تقاضای کمک مخالفان اسد از کشور‌های خارجی

تقاضای کمک مخالفان اسد از کشور‌های خارجی


 
تظاهرات در شهر حما در روز ۶ ‌آبان (۲۸ اکتبر)


نیروهای دولتی سوری بازهم به تظاهرات مخالفان حمله کردند و در شهرهای حما و حمص بیش از ۳۰ نفر را کشتند. آلمان قصد دارد فشار بر سوریه را شدت بخشد. تعداد معترضانی که خواهان دخالت ناتو در بحران سوریه می‌شوند افزایش می‌یابد.

منابع نزدیک به مخالفان رژیم بعث گزارش دادند که در روز جمعه (۲۸ اکتبر / ۶ آبان) بار دیگر نیروهای دولتی به تظاهرات مردمی در شهرهای گوناگون حمله کرده و تنها در شهرهای حمص و حما بین ۳۰ تا ۳۷ نفر را کشته‌‌اند. خبرگزاری فرانسه به نقل از این منابع گزارش داد که حمله‌ی نیروهای نظامی به تظاهرات ۲۰هزار نفری در شهر حمص دست کم ۲۰ کشته برجای گذاشته است. در این گزارش آمده است که در شهر حما نیز به احتمال زیاد سربازان متمرد و فراری، با طرفداران رژیم درگیر شده‌اند.
 
خبرگزاری فرانسه به نقل از کمیته‌های محلی هماهنگ‌کننده‌ی اعتراض‌ها نوشت که دولت از ترس گسترش اعتراضات در دمشق، روز جمعه شماری از مساجد این شهر را بسته است.
 
بر اساس گزارشی از خبرگزاری رویترز، با بالارفتن تعداد قربانیان، شمار افرادی که خواهان دخالت نیروهای ناتو در بحران سوریه می‌شوند، افزایش می‌یابد. در گزارش رویترز آمده است که پس از مرگ معمر قذافی، دیکتاتور لیبی، مخالفان رژیم بعث سوریه نیروی تازه‌ای یافته‌اند و بیش از پیش به حرکت‌های اعتراضی دست می‌زنند.
 
شاهدان عینی به رویترز گفته‌اند که در چند روز گذشته نیروهای ارتشی از زمین و هوا خانه‌هایی را که گمان می‌رفته محل سکونت مخالفان در حمص باشند به گلوله بسته‌اند.
 
به گزارش سازمان ملل از آغاز حرکت‌های اعتراضی در ماه مارس سال جاری، بیش از ۳۰۰۰ نفر جان باخته‌اند.

خواست ممنوعیت پرواز بر فراز سوریه


 
تظاهرات در شهر حلب در روز جمعه، ۶ آبان (۲۸ اکتبر)


 
شماری از مخالفان رژیم بعث در فیس‌بوک خواهان ممنوعیت پرواز بر فراز سوریه شدند. آنها نوشتند که روز جمعه، ۲۸ اکتبر برای ابراز این خواست به خیابان‌ها می‌روند. به گفته‌ی مخالفان، ممنوعیت پرواز این امکان را به "ارتش آزاد سوریه" خواهد داد که با نیروهای زمینی دولتی مقابله کند. "ارتش آزاد سوریه" در ماه جولای سال جاری توسط شماری از سربازانی که به مردم پیوسته‌اند تشکیل شد.


 
واکنش آلمان


 
دولت سوریه تا کنون به فشارهای خارجی، از جمله تحریم مقامات سوری، اهمیتی نداده است. روز جمعه، ۲۸ اکتبر سخنگوی وزارت امور خارجه‌ی آلمان اعلام کرد که این کشور قصد دارد، دولت سوریه را بیش از پیش زیر فشار بگذارد. او تاکید نمود که آلمان برای جلوگیری از واکنش‌های خشونت‌بار رژیم سوریه علیه مخالفان، با هم‌پیمانان خود در سازمان ملل و اتحادیه‌ی اروپا وارد مذاکراتی جدی شده است.
 
شورای ملی انتقالی سوریه نیز خواستار کمک‌های بین‌المللی برای برکناری رژیم بعث است، اما تاکنون در رابطه با دخالت نظامی ناتو، نظیر آنچه که در لیبی رخ داد، اظهار نظری نکرده است.

 

h.k - دانمارک - اودا
ناتو اگروارد شد.پیروزی مخالفان حتمیست.دلگرمی بسیارزیادی مردم برای مبارزه پیدامیکنند.کاش زودترنیروی هوایی ناتومستقرمیشد.
شنبه 7 آبان 1390

Neda02 - کانادا - اتاوا
امریکا برای ایران که هیچ کاری نکرد. حتی به روسیه و زیمنس که تکنولوژی شنود مکالمات و انواع پارازیت سیار و غیر سیار رو به رژیم ایران دادن هیچ اعتراضی نکردن. بعد هیلاری کلینتون دو شب پیش گفت جنبش سبز به ما پیام داد که دخالت نکنیم. دوست دارم ببینم حالا کلینتون چی داره بگه. بلاخره به اون‌ها که درخواست کمک کردن کمکی می‌شه یا نه.
شنبه 7 آبان 1390

arash_1932 - ایران - مشهد
ناتو باید خیلی زود وارد عمل شود تا عده بیشتری به دست جللادان دولت بشار اسد کشته نشوند
شنبه 7 آبان 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.