استرالیا تحریم ها علیه ایران را گسترش داد

کوین راد، وزیر امور خارجه استرالیا
 

استرالیا روز سه شنبه تحریم های خود بر ضد جمهوری اسلامی ایران را گسترش داد و اعلام کرد که حمله به سفارت بریتانیا در تهران و گزارش اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته ای تهران از دلایل اتخاذ این تصمیم بوده است.
 
کوین راد، وزیر امور خارجه استرالیا، در بیانیه ای اعلام کرد که اقدام های جدید این کشور شخصیت های حقیقی و شرکت های درگیر در برنامه موشکی و فعالیت های هسته ای ایران را در بر می گیرد.
 
وی اظهار داشت: بر اساس تحریم های جدید، همکاری تجاری میان استرالیا با بخش های مالی و نفتی ایران محدود خواهد شد.
 
راد هفته گذشته حمله علیه سفارت بریتانیا در تهران و گزارش اخیر آژانس درباره برنامه هسته ای ایران را دلایل کافی برای اعمال تحریم علیه جمهوری اسلامی عنوان کرده بود.
 
وزیر امور خارجه استرالیا می گوید که ایران باید به درخواست های شورای امنیت سازمان ملل و آژانس پاسخ مثبت دهد و به طور سازنده با جامعه بین المللی درباره برنامه هسته ایش همکاری کند.
 
استرالیا در مردادماه سال ۱۳۸۹ نیز مجموعه تحریم هایی که شامل محدودیت برای انجام معاملات در زمینه های نفت و گاز با ایران بود وضع کرد.
 
این کشور در خردادماه همان سال نیز تحریم های یکجانبه ای را بر بانک ملت،‌ شرکت خطوط کشتی‌رانی جمهوری اسلامی، و رستم قاسمی، فرمانده وقت قرارگاه خاتم ‌الانبیا سپاه پاسداران، تصویب کرد.
 
استرالیا همچنین تحریم های بین المللی در زمینه منع فروش تسلیحات به ایران را به طور جدی اجرا کرده است و در سال ۱۳۸۸ یک کشتی حامل سلاح صادراتی کره شمالی به مقصد ایران را متوقف کرد.
 
آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش ماه نوامبر خود تصریح کرده است که ایران بر روی برنامه هایی که هدف آن می تواند تولید سلاح اتمی باشد کار کرده و خواستار همکاری تهران برای راستی آزمایی فعالیت های هسته ایش شد.
 
ایران که با انتقادهای شدید بین المللی بر سر موضع سرسختانه هسته ای خود روبرو است ماه گذشته نیز هدف دور تازه تحریم های مالی و بانکی آمریکا، بریتانیا و کانادا قرار گرفت.
 
هفته گذشته نیز، اتحادیه اروپا فهرست تازه ای از افراد و شرکت های تحت تحریم ایران را منتشر کرد که ۱۸۰ شخصیت حقیقی و حقوقی را در بر می گیرد.
 
جمهوری اسلامی ایران تاکنون چهار بار از سوی شورای امنیت هدف تحریم قرار گرفته است و کشورهای غربی و آژانس بارها از تهران خواسته اند تا برنامه غنی سازی اورانیوم را به حال تعلیق در آورد و ثابت کند که فعالیت های اتمی اش اهداف نظامی ندارد.
 
ایران می گوید که این فعالیت ها ماهیت صلح آمیز دارند.

+86
رأی دهید
-163

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.