خاطرات رئیس گارد قذافی از آخرین روزهای زندگی دیکتاتور: از خانه ها برنج و ماکارونی می گرفت

خاطرات رئیس گارد قذافی از آخرین روزهای زندگی دیکتاتور:

از خانه ها برنج و ماکارونی می گرفت

ایسنا - رهبر گارد مردمی ویژه معمر قذافی که در آخرین روزهای سرگردانی دیکتاتور لیبی در شهر سرت همراه وی بوده آخرین روزهای زندگی‌ وی را پس از فرار از طرابلس تشریح کرد.

منصو الضو ابراهیم، رئیس گارد مردمی ویژه معمر قذافی که همراه با دیکتاتور لیبی و پسرش معتصم، روز پنجشنبه دستگیر شد، در مصاحبه‌ای اظهار داشت: قذافی و اطرافیانش در آخرین روزهای زندگی با درخواست برنج و پاستا (ماکارونی) از خانه‌های مسکونی و متروک در شهر سرت غذای خود را تامین می‌کردند.

وی گفت: قذافی که همواره به زندگی راحت و بی‌دغدغه عادت داشت، در روزهایی که در شهر سرت از خانه‌ای به خانه دیگر فرار می‌کرده از نبود امکانات و آب و برق گلایه داشت.

ابراهیم که هنگام محاصره شهر سرت نزدیک به قذافی بود، گفت: به قذافی توصیه می‌کردیم که یا قدرت و یا لیبی را ترک کند اما ظاهرا او و پسرش معتصم حتی به این گزینه فکر نمی‌کردند.

اگرچه برخی هواداران قذافی گفته‌اند که وی تا پایان به مقاومت ادامه ‌داده، اما ابراهیم می‌گوید که قذافی ترجیح می‌داد با تلفن ماهواره‌ای خود تماس بگیرد و یا به خواندن پیام‌ها برروی آن مشغول باشد و به گفته وی قذافی حتی یک گلوله نیز شلیک نکرده است.

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، منصور الضو ابراهیم، که پسرعموی قذافی است، یکی از اعضای مورد اعتماد وی به عنوان فرمانده گارد مردمی ریاست نیرویی را برعهده داشت که متهم به سرکوب خشونت‌آمیز انقلابیون و شلیک مستقیم به تظاهرکنندگان در طرابلس هستند.

به گفته یکی از فعالان گروه حقوق بشر لیبی، منصور الضو ابراهیم در مزرعه‌اش به نگهداری بازداشتی‌ها و تسلیحات می‌پرداخته است.

وی در مصاحبه با دیده‌بان حقوق بشر اتهامات مبنی بر دستور به انجام خشونت را رد کرد.

ابراهیم تاکید کرد که وی و دیگران می‌خواستند قذافی را قانع کنند انقلابیون موش و مزدور نیستند و انسان‌های معمولی هستند.

وی تاسف ‌خود را از اینکه فرار نکرده و یا تسلیم نشده اعلام داشت اما گفت که یک حس اخلاقی وی را وادار به ماندن در کنار قذافی می‌کرده است.

به گفته ابراهیم قذافی که روز 21 اوت از طرابلس فرار کرد، بسیار از ناتو می‌ترسید.

وی گفت: اصرار معتصم قذافی بر این بوده که باید حتما در شهر سرت بمانند، زیرا شهر سرت آخرین جایی خواهد بود که انقلابیون به سراغ آن خواهند آمد. قذافی را در این شهر 10 تن اعم از دستیاران نزدیک و نگهبانانش همراهی می‌کردند، اما معتصم از پدرش جدا بود زیرا بیم آن داشت که تلفن ماهواره‌ای پدرش مکان وی را افشا کند.

به گفته ابراهیم، قذافی به غیر از تلفن ماهواره‌ای‌اش که پیام‌هایش را با آن می‌فرستاد، هیچ ارتباط دیگری با جهان پیرامون نداشت. قذافی کامپیوتر نداشت و حتی به برق نیز کمتر دسترسی پیدا می‌کرد و بخشی از زمان خود را به خواندن قرآن مشغول بود. او هیچوقت حاضر به واگذاری قدرت نبود و می‌گفت" اینجا کشورم است و من قدرت را در سال 1977 واگذار کرده‌ام."

فرمانده گارد مردمی قذافی در ادامه افزود: در چند هفته‌ای که شهر سرت زیر گلوله‌ باران انقلابیون بود یکبار یک خمپاره یکی از خانه‌های محل اختفای قذافی را هدف قرار داد که موجب زخمی شدن سه نگهبان و یک سرآشپز شد که پس از زخمی شدن این سرآشپز بقیه مجبور به غذا پختن شدند. قذافی حدود دو هفته پیش با حمله انقلابیون به سرت در محله شماره دو این شهر گرفتار شد، تنها باید تصمیم می‌گرفتیم که فرار کنیم و یا بمیریم. اینبار قذافی گفت وقت فرار است.

روز پنجشنبه گذشته کاروانی متشکل از 40 خودرو قرار بود ساعت 3 نیمه‌شب شهر را ترک کند، اما بی‌نظمی نیروهای وفادار به قذافی سبب می‌شود که اعزام کاروان تا ساعت 8 صبح به تاخیر بیفتد. ابراهیم هنگام فرار در خودروی تویوتای حامل معمر قذافی بوده که کاروان توسط جنگنده‌های ناتو شناسایی و مورد حمله قرار می‌گیرد. وی در اثر اصابت ترکش مجروح می‌شود که در بیمارستان بهوش می‌آید.

از سوی دیگر، به نوشته روزنامه دیلی میل، به گفته انقلابیون، عایشه، دختر قذافی پس از آنکه از دستگیری پدرش مطلع شده، با تلفن ماهواره‌ای پدرش تماس می‌گیرد اما یکی از انقلابیون جواب تماس وی را داده و به وی می‌گوید: همه ‌چیز تمام شده و ابوشفشوفه (مو فرفری) مرده است. (ابوشفشوفه به معنی مو فرفری، لقبی است که قذافی در لیبی به آن مشهور شده بود.)

عایشه اکنون به همراه مادر و دو برادرش در الجزایر هستند.

همچنین انقلابیون گفته‌اند که قذافی در آخرین ساعات زندگی‌اش به آنها التماس می‌کرده که پول و طلا و هر چیز دیگری که بخواهند، می‌دهد تا او را نکشند.

h.k - دانمارک - اودا
این درس عبرت باشد.به خامنه ای واطرافیانش.اگرچه مردم تازمانی میترسند.اما.زمانی میرسد.کسی مثل کاوه کمربندرامحکم میکند.وسررامیبندد.واسلحه رادست میگیرد.ومردم مثل سیل اطرافش جمع میشوند.نیروی ضدشورش راتسلیم میکنند.عده ای ازسپاه به مردم میپیوندد.ارتش پادگانهارارهامیکند.ووووسیدعلی انروزرا داشته باش..من تازمانی که ازمرگ میترسم ساکت هستم.امااگرمرگم رابپذیرم دیگرازهیچ خداهم نمیترسم.وانروز روزپایان توست.دیگرانهم مثل من..لطفاازاین روباه بازی دست بردار.سیدعلی,کاری نکن که نسلت ازکره زمین برچیده شود.ونوکرانت راهمه میشناسیم.بایک فشارهمه رهایت میکنند.چون مردنیستند.همه نامردند. گول فدایی گفتنشانرانخور.زمانی که توده ,,حتی کم,,ازجوانمردان چیزی برای ازدست دادن نداشته باشند..ازچه بترسند.ولی نوکرانت میترسند.چون دوستدارندزنده بمانند.ازاین رورهایت میکنند.دزدان بیت المال کجاپناه میبرند.که ایرانی نباشد.دنیااگروسیع است.امانه برای تو..خوددانی,سیدعلی,,ازمن گفتن.بازیچه ,جنتی,که عین ,موش خرما, میماندنشو..وو
سه‌شنبه 3 آبان 1390

h.k - دانمارک - اودا
r omanoتهران.سلام دوست عزیز.باتشکرازراهکاری که ارائه دادی.اماحرفت درست.تاانجایی که به خودماکه درد مشترک راریم.بیشرمانه گولمان زدندوبیشرمانه دروغ میگویند.وبیشرمانه ماملت ایرانرابه قهقرامیبرند.وماراچنان نادان وهیچ میپندارندکه گویی کودکی شش ساله هستیم..وبه قدرت سرکوبگراننه شان خیلی مطمعاهستند.......ودرستی گفتارت.که ماباید ازبیحرمتی ومحکوم کردن,وتوهین به عقاید,تفکرات ملییت,وجنسیت به یکدیگرجدا دوری کنیم.چون همدردیم.بیچاره ایم,سرکوبمان,تحقیرمان کرده اند.مابایدیکدیگرراارج بگذاریم.وباهم باشیم.هرکسی باهرعقیده ای.دردمامشترک است.امااین حاکمان ایران دولت استعماری هندنیست.که مامبارز هندی واریا,گاندی,,کونه مبارزه کنیم.اینهابیشرافتی وپستی ورذالت راازحدگذرانده اند..شرف قذافی,ومبارک و.خیلی بالاترازاینهاست.مشاهده کردی بامتجاوزین به ناموس ایرانی که ناموس همه ماست.هیچ برخوردنکردند.بنابراین بایدجوابگوباشند.متشکرم ازراهنمایی شما
سه‌شنبه 3 آبان 1390

feminism - انگلستان - لندن
گوئی مدتی پیش بود که تونی بلیر و قذافی دیدارها و گفتگوهای پنهانی در مورد آزادی عبدالباسط المقرحی داشتند !! کُشته شدنِ قذافی بی تردید از قبل طرح ریزی شده بود . زنده ماندن او و محاکمه کردنش در دادگاه داخلی و یا بین المللی یقینأ پرده از اسرار و روابطش با برخی از دولتهای غربی برمیداشت ، بنابر این قتل او باعث جلوگیری از این ماجرا شد . عبدالباسط المقرحی فردی بود که به جرم بمبگذاری در پرواز 103 پان امریکن و کشته شدن 271 نفر محکوم و زندانی شده بود ولی با توجه به سرطان پروستاتش و البته با میانجیگری و ملاقاتهای پشت درهای بستۀ قذافی و تونی بلیر، او آزاد شد . سرنگونی هواپیمای آمریکائی ، ربوده شدن موسی صدر و ترور منصور الکیخا وزیر خارجه سابق لیبی اسراری بودند که قذافی با خود به گور برد !
سه‌شنبه 3 آبان 1390

ehsanusa - ایران - تهران
همین است رسم سرای درشت گهی پشت به زین و گهی زین به پشت . روزی آخوندهای شپشو باشد انشاله
سه‌شنبه 3 آبان 1390

salomeh_f - آمریکا - ساکرامنتو
خدایا کی‌ می‌شه نابودی رهبران جمهوری اسلامی رو ببینیم..گاهی به خودم میگم میرسه اون روز یا نه؟ فقط همین آرزو رو دارم که مرگشون رو ببینم
سه‌شنبه 3 آبان 1390

بابک خرم دین - آلمان - هامبورگ
خاک بر سر مردم لیبی حالا هم که میخواهند قانون شریعت را اجرا کنند . .مردم لیبی هم مثل مردم ایران چنان به شکر خوردنی بیفتند . ای وای من اصلا باورم نمیشود که چنان احمقهای در دنیا پیدا میشود . ظاهرا ابرقدرتها به این نتیجه رسیدهاند که مدل جمهوری اسلامی خوب جواب میدهد . وتونس و لیبی و مصر همه نظامهای سکولار داشتند . حالا شدند جمهوری اسلامی لیبی . جمهوری اسلامی تونس و جمهوری اسلامی مصر و... این نقشه استعمار جدید است
سه‌شنبه 3 آبان 1390

ali158 - روسیه - مسکو
در شگفتم چرا خامنه ای درس نمیگره
سه‌شنبه 3 آبان 1390

khosh bavar - ایران - یزد
کسیکه مانند قذافی نژاد چشم خود را در مقابل " حقیقت و واقعیت " ببندد, عاقبتش به این ختم خواهد شد = مرگ در خفت و خواری ! قابل توجه ضحاک یکدست و اطرافیانش ! طبق این شعر جهانی : تو کز محنت دیگران بی غمی / نشاید که نامت نهند ادمی ! هر گاه که آتشی بر افروخته ای / یکباره در آن فتاده وسوخته ای !
سه‌شنبه 3 آبان 1390

قلندر - المان - کلن
این است سرنوشت یک دیکتاتور.
سه‌شنبه 3 آبان 1390

different - سوئد - استکهلم
بابا لیبی یک ایران دیگه شد رفت. چه قدر دلم میخواستم تابستان کنار سال لیبی افتاب بگیرم
سه‌شنبه 3 آبان 1390

ARTEMIS-SW - فرانسه - پاریس
بابک خرم دین - آلمان - هامبورگ. هر ملت و کشوری که پروسه ی پر از خون و جنایت ملایان ایران و عنقلابشان را دیده و همان راه را برود فقط یک پالون فرد اعلا کم دارد/ تا اینجا هم مصر هم لیبی هم تونس همین راه را می روند فراموش نشود که تونس قبل از عنقلاب ایران با اقدام شجاعانه ی حبیب بورقیبه// تعدد زوجات را ممنوع کرده بود همینطور روزه برای کارمندان دولت حال پس از 34 سال تازه اسلام را کشف کرده اند!!!!!!!
سه‌شنبه 3 آبان 1390

bawafa1385 - المان - هامبورگ
خوب بکلمات ضد ونقیض رئیس گارد قذافی ومزخرفات تبلیغاتی جهت ذلیل نمودن هر چه بیشتر ان پس از مرگ دقت کنید و بیشتر خواهید دریافت که تبلیغات چه نقش خراب کنند ه ای در اذهان مردم دارد . فردی که اشپز و سر اشپز بهمراه دارد ایا چنین فر دی برای گرفتن برنج و مایحتاج بدر خانه مردم میرود. درست مرا بیاد نوشتاری انداخت که پس از ترک مرحوم رضا شاه از ایران دشمنان شناخته شده این مرز وبوم ما در رادیو ها که از هندوستان پخش میشد شایع کردند که مرحوم رضا شاه تمام خزانه مملکت را خالی نموده وهمراه زن وبچه از ایران فرار نموده و ضمنا مامور وطن قروشی را هم رئیس شهر بانی بندرعباس نمودند که بمحض رسیدن رضا شاه بزرگ بجای ادای احترام نهایت بی توجهی را نسبت بان خدمتگزار واقعی وطن ما بنماید . داستان زیاد است سیاست بی پدر مادر 42 سال این سگ هار را حمایت کرد و حالا محترمانه با اینگونه تبلیغات ایشان را داخل مستراح میفرستد. سیاست است عزیزان سیاست گهی زین به پشت و گهی پشت بزین
چهار‌شنبه 4 آبان 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.