دایی:کار داورها از اشتباه گذشته است , موش آزمایشگاهی شده‌ایم

سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن با انتقاد از داور دیدار با داماش گفت: کار دیگر از اشتباه گذشته و قضاوت‌ها سمت و سو گرفته است.

 


به گزارش فارس، علی دایی پس از شکست یک بر صفر خانگی مقابل داماش گیلان گفت:‌ در صحنه‌ای که داماش به گل رسید مهاجم آنها ۲ متر در آفساید بود اما کمک‌داور آن را اعلام نکرد. داوری در مجموع بسیار ضعیف بود. مثل آب خوردن سوت می‌زنند و اشتباه می‌کنند اما عین خیالشان هم نیست. هیچ‌کس با قانون کار نمی‌کند و هر کاری که می‌خواهند انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: چرا کمیته داوران در مورد اعتراض ما به بازی با مس سرچشمه رسیدگی نمی‌کند؟ چه کسی می‌خواهد تاوان این همه اشتباه را بدهد؟ به نظر من نتایج خیلی از بازی‌ها را داوران تعیین می‌کنند. کار دیگر از اشتباه گذشته و قضاوت‌ها سمت و سو گرفته است.

دایی در پاسخ به این سؤال که آیا درست است تیم‌ها به فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا اعتراض کنند، گفت: اشتباهات آنقدر زیاد شده که تیم‌ها مجبورند برای احقاق حق خود به فیفا و AFC شکایت کنند، وقتی علناً از اشتباهات داوران حمایت می‌کنند باید هم ما یک داور در آسیا نداشته باشیم. متاسفانه تیم‌هایی مانند راه‌آهن که در پائین جدول قرار دارد موش آزمایشگاهی شدند.

سرمربی راه‌آهن عنوان کرد:‌ اگر کمک داور این بازی بین‌المللی است نباید به این شکل و واضح اشتباه کند و جرم اشتباه یک کمک داور بین‌المللی بیشتر است.

دایی در مورد محرومیت حاج بابایی داور دیدار راه‌آهن و مس سرچشمه تاکید کرد:‌ چرا او را محروم کردند؟ اگر به قول خودشان قانون را اجرا کرده نباید محرومش کنند و اگر اشتباهش ثابت شده چرا بازی ما را تکرار نمی‌کنند؟

 سرمربی راه‌آهن در مورد بازی گفت: تیم ما همه جوره برتر از داماش بود و موقعیت‌های زیادی بدست آوردیم. وقتی فرصت‌ها را از دست می‌دهیم یک ضرر به خودمان وارد می‌کنیم و متاسفانه داوری هم طور دیگر ما را آزار می‌دهد. نمی‌خواهم بهانه بیاورم و اعتراض کنم اما دلم می‌سوزد که تلاش شاگردانم با یک سوت و یک پرچم به هدر می‌رود. همیشه حرف حق را زدم و مسئله ما دیگر از انتقاد گذشته است. روزی که بدانم نمی‌توانم در مملکتم حرفم را بزنم مطمئن باشید از ایران می‌روم.

وی اضافه کرد: متاسفانه در برنامه ۹۰ هم کارشناسانی می‌آورند که علناً جلوی مردم صحنه‌ها را اشتباه کارشناسی می‌کنند. البته آنها هم با کمیته داوران کار می‌کنند و اگر به ضرر این کمیته نظر بدهند شاید برایشان مشکل ایجاد شود. از داوری که نمی‌داند دستش را باید کدام سمت بلند کند چه انتظاری دارید؟

+191
رأی دهید
-94

rokhsat - بازل - سویس
سلام داش هر وقت شما کم میاری گیر میدی به داور تیم ضعیف علی جان
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 16:40
red.boy - تهران - ایران
واقعا اشتباه داوری خیلی جدی شده. جدا از بحث رنگ هم خیلی به ضرر پرسپولیس بود هم به ضرر استقلال و هم خیلی خداوکیلی حق راه آهن و مس و .. ضایع شد.
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 16:45
darkoob-1390 - قم - ایران
کلیمانجارو : علی دایی خطاب به کریم باقری : کریم اونجارو نگا
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 16:22
*Fanoos* - ايران - ايران
علی جان یه بار قبلا گفتم الانم دوباره میگم جرم تو پرسپولیسی بودنه و اینکه پته اون گردن کلفتای فدراسیون فوتبال رو رویختی رو آب همین و بس , فعلا که اونا و تیم لگن سواره و ما پیاده ولی بازم با همه اینا روشون رو کم کردیم
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 18:11
nader46 - لندن - انگلیس
ایمان زاید: وقتی 19 سالم بود در لیگ ایرلند هت‌تریک کردم در 7 دقیقه. برای خودم رکوردی دارم! اگر در ویکی‌پدیا هم بروید می‌توانید پیدا کنید که رکوردش مال من است.
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 18:56
rokhsat - بازل - سویس
باختن گریه نداره علی دایی
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 19:01
cantona - شاهین شهر - ایران
آقای پول پرستی دوباره هارت و پورت کرد . هر وقت نتیجه نمیگیره پاچه داور ها را میگیره . اینقدر هم لابیش قویه که با این همه دعوا و پاچه گیری کنار زمین تا حالا یه بار اخراج یا محروم نشده!!! لابی لنگی ها همیشه قوی بوده به خصوص این گردن کلفت مغرور که با خودش هم قهره. آخه تو اگه مربی بودی راه اهن را ته جدولی نمیکردی با این همه بازیکن. لنگ پلیس را که نابود کردی و پرتت کردن بیرون حالا راهاهن را میخواد ببره دسته 1 !!!
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 19:33
red.boy - تهران - ایران
cantona - شاهین شهر - ایران_ لابیش قویه و کلفته و مغرور. مشکل تو چیه؟ از کجای ماجرا میسوزی؟
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 19:53
zoroye iran - وين - اتريش
تنها داوری به نفع لگن سوت زدن تو هر بازی محاله کمکی بهش نشه دربی رو دیدیم چطور اولادی اخراج شد با فولاد ۲-۳ پنالتی برای فولاد نگرفتن بازی با تراکتور-بازی با شاهین و.. مهم نیست فوتبال ایران فقط دربی برام مهمه که ۱۰-۱۰-۳ در تاریخ ثبت شد بقول پروین از همه بخورید دربی ببرید قهرمانید امیدوارم رویانیان تا سال دیگه بمونه و تیم قوی ببندن اولین خرید برای فصل بعد هادی عقیلی
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 23:27
samuk66 - لندن - انگلستان
داعیی هر وقت میبازی میندازی تقصیر یکی‌ ...داعیی تو مربی‌ نیستی‌ ...
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 23:34
Camran - بـغداد - عــــراق
من تعجب می‌کنم این آقای پاچلاق عقده‌ای با این همه ناسزا گویی و بی‌ احترامی به مردم بخصوص به تبریزیها چرا کسی‌ دهنشو پلم نمیکنه، همیشه بازنده و همیشه تهمت زدن به دیگران، هی‌ میگه جمهوری اسلامی و افتخار ملیم و از این ور با گذرنامه آمریکایی پوز میاد.
جمعه 21 بهمن 1390 - 00:31
ashkan_m2013 - استانبول - ترکیه
بهترین راه اهن تاریخو گرفته بدترین نتایجو گرفته باهاش..همیشه هم دنبال بهونه..وقتی هیچ چی از سرمربیگری بارت نیس و با پارتی مدرک میگیری همین میشه..برگرد لنگ هم ما خوشحال میشیم هم لنگیا:))))
جمعه 21 بهمن 1390 - 07:50
red.boy - تهران - ایران
اشکان تیم ما فعلا بهترین سرمربی موجود در ایران رو داره تیمش ما به سرمربی نیاز داره چون مظلومی داره گند میزنه تو تیمتون. امیرقلعه نویی برگرد به تیمت پرویز کلاه گیس .. به تیمت. !!!!!!.
جمعه 21 بهمن 1390 - 13:13
ashkan_m2013 - استانبول - ترکیه
red.boy..پرویز سوبله چوبله عالی کار کرده..بدشانسه که بازیکناش مصدوم میشن:)علی داییو به خاطر اینکه لنگیا دوسش دارن و تو ورزشگاه اسمشو میگن گفتم برگرده مگه نشنیدی علییییییی داییییی:))))))
جمعه 21 بهمن 1390 - 14:54
red.boy - تهران - ایران
ashkan_m2013 - استانبول - ترکیه_ اره تو 10 دقیقه سه تا گل میخورین عجب سرمربی دارین. از مس کرمان تو آزادی میبازید عجب سرمربی دارید. تیمتون یه گل میزنه میره تو دفاع میچسبه عجب سرمربی دارید. حالا تو آسیا ببینیم چیکار میکنید.
جمعه 21 بهمن 1390 - 15:27
ashkan_m2013 - استانبول - ترکیه
red.boy..تو آمارشو تو این دو سال که استقلال بوده ببین..سال اول با اختلاف یک امتیاز نسبت به سپاهان دوم شد و امسالم که مدعی هر چی جامه:))4 دربی هم پشت سرهم برد:))دنیزلی هم از فجر تو /ازادی خورد تو 1 دقیقه دو تا گل نمیشه گفت هیچی بارش نیس که:)تو اسیا هم که ذوبو برد فعلا:)ولی با این وضع بازیکنا با الاتفاق بازیه سختیه ولی همین خوبه که تو آزادیه:)
جمعه 21 بهمن 1390 - 20:37
pandora - کلن - آلمان
تاکتیک دفاعی پشندی در بازی با فجر در حل لالیگا بود،عجب مربی‌ بزرگی‌ اومده ایران ! ۳تا گل عین هم از فاصله ۳۰ متری بدون اینکه بازیکنی بره رو پای مهاجم.چه خوب واسه هافبک‌ها و مدافع دفاع رو تعریف کرده،عجب تاکتیکی،معجزه فقط ۱ بار اتفاق می‌افته!
جمعه 21 بهمن 1390 - 22:40
pandora - کلن - آلمان
چرا بعد از گل اول نتونست جلو سوراخ تیم رو بگیره؟چرا کاری نکرد؟از شوت خور بودن هوشیار خبر نداشت؟که دیگه بدتر ! اگه داشت چرا فکری نکرده بود؟حالا این هم بی‌خیال ! اولی‌ رو خورد،واسه بعدی‌ها چرا کاری نکرد؟
جمعه 21 بهمن 1390 - 23:32
nader46 - لندن - انگلیس
10دقیقه 10نفره::دربی *جهنّمی *یادت نره:)))
شنبه 22 بهمن 1390 - 00:11
behnam. - تهران - ایران
Fanoos* - ایران - ایران _ فعلاً که شما با آقای کارت سوخت سوار هستید.
یکشنبه 23 بهمن 1390 - 04:33
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.