فیلم‌های بخش سینمای ایران جشنواره فجر را چه کسانی انتخاب می‌کنند؟

 

 هیئتی 9 نفره متشکل ازهنرمندان، فیلمسازان و نویسندگان سینما کار ارزیابی و انتخاب بخش سینمای ایران سی‌امین جشنواره بین المللی فیلم فجر را بر عهده دارند.
                                                                  فیلم‌های بخش سینمای ایران جشنواره فجر را چه کسانی انتخاب می‌کنند؟
 
به گزارش روابط عمومی جشنواره اعضای این هیئت را عزیزالله حمیدنژاد، حبیب‌الله کاسه‌ساز، علی رفیعی، علیرضا سجادپور، جواد طوسی، جلیل عرفان‌منش، مینو فرشچی، بهمن حبشی و حمید نعمت‌الله تشکیل می‌دهند.
 
این هیئت قرار است آثار متقاضی برای حضور در بخش سینمای ایران جشنواره فیلم فجر را انتخاب کنند.
 
عزیزالله حمیدنژاد متولد 1338 گرمسار است. وی پس از گذراندن دوره فیلمسازی از مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی فعالیت هنری را آغاز کرد. او سینمای حرفه‌ای را به عنوان عکاس با فیلم «آوای غیب» به کارگردانی سعید حاجی میری تجربه کرد و در فعالیت حرفه‌ای او این آثار در کارنامه هنریش به ثبت رسید: «هور در آتش»، «ستارگان خاک»، «قله دنیا»، «اشک سرما»، «آناهیتا» و «سکوت فریاد».
 
حبیب‌اله کاسه‌ساز سال 1341 در تهران به دنیا آمد. تحصیلات خود را در رشته سینما ادامه داد و موفق به اخذ مدرک کارشناسی رشته فیلمنامه‌نویسی از دانشکده سینما و تأتر از دانشگاه هنر شد. سوابق مدیریتی او عبارت است از مدیر کل تولید و پشتیبانی امور سینمایی وزارت ارشاد، مدیر کل نظارت و ارزشیابی معاونت امور سینمایی وزارت ارشاد، مدیر عامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، عضو هیأت مدیره انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، عضو شورای عالی جوانان، عضو هیأت مدیره انجمن سینمای جوان ایران، عضو هیأت مدیره مؤسسه فرهنگی هنری بنیاد روایت، عضو هیأت مدیره شهرک سینمایی دفاع مقدس، عضو هیأت مدیره مؤسسه رسانه های تصویری. فیلم های سینمایی «مأموریت تهران»، «اخراجیها 1و 2»، «کارناوال مرگ»، «نظام از راست»... از جمله آثار او در مقام تهیه کنندگی است.
 
دکترعلی رفیعی، کارگردان تئاتر متولد 1317 اصفهان، دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد جامعه شناسی از دانشگاه سوربن، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تئاتر از دانشگاه سوربن، دیپلم عالی کارگردانی از دانشگاه بین المللی تئاتر فرانسه، دیپلم بازیگری از مدرسه شارل دولن فرانسه است. از دیگر فعالیت های جنبی وی میتوان به بازی در فیلم های سینمایی و تلویزیونی فرانسه و انگلیس، تدریس در دانشگاه تهران، ریاست تئاتر شهر و رئیس دانشکده هنرهای دراماتیک اشاره کرد.
سیدعلیرضا سجادپور متولد 1339 تهران، فارغ التحصیل مهندسی عمران از دانشگاه امیرکبیر و سینما با گرایش فیلمنامه نویسی از دانشگاه هنر است. وی فعالیت سینمایی را سال 1363 با تهیه‌کنندگی و نگارش فیلمنامه «سرباز کوچک» آغازکرد. از فعالیت های او می‌توان به مدیریت واحد سناریوی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی (1366-1370)، مدیر کل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (1374-1376)، مدیریت طرح و برنامه سیمای شاهد (1370-1372)، تهیه کنندگی فیلم های سینمایی و سریال های تلویزیونی، مدیرکل اداره فیلم و تلویزیون سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران، مدیر فرهنگسرای هنر (ارسباران) و مؤسس و مدیر اجرایی هیأت اسلامی هنرمندان اشاره کرد. او در حال حاضر مدیر اداره کل نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی است.
 
جواد طوسی متولد 1334 تهران، لیسانس حقوق قضایی (با سابقه قضایی در دادگستری). وی از سال 1363 با نگارش نقد مقالات برای مجلات سینمایی فیلم آغاز کرد و به دنبال سال های اخیر با دیگر ماهنامه های سینمایی از جمله «دنیای تصویر»، «فیلم ویدیو»، «گزارش فیلم» و «سینما» به همکاری پرداخت. از دیگر فعالیت‌های وی می توان به: عضو هیئت داوران بخش مسابقه داخلی سینمای ایران (دوره 19 و 25 )، عضو هیأت انتخاب فیلم های بخش مسابقه سینمای ایران و فیلم های کوتاه در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر، داور آخرین دوره جشنواره موضوعی ـ اجتماعی و ... اشاره کرد.
 
جلیل عرفان منش فیلمنامه‌نویس و تاریخ‌نگار، متولد 1339 در شیراز و دارای مدرک دکتری پژوهش هنر ( فیلمنامه نویسی). از جمله آثار او می توان به نگارش فیلمنامه سینمایی «روز موعود، سریال آفتاب و زمین»، مسافر زمان، مستند داستانی روایت انقلاب ، مجموعه مستندهای سرزمین خاکستری، حدیث بیداری، و انیمیشن سینمایی «پا به پای آفتاب» اشاره کرد. وی همچنین، تالیف کتاب‌های همگام با امام رضا(ع) از مدینه تا مرو، کوروش و بازیابی هویت ملی، نامه شیراز و چندین اثر در حوزه تاریخ و هنر را بر عهده داشته است. عرفان منش در هیئت‌های علمی و شوراهای متعددی عضویت دارد
 
مینو فرشچی متولد 1327 تبریز، فارغ التحصیل تئاترعروسکی از دانشکده هنرهای دراماتیک و گرافیک از کالج سانتامونیکا کالیفرنیا است. وی فعالیت حرفه ای را به عنوان فیلمنامه نویس همزمان با تحصیل در رشته فیلمنامه نویسی در مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی آغاز و پس از فارغ التحصیلی به فعالیت در تلویزیون پرداخت. فرشچی داور بخش فیلمنامه چندین جشنواره نیز بوده است. بانوی اردیبهشت (رخشان بنی اعتماد، 1376) به عنوان بازیگر و نویسنده فیلمنامه «شوکران» (مشترک با بهروز افخمی)، «کاغذ بی خط» (مشترک با ناصر تقوایی) و «ازدواج به سبک ایرانی».
 
بهمن حبشی متولد 1340 و تحصیلات او در زمینه‌ی حوزه و دانشگاه است و مدتی در بخش فرهنگی وزارت امور خارجه مشغول به فعالیت بوده است. وی از سال 65 تا 68 در گروه‌های فیلم و سریال، معارف‌ و تاریخ شبکه‌ی اول سیما فعالیت می‌کرده و از سال 79 تا 85 نیز مدیریت طرح و برنامه مرکز فرهنگی هنری صبا وابسته به صداوسیما را برعهده داشته است. حبشی در حال حاضر سرپرست دفتر مجامع سینمایی و جشنواره ها معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری است.
حمید نعمت‌الله کارگردان و نویسنده است که در سال 1382 سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر را برای فیلم «بوتیک» بدست آورد. «بی‌پولی» دیگر فیلم سینمایی اوست.
سی‌امین جشنواره بین المللی فیلم روزهای 12 الی 22 بهمن در تهران و استان های مختلف کشور برگزار می شود.
+91
رأی دهید
-46

پیازچه - تهران - ایران
یک مشت فیلم نشناس مزدور باج بگیر! کجایند اساتید بزرگ سینمای ایران ؟!
یکشنبه 4 دي 1390 - 10:54
Rya-m - رشت - ایران
همشون قاتلن.اونانمیدونن سینما رو با کدوم س مینویسن.
یکشنبه 4 دي 1390 - 14:33
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.