کلینتون به پرسش‌های مخاطبان بی‌بی‌سی فارسی پاسخ داد

کلینتون به پرسش‌های مخاطبان بی‌بی‌سی فارسی پاسخ داد

وزیر امور خارجه آمریکا گفت که مقامات ایران نمی‌توانند در مورد رابطه با آمریکا تصمیم بگیرند

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا گفته است که دلیل عدم حمایت کافی دولت آمریکا از "جنبش سبز" این بوده که در زمان آغاز اعتراضات دو سال پیش در ایران، درخواستی از سوی رهبران این جنبش برای اعلام حمایت آمریکا از جنبش دریافت نشد.

وزیر امور خارجه آمریکا در تشریح دلایل دولت آمریکا برای عدم حمایت مستقیم از جنبش سبز گفت که دو سال پیش، از درون جنبش اعتراضی این صدا شنیده می شد که آمریکا باید مواظب باشد که طوری عمل نکند که عامل و حامی اصلی این جنبش جلوه کند، چون در آن صورت اعتبار جنبش و امنیت هواداران آن به خطر می افتد.

او گفت که مثلا در لیبی، مخالفان قذافی اعلام کردند که از هر گونه حمایت خارجی استقبال می کنند و آمریکا هم از آنها حمایت کرد، اما رهبران اعتراضات ایران چنین استقبالی نمی کردند.

خانم کلینتون گفت که دولت آمریکا از بیرون ایران هر حمایتی از دستش بر می آمد از معترضان کرد، از جمله از سایت توییتر خواست که اعمال تغییرات خود را مدتی به تعویق بیندازد، اما در عین حال مراقب بود که زیاده روی نکند.

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا به پرسش‌های مخاطبان بی‌بی‌سی فارسی پاسخ داد. این پرسش‌ها از قبل جمع‌آوری و دسته بندی شده بود و برای او پخش شد.

مخاطبان برنامه نوبت شما در مورد موضوعاتی چون حضور آمریکا در منطقه خلیج فارس، فشار تحریم های بین المللی بر مردم ایران و ابهامات در مورد اتهام دست داشتن ایران در توطئه ترور سفیر عربستان سعودی در واشنگتن از وزیر امور خارجه آمریکا سئوال کرده بودند.

امیر از تهران در نخستین سئوالی که برای خانم کلینتون پخش شد از تأثیر شدید تحریم های اقتصادی بر مردم عادی ایران پرسید.

خانم کلینتون گفت که دولت آمریکا از مردم ایران به طور جدی حمایت می کند. او گفت که آقای اوباما در پی برقراری روابط دوستانه با ایران بود، اما مقامات ایران به تلاش های او پاسخ مناسبی ندادند و برنامه مشکوک هسته ای خود را ادامه دادند.

وزیر امور خارجه آمریکا گفت که تحریم های بین المللی برای ترغیب ایران به تغییر رویه اعمال می شود.

او اذعان کرد این تحریم ها بر مردم عادی هم تا حدودی اثر می گذارد، اما گفت که چاره ای جز اعمال این تحریم ها نیست.

بهمن کلباسی، خبرنگار بی بی سی فارسی در آمریکا در مورد تأثیر واقعی تحریم ها بر حکومت ایران پرسید.

خانم کلینتون در پاسخ اظهار امیدواری کرد که عناصری در داخل حکومت ایران واقع بین باشند و از خود بپرسند که چرا باید چنین فشاری را بر مردم خود تحمیل کنند.

او گفت که به عقیده او ده ها هزار ایرانی روشنفکر و تحصیل کرده و بانفوذ در ایران حضور دارند که دیر یا زود به فکر انجام اصلاحات و تغییرات خواهند افتاد.

یکی دیگر از مخاطبان بی بی سی فارسی به نام شهرام در مورد عدم حمایت کافی دولت آمریکا از جنبش اعتراضی موسوم به "جنبش سبز" پرسید.

خانم کلینتون گفت که دو سال پیش، از درون جنبش اعتراضی این صدا شنیده می شد که آمریکا باید مواظب باشد که طوری عمل نکند که عامل و حامی اصلی این جنبش جلوه کند، چون در آن صورت اعتبار جنبش و امنیت هواداران آن به خطر می افتد.

او گفت که مثلا در لیبی، مخالفان قذافی اعلام کردند که از هر گونه حمایت خارجی استقبال می کنند و آمریکا هم از آنها حمایت کرد، اما رهبران اعتراضات ایران چنین استقبالی نمی کردند.

خانم کلینتون گفت که دولت آمریکا از بیرون ایران هر حمایتی از دستش بر می آمد از معترضان کرد، از جمله از سایت توییتر خواست که اعمال تغییرات خود را مدتی به تعویق بیندازد، اما در عین حال مراقب بود که زیاده روی نکند.

سئوالی در مورد ارسال پارازیت و فیلترینگ در ایران پرسیده شد و خانم کلینتون گفت که آمریکا در حال توسعه تکنولوژی های ضد فیلترینگ و آموزش و ترویج روش های دستیابی به اطلاعات آزاد است.

داوود از تهران در مورد تلاش هایی پرسیده بود که گفته می شود آقای احمدی نژاد به صورت پنهانی برای برقراری رابطه با آمریکا انجام می دهد.

خانم کلینتون گفت که آقای اوباما تمایل خود را برای گفتگو با رهبران ایران اعلام کرد، اما ساختار حکومت ایران گیج کننده است و معلوم نیست چه کسی تصمیم می گیرد.

او گفت مقامات ایران حتی از اینکه با مقامات آمریکایی دیده شوند پرهیز دارند.

خانم کلینتون گفت که ظاهرا در داخل ایران جنگ قدرتی در جریان است و مقامات ایرانی نمی توانند در مورد برقراری رابطه با آمریکا تصمیم بگیرند.

سئوال بعدی در مورد اتهام دست داشتن ایران در توطئه سفیر عربستان در آمریکا بود و آسیب هایی که طرح چنین اتهاماتی می تواند به مردم عادی ایران تحمیل کند.

خانم کلینتون به ادعانامه دادستانی علیه منصور ارباب سیر اشاره کرد و گفت که شواهد و قرائن زیادی در مورد این اتهامات در اختیار مقامات دادگستری آمریکا است.

او گفت که این شواهد در دادگاه ارائه خواهد شد و اظهار امیدواری کرد که دولت آمریکا بتواند این اتهامات را در دادگاه ثابت کند.

او در مورد ابهامات موجود در مورد این طرح و "پیش پا افتادگی" آن گفت که ما پاسخ همه ابهامات و سئوال ها را نمی توانیم پیدا کنیم، اما روند کاری نیروی قدس سپاه در گذشته طوری بوده که می تواند این چنین اقداماتی انجام دهد.

خانم کلینتون گفت که ایران و سپاه پاسداران در گذشته هم اقدامات مشابهی انجام داده اند و بنابراین نمی توان گفت که ایران چنین کارهایی نمی کند.

او گفت: "فکر می کنم که طراحان این ترور می خواستند به آمریکایی ها این پیام را برسانند که در داخل خاک شما هم می توانیم اقدام کنیم و از این طریق به آمریکا دهن کجی کنند".

خانم کلینتون به اتهام دست داشتن نیروی قدس سپاه پاسداران در قتل یک دیپلمات خارجی در پاکستان اشاره کرد و گفت که این نوع اقدامات بی سابقه نیست.

او در پاسخ به این سئوال که ابهامات در مورد طرح ترور سفیر عربستان، از درون آمریکا هم مطرح شده است گفت که دولت آمریکا دقیقا نمی داند که این طرح در چه سطحی در ایران تصمیم گیری شده و این احتمال وجود دارد که رهبران ایران از آن مطلع نبوده اند، اما در این صورت انتظار این است که حکومت ایران در روشن شدن ماجرا همکاری کند.

خبرنگار بی بی سی پرسید که آیا این ماجرا مثل اتهاماتی نخواهد بود که قبل از جنگ عراق در مورد در اختیار داشتن سلاح کشتار جمعی به دولت صدام وارد شد و بعد معلوم شد که حقیقت نداشته است؟ آیا این اتهامات زمینه چینی برای ضربه زدن بیشتر به ایران نیست؟

خانم کلینتون گفت که دولت آمریکا می خواهد که روابط خوبی با ایران داشته باشد و حتی می خواهد که تا پایان امسال یک سفارتخانه مجازی اینترنتی در تهران داشته باشد که بتواند به پرسش های مردم ایران پاسخ دهد.

یکی از مخاطبان بی بی سی پرسید که چرا آمریکا در مقابل سرکوب اعتراضات در بحرین سکوت کرده است. مخاطب دیگری از سوابق آمریکا در دفاع از حکومت های مستبد سئوال کرد و گفت چگونه مردم می توانند به دولتی با این سوابق اعتماد کنند. مخاطب دیگری هم در مورد تمایل دولت آمریکا به حضور نظامی در همه جای جهان پرسید.

خانم کلینتون گفت: "تاریخ ما بر ارزش های جهان شمول استوار است. ما انتظار نداریم هر کاری که می کنیم همه آن را بپذیرند. ما از بحث و گفت و گو استقبال می کنیم".

او گفت که دولت آمریکا بارها در مورد بحرین اعلام نظر کرده است و به دولت این کشور فشار آورده است که تحقیقات مستقل انجام دهند، "اما آیا ایران هم حاضر است چنین تحقیقاتی انجام دهد؟"

خانم کلینتون گفت که آمریکا از نقشی که در کودتا علیه دولت محمد مصدق داشته اظهار تأسف کرده است و همچنین از ساقط کردن اشتباهی هواپیمای مسافربری ایران.

او گفت که دولت آمریکا عملکردی شفاف دارد و اشتباهات خود را می پذیرد و آماده گفت و گو در مورد انتقاداتی است که به عملکردش می شود.

خانم کلینتون گفت که در عین حال وقتی کشوری که عملکردی شفاف ندارد و هیچ معیار بین المللی را رعایت نمی کند به دولت آمریکا انتقاد می کند، "آن را توهین تلقی می کنیم".

او گفت که تنها دولت آمریکا نیست که از حکومت ایران احساس خطر می کند، بلکه تمام دنیا احساس خطر می کند.

به عنوان سئوال آخر، از خانم کلینتون در مورد حمایتی که گفته می شود پاکستان از طالبان می کند سئوال شد و پرسیده شد چرا آمریکا هنوز پاکستان را دوست خود می داند؟

او گفت که با دولت پاکستان در این مورد گفت و گوی جدی شده است. او گفت که دولت آمریکا می داند که ثبات افغانستان به همکاری همه کشورهای منطقه بستگی دارد و اظهار امیدواری کرد که پاکستان هم در جریان ایجاد ثبات در افغانستان سهیم شود.

او در پایان از دولت های منطقه خواست که اجازه دهند ظرفیت و توانایی مردم کشورشان به کار گرفته شود و آینده ای روشن تر برای منطقه ترسیم شود.

khosh bavar - ایران - یزد
با خواندن این جوابها اگاهتر از قبل نشدم و جواب نویی نداشتند زیرا سوالها هم نو نبودند, بهرحال طبق این فرمول جواب داد : " اینطوری " فکر کن ولی " انطوری " جواب بده, پس همواره شاد و اینطوری و انطوری نباشیم !
چهار‌شنبه 4 آبان 1390

mehrdad2010 - کانادا - ونکوور
توجیه ایشان درباره علت عدم حمایت از جنبش سبز حتّی برای من که سیاستمدار نیستم خیلی‌ بی‌ اساس به نظر می‌‌آید. اول این که مقایسه با لیبی‌ اشتباه است. در آنجا دو گروه نظامی- شورشیان و ارتش قذافی- به سمت رویارویی همه جانبه پیش می‌رفتند و قذافی اعلام کرده بود که می‌خواهد حمام خون به راه بیندازد. ولی‌ جنبش سبز یک جنبش مدنی بود و این خیلی‌ با یک شورش نظامی متفاوت است. نحوه حمایت از آنها هم باید متفاوت باشد. دوم اینکه مگر مردم شعار نمی‌دادند اوباما اوباما یا با اونا یا با ما و اتفاقا این شعار در رسانه‌های آمریکا خیلی‌ انعکاس داشت.فقط ایشان نشنیدند؟ سوم هم اینکه سیاستمداری در جایگاه ایشان خیلی‌ بعید است نداند در شرایط آن موقع ایران درخواست رهبران جنبش از آمریکا برای حمایت، تنها به معنی‌ بهانه دادن به حکومت برای دستگیری و محاکمه آنها و سرکوب شدید تر مردم می‌بود.
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

mehrdad2010 - کانادا - ونکوور
ادامه. کلا ایشان به نظر می‌رسد شعور مخاطبان ایرانی‌ خود را دست کم گرفته اند. حمایت‌هایی‌ در حد خواستن از تویتر برای تعویق سرویس‌هایش به ایرانی‌‌ها آنقدر کوچک هستند که شما اصلا به آن اشاره نکنید نه اینکه به عنوان مثالی از هرچه از دستتان بر میامده عنوان کنید. از بقیّه صحبت‌های ایشان مشخص است که آمریکا رژیم ایران را پذیرفته و می‌خواهد با آن رابطه برقرار کند و منتظر است تا حکومت ایران چراغ سبز نشان بدهد. هموطن‌ ایرانی‌ چاره کار فقط در دست توست.. ولی‌ حیف. وقتی‌ در همین سایت در یک تاپیک نشان میدهد که مردم وحشی در یک کشور دیگر چاقو در یک جای یک وحشی دیگر میکنند بعد در کامنت‌های زیرش ایرانی‌‌ها به جان هم افتاده اند،...تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

بچه تهرون - ایران - تهران
پس نتیجه میگیریم خواهر کلینتون باج کافی از برادر خامنه ای دریافت کرده و حالاحالا ها با ایران کاری نداره. ابجی برو کنار بزار باد بیاد سی ساله چشمتونو به اینهمه قتل و جنایت در ایران بستین. کی بیاد از جمهوری اسلامی بهتر بهتون باج بده.
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

romano - ایران - تهران
khosh bavar - ایران - یزد از خود سوال کن چرا مردم ایران اخیرا عزیز شده اند و مورد خطاب مستقیم و پرسش و پاسخ مقام رسمی دولت آمریکا قرار می‌گیرند (در حد دولتی مثل آمریکا فرض کن). اینها اصلا برنامشون همینه و علائم دوره اخر زمان برای جمهوری ولایت فقیه رو میشه در رفتار و گفتارشون دید. دقیقا برای همه دیکتاتوریهای دیگه هم همین رفتار رو داشتن یکدفعه مردم و مخالفان عزیز و قابل صحبت و گوش کردن شدند. چه اتحاد جماهیر شوروی چه صدام، سوریه، مبارک و.. اگر تاریخ رو بخاطر بیاری دقیقا سرنخ دستت میاد منظورم چیه (دقت کن مخالفای کره شمالی هنوز مورد توجه و مرحمت قرار نگرفتن). چون خوب میدونی که صحبت با مردم و مخالفان با یک دولت دیکتاتور یعنی بریدن آخرین رشته‌های نامرئی سیاست و منافع فیما بین و این نشون می‌ده که دولت آمریکا داره روی آلترنیتیو‌ها و قدرتهای موازی دیگر آروم حساب باز می کنه. من خیلی منتظرم که کنگره ملی که مجتبی واحدی صحبتش رو کرده تشکیل بشه اونموقع اگر دیدی که امریکا سریع باهاشون یک تماسهایی داشت بدون برای اینها بد خوابی دیدن. ادامه لطفا ...
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

chatoli - ایران - تهران
به قول دوستمون مهرداد واقعاً با این جوابها نشون داد که درک و شعور و فهم سیاسی ملت ایران رو در پایین ترین سطح ارزیابی کرده . از سردمداران و یانکی های امریکایی که در گذشته و حال قوانینی نظیرکاپیتولاسیون را جزو حقوق خود در کشورهای چپاول کرده می بینند البته به غیر از این هم نباید انتظار داشت .بیان جملاتی نظیر "چون رهبران مخالفان از ما درخواست کمک نکردند خوب ما هم کمکشون نکردیم یا اینکه البته که تحریمها بر ملت ایران هم بی تاثیر نخواهد بود ولی ما اینکار رو می کنیم تا بر حاکمان ایران فشار بیاوریم " نشاندهنده عمق خیانت پیشگی حکومتهای آمریکایی به ملت های آزادیخواه جهان هست که نمونه بارز اون رو در کودتای آمریکایی 28 مرداد و خانه نشین کردن زنده یاد دکتر مصدق شاهدش بودیم . در هر جا که منافعی هست صدای آزادیخواهی تمامی ملت ها به لطف و مدد این خانم و همپالکی های سیاسیش در نطفه خفه می شود . خوشحالم که دستشون برای اکثر ملت های جهان رو شده و واسه همین مشکلاتشون روز به روز بیشتر میشه .
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

محمدرضا بهشتی - ایران - تهران
اینکه این خانم و امثال خارجی و داخلی نظیر ایشان جنبش مقدس مدنی جامعه ایرانی را در حد توییتر دانسته اند بدانیم و آگاه باشیم که برای رسیدن به آرمانهای مدنی نبایستی چشم امید به خارجی داشته باشیم . به یاد داشته باشیم گاندی بزرگ در زمان خودش فقط و فقط با تکیه برمردمش پیروز شد آنهم با آرایش خواست حقوق اولیه مدنی . پس هرگز اجازه ندهیم که دیگران برای مان تصمیم بگیرند و نیز هرگز خوشحال نشویم از اینکه بازهم دیگران برای درخواستهای به حقمان به به و چه چه سر بدهند آنها در فکر امتیازهای از دست رفته اشان هستند . موفق و پیروز باشید
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

romano - ایران - تهران
ادامه .. اصولا طرح قتل سفیر عربستان چیزی در این راستا است تا آخرین مویرگهای این غده رو ببرند و همچنین راه رو روچین و روسیه در عرصه بین المللی برای حمایت ببندند (که این دوتا هم دارند بدجور مقاومت می کنند خودشون استاد این بازیهان تو بازی سگ و گوسفند و گرگ اینها نقش سگ رو بازی می کنند منتها سگ خائن!). دیگه بازی صدام بمب اتم ساز و القائده برای ایران جواب نمی‌ده و پروندشون بست شده و اونها اسم نطفه کشور حاوی تروریسم دولتی و بین‌المللی رو مدتهاست در رحم جمهوری اسلامی کاشتن اینها خودشون هم خبر ندارن که الان موقع باروریشه. اصولا این بازی سفیر عربستان یک بازی دوسر برد برای اینهاست و این تازه یک آغازه. تحریم و تروریزم دولتی و این کلمات چاشنی خوراک رسانه‌های دنیاست الان می‌بینی که دو ماهه طعم و بوی این غذا در حال تغییره از گفتار مقامات انگلیس و اروپا بگیر تا امریکا و عمله خاورمیانه‌ای بنام عربستان در آستانه حج و کسب در آمد از ایران. خرم باشی.
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

khosh bavar - ایران - یزد
romano - : مرسی از توجه تان, متاسفانه دنیای سیاست دنیای بسیار مبهم و پیچ در پیچی است که " نباید " دچار این اشتباه بشویم, که خواهان " یک سیاست " و " یک دید " و " یک راه حل " باشیم که همین امر به دنیای سیاست " جذابیت " میدهد و باید همینطور هم باشد, زیرا " شرایط جغرافیایی " و " شعور مردم " و " درخواست " انان از سیاست, بخاطر فرهنگ و مذهب " متفاوت " میباشد و فراموش نکنید که هیچکس بدون منفعت و ارمان خود کمکی به دیگران نمیکند, از شما گرفته که دید سیاسی خود را در اینجا فاش میکنید و تا من هم خواهان هدف و دید سیاسی خودم هستم که " عقاید " خود را برای مردم بزبان میاوریم که " اگر " مورد " تایید " مسئولان محترم سایت بود, انرا نشر میکنند, پس متوجه میشویم که حتی در این دنیای مجازی, " موانع و قوانینی " است که موجب " ترمز " زدن افکارمان میشود, پس در دنیای سیاست, صدها " موانع و افکار " کشورهای مختلف وجود دارد, تا به نتیجه کوچکی برسند و در جواب دوست گرامی مان محمدرضا بهشتی - ایران - تهران, خدمتشان عرض کنم, که
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

khosh bavar - ایران - یزد
قسمت 2): ایده گاندی و راه مبارز او را نمیتوان " یک بر یک " برای ایران " پیشنهاد " کرد, زیرا دشمن ما یک دشمن داخلی است که به زبان فارسی حرف میزند, پس این دشمن داخلی, برخلاف دشمن خارجی هند که انگلیسیها بودند و با ان چهره و زبان متفاوت و یا همانطوریکه حتی نقشه حمله ناتو به لیبی را نمیتوان " یک بر یک " برای سوریه و ایران پیشنهاد کرد ! تا زمانیکه مردم ایران, که تازگیها مد شده, که هر یک عاشق اسلام از دید خود است ولی با این سیستم و این نوع اسلام اخوندی مخالف است, و به پابوس امامزادهها میرود و برای نماز خواندن از هم سبقت میگیرنند و یک هفته جلوتر از ماه رمضان, روزه میگیرنند و در ماه سفر به سفر اسلامی میپردازند و و و, حتی خود ما ایرانیها مانده ایم که چطور از دست این سیستم و ایدلوژی " رها " شویم و اگر نظر شخصی مرا بخواهید, برای رسیدن به " ارمانهای اولیه اجتماعی مدرن " که همان " شخصیت و خود بودن " است, حتی ان شخص روحانی که مخالف این سیستم قهقهرایی
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

khosh bavar - ایران - یزد
قسمت 3): است, باید " خلع لباس " کند و با ریش زدن 2 قبضه " تظاهر " به اعتراض کند, و چه برسد به اشخاص معمولی که با " تظاهر " ( کشف حجاب ) به انان صدای اعتراضش را برساند و 100 ها نوع اعتراض دیگر ! با سپاس فراوان از همکاری و همفکریتان, پس همواره شاد و باهم باشیم !
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

امیراردلان - ایران - تهران
بدرود دوستان یک زمانی بود منفعت کشورهای استعمار گر در این بود غارت و چباول کنند کشورهای ضعیف رامثل هند ایران و .. ولی امروز ترور خطرناکترین حرکت برای کشورهای صنعتی میباشد امنیت در هر لحظه در خطر است مهمترین چیزی که باعث پیشرفت یک کشور میباشد در نتیجه این کار آمریکا فقط برای این میباشد کشورهای تروریست هرچه سریعتر نابود و امنیت برقرار شود بدرود (دشمن دانا بلندت می کند برزمینت میزند نادان دوست )حمله آمریکا به ایران بهتر از سردمداران نادان اکنون میباشد.بدرود
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

roya25 - اتگلیس - لندن
شما از وجود ملاها سود کافی برده و سلاح به کشورهای منطقه فروخته اید.شما ابرو ندارید جنایتهای شما در ویتنام وژاپن نشان از حیوانت شما میکند شما به شاه ایران فشار اوردید که در ایران ازادی نیست . در عربستان زنان هیچ حقی ندارند. حتی حق رانندگی, حرفی نمیزنید. شما فقط دنبال امیال حیوانیتان هستید
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

azarbayjan362 - ایران - تبریز
khosh bavar - ایران - یزد -نمی دانم شما کی هستید جوان یا مسن ولی من 38 سالمه اگه پیرتر از شما هستم که بر خود افسوس میخورم که چرا به بلوغ کافی سیاسی و اجتماعی و ذکاوتی مانند شما تا به این سن نرسیده ام و اگر جوانتر از شما هستم بر خود میبالم که چنین انسانهایی با هوش و فرهیخته با شعور سیاسی بالا در جامعه داریم . همواره خوش کلام و آگاه کننده باشید
پنج‌شنبه 5 آبان 1390

khosh bavar - ایران - یزد
azarbayjan362 -: با درود و عرض ادب خدمت دوست عزیز, باور بفرماید شکست نفسی میفرماید و جهت اطلاع شما, خود من هم از وقتیکه در خدمت دوستان سایت هستم, بخاطر سوالها و چراها, بدنبال جوابها رفته که اینطوریکه از ابراز لطف و صفای دوستانی چون شما, متوجه میشوم که فکر و جوابم شامل حال جواب و فکر اکثریت مردم بسیار دوست داشتنی ام میشود, پس با سپاس فراوان از پشتیبانی شما و باز جهت اطلاع شما : صورتم گر چه جوان است ولی پیر شدم, پس همواره باهم شاد و زندگی باشیم !
جمعه 6 آبان 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.