تاجزاده: پرونده من و خانواده ام در دست مجتبی خامنه ای است

مصطفی تاجزاده، عضو زندانی جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی مدعی است که پرونده او و اعضای خانواده اش زیر نظر مستقیم مجتبی خامنه ای ( پسر آیت الله خامنه ای، رهبر ایران) قرار دارد

همزمان با صدور حکم چهار سال حبس تعلیقی برای فخرالسادات محتشمی پور، همسر او مصطفی تاجزاده، فعال سیاسی زندانی می گوید که پرونده وی و خانواده اش مستقیما تحت نظر مجتبی خامنه‌ای فرزند رهبر ایران است.

به گزارش "نوروز" وبسایت خبری وابسته به جبهه مشارکت ایران اسلامی (شنبه ۱۷ دی)، خانم محتشمی پور، به چهار سال حبس تعلیقی محکوم شده است.


خانم محتشمی پور که در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی به عنوان مدیرکل امور زنان وزارت کشور ایران اشتغال داشت، پس از وقایع انتخاباتی خرداد ۸۸ و زندانی شدن همسرش، یکی از چهره های برجسته در میان خانواده های معترض زندانیان سیاسی آن وقایع بود.

به گزارش نوروز در حکم خانم محتشمی پور، وی به اتهام "سازماندهی خانواده زندانیان اغتشاشات در جهت اقدامات اعتراضی، حضور در جلسات محفل مجمع زنان اصلاح طلب و خانواده های زندانیان، دعوت افراد به تجمعات غیرقانونی در جهت شکستن حصرخانگی سران فتنه، دیکتاتور و ظالم خطاب نمودن مسئولین نظام جمهوری اسلامی و مظلوم وانمود کردن افراد فتنه گر و اغتشاش گر" به چهار سال حبس محکوم شده است.

اگر چه در بخشی دیگری از این حکم که متن کامل آن را وبسایت خبری "نوروز" منتشر کرده آمده است: "به لحاظ رأفت اسلامی و شرایط خاص که نامبرده مرتکب بزه شده است (محکومیت همسرش) که اعمال ارتکابی از سوی نامبرده مبتنی براحساسات و عواطف زن و شوهری بوده، دادگاه مدت حبس نام برده را برای مدت ۵ سال تعلیق می کند."

پیش تر مصطفی تاجزاده، عضو زندانی جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی مدعی شده بود که پرونده او و اعضای خانواده اش زیر نظر یکی از "آقازاده" های نظام جمهوری اسلامی قرار دارد.

اما اکنون و بنابر گزارش نوروز، آقای تاجزاده پس از مطلع شدن از حکم همسرش مدعی شده که مجتبی خامنه ای پرونده او و اعضای خانواده اش را شخصا تحت نظر دارد.

بسیاری از معترضان انتخاباتی و زندانیان سیاسی مربوط به وقایع پس از آن، فرزند رهبر ایران (مجتبی خامنه ای) را به حمایت از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران و برخورد شدید با اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۸۸ متهم می کنند.

مصطفی تاج‌زاده که عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی است، در دوره برگزاری آخرین انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ عضو ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی، از نامزدهای معترض به نتایج این انتخابات بود.

+52
رأی دهید
-56

greentree - تهران - ایران
مجتبی خامنه‌ای : اوباش بیسواد و تشنه قدرت ،بیرحم و عاشق شکنجه و فیلم‌های شکنجه ،فرزند شیطان یک دست ،او همان کسی‌ هست که ۱۸ میلیارد دلار ایران رو یک شبه به ترکیه داد و هنوز پول ایران برگشت داده نشده ،
یکشنبه 18 دي 1390 - 09:20
ایرانزمین - یوتوبوری - سوئد
مجتبی‌ چلقوز فرماندهی نیروهای ضد شورش را برای مقابله مستقیم با مردم به دست گرفت.از تهران به طرف کرج که حرکت کنید، هشتاد درصد کارخانه ها و واحدهای تجاری صنعتی دست مجتبی‌ و سپاه و بسیجی افتاده.تمام قراردادها به نفع خودشون مصادره شده. باز هم دم از خدا و امام زمان بزنید ( پیغمبر که کلا از یادتون رفته) دعوا سر لحاف ملا بود تا الان هیچ پدر سوخته ای تو این نظام نگفته که پول نفت کجاست، چقدر میفروشیم، کجا خرجش میکنیم. همین پدر سوخته مجتبی‌ از طراحان و مدیران طرح انتخاب مجدد احمدی نژاد بود و پس از آن هم به طور مستقیم با ادارهٔ نیروهای بسیجی‌ و ضد شورش ادارهٔ خاموش کردن صدای اعتراضات را به دست گرفت.
یکشنبه 18 دي 1390 - 12:38
oghab - هلسينكي - فنلاند
خدایا این اخوند‌ها را از زمین بردار . این بوزینه حالا شده قاضی والقضات ننگ برهرچی اخوند و اخوند زاده
یکشنبه 18 دي 1390 - 16:17
salomeh_f - ساکرامنتو - آمریکا
مجتبی‌ خامنه ای‌ دست کمی‌ از عدی پسر صدام نداره . روانی‌ سفاک دزد خونخوار .
یکشنبه 18 دي 1390 - 16:19
Nur_ir - هامبورگ - المان
greentree - تهران - ایران. دوست عزیز ایکاش فقط 18 میلیارددلاربود 20 تن شمش طلا چی ?
یکشنبه 18 دي 1390 - 19:30
sabrozafar - ساری - ایران
مجتبی توله ای با خصلتهای زشت و پست پدر . اما تو دیگه آرزوی رهبری را به گور خواهی برد. ننگ ابدی بر پدر جلادت
یکشنبه 18 دي 1390 - 21:24
Azadikhah - تكسل - هلند
درود بر آقای تاجزاده
دوشنبه 19 دي 1390 - 07:45
massoudoslo - اسلو - نروژ
هی مجتبا بچه قرتی و خل ، باشه تا روزش .
دوشنبه 19 دي 1390 - 05:20
time-to-say-goodbye - تورنتو - کانادا
مجتبی بمیری رهبری رو نبینی....
دوشنبه 19 دي 1390 - 05:34
gol andam - ژنو - سویس
مرگ بر آخوندیسم
‌چهارشنبه 21 دي 1390 - 10:11
1k adame sadegh - تورنتو - كانادا
داغت به جیگر بابا،‌ای پسر خلاف کار رذل. همان بلای که سر قزافی و پسران افتاد همان را برای تو و بابا کپی می‌کنیم. این خط و این نشون.
‌چهارشنبه 21 دي 1390 - 21:12
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.