هشدار نماینده مجلس ایران درباره آینده نظام سیاسی این کشور
علی مطهری، نماینده مجلس ایران می گوید که اگر اعضای گروه جبهه پایداری که خود را برای انتخابات مجلس آماده می کنند، بر کشور حاکم شوند "نظام و انقلاب ظرف مدت کوتاهی نابود میشود."
جبهه پایداری دومین گروه بزرگ و اصلی طیف سیاسی اصولگرا در ایران است که با محوریت محمد تقی مصباح یزدی، روحانی محافظه کار تشکیل شده است.
علی مطهری که انتقاد شدیدالحنی علیه جبهه پایداری کرده، فرزند مرتضی مطهری روحانی نظریه پرداز انقلاب اسلامی است که در ماه های اول پس از انقلاب بهمن ۱۳۵۷ مورد سو قصد قرار گرفت و کشته شد.
آقای مطهری به ایسنا، خبرگزاری دانشجویان ایران گفته است نگاه و برداشت این گروه از موضوع ولایت فقیه، "تنگنظرانه و سختگیرانه است فقط خود را اصولگرا و انقلابی واقعی دانسته و بقیه را منحرف میداند، این نگاه جبهه پایداری، نگاه بسیار خطرناکی است."
"در انتخابات گذشته در بین اصولگرایان اگر فردی تصمیم داشت سراغ کاندیدای دیگری برود عدهای به او حمله میکردند که شما حق ندارید کاندیدای دیگری را مطرح کنید، چون ما احساس میکنیم میل آقا [آیت الله خامنه ای] به فرد الف است . . . نتیجه آن میشود که افرادی که طرفدار دو آتشه ولایت فقیه هستند میگویند پس فرد الف حتما باید رأی بیاورد و مخالفان میگویند باید کاری کرد تا فرد الف حتما رأی نیاورد، در چنین فضایی جامعه دوقطبی شده و حالت بسیار خطرناکی ایجاد میشود که دیدیم انتخابات سال ۸۸ به چه صورتی شد"
علی مطهری
جبهه پایداری متشکل از شماری از وزرای اخراجی دولت محمود احمدی نژاد، جمعی از اعضا فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس و شماری از سیاستمداران و روحانیون نزدیک به رهبر ایران است.
آقای مطهری می گوید: "اعضای این جبهه بقیه اصولگرایان را یا مردودین فتنه یا خواص بیبصیرت میدانند، بنابراین حکم به خروج بخش عظیمی از اصولگرایان از حوزه انقلاب می دهند و این اعتقاد، اعتقاد خطرناکی است."
منظور از "جریان فتنه" در فضای سیاسی حاکم بر ایران، میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو رهبر مخالفان دولت ایران هستندکه اکنون در حبس خانگی به سر می برند. "مردودین فتنه" نیز به همراهان این دو اطلاق می شود. در عین حال منظور از "خواص بی بصیرت" هم سیاستمداران شناخته شده ای است که مرزبندی خود را با رهبران مخالف دولت به شکل پررنگی ترسیم نکردند و از آقایان موسوی و کروبی فاصله نگرفته اند.
جبهه پایداری که آقای مطهری به شکل کم سابقه ای درباره اهداف آن در صورت پیروزی در انتخابات انتقاد کرده، رقبای خود از جمله کمیته ۱۵ نفره اصولگرایان را متهم می کند که مرزبندی روشنی با آنچه که "جریان فتنه" خوانده می شود، ندارند.
آقای مطهری در ادامه انتقاد خود گفته است که "از نظر بنده برخی از اعضای جبهه پایداری خود از مردودین فتنه هستند، آنان با عملکردشان در تشدید بحران و فتنه سال ۱۳۸۸ نقش داشتند، آنان تخلفات طرف خودی را ندیدند و قضاوت عادلانه و منصفانه نداشتند و با برخوردهایی که با معترضان داشتند باعث جری شدن طرف مقابل و شعلهورتر شدن آتش فتنه شدند، این افراد با پخش مستقیم دادگاهها، با اتهام و تهمتهایی که به بسیاری از معترضان زدند فضا را تندتر کردند."
به گفته آقای مطهری اعضای جبهه پایداری "کوچکترین انتقاد مؤثری به نحوه مناظره [محمود] احمدینژاد، حادثه کوی دانشگاه [تهران] و [بازداشتگاه] کهریزک نکردند."
نیروهای لباس شخصی که خود را وفاداران به رهبر ایران معرفی می کنند، در جریان سرکوب اعتراضات به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران، وارد کوی دانشگاه تهران شدند و با ضرب و شتم دانشجویان خسارات گسترده جانی و مالی به آنها و خوابگاهشان وارد کردند.
بازداشتگاه کهریزک هم که آقای مطهری به آن اشاره کرده، یک بازداشتگاه غیر رسمی در جنوب تهران بود. در این بازداشتگاه شمار کثیری از معترضان به نتایج انتخابات نگهداری می شدند که به گفته برخی از سیاستمداران ایرانی "شرایط غیر انسانی" بر آن حاکم بود. نحوه نگهداری و سپس آزار و اذیت معترضان بازداشتی در کهریزک به شکلی بود که به کشته شدن دست کم سه نفر از بازداشت شدگان از جمله فرزند یکی از سیاستمداران نزدیک به محسن رضایی انجامید. این بازداشتگاه به دستور آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران، برچیده شد.
انتقاد جریان های سیاسی ایران از یکدیگر در شرایطی در حال بالا گرفتن است که ثبت نام از نامزدهای داوطلب نمایندگی در انتخابات مجلس ایران، هفته آینده به مدت هفت روز آغاز می شود.
علی مطهری که دست به انتقاد کم سابقه ای از جبهه پایداری زده، برادر همسر علی لاریجانی، رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی نیز هست.
آقای لاریجانی در طیف دیگر سیاستمداران اصولگرا یعنی کمیته ۱۵ نفره انتخاباتی اصولگرایان قرار دارد که رقیب جبهه پایداری محسوب می شود.
نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز دوازدهم اسفند در ایران برگزار می شود و کمتر از سه پس از آن در هفتم خرداد سال ۱۳۹۱ دوره جدید قانونگذاری در ایران آغاز خواهد شد.