تشدید فشارهای حکومت ایران علیه کارکنان بی بی سی فارسی
+135
رأی دهید
-79
بی بی سی :مارک تامسون، مدیرکل بی بی سی در پربیننده ترین برنامه سیاسی آخر هفته در بریتانیا فشارهای حکومت ایران علیه کارکنان بی بی سی فارسی را محکوم کرد. او این فشارها را یک کارزار سیستماتیک برای ارعاب خبرنگاران و کارکنان این بخش بی بی سی خواند. در ماه های اخیر فشار دستگاه های امنیتی ایران بر کارکنان بخش فارسی بی بی سی افزایش پیدا کرده.
مسعود آذر گزارشی دارد از روند برخوردهای ایران با بی بی سی فارسی
dara20 - تهران - ايران
نوش جان. میدانید چرا؟ چون همین شبکه جاسوسی مخرب بی بی سی در اواخر دوران سلطنت پهلوی تریبون شخصی خمینی و دار و دسته اوباش او شده بود. انگلستان در گمارش حکومت آخوندی نقش کلیدی داشت و از طریق رادیو بی بی سی افکار ملّت بیسواد ۱۳۵۷ را مسموم و با پخش اراجیف خمینی آنانرا بیش از پیش شستشوی مغزی میداد. اروپا یها فقط به فکر پول و منافع مالی خود هستند.
دوشنبه 17 بهمن 1390 - 12:18
romano - تهران - ایران
dara20 - تهران - ایران آخه دوست عزیز این چه تفکری تو داری اگه شما 100 نفر ایرانی رو کشته باشی چه ربطی به خواهر یا برادت داره و چرا باید تاوان کار شما رو بپردازن یکم فکر کن این تفکر مناسب نیتست کسی گناه هیچ آدم دیگی رو بر نمیداره الان اگر بشار اسد 10000 نفر رو هم بکشه چرا باید ما خوشحال بشیم بچه 3 سالش کشته یا شکنجه بشه. این همون رفتاریه که جمهوری اسلامی داره با اعدامهای خیابانی و ترویج خشونت در ماها گسترش میده که تفکر چشم در برابر چشم داشته باشیم اتفاقا ما در مقابل کسی که طبیعتش رو به توحشه باید به انسانیت و پرهیز از خشونت بپردازیم این همون شعار گاندیه گاندی میگه اگر دشمنت مبارزه میکنه تو هم انجام بده و مثل خودش باهاش حتی درگیری فیزیکی بکن اما خشونت نکن.یعنی زیاده روی نکن توحش نکن از کشتن و شکنجه دادن لذت نبر چون او میخواد با ارزشترین عنصر وجودیت یعنی انسانیت و بخششت رو که باعث میشه ما نسبت به انسانهای پست و حیوانات در رتبه بالاتری قرار بگیریم رو از دست ما بگیره. با دشمن ستیز میکنیم اما مثل خودش نمیشیم چون آرمان داریم.
دوشنبه 17 بهمن 1390 - 15:12
ali1111 - تهران - ایران
دارا۲۰ - تهران - ایران. اولا که همچین چیزی نبوده، فرض آن هم که بوده و بیبیسی اصلا بد، ما نمیگوییم خوب...آیا باید با خانواده بیگناه کارمندنش اینگونه برخورد شود؟! یعنی شما این کار را تایید میکنید و از دموکراسی صحبت میکنید؟!! اگر کسی بد است باید خانواده ش را گرفت شکنجه کرد؟!!
دوشنبه 17 بهمن 1390 - 16:09
dara20 - تهران - ايران
رومانو - تهران - ایران گمان من همیشه برّ این بود و هست که انسان عاقل ۲ بر از یک سوراخ نباید نیش بخورد. آیا به گمان شما بی بی سی دلسوز ملت ایران است یا منافع کثیف خودش را در ایران دنبال میکند؟ آیا فکر میکنید با اخبار دسته بندی شده و سمت و سؤ دار بی بی سی ملّت دربند ایران به آزادی میرسند؟اگر خوب سمت و سوی این شبکه ناپاک را دنبال کنید به یک نتیجه بدیل میرسید و آن چیزی نیست جز تمایل به بقای حکومت ویرانگر اسلامی. اینها خواهان نبودی رژیم دست نشانده خود در ایران نیستند. همکاری با رژیم و همدستان آن خیانت به ایران است. حالا شما آزاد هستید که زیر بیرق انگلیس قرار بگیرید و از جنایات آنان حمایت کنید و دیگران هم آزادند که از منتقد زشت خویهای اجانب بدکاره باشند.
دوشنبه 17 بهمن 1390 - 17:59
hajali - تورنتو - کانادا
یه مشت خائن وطن فروش که اگه پول بهشون بدی هر کاری واست میکنن، مخصوصاً اون رئیس بخش فارسی .
سه شنبه 18 بهمن 1390 - 04:15
