وقتی ژاپنی‌ها اصالت خود را فراموش نمی‌کنند

ایران ویج  : انتخابات برترین بازیکن سال جهان درحالی دوشنبه شب در زوریخ سوئیس برگزار شد که پوشش “هوماره ساوا”، بازیکن زن تیم ملی ژاپن تمام توجهات را به خود معطوف کرده بود.
 
به گزارش خبرگزاری مهر، “هوماره ساوا” که کلیدی‌ترین نقش را در قهرمانی تیم ژاپن در رقابت‌های جام جهانی زنان داشت، شب گذشته به عنوان برترین بازیکن زن فوتبال جهان برگزیده شد. وی در حالی در مراسم انتخاب برترین‌ها حضور یافت که “کیمونو”ی ژاپنی برتن داشت.
 
خبرنگار فیفا وقتی از این بازیکن در خصوص نوع پوشش وی سئوال کرد، ساوا در پاسخ گفت: کیمونو بخشی از فرهنگی ژاپن است و این لباس برای ما ژاپنی‌ها دلالت بر پاکدامنی دارد و در مراسم‌های ویژه‌ای چون این مراسم، آن را بر تن می‌کنیم. این راهی است که من کشورم را با افتخار به نمایش بگذارم و همچنین سبب می‌شود که خیلی زیبا و راست راه بروم.
 
وقتی همان خبرنگار از ساوا پرسید که دوست دارد این جایزه را به چه کسی تقدیم کند و بازیکن ژاپنی اظهار داشت: این جایزه تنها به من تعلق ندارد. اگر من در این سطح بازی کرده‌ام به خاطر افرادی بوده که در کنارم بوده‌اند. مربی، هم تیمی‌ها و خانواده‌ام. می‌خواهم این جایزه را به همه آنها تقدیم کنم. این جایزه از این پس در اتحادیه فوتبال ژاپن به نمایش عموم درخواهد آمد که این موضوع قلب مرا به تپش می‌اندازد.
 


تیم فوتبال زنان ژاپن در حالی به عنوان قهرمانی جام جهانی زنان دست پیدا کرد که حادثه ویرانگری چون سونامی را پشت سر گذاشته بود و این قهرمانی، مردم مصیبت‌زده ژاپن را دلگرم کرد. اکنون به کشور خود بازگردیم. سونامی باعث تخریب کشور ما نشده اما مشکلات فرهنگی و اخلاقی در ورزش ما، از هر سونامی ویرانگرتر است. در جایی که استعدادهای فوتبال ما از آنجایی که پول ندارند تا به دلال‌ها بدهند از دور خارج می‌شوند و در نتیجه آنهایی که متمول هستند به فوتبال راه پیدا می‌کنند، نتیجه این می‌شود که سال‌های سال است که پدیده‌ای به فوتبال معرفی نکرده‌ایم.
 
ساوا با کیمونوی خود به اصالتش می‌نازد؛ آن وقت در کشور ما، ورزشکار و البته غیرورزشکار، در سریع‌ترین زمان ممکن سر و شکل خود را به الگوهای غربی و آفریقایی شبیه سازی می‌کند و با لباس‌های پاره در انظار عمومی حاضر می‌شود. مسئولان فرهنگی ما به جای اینکه نمادهای اصیل ایرانی را از طریق سیما به جوانان معرفی کنند و رستم و سهراب پخش کنند، شخصیت‌هایی را به روی پرده می‌برند که نه تنها نمی‌توانند برای جوانان الگو باشند بلکه آثار مخرب هم به بار می‌آورند.
 
تصویر لیونل مسی و هوماره ساوا به عنوان برترین بازیکنان مرد و زن جهان و آن هم با پوششی سنتی و معقول، تحسین همگان را برمی انگیزد.

 

 

 

 

 

 

 

 

+179
رأی دهید
-82

Royan - بوخوم - آلمان
برای فراموش کردن اصالتشون اول بایدانقلاب اسلامی بکنند و امپراطور ژاپن را به زیر بکشند, بعدبه طور اسلامی به تدریح فحشا و فقر و اعتیاد و جنایت تو جامعه جا می افتد تا اینکه بعد از 33 هزاران سال عظمت و امپراطوری زیر پای آخوند له میشه و دیگه فرهنگی براشون باقی نمی ماند.
جمعه 23 دي 1390 - 17:45
love-iran - چابهار - ایران
من عاشق لباس های اینها هستم چه برای مرد ها چه زن ها اما دلیل نمیشه همه جای دنیا باش برن به اسم لباس محلیشون مثل این عرب ها که با دمپایی جایی میرن جالب اینه که من از یک عرب هم پرسیدم خیلی عصبانی شد و به من گفت که این تاریخ ما هست و کفش که هزار سال پیش نبوده
جمعه 23 دي 1390 - 17:53
samuk66 - لندن - انگلستان
آفرین...با این لباس به ژاپن افتخار داد
جمعه 23 دي 1390 - 17:28
united-iran - آکلند - نیوزیلند
یعنی مثلا مردها در جشنها و فستیوالهای بین المللی بروند شلوار پاچه گشاد با کلاه نمدی و زنان هم برقع و چادرهای بزرگ سیاه بپوشند و بگویند این بخشی از فرهنگ ایران است.لااقل این کیمونو یک شکل و قیافه زیبایی داره ولی اون لباسهای قدیمی آخه چیه دیگه.ولی اگه بخواهیم فرهنگ ایران را نشون بدیم میشه از لباسهای سنتی مناطق مختلف ایران استفاده کنیم که اون دیگه بستگی به مسئولان ایران داره.
جمعه 23 دي 1390 - 17:48
artosh - تهران - ایران
همیشه احساس خوبی نسبت به مردم کشورهای ژاپن و کره جنوبی و تایلند داشته و دارم. مردم نازنینی دارند. زنده باد این خانم که اصالت خودش رو حفظ کرده.
جمعه 23 دي 1390 - 20:01
Labe Karoon - اهواز - نروژ
اگر توی ایران یک نفر با لباس محلی بره به اینجور مراسم فوری بهش میگن دهاتی و براش جوک درست مکنند.
جمعه 23 دي 1390 - 23:40
tiger.man - گیلفورد - بریطانیا
ژاپنیها اصالت خود را حفظ میکنند چون ضمن داشتن نفس و روح وجوهر اصالت، بدون اینکه داد وهوار بکشند که برترین وبهترین هستند و.. با هارت وپورت اضافی و ادعاهای پوچ خودشون را مسخره عالم وادم نکرده در عمل اصالت خودشون را نمایان میکنند چون خودشون میدونند که چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. اما .. بی خیال
جمعه 23 دي 1390 - 23:31
shahrooz93 - دبی - امارات
love-iran - چابهار - ایران. میشه بگی چرا دلیل نمیشه؟ مگر همین آمریکایی‌ها از حدود ۱ قرن پیش کت و شلوار را در بین مردم جهان مد نکردند؟ مگر جین را مد نکردند؟ ژاپنی‌ها هم می‌خواهند لباس مخصوص خود را به مردم جهان بشناسانند. آمریکا با ۴۰۰ سال قدمت جهان رو فتح کرد اما ایران با بیش از ۲۵۰۰ سال باید از آن‌ها الگوبرداری کند. مشکل از لباس نیست بلکه نحوهٔ مدیریت مسولان کشور است. در ضمن از نظر شما چه اشکالی دارد که یک انسان دمپایی بپوشید؟ همان دمپایی که آن عرب می‌پوشد حداقل ۲۵۰ درهم ارزش دارد. از بهترین جنس چرم درست شده و بهترین دوخت را دارد.
جمعه 23 دي 1390 - 23:34
shahrooz93 - دبی - امارات
united-iran - آکلند - نیوزیلند. دوست عزیز «چشم‌ها را باید شست، جور دیگر باید دید.» اگر پدران و پدربزرگان ما تلاش می‌کردند الان همین پوشش ایرانی که شما می‌گویید شاید یکی از پوشش‌های مورد علاقهٔ جهانیان بود! در ضمن چرا به لباس دیگری فکر نمی‌کنید؟ لباس‌های فاخری که صدها سال بود اشرافی‌زادگان ایران و هند آن را می‌پوشیدند به طوری شخصی مثل مایکل جکسون هم جذب زیبایی آن لباس‌ها شد و نزدیک به ۳۰ است که این لباس‌های اصیل ایرانی و هندی در بین هنرمندان موسیقی جهان مد شده است؟ امیدوارم به زودی در بین مردم جهان هم مورد توجه قرار بگیرد تا بخشی از فرهنگ مشرق زمین بار دیگر زنده شود.
جمعه 23 دي 1390 - 23:42
romano - تهران - ایران
با اجازه مسئولان سات اینجا چند لینک می‌گذارم که بهتر متوجه تنوع لباسی شوید https://www.youtube.com/watch?v=BmuOmTyCohk این در واقع سبک لباس دوران صفوی و بعد بوده و در این ناحیه بسیار عمومیت دارد. اما هم اکنون در زادگاه اصلی آن استفاده نمی‌شود (دلایل حکومتی دارد) این سبک https://www.youtube.com/watch?v=V-IUZkR9R4ofeature=related عشایر است تازه می‌دانید کمر تنگ و اینها هم ندارد و چندین مدل دیگر هم دارد. لباس محلی کردهای خراسان https://paazh.com/shop/image/b2%2811%29.jpg و این سبک https://mino8.persiangig.com/k%20%281%29.jpg و تالش https://www.magiran.com/ppic/2825/3924/11-1.jpg لباسهای ایران بسیار متنوع هستند لطف کنید در گوگل کلمه لباس و نام استانها را جستجو کنید به تنوع بی نظیری پی میبرید. آن ساری یا کیمونویی را که امروزه به این شکل در آمده اگر در نقاشیهای باستانی جستجو کنید بسیار آنها را ساده‌تر خواهید یافت. کیمونوی امروزی لباس افراد متمول در گذشته بوده.
شنبه 24 دي 1390 - 01:10
romano - تهران - ایران
united-iran - آکلند - نیوزیلند شناختتون در مورد فرهنگ کشورتون بسیار ضعیفه 1 ساعت وقت بزاری و بگردید هزارتا فرهنگ و لباس می‌بینی اون لباس کشاورزی و کار روزانه مردمه با لباس مهمانی و مراسم کاملا متفاوته کما اینکه شما بدونی اصل کیمونو چیه اصلا روت نمی‌شه بپوشیش همونیه که مردم چین و آسیای شرقی به نوعی می‌پوشن. در ضمن ایران این ایران نیست یک کشور بزرگتر از مرز هند تا انتهای سوریه است بیشتر از 2 هزار سال از تاریخ جهان بوده ما از لحاظ تنوع پوشاک بهمراه روسیه در جهان نمونه‌ایم منتها وقتی طراحان لباسمان همه در فلاکتند یا وقتی برای آشپزی پکیج و دیزاین و اتیکت نداریم نتیجتا باید نشناخته باشیم. این چیزهایی که امروز شما از کشورهای دیگر می‌بینید نتیجه دیزاین و عرضه هستند و اصل آنها اینگونه نیست لباس شاهان در چین و ژاپن با عوام متفاوت است. همچنین لباس سنتی آن نیست که شما در چهار تا شو سیما بینا و .. می‌بینید. ادامه ...
شنبه 24 دي 1390 - 00:50
romano - تهران - ایران
لباس کلات https://hivaadg.com/kalat/mataleb/lebas%20mahali.jpg کردها https://www.iran-forum.ir/thread-49193.html سیستان (خداوندان سوزندوزی ایران) https://up98.org/upload/server1/01/r/w3ee68ear0sah9j0qh2l.jpg اینهم چند دیزاین جالب بر مبنای طرحهای قدیمی https://www.niazerooz.com/News/48792 نگران نباشید ایران شما همه چیز دارد فقط اسیر است.
شنبه 24 دي 1390 - 01:21
milijmaes - داکا - بنگلادش
shaahroos93 امارات:جین یا همون lt;دنیمgt; اولین بار در بنگال پاکستان شرقی و همان بنگلادش کنونی به وجود اومده نه آمریکا.مد هم از آمریکا نمیاد از اروپا میاد.گرون قیمت ترین و مارکدار ترین لباسهای موجود در دنیا هم در همین کشور بنگلادش تولید میشه به طور مثال تمام لباس های LEVI,S ZARA JCpenny در روستای کاچپور نزدیک داکا تو.لید میشه.تکرار میکنم تمامش.
شنبه 24 دي 1390 - 03:41
amooojoghdeshakhdar - ونیز - ایتالیا
لذت بردیم از عکس های زیبا،....و جانمان به لبمان رسید از کامنت های کیلومتری
شنبه 24 دي 1390 - 09:33
Kourosh_FF - پاریس - فرانسه
حالا یکی‌ اینجوری لباس پوشیده و طرز فکرش اینه همهٔ ژاپنی‌ها که اینجوری نیستن! این سایتم که همه‌چیز رو عمومیت میده! من که هرچی‌ ژاپنی میشناسم همیشه ادعیه آمریکایها رو در میارن
یکشنبه 25 دي 1390 - 13:59
danial nabi - استكهلم - سوئد
قابل توجه تازه به دوران رسیده‌های ایران گلی‌ فراهانی و ....
دوشنبه 26 دي 1390 - 17:37
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.