ایران یک بازی کامپیوتری آمریکایی را ممنوع کرد
به گزارش هفته نامه عصر ارتباطات، ایران بازی پرطرفدار کامپیوتری «میدان جنگ ۳» Battlefield 3 را که در آن ارتش نیروهای زرهی و هوایی آمریکا به تهران حمله می کنند ممنوع کرد. در اطلاعیه ای که از سوی نماینده وزارت ارشاد و اطلاعات منتشر شده کلیه فروشگاه های کامپیوتری از فروش این بازی غیرقانونی منع شده اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، بازی رایانه ای «میدان جنگ ۳ » توسط شرکت «الکترونیک آرتس» طراحی شده و از آینده ای خیالی صحبت می کند که در آن نیروی دریایی ایالات متحده عملیاتی را در پاریس، نیویورک و تهران انجام می دهند. این بازی را می توان به صورت تک نفره یا گروهی تا ۲۴ بازیکن آنلاین انجام داد.
در سناریویی که برای بخش ایران طراحی شده نیروهای آمریکایی که در آغاز با شبه نظامیان متخاصم در نزدیکی مرز ایران و عراق می جنگند برای مقابله با تهدید هسته ای به تهران نزدیک می شوند.
جنگ تمام عیاری در چند منطقه نظامی، صنعتی و شهری در پایتخت از جمله بازار تاریخی تهران در می گیرد.
به گزارش شرکت سازنده این بازی تاکنون ۵ میلیون نسخه از آن طی نخستین هفته عرضه آن در بازار که روز ۲۵ اکتبر امسال صورت گرفت فروخته شده است. این بازی روی دی وی دی و به صورت آنلاین برای فروش آماده است.
«میدان جنگ ۳ » نماینده فروش در تهران ندارد. اما نسخه های قاچاق انواع بازیهای ویدیویی و نرم افزارهای کامپیوتر قابل دسترسی خریداران است.
این نخستین باری است که یک بازی ویدیویی رسما از سوی دولت ممنوع اعلام می شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، برخی فروشندگان مغازه ها می گویند آنها از همان آغاز فروش، احتمال ممنوعیت این بازی را پیش بینی می کردند و از عرضه آن سر باز زده اند. یک فروشنده به نام حمید گفت، فروشگاه ما نسخه ای از این بازی ندارد ولی پلیس در جریان جمع آوری نسخه های این بازی حتی پیش از اعلام رسمی ممنوعیت آن به برخی مغازه ها یورش برده و چند تن از فروشندگان این بازیها را دستگیر کرده است.
این خبرگزاری نتوانسته است صحت این ادعا را تایید کند.
خبرگزاری فارس از واکنش آنلاین شماری از «جوانان ایرانی» نسبت به این بازی خبر می دهد. این گروه که تا این لحظه شامل ۵۰۰۰ امضا است در اعتراضیه خود می نویسند «درست است که داستان این بازی ویدیویی خیالی و فرضی است اما ما اعتقاد داریم که این بازی عمدا در روزهایی پخش می شود که آمریکا در پی ایجاد فضای ایران هراسی در جامعه بین المللی است.»