احمدینژاد: به وزیر ما میگویند، امکانات خاص بده تا با تو کاری نداشته باشیم
آفتاب: محمود احمدینژاد گفت: مرحوم کردان انسانی بود که با شرافت زندگی کرد و با شرافت از دنیا رفت و خوشا به حال کسانی که دین، توحید و ارزشهای انسانی و اسلامی را با دنیا و ظواهر فریبنده آن عوض نمیکنند.
محمود احمدینژاد پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در مراسم دومین سالگرد رحلت علی کردان وزیر اسبق کشور در بیان خصائص اخلاقی مرحوم علی کردان و در پاسخ به سوالاتی که فرزند وی در سخنان خود در این مراسم مبنی بر اینکه چرا صحنه استیضاح آنگونه طراحی شد و چرا بعضیها هیاهو به پا کردند و اینکه چرا پدرش در آن صحنه تنها ماند، گفت: مرحوم کردان انسانی مومن بود و در طول زندگی خود همواره در خدمت انقلاب و مردم قرار داشت و پای ارزشها و آرمانهای انقلاب ایستادگی کرد و خداوند به او عنایت کرد تا در صحنه استیضاح تنها بایستد تا خطها را مشخص کند.
وی با بیان اینکه مشخص بود که استیضاح کردان یک موضوع از پیش طراحی شده برای انجام کارهایی دیگر در سال هشتاد و هشت و مورد هجمه قرار دادن جبهه ناب انقلاب بود، اظهارداشت: استیضاح از یک وزیر که دچار اشتباه شده موضوعی عادی است که با سوال نمایندگان و پاسخ وزیر مربوط انجام میگیرد، اما در آن جلسه شاهد جوسازیها و هجوم سنگین علیه وی بودیم و بیتردید تهمت و لجنپراکنی ارتباطی با استیضاح نداشت.
احمدینژاد تصریح کرد: در آن دوران از رسانههای بیگانه تا برخی رسانههای داخلی و انسانهای سستی که حتی در طول زندگی خود یک حرف درست نزدهاند، همگی در یک خط ایستادند، تا قامت این مرد را بشکنند و این در حالی بود که مرحوم کردان میتوانست کارهای دیگری انجام دهد.
وی ادامه داد: امروز نیز کسانی به وزیر ما میگویند به ما امکانات خاص ارائه بده تا با تو کاری نداشته باشیم، اما مرحوم کردان هرگز نخواست اینگونه باشد و به تنهایی در برابر هجوهها ایستاد.
احمدینژاد
” حادثه عاشورا اتفاقی بزرگ و برنامهریزی دقیق و ظریف از ناحیه امام حسین(ع) برای تفکیک اسلام ناب محمدی از خط نفاق، خودخواهی، قدرتپرستیها و کسانی بود که دنیا و قدرتطلبی را تحت پوشش دینداری و جانشینی پیامبر(ص) توجیه کرده و به دنبال ظلم و فساد و خیانتهای خودشان به نام پیامبر بودند. “
با اشاره به اینکه طول زندگی اهمیت ندارد و کیفیت زندگی مهم است، گفت: اینکه مرحوم کردان چند سال در این دنیا زندگی کرده، مهم نیست، بلکه آنچه اهمیت دارد این است که وی انسانی پاک و خدمتگزار بود و بنده به عنوان خادم مردم، شهادت میدهم که کردان انسانی پاک و دلسوخته مردم و ارزشها و آرمانهای انقلاب بود و در حد توان تلاش میکرد تا به مردم کمک کند.
وی دربخش دیگری از سخنان خود کربلا و حادثه عاشورا را یک دوره کامل مکتب دانست که در آن امام حسین(ع) با فداکاری ماموریت عظیمی را انجام داد و توانست چهره نفاق را برای همیشه تاریخ افشا کند.
وی افزود: داستان کربلا موضوعی جاری در تاریخ بوده و لحظه به لحظه آن انتخاب است و کسانی که یک عمر با خودخواهی و هوای نفس زندگی کردهاند، در صحنههای حساس نمیتوانند کنار هم بایستند، این باعث میشود تا آثار رفتار آنها به جامعه منتقل شود.
احمدینژاد تصریح کرد: ملت ایران ملتی علوی، حسینی و مهدوی بوده و در خط نورانی ولایت و امامت قرار دارند.
وی با بیان اینکه امام حسین(ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است، گفت: اوج کمال انسانی و تجلی همه زیباییها و ارزشهای انسانی را میتوان در قیام و حرکت امام حسین(ع) مشاهده کرد؛ چرا که عشق، اخلاص و فریاد و سکوت امام الگو، اسوه و در نقطه کمال است و به حقیقت، حادثه عاشورا صحنه هنرنمایی خداوند است که در آن عظمت، قدرت، خلاقیت و همه صفات و اسما الهی در یک صحنه متجلی شده است.
وی با اشاره به اینکه عاشورا و حرکت امام حسین(ع) و برنامهریزی وعمل او یک دوره کامل توحید، امامت، نبوت، عدل و معاد است، خاطرنشان کرد: تمامی حقیقتی که خداوند برای کمال انسانها فروفرستاده در صحنه کربلا و عاشورا در معرض دید همه تاریخ قرار گرفت و کربلا در واقع اوج توحید، عشق، محبت و اخلاص است.
احمدینژاد با اشاره به اینکه کربلا راه انسانی زیستن و تحقق همه آرمانها و اهداف پیامبران در طول تاریخ بوده و امام حسین(ع) در عاشورا راه درست و صراط مستقیم الهی را ترسیم کرده و اوج ایثار و فداکاری را به نمایش گذاشتند، گفت: حادثه عاشورا اتفاقی بزرگ و برنامهریزی دقیق و ظریف از ناحیه امام حسین(ع) برای تفکیک اسلام ناب محمدی از خط نفاق، خودخواهی، قدرتپرستیها و کسانی بود که دنیا و قدرتطلبی را تحت پوشش دینداری و جانشینی پیامبر(ص) توجیه کرده و به دنبال ظلم و فساد و خیانتهای خودشان به نام پیامبر بودند.
احمدینژاد با بیان اینکه بدترین ظلم به جامعه بشری، ظلمی است که از ناحیه مدعیان اعمال میشود، گفت: این ظلم خطرناکترین و ناجوانمردانهترین ظلمی است که علیه دین و ارزشهای الهی میتواند به انجام برسد.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: در زمان امام حسین(ع) کسانی که به توحید و ارزشهای الهی باور و اعتقادی نداشتند و به دنبال سلطه بر جامعه و غارت مردم و ادامه حکومت خود بودند، مدعی حق شدند، در چنین شرایطی که دنیاطلبیها و خودخواهیها عمومیت یافته و در جامعه سیطره پیدا کند و مشروعیت خود را به نام حق بر جامعه تحمیل میکند، تفکیک حق از باطل دشوار است، اما امام حسین(ع) با فداکاری ماموریت عظیم خود را انجام داد و چهره نفاق را برای همیشه تاریخ افشا کرد.