نامه‌نگاری دولت با ۱۰ میلیون نفر برای خودانصرافی از دریافت یارانه‌ها

صف دریافت‌کنندگان یارانه‌ها در برابر یک بانک

به گفته دبیر ستاد هدفمندی یارانه‌ها، از نظر دولت یارانه ۱۰ میلیون ایرانی که تمکن لازم برای عدم دریافت یارانه نقدی را دارند، باید قطع شود. معاون وزیر اقتصاد گفته است نامه‌نگاری برای "خودانصرافی" این افراد شروع خواهد شد.

 

دبیر ستاد هدفمندی یارانه‌ها گفته است از هفته آینده با ۱۰ میلیون ایرانی نامه‌نگاری خواهد شد و آن‌ها به "خودانصرافی" از دریافت یارانه دعوت خواهند شد.

به گفته محمدرضا فرزین، معاون وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی، از نظر دولت محمود احمدی‌نژاد، ۱۰ میلیون نفر که تمکن لازم برای عدم دریافت یارانه نقدی را دارند، باید از گردونه دریافت یارانه‌های نقدی حذف شوند.

دبیر ستاد هدفمندی یارانه‌ها گفته است: «هم‌اکنون اسامی این ۱۰ میلیون نفر در حال نهایی‌‌شدن است و از هفته آینده در این باره اطلاع‌رسانی می‌‌شود.»

ماه گذشته علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی حذف یارانه ۱۰ میلیون نفر را "خلاف قانون" دانسته و گفته بود: «اگر حذف ۱۰ میلیون نفر به معنای این باشد که هیچ چیزی نمی‌خواهند به آن‌ها دهند، خلاف قانون است و ما مخالفیم‌ اما اگر بخواهند به افراد نیازمند یارانه بیشتری بدهند، ما موافقیم.»

حذف یارانه‌ برخی ایرانیان پس از آن در دستور کار دولت احمدی‌نژاد قرار گرفت که وی دستور داد در مرحله دوم پرداخت یارانه‌ها، با "پولدارها" مکاتباتی برای حذف یارانه نقدی آن‌ها صورت بگیرد.

کسری بودجه در پرداخت یارانه

پس از این دستور برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حذف بخشی از مردم در پرداخت یارانه‌ها مخالفت کردند.

شهباز حسن‌پور بیگلری نماینده مجلس شورای اسلامی گفته بود، «نفتی که به فروش می‌رسد متعلق به همه ایرانیان است و اینگونه نیست که بشود این سهم عمومی مردم ایران را از آنها دریغ کرد. این‌که برخی نیازی به این ارقام ندارند و خود به‌صورت داوطلبانه انصراف دهند، موضوع دیگری است اما دولت نمی‌تواند یارانه خانواری را قطع کند.»

در ماه‌های اخیر دولت محمود احمدی‌نژاد با تاخیر گزارش ۹ ماهه خود از هدفمندی یارانه‌ها را به مجلس شورای اسلامی ارائه داد بود.

این گزارش مشخص کرد بود که دولت جمهوری اسلامی با ۹ ماه پرداخت یارانه نقدی، حداقل ۸ هزار میلیارد تومان کسری بودجه دارد.

دولت محمود احمدی‌نژاد در ۶ ماه نخست سال ۹۰ و ۳ ماه انتهای سال ۸۹ (مجموعا ۹ ماه،  ۱۷هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد و ۲۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پرداختی داشته است.

موسی‌الرضا  ثروتی نماینده مجلس شورای اسلامی درباره تامین کسری بودجه ۸ هزار میلیارد تومانی گفته بود: «این کسری بودجه از خزانه بانک مرکزی برای پرداخت یارانه‌ها گرفته شده و باید از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی به خزانه برگشت داده شود.»

برخی اقتصاددانان و رسانه‌های ایران پیش‌بینی کرده بودند درصورتی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دولت اجازه استفاده از منابع بخش‌های دیگر برای پرداخت یارانه‌های نقدی را ندهند، دولت ایران مجبور خواهد شد طی سه ماهه پایانی سال ۹۰، پرداخت یارانه نقدی را متوقف کند.

+91
رأی دهید
-80

شنقول - ساتهمپتون - انگلیس
لطفا چشمانتان را بر روی حق خود ببندید چون ما به فلسطین و لبنان پول میدهیم و برای ۱۰ میلیون از شما ایرانیان پول نداریم ،چون مجلس اجازه نمیده ما قطع کنیم پس خودتان نگیرید ، بیشین بابا حال نداری ، اینا واقعا چی‌ فکر میکنند ؟ ۱-ملتو خر فرض کردن ۲- خودشون یه مشت احمق گوساله هستند ؟ گزینهٔ ۲ صحیح می‌باشد به مغز خود فشار وارد نفرمایید .
جمعه 7 بهمن 1390 - 22:30
eqqe - بوگوتا - کلومبیا
خاک بر سر دولت گل و بلبل که علنی کاسه گدایی گرفته دستش.
جمعه 7 بهمن 1390 - 22:58
amoo uk - ليدز - انگليس
علی‌ گدا و چهل دزده اسلامی که %۲ نمی‌شن می‌تونن میلیارد میلیارد از مردم دزدی کنند و در آمریکا و اروپا واسه شغال زادهاشون ویلا و تجارت راه بندازن اما مردم که حق سرمایشونو دارن محروم بشن ، از ماست که بر ماست
جمعه 7 بهمن 1390 - 23:19
ghafas - مشهد - ایران
به طور خودجوشی ها این دفعه بیایند به طور خودجوش انصراف بدهند ...آسمون به زمین میاید ؟به هر حال حفظ نظام از اوجب واجبات است مگر نه ؟
جمعه 7 بهمن 1390 - 23:32
چکاوک - لندن - انگلستان
احمدی نژاد در گفتگوئی با خبرنگاران در رابطه با مدیریت امام زمان در طرح هدفمندی یارانه گفت : - "من یک تشکر ویژه از حضرت ولی عصر دارم چرا که همه تحت مدیریت و هدایت ایشان هستیم " :) یک سؤال آیا غائب همیشه حاضر در نامه نگاری و شفاعت نامه هایتان مدیریت دارند یا خیر !!!
جمعه 7 بهمن 1390 - 23:07
mobareze khamoosh - پردیس - ایران
دکتر علی‌ اکبرِ ولایتی رو که میشناسید؟ایشون در کاخِ سعادت آباد زندگی‌ میکردند،و بنز‌های ایشون (حاویِ خود و بادی گارد ها) لنگه ش فقط زیرِ پای رهبر دیده میشده!با این اوصاف در لیستِ سهامِ عدالتِ بیمارستان مسیح دانشوری که ایشون رییسش هستند اسمِ مبارکِ ایشون اولین اسم و بقیه پزشکانِ بیلیونر تا پایین،اما اسمِ آبدار‌ها چون استخدامِ شرکتی بودند در اون لیست نبود،به همین سادگی‌،به همین عادلی
شنبه 8 بهمن 1390 - 10:02
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.