درخواست برای اخراج هیات نمایندگی ایران از سازمان ملل در نشست کنگره آمریکا

درخواست برای اخراج هیات نمایندگی ایران از سازمان ملل

در نشست کنگره آمریکا

پیتر کینگ (نفر وسط از روبرو)، نماینده جمهوریخواه در مجلس نمایندگان آمریکا. (عکس آرشیوی است.)
 

نادر صدیقی (واشینگتن)

 رادیو فردا : نشست مشترک کمیته فرعی امنیت داخلی در امور ضد تروریسم و اطلاعات، و نیز کمیته فرعی نظارت، تحقیقات و مدیریت مجلس نمایندگان، در پی اعلام اتهام توطئه نافرجام سفیر عربستان سعودی در واشنگتن روز چهارشنبه برگزار شد.
 
هدف برگزاری این نشست، بررسی توانایی و قصد و نیت دولت جمهوری اسلامی ایران برای انجام عملیات تروریستی در خاک آمریکا بود.
 
پیتر کینگ، نماینده جمهوریخواه نیویورک در مجلس نمایندگان و رییس کمیته امنیت داخلی این مجلس، در آغاز این نشست، ضمن اظهار نظر در مورد اتهام توطئه اخیر جمهوری اسلامی برای عملیات تروریستی در واشنگتن گفت که «این اقدام، اعلان جنگ علیه آمریکا است».
 
آقای کینگ از دولت باراک اوباما خواست تا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان های تروریستی قرار دهد.
 
وی همچنین گفت: «از این پس دیگر نمی توان حتی به تحریم هایی هم که اعمال می شود، بسنده کرد.»
 
این نماینده جمهوریخواه خواستار آن شد که دولت آمریکا، نمایندگان جمهوری اسلامی ایران را از سازمان ملل اخراج کند، چون به گفته وی، «بسیاری از آنها جاسوس هستند.»
 
پیتر کینگ گفت که چنین اقدامی، «پیامی روشن را در واکنش به توطئه ایران برای ترور سفیر عربستان در واشنگن ارسال می کند».
 
از دیگر سخنرانان این نشست، بنی تامسون از حزب دموکرات بود که نسبت به اغراق گویی در مورد اتهام مربوط به توطئه ترور، هشدار داد.
 
او گفت: «در مورد تهدیدی که هم اکنون از جانب ایران با آن روبرو هستیم، باید از اغراق گویی و زیاده روی در واکنش، بپرهیزیم»
 
ولی از سوی دیگر، مایکل مک کال، عضو ارشد کمیته فرعی مجلس نمایندگان، نسبت به خطرهای بالقوه ای که موجب آغاز جنگ می شود، هشدار داد.
 
او با یادآوری اینکه جنگ جهانی اول در پی یک ترور سیاسی آغاز شد، گفت: «این توطئه از تشدید خطرناک نقش دولت ایران در پشتیبانی از تروریسم خبر می دهد.»
 
نکته قابل توجه اینکه؛ در نشست مشترک دو کمیته فرعی مجلس نمایندگان آمریکا، هیچ یک از مقام های دولت اوباما، دعوت نشده و شرکت نداشتند.
 
ژنرال جک کین، یک ژنرال بازنشسته چهار ستاره و از عالی مقام ترین افسران پیشین آمریکا، به عنوان نخستین فردی که در مورد خطرهای حکومت ایران شهادت داد، با اشاره به تاریخچه کوتاهی از خصومت ها و عملیات های جمهوری اسلامی علیه آمریکا از سال ۱۳۵۷ خورشیدی تا کنون، دولت ایران را دشمن استراتژیک ایالات متحده نامید.
 
ژنرال کین گفت: «آمریکا باید با ایران به عنوان دشمن استراتژیک خود که یک واقعیت است، برخورد کند. و به این منظور باید یک چارچوب استراتژیک قابل رقابت به وجود آید تا با هر گونه عملیات رژیم ایران مقابله کند».
 
ژنرال کین افزود که اقدام های مربوط به پشتیبانی های دولت ایران از تروریسم در خارج از مرزهای این کشور، توسط قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران هدایت می شود.
 
به گفته این ژنرال آمریکایی، آقای قاسم سلیمانی که ۱۵ سال است فرماندهی نیروی قدس را بر عهده دارد، تنها در برابر سید علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی پاسخگوست و هیچ مافوق سیاسی و نظامی دیگری ندارد.
 
ژنرال جک کین در ادامه سخنان خود با حمله نظامی به ایران مخالفت ورزید و خواستار اعمال محدودیت برای بانک مرکزی ایران شد.
 
در نشست مشترک دو کمیته فرعی مجلس نمایندگان آمریکا، چند تن از مقام های پیشین دولتی نیز هر یک در زمینه های گوناگون سیاست های جمهوری اسلامی در پشتیبانی از ترورریسم، ستیزه جویان در عراق و افغانستان، و حمایت از سازمان هایی مانند حزب الله لبنان و حماس که گروه های تروریستی شناخته می شوند، و همین طور برنامه های اتمی ایران و خطرهایی که به طور کلی از جانب حکومت جمهوری اسلامی، منطقه و جهان را تهدید می کند، سخنرانی کردند.

cat boy - ژاپن - توکیو
نمایندگان مجلس خران با دم شیر بازی نکنید. just shut up
جمعه 6 آبان 1390

ویرانگر - ایران - تهران
اول و آخر هر چی تروریسته خود آمریکای کثافته
جمعه 6 آبان 1390

golly47 - المان - فوکشتاد
اگر عرضشو دارین حرف نزنید بجنگ تا بجنگیم تا فاتحتون خواند بشه تهدید و تحریم و لفتش دادن فقط به ضرر مردم است
جمعه 6 آبان 1390

محمدرضا بهشتی - ایران - تهران
تناقض در تناقض. طبل جنگ توسط جنگ سالاران مدعی دمکراسی دائما به صدا در می آید شعار هر که با ما نیست بر علیه ماست کماکان وجود دارد شکوفایی اقتصادشان بر مبنای شروع جنگی دیگر در گوشه ایی از دنیا است . گندمهای مازادشان را به دریا می ریزند . اما حاضر نیستند به کودکان فقیر و گرسنه آفریقا کمک کنند سگها و گربه هایشان فربه تر از هر انسانی است . چنانچه گوشه ایی از دنیا صدایی به حق در می آید اگر با آن کشور دوست باشند سکوت می کنند و اگر دشمن باشند بر بوق کرنا می دمند . در عربستان و بحرین مردم کشی مجاز است اما در سوریه و ایران مجاز نیست (هردو منفور و وحشیانه و دور از انسانیت و آزادی خواهی است ). در چین کمونیست برده داری نوین حاکم است اما سکوت سود آور وجود دارد. براستی صدای طبل جنگ می آید. تظاهرات و طغیان در کشورهایشان خط قرمز دارد نبایستی برعلیه 1% ثروتمندان حرفی زد اما در کشورهای دشمنشان مردم حق دارند به پا خیزند. صدای طبل جنگ نزدیک است . اما پیروز مردمی هستند که به درستی تصمیم بگیرند . حق گرفتنی است نه دادنی در تمام این کره خاکی این جمله صدق می کند. موفق و سربلند باشید .
شنبه 7 آبان 1390

امیراردلان - ایران - تهران
درود بابا به ایزد قسم اگر عراق 22 روز جلوی آمریکا ایستاد ایران باوسعت چند برابر عراق کمتراز 22 روز شکست خواهد خورد (هروقت سمند توانست باماشینهای روز دنیا برابری کند نیروی نظامی ایران هم میتواند آمریکا را شکست دهد )بدرود
شنبه 7 آبان 1390

khosh bavar - ایران - یزد
با شنیدن این خبرها ادمی واقعا متوجه " منظور و خریت " اینگونه نظرات و افکار امریکاییها میشود که " چگونه " به رژیم اخوندی کمک میکنند که قدرتمندتر و زبونتر بشود, زیرا اینگونه نقشه ها بهترین و اسانترین " کمک " به رژیم ایران است که از این خبر پوچ سواستفاده سیاسی کند و باعث بسیج کردن عوام و خوش باوران شود که شیطان بزرگ اجازه شرکت ما را در سازمان ملل نمیدهد که " حق مسلم " هر کشوریست, پس همواره شاد و معتدل باشیم !
شنبه 7 آبان 1390

garfield - ایران - تهران
هه هه هه ساندیس خورا به سوزش افتادن :)))
شنبه 7 آبان 1390

khosh bavar - ایران - یزد
محمدرضا بهشتی - : درود بیکران بر شما که اینقدر زیبا و شیوا و ساده " سیاست " را توجیه کردید, پس همواره شاد و راهنما باشیم !
شنبه 7 آبان 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.