تاکید آمریکا بر مقابله دیپلماتیک با ایران

تاکید آمریکا بر مقابله دیپلماتیک با ایران

جی کارنی گفت به گمانه زنی ها پاسخ نمی دهد

کاخ سفید بر توسل به دیپلماسی در برابر برنامه اتمی ایران تاکید کرده است.

به گفته جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید، تحریم های اعمال شده علیه ایران، این کشور را منزوی تر کرده است و ایالات متحده بر دیپلماسی در برابر جمهوری اسلامی تمرکز کرده است.

آقای کارنی که چهارشنبه صحبت می کرد، از اظهار نظر درباره گزارش های منتشر شده مبنی بر اقدام نظامی احتمالی اسرائیل علیه ایران خودداری کرد.

او گفت نمی تواند به این گونه "گمانه زنی ها" و "شایعات" پاسخ دهد.

روزنامه هاآرتص در گزارشی نوشته است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و ایهود باراک، وزیر دفاع این کشور در حال تلاش برای جلب موافقت همه اعضای کابینه برای حمله یک جانبه به تاسیسات اتمی ایران هستند.

همزمان، روزنامه بریتانیایی گاردین هم در گزارشی از برنامه ریزی بریتانیا برای حمله احتمالی به تاسیسات اتمی ایران خبر داده است.

به نوشته این روزنامه وزارت دفاع بریتانیا بر این باور است که آمریکا ممکن است به طرح هایش برای حمله احتمالی به تاسیسات اتمی ایران به خاطر پیشرفت در برنامه غنی سازی اتمی آن سرعت ببخشد.

به گفته آقای کارنی، ایالات متحده بر تهدیدی که از سوی ایران متوجه آن است، تمرکز کرده و اعمال تحریم های بین المللی علیه آن را موفقیت آمیز می داند.

جی کارنی گفت: "ما بر تهدید ایران و این موضوع که این کشور به مسوولیت هایش در قبال تعهدات بین المللی خود، به خصوص در رابطه با برنامه اتمی عمل نکرده است، تمرکز کرده ایم."

آقای کارنی افزود: "اقدام های دولت آمریکا ایران را از طریق اعمال تحریم ها و دیگر تدابیر منزوی کرده است به حدی که به نظرم، رئیس جمهوری ایران خودش به تازگی اذعان کرد این تحریم ها به شدت بر اقتصاد این کشور تاثیر منفی گذاشته است."

آمادگی برای حمله

به نوشته روزنامه گاردین، ممکن است گزارش هفته آینده آژانس حاوی اطلاعاتی درباره جنبه های نظامی برنامه اتمی ایران باشد که در این صورت ممکن است شرایط را در منطقه تغییر دهد.

چرا که در شرایط کنونی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا علاقه ای به راه اندازی عملیات نظامی تازه تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال آینده ندارد.

اما در صورتی که گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی نشان دهد که ایران مشغول فعالیت های نظامی هسته ای است، تندروها در آمریکا فشار خود را برای حمله به مراکز اتمی این کشور افزایش خواهند داد.

ایران همواره برنامه اتمی خود را صلح آمیز دانسته است و گزارش های کشورهای غربی درباره ماهیت نظامی برنامه هسته ای خود را رد کرده است.

گزارش جدید آژانس درباره برنامه اتمی ایران می تواند بر تحولات ماه های آینده تاثیر داشته باشد

به نوشته هاآرتص، آقای نتانیاهو به همراه ایهود باراک توانسته اند حمایت بخشی ازکابینه اسرائیل از جمله وزیر خارجه را برای حمله به ایران جلب کنند ولی بعضی از اعضای شاخص آن از جمله الی یشایی، وزیر کشور، دان مریدور، وزیر اطلاعات و موشه یاآلون، وزیر امور راهبردی با این موضوع مخالف هستند.

همچنین بنی گانتز، فرمانده ارتش اسرائیل و تامیر پاردو، رئیس سازمان جاسوسی این کشور با چنین حمله ای مخالف هستند.

گزارش هاآرتص پس از چند روز گمانه زنی رسانه های اسرائیل درباره افزایش احتمال حمله به ایران چاپ شد.

همزمان، گزارش هایی درباره آزمایش یک موشک بالستیک به وسیله اسرائیل منتشر شده است.

به گفته مقام های اسرائیلی، وسیله آزمایش شده، سیستم پیش برنده موشک بوده و برای این کار از قبل برنامه ریزی شده بود.

همراهی بریتانیا با آمریکا

به نوشته روزنامه گاردین، نیروهای مسلح بریتانیا برنامه ریزی خود را برای یک حمله احتمالی به مراکز اتمی ایران افزایش داده اند.

به گزارش این روزنامه، ارتش بریتانیا در حال بررسی طرح های استقرار ناوهای رزمی و زیردریایی های مجهز به موشک های تاماهاک در منطقه برای حمله به ایران از هوا و دریا در ماه های آینده است.

به نوشته گاردین، مقام های وزارت خارجه و وزارت دفاع بریتانیا بر این باورند که پس از پیروزی انقلاب در لیبی، ایران بار دیگر در کانون توجه آمریکا قرار گرفته و این کشور ممکن است در حال برنامه ریزی برای حمله به تاسیسات اتمی آن باشد.

بر این اساس، در صورت اجرایی شدن چنین حملاتی آمریکا از بریتانیا خواهان کمک نظامی می شود. بریتانیا نیز عملیات ایالات متحده پشتیبانی خواهد کرد.

khosh bavar - ایران - یزد
با اینکه خوش باورم, نمیتوانم این خبر را باور کنم, زیرا کوچکترین بمب بر سر نیروگاههای اتمی, مساویست با افزایش نجومی قیمت نفت که در این لحظه از بحران اقتصادی, هیچ کشوری پول اضافی ندارد که بابت نفت بدهد, زیرا بالا رفتن قیمت نفت فقط به اندازه 1 دلار , به کشور خریدار " روزانه " یک میلیارد دلار ضرر میزند و از طرفی سوال مهمتر در اینجاست, قدم بعدی انان بعد از حمله هوایی چه میباشد ?! پس سری که درد نمیکند, احتیاجی به اسپرین ندارد ! و چرا اصلا " جنگ خرکی " راه بیاندازند که هم گران است و هم Image دروغین بشردوستی خود را خدشه دارتر کنند, بدینجهت " ارزانترین اسلحه " انان همان ویروس استاکس‌نت است که قادر است نیروگاههای ایران را مریض و نابود کند ! پس همه این داستانها رد گم کنی میباشد که قصد قدرت نمایی و بلوف دارند ( بخاطر پیروزی ناتو در لیبی ) و از طرفی بازار فروش اسلحه داغ بماند, پس همواره شاد ولی خوش باور نباشیم !
پنج‌شنبه 12 آبان 1390

پریستوک - ایران - تهران
با این که طرفدار جنگم ولی عجب سیاستی داره این آمریکا که قند تو دلش آب می شه واسه حمله به ایران ولی ظاهراً خودشو مخالف نشون می ده که با اعتراض مردمش رو به رو نشه و بقیه رو بندازه جلو که به راه اندازی جنگی دیگه متهم نشه!
پنج‌شنبه 12 آبان 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.