عربستان یک کشتی میوه صادراتی ایران را برگشت داد

فارس: رئیس اتحادیه ملی کشاورزی ایران گفت:‌ چند روز پیش عربستان سعودی یک کشتی حاوی محموله میوه صادراتی ایران را برگشت داد.

سید رضا نورانی اظهار داشت: چند روز قبل عربستان سعودی یک کشتی ایرانی حامل 300 تن میوه را پس از ۵ روز معطلی در بندر "دمام" عربستان سعودی بدون دلیل برگشت داد.

رئیس اتحادیه ملی کشاورزی ایران این اقدام سعودی ها را از روی بغض و کینه و موضع سیاسی عنوان کرد و گفت: اقدام آنها به نوعی همگام شدن با اتحادیه اروپا و آمریکا و شیطنت در برابر ایران است.

وی افزود: سالانه یک میلیون زائر ایرانی به کشور عربستان سعودی سفر می‌کنند که این محموله‌ها بخشی از نیازهای آنها را تامین می‌کند.

نورانی در پاسخ به اینکه این برگشت دلیل فنی داشته است به فارس گفت: این محموله به وزن ۳۰۰ تن سیب درختی بود که بدون دلیل فنی و تخصصی برگشت خورده و به نظر می رسد بیشتر ناشی از بحث‌های سیاسی است.

رئیس انجمن ارگانیک ایران این اقدام سعودی‌ها را به نوعی قطع تبادلات کشاورزی دو کشور تعبیر کرد.

+97
رأی دهید
-181

Mossadegh - لندن - انگلیس
خاک بر سر هر چه اخونده 2 ریالی با تمام مسئولین بی لیاقت و ان یک میلیون گوسفندی که برای شکم کارد خورده شون سیب بردند.. چه وقت و چگونه باید فهمید یا فهماند.. که با پولهائی که این یک میلیون گوسفند هزینه میکنند هر سال چند مدرسه .. چند بیمارستان .. اموزشگاه .. یتیم خانه ... و دیگرخدمات اجتماعی میشود ایجاد کرد!!! با این حساب 33 سال 33 میلیون راس مشرف شده اند!!!!!!!!! این را دیگر به گردن دولت اخوندی نمی شود انداخت.. این خواست تقریبا نیمی از درصد جمعیت است بدبختانه ..!!!
‌پنجشنبه 6 بهمن 1390 - 00:35
golly47 - فرانکفورت - المان
حالا بخورید از هم نژادا تون بیسوادهای خائن ۱۴۰۰ ساله دارید ثروت ملت را نابود می‌کنید در انقلاب بعدی دین پایین تنه دیگر وجود نخواهد داشت
‌پنجشنبه 6 بهمن 1390 - 08:36
ronin - تبریز - ایران
Mossadegh - لندن - انگلیس به اعتقاد توهین نکنید اگر آنها....هستند تو چه چییییز هستی ؟؟؟؟؟
‌پنجشنبه 6 بهمن 1390 - 09:14
Persian-London - لندن - انگلیس
دقیقا همینطور هست، مردم ما تو ایران خیلی‌ مذهبی‌ شدن، تا حدی که دیگه از عقل استفاده نمیکنن ببینن چی‌ براشون خوبه و چی‌ بده. واقعا که باعث تاسفه. من که بارها گفتم خدا همینجاست که ما هستیم و نه عربستان. برخی‌ از مردم بی‌ عقل ما فکر می‌کنن برن عربستان خونهٔ خدا، دیگه همهٔ مشکلاتشان حال.
‌پنجشنبه 6 بهمن 1390 - 09:26
Persian-London - لندن - انگلیس
دقیقا همینطور هست، مردم ما تو ایران خیلی‌ مذهبی‌ شدن، تا حدی که دیگه از عقل استفاده نمیکنن ببینن چی‌ براشون خوبه و چی‌ بده. واقعا که باعث تاسفه. من که بارها گفتم خدا همینجاست که ما هستیم و نه عربستان. برخی‌ از مردم بی‌ عقل ما فکر می‌کنن برن عربستان خونهٔ خدا، دیگه همهٔ مشکلاتشان حال.
‌پنجشنبه 6 بهمن 1390 - 09:27
mobareze khamoosh - پردیس - ایران
توهمِ یک رویای کودکانه:‌ای کاش پادشاه قوی و غیرت مندی داشتیم،انتقامِ ما رو از اسلام و عربها می‌گرفت،ای کاش میشد یه بمبِ گنده بندازیم رو کعبه شون که هم خیالِ ما راحت بشه،هم تا عمر دارند بسوزند،ای کااااش ...
‌پنجشنبه 6 بهمن 1390 - 11:10
ekman - شیراز - ‫ایران
سوسمار صادر کنید،برنمیگردنند،
‌پنجشنبه 6 بهمن 1390 - 16:10
mansourehtaghavi - ازمیر - ترکیه
متاسفانه طی این چند سال کدورت بدی بین ما وعربستان بوجود آمد که همه اش توهینات سیاستمداران ما گیر میدادند وطایفه بازی در میاوردند.زمان قبل از این رژیم روابط ایران با تمامی کشورهای دنیا خیلی خوب بوده.حالا ببینید چه کردند با همه.مگر با ملل پدر کشتگی داریم؟یک کمی دیپلوماسی وکمی احترام به دیگران نه تنها ضرر نداره بلکه بصلاح کشورمان است.
جمعه 7 بهمن 1390 - 15:27
shahab46 - هانوفر - المان
هر کسی که به حج میره خریتش را ثابت می‌کنه،دیگه گذشت آن زمان که پول داشتنش را ثابت میکرد
شنبه 8 بهمن 1390 - 12:23
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.