وقوع سونامی در آسمان

آسمان منطقه "بیرمنگام" در آلابامای آمریکا در بامداد روز 16 دسامبر توسط امواج سونامی بزرگی در نوردیده شد.


به گزارش خبرگزاری مهر، ساکنان شگفت زده آلاباما از این پدیده آسمانی عکسهای متعددی ثبت کرده و به مرکز هواشناسی منطقه خود ارسال کردند تا منشاء شکل گیری این سونامی در میان ابرها را دریابند.
 
به گفته متخصصان هواشناسی، این ابرها نمونه هایی اولیه از امواج مشهور به "امواج کلوین-هلمولتز" هستند که چه در آسمان به وجود بیایند و چه در دریا، تشکیل آنها تحت تاثیر حرکت سریع لایه ای از یک جریان سریع بر روی لایه ای کند تر و ضخیمتر قرار دارد.


برای مثال امواج آبی زمانی شکل می گیرند که لایه ای از یک جریان سریع بر روی لایه ای کند و زیرین جاری شود. زمانی که تفاوت میان سرعت آب و باد تا نقطه ای معین افزایش پیدا می کند، امواج می شکنند، قله آنها به سمت پایین فروریخته و شکل امواج کلوین-هلمولتز را به خود می گیرند.
 
بر اساس گزارش دیسکاوری، متخصصان هواشناسی معتقدند این پدیده در ارتفاعات آسمان بر روی ابرها نیز رخ می دهد. در تصاویر به ثبت رسیده احتمالا وجود لایه ای سرد از هوا در نزدیکی زمین، جایی که سرعت باد نیز پایین است، و لغزیدن لایه ای سریعتر از هوا بر روی این لایه منجر به بالا کشیده شدن سطح رویی ابرهای لایه زیرین و تشکیل چنین امواج ابری سونامی مانندی شده است.

 
 

  

+93
رأی دهید
-19

republic of iran - بوئنوس آیرس - آرژانتین
کم کم داره نشانه ها و اتفاقات عجیب در سال 2012 که به قول مایاها آخرین سال دنیا است خودشون را نشون میده.
شنبه 1 بهمن 1390 - 09:39
shakila99 - شارجه - امارات
گلشیفته ببین چی کار کردی حالا سر دنیا چی میاد ؟
شنبه 1 بهمن 1390 - 09:54
birmingham - شیراز - ایران
طوفان‌های بزرگ سونامی فقط می‌تونه این قوم لوت رو بیدار کنه که به اسم حقوق بشر خون‌های انسانهای بی‌ گناه را ریختن برای چپاول ثروت و منابع و من معتقدم فقط خدا می‌تونه این قوم جنگ طلب و مرموز رو با زمین یکی‌ کنه که با سیاستشان دارن دنیا رو به آتیش میکشن به امید روزی که نه جنگ باشه و نه مرزی
شنبه 1 بهمن 1390 - 10:39
handsome507 - کوالالامپور - مالزی
ای الهی گوشه این امواج بگیره کاخ آغا رو. هر چند که نفرین مادر سهراب از این امواج قویتره. خواهیم دید.
شنبه 1 بهمن 1390 - 11:11
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان
‫. ‫چه کسی آسمانها و زمین را از زوال ونابودی حفظ میکند غیر از الله ؟ . ‫آسمانها و زمین را فقط تا زمانی معین آفریدم و روزی خواهد آمد که آسمان را همچون طوماری در هم می پیچم . ‫الله بر هر امری قادر و تواناست و فقط الله غیب آسمانها و زمین را می داند . ‫اگر کسی اعتقاد داشته باشد که کسی غیب می داند و مثلا می داند آخر سال ۲۰۱۲. ‫چه اتفاقی خواهد افتاد ، آن شخص مشرک است و شرک بدترین گناه نزد الله اسث. ‫سبحان الله
شنبه 1 بهمن 1390 - 11:11
golly47 - فرانکفورت - المان
2012 آخر دنیا از آخر دنیا شروع می‌شه
شنبه 1 بهمن 1390 - 11:41
دنیای وحشی - تهران - ایران
خوب بخاطر دارم وقتی هنوز سیزده سال را تمام نکرده بودم بزرگترهایم به نقل از یک کتاب بسیاررررر نادری که نامش خاطرم نیست نقل می کردند که علایم ظهور و یا آخر دنیا موقعی خواهد بود که زن به شیوه مردان و مرد به شیوه زنان لباس بپوشند و هم جنس گرایی متداول شود و علم پیشرفتهای باورنکردنی زیادی بکند و اسلام درحال نابودی باشد و تولد ناقص الخلقه ها دربین انسانها و حیوانات به وفور دیده شود و زنا بین خواهر و برادر و والدین و بچه ها به وفور دیده شود و ظلم از حد خود بگذرد و خون بی گناهان زیادی ریخته شود و بلایایی مثل یازده سپتامبر و همچنین سونامی نیز کم نباشد .باتوجه به این نوع اتفاقاتی که دراین یکی دوسال اخیر بخصوص دراتفاق افتاده و هنوز نیز ادامه دارد من خود شخصااااا براین باورم که دنیا رو به اتمام است و انسانها به جهت نداشتن لیاقت زنده بودن و درست زندگی کردن بایستی فناشوند و مطمین هستتم که امسال به عنوان سال 2012 بایستی شاهد خیلی از اتفاقات غیر منتظره باشیم بخصوص دررابطه با پایان دنیا .خدا فقط به داد همه ما انسانها برسد.
شنبه 1 بهمن 1390 - 11:59
AAbiye AAbi - منچستر - انگلستان
kokex-فرانکفورت-آلمان وای وای وای با این همه الله حساب کل غیر مسلمونا رو رسیدی!!!!!!!!!! حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟
شنبه 1 بهمن 1390 - 12:01
shayan96 - تهران - ایران
این کار خودشونه ربطی به هوا نداره امریکایی ها دستگاهی ساختند که می تونه ابر تولید کنه
شنبه 1 بهمن 1390 - 12:04
mobareze khamoosh - پردیس - ایران
دنیای وحشی .این توهمات هزاران سالِ پیش هم بوده که دنیا رو به اتمامه.ِ به جای این کتابهای صد من یه غاز بهتره تاریخ و فیزیک رو باور کنیم
شنبه 1 بهمن 1390 - 14:25
akhond kosh2012 - بیرمنگهام - انگلستان
birmingham - شیراز - ایران.
شنبه 1 بهمن 1390 - 18:36
salomeh_f - ساکرامنتو - آمریکا
چه وحشتناک اما چرا این خبر با ۱ ماه تاخیر الان عنوان شد؟ ماه دسامبر !
شنبه 1 بهمن 1390 - 19:13
Arash آرش - لندن - بریتانیا
handsome507 - کوالالامپور - مالزی. واقعا زیبا گفتید هموطن و همدرد من. واقعا که آه مادران و پدران و خواهران و برادران و دوستان و اقوام و آشنایان شهدای آگاه و شجاع و قهرمانان انقلاب نوین ملت ایران بزودی تار و پود رژیم وحشیان غارتگر و ضدبشر را زیر و رو خواهد کرد.
شنبه 1 بهمن 1390 - 23:33
nasl sokhta - لندن - انگلیس
دمت گرم گلشیفته دنیا به آخر میرسه از دست این غربت لعنتی آزاد میشیم !!
یکشنبه 2 بهمن 1390 - 02:59
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.