سفیر ایران: می توانیم به منافع آمریکا در سراسر جهان، حمله کنیم

سفیر ایران در مسکو گفت در صورتی که آمریکا به ایران حمله کند تهران قدرت آن را دارد که علیه منافع آمریکا در سراسر جهان حملات نظامی را انجام دهد.

 به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، سیدمحمودرضا سجادی گفت: اگر آمریکا به ایران حمله نظامی کند، اشتباه بسیار بزرگ و در حد خودکشی مرتکب شده است.

سفیر ایران که در کنفرانس مطبوعاتی در مسکو سخن می گفت ادامه داد: ایران قدرت بسیار زیادی دارد تا به نقاط مختلف جهان برسد و ضربه های انتقام جویانه را متوجه آمریکا کند.

سجادی توضیح داد: اگر آمریکا به ایران حمله کند، ما فهرستی از حملات واکنشی را آماده کرده ایم. آمریکا قطعا با یاس و ناامیدی مواجه خواهد شد.

وی افزود:  موضوع حمله نظامی آمریکا علیه ایران ، از چند سال پیش در دستور کار قرار داشته است ولی ایران هیچ گاه آغازگر جنگ نخواهد بود.

روسیه یکی از حامیان ایران در موضوع هسته ای در مقابل اعمال فشارهای آمریکا و غرب است.

آمریکا ایران را به در پیش گرفتن برنامه هسته ای نظامی متهم می کند ولی ایران بارها چنین اتهامی را رد و تولید انرژی و تحقیقات علمی را دلیل فعالیت های هسته ای خود اعلام کرده است.

آمریکا بارها تهدید کرده است که با آنچه که "تلاش ایران برای ساخت بمب اتمی" توصیف می کند مقابله می کند و در این زمینه، همه گزینه ها را بر روی میز دارد.

+131
رأی دهید
-136

پریستوک - تهران - ایران
اه اه پیزوری اون موقع یا تو و اربابات دربدر یه سوراخ موش هستید یا از رو صحنه روزگار محو شدی و دیگه وقت همچین غلطایی رو پیدا نمی کنی نکبت خرس گنده
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 13:45
sabrozafar - ساری - ایران
غلط زیادی نکن پسر خاله شیخ حسن نصراله
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 13:56
bavar88 - آمستردام - هلند
هنوز این غربیا مانده اند که ایران چه کار‌ها که نمی‌تواند انجام دهد...ترس از همین الان بر آنها مستولی گشته..نگاه به تناقض گوی مقامات رژیم کثیف و کودک کش اسرائیل خود مؤید مطلب است...
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 13:56
delmorde - یوتوبوری - سوئد
مرتب دارند غرب را تهدید میکنند. کارشون از اول همین بوده اذهان عمومی غربی را ضد ایرانیان چه داخل و خارج تحریک کرده. اینجا هم که هستیم از دست این رژیم سفاک آسایس نداریم. مملکت را به لجن کشیده اند ول نمی کنند. ای لعنت بشما ابلهان تاریخ باد. خالا خودشان تا احساس خطر می کنند با تکیه به پولهای دزدی الفرار.
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 13:58
mansourehtaghavi - ازمیر - ترکیه
bla bla bla bla bla bla.تهدید،الم شنگه،خلق دشمنی ،تخریب روابط انسانی را فقط بلدید.
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 14:07
suhail - دبی - امارات
کارشما فقط خرابکاری وبس.
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 14:19
با احترام - منچستر - انگلستان
بابا روی میز را نشان بده تا درسی به شما امریکایها بدهیم مگر شما و دوستان غربیتان در زمان جنگ نبودید مردم ایران از قدقد کردن امریکا و غرب و اسرائیل خسته شده
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 14:42
darkoob-1390 - قم - ایران
سفیر ننگ به تو..
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 14:43
jamshid arya - تهران - ایران
سیستم آمریکایی =یه کشور ثروتمند با مردمانی دیر فهم انتخاب میکنه .یه انقلاب توش صادر میکنه . یه مشت حیوون میاره سر کار. بعد یه نیم قرن که خوب مردم اون کشور به توریستی ترین شهر اون کشور ...رفتند .حالا دیگه غذا آمادست ..مردمی که به چشم فرشته ی نجات به امریکا نگاه میکنند و سفره های پر از نفت و گاز مجانیتازه منت هم میزاره که من شما رو از دیکتاتوری ای که خودم براتون آوردم خلاص کردم ..ای تف به ذاتت انگلو ساکسون چشم آبی !
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 14:53
alirezainn - شیراز - ایران
راست میگه دیگه. امریکا اگه حمله کنه دهنش سرویس میشه. امریگا اگه می تونست تو جنگ لبنان که کمک اسرائیل بود جلو ایران رو می گرفت.
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 15:08
vezveznazi - تهران - ايران
زرشک
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 15:50
gach boy - وین - اتریش
لطفا دیگه صحبتی‌ در مورد آخوند و اسلامو این جور چیزا نکنین،چون بحث ایران و تجاوز با خاک ایران ،،،یه خورده غیرتم خوبه والا
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 15:51
میکایل - مالمو - سوئد
آره دیگه اگر این همه خر دنبال .،،شما به عنوان مذهبی‌ ساندیس خور راه نیفتند توی گردن کلفت مال مفت خور اینجوری حرف نمی‌زادی تا خر در جهان هست مفلست در نمیماند بی‌چاره بسیجی‌ ببین تا تو زود خر نشی‌ این گردن کلفت وطن فروش این دین فروش اینطور کور کور ی نمی‌‌خونه بچه‌های خودشونو میفرستند خارج خوش گذرانی به اتکا ی شما ز‌ر ز‌ر می‌کنه،،،،،،،،،
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 16:00
سهیل ایرانی - اصفهان - ایران
قزافی هم از این حرفا زیاد میزد. مثل مور و ملخ میریزیم تو اروپا و از این شروورها....
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 16:42
Arash آرش - لندن - بریتانیا
تهدیدات این تروریست رژِیم ضد بشری و فاشیستی-تروریستی چیزی جز استفاده بیشتر از تروریزم ضد بشری نیست که تا هم اکنون نیز باعث ترور بیش از 400 ایرانی برجسته و هزاران افغانی، عراقی، لبنانی، آرژانتینی، فرانسوی، بریتانیائی و شهروندان سایر کشورها در سرتاسر جهان شده است. آیا وقت آن نیست که سازمان ملل این رژیم جذامی و تروریستی که ننگ بشریت در کره زمین است را اخراج کند؟
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 17:02
persiangulf2535 - لند‌ن - انگلیس
مرتیکه‌اشغال‌اینجور‌تهدید‌ها‌که‌پیش‌رو‌گرفتن‌بیشتر‌نمایانگر‌ترس‌شماست‌وکسی‌رو‌. نمیترسونه‌‌حالا‌هر‌چی‌که‌دلتون‌میخواد‌‌رجز‌. بخونین‌٬بن‌لادن‌٬صدام‌و‌قزافی‌هم‌از‌اینجور‌رجزخونی‌ها‌زیاد‌میکردند‌ولی‌دیدی‌که‌هیچ‌غلطی‌. نتونستن‌بکونن‌و‌بدرک‌واصل‌شدند. عاقبت‌شما‌بهتر‌ازآنها‌‌نخواهد‌بود٬از‌حالادنبال‌سوراخ‌موش‌باشین.
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 16:15
kurosh_alman - فرانکفورت - آلمان
اینها نشانه این هست که حسابی‌ ترسیده آنند و دارند ان‌در اوندر میزنند کثافتهای مفت خور...
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 18:37
Arash آرش - لندن - بریتانیا
تهدیدات این تروریست رژِیم ضد بشری و فاشیستی-تروریستی چیزی جز استفاده بیشتر از تروریزم ضد بشری نیست که تا هم اکنون نیز به ترور بیش از 400 ایرانی برجسته و هزاران افغانی، عراقی، لبنانی، آرژانتینی، فرانسوی، بریتانیائی و شهروندان سایر کشورها در سرتاسر جهان شده است. آیا وقت آن نیست که سازمان ملل این رژیم جذامی و تروریستی که ننگ بشریت در کره زمین است را اخراج کند؟
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 17:01
jordanpol - آلبرتا - کانادا
آمریکا با حمله به ایران هم به اقتصاد خود و اقتصاد کل جهان لطمه وارد کرده و نیز با تخریب زیرساختهای ایران ، هزینه های گزافی را متوجه ایران خواهد کرد.و این باعث ایجاد وقفه در پیشرفت ایران خواهد شد.
‌پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 19:51
1k adame sadegh - تورنتو - كانادا
گردن کلفت مفت خور از خودت مایه بذار.همین زرها را میزنی که غربیها ما را ترریست خطاب میکنند. هیچ غلطی نمیتوانی بکنی تو و آن نظام اسـ.... ملت آنقدر از شما جنایت گران نفرت دارند که فقط کافیست پایگاه‌های سپاه را هدف بگیرند بعدا خود ملت تلافی ۳۳ سال زجر را از شما پست فطرتان خواهند گرفت با چنگ و دندان.
جمعه 21 بهمن 1390 - 00:01
parsaus - امريكا - امريكا
غلط کردی با پدرت که حمله میکنی‌ .صدام و قذافی هم میخواستن حمله کنن.زرنگتون بن لادن بود اول ترتیبشو دادن بد کشتنش.
جمعه 21 بهمن 1390 - 00:10
Echooo - ونکوور - کانادا
آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه. همش لاف و سیا کاری هست و ایران هم دستشنو خونده چون آمریکا اگر می‌تونست ۵ سال پیش که ایران به اینجا نرسیده بود حمل میکرد ولی‌ الان میدون ۲تا بزنه ۱ اساسی‌ می‌خوره چون ایران مثل لیبیا، یا .. نیست. ارتش ایران مثله شیر آمادس تا این کثافتا رو که دنیا رو به گند کشیدن و میخوان نفت رو. هرجا هست از خودشون کنن رو حسابی‌ پزشنو بزنه. زنده بد ایران و مرگ بر وطن فروشا چون کیسی از دولت ایران خوشش نمیاد ولی‌ مساله خود ایران و خاک ایران هست. پس بی‌ غیرتا کمی‌ فکر کنید که آمریکا با عراق، لیبی و. چی‌ کار کرد. آیا الان تو عراق، لیبی، و.. دموکراسی‌ و امنیت هستش؟؟
جمعه 21 بهمن 1390 - 00:41
سهیل ایرانی - اصفهان - ایران
Echooo - ونکوور - کانادا اگه صدام تو عراق و قزافی تو لیبی مونده بود حتما هم امنیت داشتن هم دموکراسی. (آورین آورین)
جمعه 21 بهمن 1390 - 13:12
oghab - هلسينكي - فنلاند
به وحدانیت خدا من یکی حاضرم جانم را درراه میهن واقتدار سرزمینم بدم .بالاخر مرگ میاد .چه بهتر ثمره داشته باشه .
جمعه 21 بهمن 1390 - 20:35
Momo Aktiv - مونیخ - آلمان
***یکی‌ از خصایص سگ‌‌ها این است که فقط توی لانه‌شان خوابیده پارس میکنند و بیرون از لانه عین موش می‌‌مانند ! دقیقا عین سگ‌‌های جمهوری اس‌ اس‌ لامی !
شنبه 22 بهمن 1390 - 07:33
Momo Aktiv - مونیخ - آلمان
***دوست عزیز ، با یک عراق کوچک و زپرتو که آمریکا یک روزه کاملا آن را تصاحب‌اش کرد !، ۸ سال جنگ طول کشید و با یک میلیون کشته ، آخرش هم کاسه ی زهر را سر کشیدند و شکست را پذیرفتند !!و صدام یزید کافر یهو شد دوست و برادر صدام !!! اسلام برای ملت ایران هیچ چیز نیاورد به جز خشونت و زندان و شکنجه و نفاق و بدبختی و مصیبت و جنگ و ویرانی !!! ملت ایران از اسلام کذایی متنفر و منزجر شده اند !، اگر آخوندها جرات دارند یک بار دیگر جمهوری اس‌ اس‌ لامی را به رأی بگذارند و نتیجه‌اش را ببینند !!! مردم ایران آن شربت اسلامی را که ۳۲ سال پیش به زور و دروغ و تزویر و ریا و کلک به خورده‌شان دادند ؛ حال میخواهند آن را استفراغ کنند !!!
شنبه 22 بهمن 1390 - 08:19
oghab - هلسينكي - فنلاند
Momo Aktiv - مونیخ - آلمان. ازنوع کامنت نوشتنت .معلومه که چقدر اگاهی داری .جنگ ایران وعراق .نه جنگ ایران با کل دنیا .پولهای عربها .جنگ افزارهای کل اروپا .واطلاعات جاسوسی امریکا .ودر طرف دیگر ایران بعداز انقلاب با هرج و مرج داخلی وتحریمهای همه جانبه .پس ببند درشو
شنبه 22 بهمن 1390 - 11:56
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.