هشدار آیت الله مکارم شیرازی به رهبران جمهوری آذربایجان

آیت‌الله مکارم شیرازی ‎

 


آیت‌الله مکارم شیرازی، از مراجع تقلید در قم، ضمن انتقاد از آنچه که «اسلام ستیزی» سران جمهوری آذربایجان و «آزار و اذیت شیعیان» در این کشور خواند، هشدار داد که ادامه این روند پایان خطرناکی در پی خواهد داشت.
 
به گزارش ایسنا، آیت‌الله مکارم شیرازی با تاکید بر، به گفته وی، عزم حکومت جمهوری آذربایجان برای «اسلام‌ستیزی و آزار و اذیت شیعیان»، به مواردی نظیر جلوگیری از ورود دختران محجبه به مدارس شروع، سرکوب و زندانی کردن رهبران و شخصیت‌های شیعه و همچنین جلوگیری از نشر کتاب‌های اسلامی در این کشور به عنوان موارد اسلام ستیزی در این کشور اشاره کرده است.
 
این مرجع تقلید، رهبران جمهوری آذربایجان را «باقیمانده نظام کمونیستی منهای مذهب» دانست و هشدار داد: «این‌ها باید بدانند شیعیان... در مقابل ظلم آرام نمی‌نشینند، به آن‌ها توصیه می‌کنیم با مردم خود بسازید و زندانی‌ها را آزاد کنید، چرا که این کار پایان خطرناکی برای شما دارد.»
 
این اظهارات در حالی بیان شده‌اند که به تازگی یکی از نویسندگان آذربایجانی منتقد اسلام که پیشتر فتوای قتل او از سوی آیت‌الله فاضل لنکرانی صادر شده بود، اواخر آبان ماه در پی سوء قصد درگذشت.
 
رفیق تقی که پیشتر به دنبال اعتراض برخی افراطیون مذهبی به مقالات او دو سال را نیز در زندان به سر برده بود، اوایل آذرماه و پس از آن‌که از سوی فردی ناشناس با چاقو مورد حمله قرار گرفت، درگذشت.
 
وی سال ۲۰۰۶ به دنبال نوشتن مقاله‌ای انتقادی درباره اسلام با عنوان «اروپا و ما» مورد اعتراض قرار گرفت و آیت‌الله فاضل لنکرانی طی فتوایی این نویسنده را مهدور الدم اعلام و تأکید کرد که قتل وی بر هر کسی که به وی دسترسی داشته باشد «لازم است».
 
رفیق تقی پس از این سوء قصد در گفت‌و‌گو با بخش آذربایجانی رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی گفته بود که به اعتقاد وی این سوء‌قصد یا از طرف دینداران افراطی آذربایجان صورت گرفته، یا این‌که از طرف عوامل ایران سازماندهی شده است.
 
آیت‌الله مکارم شیرازی روز چهارشنبه با اشاره به انتقاد برخی افراد از دخالت مراجع در امور داخلی کشورها گفت: «(این افراد) از فرهنگ مرجعیت بی‌خبر هستند... مراجع طبیبان بدون مرز هستند. هر کجا که مسلمان و تشیع باشد، مراجع هم حضور دارند. در واقع مرجعیت مرز نمی‌شناسد.»
 
وی شیعیان دنیا را «مظلوم‌ترین جمعیت‌ها» دانست و تاکید کرد که «آمریکا و اسرائیل و یکی از کشورهای عربی» وضعیت شیعیان را با مشکل جدی مواجه کرده است.

+190
رأی دهید
-99

Islam zoda - تورنتو - کانادا
جنگ در خلیج و تنگه هرمز به یک مو بنده و آقایان یک جبهه هم در شمال میخوان باز کنند. مملکت مفت، پول مفت و جون مفت گیر این اعراب در ایران مانده ، آمده. مبلغین مرگ.
‌پنجشنبه 15 دي 1390 - 23:50
Naser hejazi - بهبهان - ایران
خفه شو مکار
‌پنجشنبه 15 دي 1390 - 23:58
behnam2009 - لندن - انگلستان
مثل ما فکر کنید. زود باشید.
جمعه 16 دي 1390 - 01:20
behnam2009 - لندن - انگلستان
شما مگر می گذارید که بی حجابها وارد مدرسه شوند؟ خب آنها هم نمی گذارند با حجابها وارد مدرسه شوند. چی می گی حالا؟ . شما مگه کشیشها و مسیحیان را زندانی نمی کنید؟ خب آنها هم شیعیان را اذیت می کنند. شما خودت بی گناهی که به آنها توصیه می کنی؟
جمعه 16 دي 1390 - 01:23
bita tehrani - ونکوور - کانادا
آخوند معرف مظلوم‌ترین جمعیت ها،این همه آدم که در این ۳۳ سال کشتید،کافر حربی بودند یا شیعه؟!!!!! شما‌ها را دارند از همه جای دنیا مثل موش مزاحم میندازند بیرون،آتش گرفتی! درد شماها این است
جمعه 16 دي 1390 - 01:28
compatriot - تورنتو - کانادا
بزودی ملت شریف ایران خدمت شما هم خواهد رسید. وقتی‌ گفتند پنیر، سرت رو بذار و بمیر.
جمعه 16 دي 1390 - 01:38
united states of iran - واشنگتن - آمریکا
هر وقت شما با مردم خود ساختید و زندانیهای سیاسی را آزاد کردید و دست از آزار ادیان دیگر پرداختید اونوقت اینها هم دست از سر شیعیان خودشون بر میدارند و زندانیهای خودشون را هم آزاد میکنند.
جمعه 16 دي 1390 - 02:25
greentree - تهران - ایران
این آخوند‌های درباری مثل ماشین شکنجه و کشتار هستند هیچ چیز از علم و خواص انسانی‌ رو اینها به ارث نبردند ،امیدوارم که زودتر تمامی‌ شما از کشور ایران برید بیرون برای همیشه و کمی‌ شادی و پیشرفت به ایران بر گرده
جمعه 16 دي 1390 - 02:39
Neda02 - اتاوا - کانادا
........ هنوز گل مزار رفیق تقی خشک نشده. ببند اون..رو آخه.
جمعه 16 دي 1390 - 02:29
so_real - زنجان - ایران
اون مگه که ارمنستان داشت مردم شیعه آذربایجان را مکشتن کجا بودید ، درسته به خاطره منفیه خودتان به ارمنستان کمک کردید ، اون مگه اونا شیعه نبودن ، حالا شیعه شدن!!!
جمعه 16 دي 1390 - 08:53
iranbahar2012 - تهران - ایران
اخوند کثیف اشغال روباه مکار همین ایران رو به اجن کشوندین حجاب اجباری در ایران و راه ندادن دختران بد حجاب به دانشگاههای ایران سرکوب ازادی ها در ایران اول برو خودتو درست کن با اون اسلام ....
جمعه 16 دي 1390 - 10:31
نینوا - استانبول - ترکیه
آهای کسانی که این از این برخوردها بر علیه شیعیان بطور واضح حمایت میکنید. پس فرق شما با آنها در چیست؟؟؟؟ چرا یک فرق اساسی دارید و این که شما ها اسلام و شیعه رو آخر خشونت میدانید و شعارهای انسان دوستانه تا ن گوش دنیا رو کر کرده. ثابت کردید که قدرت دست شما باشد ظرفیتش را ندارید و از این آخوندها 100 مراتب بدترید
جمعه 16 دي 1390 - 10:37
kamran63 - ليون - فرانسه
تو دیگه خفه آخوند مرتجع !! این شمپانزه دیگه چی‌ میگه !؟ خدا وکیلی عجب قیافه خلافی داره !!
جمعه 16 دي 1390 - 12:38
golly47 - فرانکفورت - المان
دیو هائی که در افسانه‌ها بودند حالا ظاهر شدند
جمعه 16 دي 1390 - 12:46
falakolaflak21 - لندن - انگلستان
ایران به گند کشوندید بس نیست؟فکر می کنه همه مردم ایران هستن که براشون خط و نشون می کشه! شیعان که خیلی مظلوم هستن اینو موافقم البته شیعیان ایران.روحانیون شیعه=پزشکان بدون مرز ؟چه قیاس مع الفارقی!
جمعه 16 دي 1390 - 12:26
1k adame sadegh - تورنتو - كانادا
پست فطرت آفت الله اسـ... شیعیان ایرانی‌ در داخل فقط به خاطر اینکه با نظام شما موافق نیستند یا اعدام شده اند یا در حبسند آن موقع تو کثافت اعدای حمایت از شیعیان خارج از کشور را میکنی حقه باز. چقدر دوریی و تزویر و شارلاتان بازی.
جمعه 16 دي 1390 - 13:57
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
مکارم این حیوان پشمالو ی خرفت غلط کرد هشدار داد
جمعه 16 دي 1390 - 16:21
aghareza27 - برگن - نروژ
دوستان عزیز باید بگم که من یکی‌ دربست نوکر این آقا هستم اگر سعادت بشه .ولی‌ این را هم بگم که این دربدر نه تو سیاست دستی‌ داره نه‌‌ تو نظام حتی چند بر هم نامه هایی به سران رژیم فرستادند تا جلوی کشتار مردم توسط بسیج را بگیرند ولی‌ افاقه نکرد پس خواهشا به ایشون فحش ندید .
جمعه 16 دي 1390 - 20:32
banooye shargh - تهران - ایران
so_real - زنجان - ایران اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟ چه ربطی به موضوع داشت؟
شنبه 17 دي 1390 - 05:48
پریستوک - تهران - ایران
این ملاها و اسلامیست ها دشمن آزادی و دموکراسی هستن و تا ضعیف می شن این جوری مظلوم نمایی می کنن و تا قدرت می گیرن مثل پیامبر اکرمشون به صغیر و کبیر رحم نمی کنن، پس از نظر ما غیر قابل ترحم و احترام بوده و باید خودشون و طرفدارانشون از رو صحنه ی روزگار محو شن. نمونش همین رفیق تقی بی نوا که بی رحمانه ترورش کردن!!!!!! همون طور که دوستان گفتند اگر راست می گن اول خودشون به حقوق ما احترام بذارن، این بذر کینه رو همون پیرزنی می کاره که من و به خاطر بی حجابی و اهانت به خون شهدا نفرین می کنه، همون امثال حاج بخشی، همون بیسجی و پلیسی که به یه دختر و پسر بی گناه و بی پناه به جرم گرفتن دست هم تو خیابون بهش حمله می کنه. و مسووول این شستشوی مغزی و این برخوردها همه و همه ایدئولوزی اسلامیه که این جا بعضی ها ازش دفاع می کنن!
شنبه 17 دي 1390 - 09:34
gol andam - ژنو - سویس
اینا بی‌ کار هستن ،،،دماغشون رو تو هر سوراخی می‌کنن ،،،آخه یکی‌ نیست بگه مگه شما‌ها فضوله همهٔ دنیاین ؟؟``
شنبه 17 دي 1390 - 13:21
aghareza27 - برگن - نروژ
so_real - زنجان - ایران ببخشید شما آذری هستید دیگه اینطور نیست?! ..........شاید فکر میکنی‌ چطور فهمیدم نه!? ......بگذار بهت بگم زیاد فکر نکنی‌ ....خیلی‌ ساده ، از روی املأت.
یکشنبه 18 دي 1390 - 12:24
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.