانی‌،،،
جمعه 28 بهمن 1390 - 06:26
zedehal95 - آمستردام - هلند
راستی persianspider مگه قیمت شمع پایین اومده که اینجوری جوش اوردی ؟ زیاد دلت رو به پاکستان و افغانستان خوش نکن ، بعدشم تو میخای به آمریکایی ها درس عبرت بدی ؟ میخای پدر عربا رو در بیاری ؟ میترسم اگه امریکا حمله کنه تو اولین نفری باشی که بگه من اصلآ ایرانی نیستم ، من مال هرات هستم .
جمعه 28 بهمن 1390 - 07:18
m_r - سیدنی - استرالیا
با درود. آفرین بر آن آزاد مردان و زنان که گول جار و جنجالی‌های تو خالی‌ این مردک پلید دروغ گو و دزد را نخورده و نمیخوارند و روز شب افشای چنین امام زمانی‌‌های قرون وسطا بود و هستند دزدی غارت و دست در آمار و ارقام و نابودی که این نامرد احمقی نژاد کرد مغولها نکردند
جمعه 28 بهمن 1390 - 07:39
فراوانی - قطر - قطر
خوبه تروریستها جمع شدن یکجا
جمعه 28 بهمن 1390 - 09:34
persianspider - مشهد - ایران
henna - ونکوور - کانادا. من طرفدار جنگ نیستم میدونم که آخوندا چی‌ میخوان ولی‌ حالا و مدوع آمریکا و اسرائیل حمله کردند باید واستیم نگاه کنیم؟؟کار مردم ایران همش نگاه کردنه عرب‌ها حمله کردند مردم نگاه کردند بسیجی‌‌ها تو خیابون دختره مردم و میزنند مردم فقط نگاه میکنند اینجا هم سرباز آمریکایی بیاد تو کشور خودتون که نمیاید جلو یکی‌ هم که می‌خواد بره دفاع کنه می‌گید نرو !!!!!!! تو تو کانادا راحت نشستی حالیت نیست اما ما نمی‌دونیم اینجا اگه جنگ بشه بعدش چه اتفاقی می‌افته !!! پای سرباز آمریکایی باز بشه اینجا مملکت چی‌ می‌شه !!!!! بیا تو این شرایط زندگی‌ کن بعد کامنت بذار منم تو کانادا استیک ۵۰۰ گرمی میخوردم نگران هیچ چیزم نبودام می‌شدم مثل تو !
جمعه 28 بهمن 1390 - 09:45
kurosh_alman - فرانکفورت - آلمان
این آقا از پرث...مشهد - ایران مراتب میاد اینجا و همین شعار‌ها را میده.. خودت برو جنگ کن تکی استاد. از نظر من آمریکا و همه کسان دیگه حمل کنند حتا یک خارجی بشه حاکم ایران شرف داره به این رژیم کثیف آخوندی
جمعه 28 بهمن 1390 - 15:35
henna - ونکوور - کانادا
persianspider--اتفاقا چون خودم اینجام ،و خانواده‌م ایران خیلی‌ بیشتر از جنگ میترسم،، ولی‌ نمی‌خوام عزیزانم بازیچه اهداف دیکتاتور بشن، می‌شه بجای دشمنی با آمریکا ، آگاهی‌ عمومی‌ به مردم داد ،مردم روشن شن تخم جنگ کجا و چه جوری کاشته می‌شه ،،این مردم بیگناه و جوونای عزیز ما کشته میشن نه آقازاده ها،،،خودشون با رشون و میلیاردی بستن میان بیرون از کشور،،،،خدا خودش کمک کنه ،جنگ نشه،،،
جمعه 28 بهمن 1390 - 16:48
sam.sam - بروكسل - بلژيك
من به به خاطره کارم با تعدادی از کسانی‌ که در اتحادیه اروپا کار میکنند در ارتباط هستم. هفته گذشته بود که یکی‌ از اونها از من پرسید که میدونی‌ پاکستان چه هشداری به اسرائیل داده، من هم که خبر نداشتم و پرسیدم که چی‌ گفته؟ اون شخص هم خبرش رو به من نشون داد که پاکستان گفته در صورت حمله اسرائیل به ایران ما اسرائیل را مورد حمله اتمی‌ قرار خواهیم داد. این سفر احمدی‌نژاد به پاکستان هم بی‌ دلیل نیست.
جمعه 28 بهمن 1390 - 17:26
gol andam - ژنو - سویس
ای کثافت رفتی‌ حکم قتل ایرانی‌‌ها رو امضا کنی‌ میمون عوضی‌ ،،،
شنبه 29 بهمن 1390 - 09:24
kalleasbi - برس - سوئد
رفت پیش همشهریاش یک از یک خشکلترن
شنبه 29 بهمن 1390 - 20:48
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.