دویچه وله : حکومت ایران و شاخه برون مرزی سپاه پاسداران (سپاه قدس) به برنامهریزی علمیات تروریستی در آمریکا متهم شدهاند؛ اتهامی که بحث حمله نظامی به ایران را بیش از گذشته مطرح کرده. کاربران ایرانی فضای مجازی در این باره نوشتهاند.
اتهام آمریکا علیه ایران در مورد برنامهریزی ترور سفیر عربستان سعودی در این کشور، گمانهزنیهایی را در مورد تبعات این ماجرا برای جمهوری اسلامی در پی داشت. برخی کارشناسان سیاسی این احتمال را مطرح میکنند که در صورت اثبات صحت این موضوع، آمریکا ممکن است ایران را مورد تهاجم نظامی قرار دهد.
در همین حال، برخی از کارشناسان و فعالان سیاسی میگویند، نفس طرح این موضوع هم برای حکومت جمهوری اسلامی خطرناک است. آنها به تجربه عراق اشاره میکنند که بر اساس اتهاماتی واهی، که دولت صدام حسین را متهم به داشتن سلاح کشتار جمعی میکرد، زمینهی حمله نظامی آمریکا و متحدانش را به این کشور فراهم شد.
گرچه شرایط تفاوت بسیاری کرده و به نظر نمیرسد آمریکا پس از چند جنگ در منطقه خلیج فارس و شمال آفریقا، در حالی که بحران اقتصادی نیز این کشور را با مشکلات زیادی مواجهه کرده، آمادگی لازم برای رویارویی همهجانبه و سرنگونی حکومت ایران با استفاده از اهرم نظامی را داشته باشد.
کاربران فضای مجازی به این حوادث واکنشهای متفاوتی نشان دادهاند. برخی از این کاربران با خوشحالی اتهامات ایالات متحده را تکرار و در پس این ماجرا سرنگونی حکومت اسلامی در تهران را جستجو میکنند. گرچه موضوع حملهی نظامی به ایران در فضای مجازی مدافعان علنی زیادی ندارد، اما میتوان کسانی را یافت که از این اتفاق به عنوان تنها راه تغییر حکومت در ایران یاد میکنند.
در همین حال بخشی از وبلاگنویسان که این اتهامات را زمینهی احتمالی بروز جنگی علیه جمهوری اسلامی ارزیابی میکنند، از تبعات این جنگ احتمالی برای مردم ایران نوشتهاند. تقریبا همه منتقدان هرگونه اقدام نظامی را "مخالفان میانهرو" حکومت ایران تشکیل میدهند.
پازلی که هر روز کاملتر میشود
امین ثابتی، نویسنده وبلاگ «ندای امروز»، در مطلبی به یادداشتی که ۲۹ خرداد سال گذشته (۱۳۸۹) در مورد بلندتر شدن صدای طبل جنگ نوشته اشاره کرده و بخشی از آن یادداشت را اینگونه نقل میکند: «جنگسالاران دو طرف ماجرا (ایرانی و آمریکایی) از هرگونه درگیری نظامی بین این دو کشور با اشتیاق زیادی استقبال میکنند. باید مراقب بود… صدای طبلهای آغاز جنگ، از دور دستها در حال شنیده شدن است».
وی میگوید که تحلیلگر سیاسی نیست، اما «این پازلى که داره براى ایران پیش میره نتیجه خوبى نداره و حالا با هم روزنامه فیگارو در خبری از انتشار گزارش جدید آژانس بینالمللی انرژی اتمی سخن گفته است که در آن از تلاش ایران برای ساخت بمب اتمی خبر می دهد».
امین می افزاید: «اگر تمامی اخبار این دو هفته را در کنار هم بگذاریم، پازل حملهی نظامی به ایران هر روز کامل تر میشود! پازلی که تصویر آن مورد علاقهی دو گروه تندرو در ایران و آمریکا است که حیاتشان در جنگ، درگیری و بحران است».
سینوهه از خوانندگان وبلاگ ندای امروز در زیر این مطلب به نقل جملهای از نیچه قناعت کرده است: «جهان اکنون قلمرو اوباش است».
ایرانهراسی با چاشنی دشمنتراشی
نویسنده وبلاگ «معمای مردان رقصان» در مطلبی با عنوان «پروژهی ایرانهراسی» به این ماجرا پرداخته است. وی در ابتدا دلایل مخالفان و موافقان ادعای طرح از سوی ایالات متحده آمریکا را بررسی کرده است: «هواداران این اتهام مطرح میکنند که اعلام اتهامی در این سطح از سوی شخص رئیس جمهور آمریکا و بلندپایهترین مقامات سعودی بیاساس بودن آن را منتفی میکند».
به باور این وبلاگنویس، منتقدان نیز استدال قابل توجهی دارند: «مخالفین این ادعا نیز اساساً قائل شدن صلاحیت اخلاقی برای آمریکا (به عنوان یک طرف این مناقشه) را روش محکمهپسندی نمیدانند و در پاسخ میگویند: در مورد پروژه عراق نیز شخص کالین پاول و جک استرو مشخصاً از مدارک و شواهد محکم از داشتن سلاحهای کشتار جمعی صدام یاد میکردند و امروز مشخص شده که چنین ادعایی صحت نداشته است. در مورد جنگ ویتنام هم حمله ویتنام شمالی به ناوشکن آمریکایی مادوکس بهانه ورود آمریکا به جنگ بود که بعدها مشخص شد که چنین اتهامی ساختگی بوده است».
وی همچنین در مورد موانع این اقدام برای حکومت ایران دچار تردید است و اضافه میکند: «(این) عملیات گویا طوری طراحی شده که کشف شود مانند پرداخت پول از طریق انتقال رسمی بانکی به حسابی در نیویورک در صورتی که معمولاً چنین اعمالی از طرق غیررسمی چون پولشویی صورت میگیرد».
این بلاگر در مورد اهداف طرح این اتهامات گمانهزنیهایی را مطرح میکند: «شکاف در درون حاکمیت ایران، تحریم نفتی از طریق تحریم بانک مرکزی این کشور (اعلام غیررسمی جنگ)، حمله محدود یا گسترده نظامی از سوی آمریکا یا سعودی به ایران، تقوبت جایگاه انتخاباتی اوباما در برابر منتقدین تند و تیز جمهوریخواه، انحراف نگاه جهانی و منطقهای از مسئله صلح اسرائیل و فلسطینیان».
وی معتقد است، زمان ممکن است واقعیت ماجرا را مشخص کند، اما این اتهامات به آمریکا در گسترش پروژهی ایرانهراسی کمک خواهد کرد. چالشی که به باور نویسنده وبلاگ معمای مردان رقصان، بخشی اعظمی از آن ناشی از پریشانگویی غیرمسوولانه و یا اقدامات نمایشی چون اعزام ناو جنگی به سوی خلیج مکزیک برای به چالش کشیدن نظامی آمریکا است که به جای تضمین امنیت ملی بهانه برای افزایش تحریمها و درگیری نظامی میدهد.
این وبلاگنویس گریزی هم به حوادث پس از انتخابات زده و می نویسد: «بن بست سیاسی حاکم بر فضای ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری، بیکفایتی رو به گسترش در سطح مدیریت کشور و دشمنتراشی دامنهدار، رقبای منطقهای و آمریکا را گام به گام به این نتیجه رسانده است که این فرصتی بینظیر برای پیشبرد پروژهی ایرانهراسی است.
هراس از جنگ و خشمگین از هموطنان
نویسنده وبلاگ «آزادی و آبادی» که با عنوان "آزادی" مینویسد، یکی دیگر از مخالفان حملهی نظامی به ایران است. وی در ابتدای نوشتهاش از کسانی که با خوشحالی در زیر اخبار مربوط به این اتهامات، نظراتی در موافقت با حملهی نظامی به ایران منتشر میکنند، مینویسد: «فارغ از اینکه حقیقت جریان عملیات در خاک آمریکا چه بوده و عواقبش چه باشد. به عنوان شهروند اون مملکت، باید چیزی را برای خود روشن کنیم، که تاریخ روشنگر است. در هیچ مقطعی از تاریخ سرزمینمان، جنگ و اشغال خارجی به نفع مردمان ما تمام نشده و نخواهد شد! جنگ به نفع هیچکس در درازمدت نبوده و نیست. نه مردم ما و نه مردم هیچ کجای دیگر»!
این وبلاگنویس اضافه میکند: «آن کسانی که از روی نادانی و شاید مزدوری، برای لحظات فرود آمدن موشکهای بیگانه لحظهشماری میکنند، که غالبا دور از وطن نشستهاند و در خیالی خام برای خود خائنانه سهم میتراشند، نمیفهمند که زیرساختهای یک کشور دههها طول میکشد که ساخته شود؟! نمیفهمند که مردم هموطنشان تحمل ماهها و شاید سالها قحطی و گرسنگی و بیآبی و برقی بعد از اشغال رو ندارند؟! نمیفهمند یا خود را به نفهمی زدهاند که جنگ در یک کلام مقولهای است غیر قابل پیشبینی؟»
اما یکی از خوانندگان این وبلاگ معتقد است که در میان همه این هیاهوها آنچه فراموش شده مقصر اصلی است. وی مینویسد: «ما هم بجای مقصر اصلی یعنی خامنهای و دار و دستهاش مدام شروع به متهم کردن آمریکا و هموطنان خارج از کشور و ... میکنیم. بابا انصاف کجا رفته؟ اگر به تاریخ نگاه کنید برای اتفاقاتی کوچکتر از این جنگ راه افتاده! بجای نکوهش دیگران بدنبال بمبگذار بگردید»!
ایرج، دیگرخواننده این وبلاگ، از مدافعان حمله نظامی به ایران است. وی نظر خود را اینگونه شرح میدهد: «هیچ دیکتاتوری درتاریخ به جز با جنگ نرفته … مردم ایران دو راه بیشترندارند یا باید همه باهم یکصدا نفی این حکومت را صدا بزنند یا اینکه دنیا برای دفاع از خود وارد جنگ میشود. بخاری ازمردم بلند نمیشه، فقط جنگ میمونه».
جیمز باندهای قرن بیستم
فرشاد، نویسنده وبلاگ «شورهزار»، با صراحت از عدم دخالت ایران در این ماجرا مینویسد. وی با طرح این سوال که این عملیات تروریستی چه سودی برای ایران میتوانست داشته باشد؟ میافزاید: «ایران در ترورهای برونمرزی سابقهای بس طولانی دارد، ولی برای تک تک آنها توجیه وجود داشت. اتفاقاً ایران راسا وارد ترورهایی نشد که در بالانس سود و ضرر آن برای ایران ضرر بود. حاکمیت ایران تشکیل شده از "عموما" سیاستورزانی تند و رادیکال که راه و رسم سیاستورزی را فرا گرفتهاند و نشان دادهاند که برای بقای خود حاضرند از اصول خود نیز بگذارند و نامه از پس نامه از بیت رهبر و خیابان پاستور با آقای اوباما رد و بدل کنند.»
این وبلاگنویس در ادامه مطلبش دلایلی را طرح میکند که به باور وی بر سناریویی آمریکایی − عربستانی دلالت دارد؛ مواردی همچون تضعیف جایگاه اسرائیل، آمریکا و عربستان پس از اتفاقات کشورهای عربی و تنش میان اعراب و آمریکا بر سر تشکیل دولت مستقل فلسطینی.
فرشاد در پایان مطلبش تصریح میکند: «شخصاً نه معتقدم که حاکمیت ایران خود را ملتزم به قوانین جهانی میداند و نه این که از انجام ترورهای دولتی، مشابه آنچه که تا الان بارها در خارج و چندین برابر آن بر علیه مردم انجام دادهاند که آخرین نمونه آن جنایات خیابانی بعد از انتخابات اخیر است ابایی دارد، ولی قویا معتقدم که میدانند که میدان سیاستورزی با فیلمهای اکشن آمریکایی که در آن جیمز باند توطئه مابین دو ملت را کشف و خنثا می کند، متفاوت است».
یکی از خوانندگان این وبلاگ اما معتقد است، عقلانیت مورد نظر فرشاد در حکومت ایران وجود ندارد. تقلب در انتخابات و تلاش برای انتقال موشک به بروکسل را هم به عنوان نمونهی اشاره کرده است. اما نوید، دیگر خواننده وبلاگ شورهزار، میگوید: «جنس این حرکت سیاسی و غیراخلاقی از جنس تهمتها و شایعه پراکنیهای کیهان و احمدینژاد است. فقط در مقیاسی بزرگتر و از زبان کشوری که از قرار اتفاق اون هم دوست دارد نقش منجی جهان رو بازی کند. اولین چیزی که با خواندن این سناریو به ذهنم رسید سریال فرار از زندان و 24 بود».
MIRZADEH I ESHGHi - دوسلدورف - دوسلدورف
|
قضیه اینقدر لوث ولوس بود که صدای رئیس اف بی ای ونمایندگان مجلس وسنا امریکا در اومد!!!!! امریکائی ها تصور میکنن همه مردم دنیا توان وقوه فهم وتجزیه تحلیلشون در حد گوسفند هاشون-ببخشید-مردم خودشونه .البته بماند که توو دنیا کدبانوهایی نظیر هما خانم هامبورگی وارتمیس خانم"ننه الهی خیر از جوونیت نبینی" گو-واسه این قبیل یاوه گوئیها تره خورد میکنن وزبل خان ها واتابکی ها وداک هفرنن های وبقیه مفتخران به شنیدن "ولکام هوم"-ابعاد گوش مردم دنیا رو به بلندا ودراز ووسعت گوش همون شخصی که هر صبح در اینه ورانداز میکنن-میبینن. |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
باریک بین - ایران - تهران
|
به نظر من جنگ نخواهد شد. ولی اگر هم جنک بشه مطمئن باشین که تعداد زیادی از ایرانیان میرن و میجنگند. حتی من هم که سیاسی نیستم میرم و برعلیه اونهایی که بخوان برای من از خارج تصمیم بگیرند می جنگم. چون امریکا ایرانیها رو در سالهای جنگ عراق علیه ایران امتحان کرده فکر می کنم عاقل تر از این حرفها باشه که دنبال جنگیدن با ایرانیها باشه. در این جاست که فرق اونهایی که در ظاهر دم از ملی گرایی می زنند و خارج از ایران نشستن و به کوروش و داریوش افتخار می کنند با امثال من که در ایران هستیم و تا اخرین قطره خون از کشورمون دفاع می کنیم مشخص میشه. فرفی هم نمی کنه که صاحب حکومت در ایران کی هست. مهم این هست که خودمون باید برای اینده کشورمون تصمیم بگیریم و نیازی به ورود خارجی ها به کشور نیست. لطفا ادای ملی گرایی رو برخی از دوستان این سایت در نیارند و بعد بیان و هرچی دلشون میخواد برعلیه کشور و مردمشون اینجا بگن. ژست گرفتن اسونه ولی عمل کردن سخته. |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
darkoob - ایران - تهران
|
اون روزی که امریکا توان داشت جرات نکرد بیاد، حالا که پشم و پیلیش ریخته که. اتفاقا این دفعه قطعا ایران پیروز جنگه و حسابی برای خودش منافع جمع میکنه |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
love-iran - ایران - چابهار
|
من از اخوند خوشم نمیاد اما جنگ بشه اولین نفر که بره جلو خودم هستم خاک بر غیرت من که یک خارجی بخواد واسه کشور و ازادی من تصمیم بگیره در فقر باشم بهتر از ازادی هست که امریکا واسه مردم من هدیه بیاره اول ازادی و خوشی عراق رو تکمیل کنه زحمت میکشه |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
Khashayarshah - ایران - تهران
|
1 باریک بین - ایران - تهران, هموطن میهن دوست, منهم آرزو میکردم که داستان ایران و آمریکا به جنگ ختم نشود. به همین خاطر ساعتها و روزها نشستیم و نوشتیم و نوشتیم. برای اینکه ما امروز را میدیدیم. ما زنگ خطر را زدیم اما کسی آنرا نشنید. ما واقعیت را گفتیم و خودمان را در برابر اذهان عموم بد کردیم. افراد زیادی هم آنرا شنیدند و ما را به اتهام میهن فروشی محکوم کردند. و بپای منبر روحانیت نشستند و از آواز چرب و نرم نوحه خوان لذت بردند. کسی که واقعیت را نفهمد, باید آنرا با پوست و استخوان خود درک کند. و زمان درک این واقعیت با پوست و استخوان نزدیک است. |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
Khashayarshah - ایران - تهران
|
2 ما نیز میهن خود را دوست داریم و از نابودی آن هراس داریم. باز هم میگوییم و با را هم خواهیم گفت که ایران را روحانیت اسلامی که همین آخوندها باشند, به باد دادند. روحانیت دشمن اصلی ایران است. ما اینرا بارها و بارها تکرار کرده ایم. به چه زبانی میشود اینرا بیان کرد؟ هموطن عزیز, روحانیت ایران را به باد داد. مفهوم این جمله را در آینده که ایرانی وجود نخواهد داشت, بهتر خواهیم فهمید. آمریکا دنبال بهانه بود و این روحانیت بهانه ها و زیگنالهای زیادی به آنها دادند. آمریکا پس از آنکه ریشه ایران را با این تحریم ها خشکانید, به ایران حمله خواهد کرد. جنگ آمریکا با ایران قابل مقایسه با جنگ ایران وعراق نخواهد بود. ادر این جنگ, اسلحه و نارنجک به درد کسی نمیخورد. جبهه و جهت و مرزی برای جنگ نیست. جنگ در داخل خاک ایران خواهد بود. |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
Khashayarshah - ایران - تهران
|
3 ما میتوانستیم و شاید هنوز هم ثانیه هایی از وقت باقی باشد که بتوانیم مسیر افکار جنگی آمریکا را تغییر دهیم. اگر ما بتوانیم همچون سوریه و لیبی به خیابانها بریزیم و مبارزه علنی خودمان را با روحانیت آغاز کنیم, امیدی هست که بتوانیم ایران را نجات دهیم. |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
فریدون شیرازی - ایران - شیراز
|
باریک بین - ایران - تهران؟بگویم جد و اباد این کسانی را که فضای مجازی را بروی عموم گشودند چکار بکند چون ادمهایی مثل تو اینجا جولان شجاعت بدهند و قربون خودشان بروند.از طرز نگارشت پیداست که ادم ترسو و بی مایه ای هستی چون در جایی خود را بزرگ میکنی که هیچکس نمیتواند درستی اش را کنترل کند.دلیل دروغگویی ات هم اینکه با توجه به چاپلوسی های مشمئز کننده ات در مورد دولت و ولایت جنایت پیشه گان اینقدر وجود نداری که نام واقعیت را بنویسی و با اسم باریک بین کامنت میگذاری که بنظر من کوته بین بیشتر بهت می اید.اگر امریکا حمله کند مسلم میدانم که اولین گریزنده تو هستی.این خالی ها را برای بسیجی ها ببند که قدرت تشخیص ندارند نه برای ما چون الان سیل .. در راه است |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
Khashayarshah - ایران - تهران
|
آن شبی که آسمان ایران و بخصوص آسمان تهران مانند روز روشن شود, غروب حکومت اسلامی و خامنه ای فرا رسیده است. |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
Royan - المان - بوخوم
|
باریک بین - ایران - تهران/ لاف در غریت و ... در بازار مسگرها اگر راست میگی ایرانت را از دست دزدهای داخلی نجات بده تا پشت آخوند به امثال شماها گرم نباشه چوب توی لونه زنبور نمیکنه و از وجود شماها مثل حسین فهمیده استفاده میکنه که سه هزار میلیارد و 18 هزار میلیارد به جیب بزنه و حکومت بکنه براش هم مهم نیست 10 مثل تو بمیرند یا کل جوانان ایران فدای وجود آخوندا بشوند , بجای این حرفها باید به سیاست آخوندا اعتراض کنید . |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
zahra50 - دانمارک - کپنهاگ
|
باز ایرانی ها دستخوش احساسات شدند.اولین کسی که به جان و مال و ناموس شما مسلط است مقام عظمای ولایت است .اگر خیلی هوای دفاع از وطن به سرتون زده لازم نیست واسه دشمن فرضی نقشه بکشید یه توک پا تشریف ببرید جماران .یا نه بهتره برید واسه اونایی که واسه شما رفتن زندان و شکنجه شدن یا رهبران جنبش سبزتون یه کاری بکنید.خاک ایران سی و پنج ساله اشغال شده . |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
shahram khosh maram - ایران - تهران
|
من هم از وضعیت فعلی ایران و بگیر و ببندها و سیاستهای غلط اقتصادی و روابط خارجی هیچ رضایتی ندارم اما نمیتوانم بنشینم و ببینم که کشورم توسط خارجیها اشغال شود حتی اگر به بهانه دمکراسی باشد. تا انجا که در تاریخمان هست اشغالها خیلی برایمان گران تمام شده است. دولتهای خارجی امکان ندارد که فقط به خاطر مردم و دمکراسی بیایند. نفت و موقیعیت استراتژیک ایران برایشان جذاب هست. در اخرین اشغال که در سال 1320 بود تا سالها برای رفتن به زنجان باید از روسها ویزا میگرفتیم و نزدیک بود اذربایجان را به نفع شوروی از دست بدهیم. من هم بزرگترین افتخار را کشته شدن در راه حفظ کشور میدانم. امیدوارم که جنگ نشود چون انتخاب من معلوم هست. من در مورد اتهام امریکا به ایران چیزی نمیتوانم بگویم ولی خیلی با روشهای قبلی ایران فرق میکرد و نفعی که حکومت ایران ممکن بود از این ترور کسب کند اصلا قابل توجه نبود در عوض ریسکش بسیار بالا بود. |
دوشنبه 25 مهر 1390 |
|
Arash آرش - بریتانیا - لندن
|
رژیم وحشی های بیابانی بیش از هر شخص یا سازمان دیگری بهتر میداند که مورد تنفر عمیق و شدید اکثریت قاطع ملت بزرگ ایران هست و هر آن امکان قیام عمومی برای سرنگونی اش وجود دارد. در ضمن دیکتاتور خونخوار سوریه نیز در حال سرنگونی است. رژیم راهی جز بوجود آوردن بحران های داخلی و خارجی مانند یک جنگ برای گمراه کردن افکار ملت ایران ندارد کما اینکه آیت الشیطان العظمی خمینی شیاد و ضد بشر برای حفظ رژیمش زمینه ساز و ادامه دهنده جنگی 8 ساله با ملت همسایه ایران شد. آمریکا و تمامی ایرانیان آزادیخواه بایستی به رژیم فرصت بوجود آوردن یک جنگ خارجی دیگر را ندهند. آمریکا و جامعه بین المللی باید رژیم تروریستهای کثیف و ریش نزده را در شدیدترین تحریم های بخصوص نفتی قرار دهد ولی هرگز در باتلاق جنگی که رژیم ضد بشری و ضد ایرانی خامنه ای شارلاتان و جانی و سایر پسمانده گان خمینی اهریمنی بدنبالش هستند، خود را گیر ندهند. |
سهشنبه 26 مهر 1390 |
|
Arash آرش - بریتانیا - لندن
|
حمایت از ملت ایران و نیروهای آپوزیسیون تنها راه واقعی پایان تروریزم و وحشیگری های رژیم است. اتحاد ایرانیان آزادیخواه با تمام افکار و عقاید گوناگون و تشکیل یک جبهه متحد ملی برای آزادی و دمکراسی بزرودی رژِیم را سرنگون کرده و آزادی و دمکراسی و استقلال واقعی در ایران و همزیستی مسالمت آمیز و همکاری متمدنانه با جهان را برقرار خواهد کرد. |
سهشنبه 26 مهر 1390 |
|
باریک بین - ایران - تهران
|
فریدون شیرازی - ایران - شیراز - واسه تو و امثال تو واقعا متاسفم با این ادبیات ضعیفی که در لحنت داری. حداقل دو سه تا کتاب بخون تا بفهمی چه جوری باید در مورد دیگران صحبت کنی. احتمالا تو از همون افرادی باشی که اگه یک روز پای جنگ در میون بیاد دنبال سوراخ موش می گردی. خدا کنه که جنگ نشه ولی اگه شد اونوقت می فهمی که کی مرد عمل هست و کی دنبال سوراخ موش. |
سهشنبه 26 مهر 1390 |
|
باریک بین - ایران - تهران
|
در ضمن تکلیف خیلی از خارج نشینها هم روشن هست. زمانی که ما زیر بمبارانهای عراقی ها بودیم اونا داشتن توی کاباره ها به سلامتی کوروش و داریوش سرمی کشیدن و منتظر بودن تا عراق ایران رو اشغال کنه. الان هم . ژست میهن پرستی خیلی از اونا فقط سیاه نمایی هست. میخوام ببینم این رضا پهلوی بود که اومد واسه ایران جون بده. میگه میخواستم بیام ولی نذاشتن، یکی نیست بگه خوب نذاشتن نمی تونستی اونجا توی واشنگتن حداقل رفیقای امریکاییت رو متقاعد کنی که به صدام سلاح و مهمات ندن؟ یا اروپایی ها رو متقاعد کنی که سلاح شیمیایی به صدام ندن که هموطنانت رو که داشتن در راه وطنی که تو الان ادعای رهبریش رو میکنی جون میدادند نجات بدی؟ به قول دوست بی فرهنگمون Royan - المان - بوخوم ضرب المثل رو باید برای امثال رضا پهلوی و توی خارج نشین زد. |
سهشنبه 26 مهر 1390 |
|
پریستوک - ایران - تهران
|
همونطور که Khashayarshah می گه دشمن ایران در درجه اول آخوند و اسلامشه امیدوارم حمله ی نظامی بشه که راهی جز این برای آزادی نیست و جوونا هم به جای رفتن به جبهه به خیابونا بریزند. |
سهشنبه 26 مهر 1390 |
|
Azadikhah - هلند - تکسل
|
همینطور که هیچ انسانی کامل نیست هیچ دولتی هم بدون عیب نیست ولی خوب دولت و مملکت ما عیبش بیشتر از همه جاست! واقعا نمیدونم با بعضیها اینجا چی باید گفت انهأیکه از چابهار،بوشهر،تهران گرفته تا آلمان،سوئد،هلند و . زندگی میکنند و تمام کارهای این حکومت دزد و ضدّ ایرانی رو توجیه میکنند و بعدش بدون هیچ مدرک ودلیلی با گستاخی و بیادبی تهمت به همه میزند چون مثل اونها فکر نمیکنند من واقعا موندم در هیچ ملیتی ندیدم الکی به طرف بگن مزدور،وطنفروش و .....این اقایون از خود متشکر طرفدار دولت دزد ضد ایرانی اسلامی ایران کجا بزرگ شدند که هیچکس بهش چیزی یاد نداده و نگفته همینطوری که نمیشه بکسی بخاطر عقایدش بهش تهمت زد.کارهای این قبیل افراد دقیقا مثل همین حکومت دزد و ریاکار ایران هست.به قول امام حسین اگر دین ندارید آزاده باشید. |
سهشنبه 26 مهر 1390 |
|
bita tehrani - کانادا - ویکتوریا
|
Azadikhah - هلند - تکسل/درود بر شما هموطن گرامی.یکی نیست بگه نصف ایرانیان اواره بچه های همان جنگ نکبت باری هستند که از طرف خمینی نعمت خوانده شد! اینها به دلایل مختلف جلای وطن کردند در حالیکه دلشان میخواهد مثل بقیه ادمهای دنیا در کشور خودشان باشند و خدمت کنند.انوقت بعضی ها پیدا میشوند و چنین خزعبلات زشتی به هموطنان خود میگویند.خجالت اور است. |
چهارشنبه 27 مهر 1390 |
|
Dionysos - فرانسه - پارسی
|
فریدون شیرازی - ایران - شیراز، «از طرز نگارشت پیداست که ادم ترسو ای هستی چون در جایی خود را بزرگ میکنی که هیچکس نمیتواند درستی اش را کنترل کند.» این جمله وصف حال خودته نه باریک بین. بنظر من اسم خلیدون خیلی بهت می یاد. مرگ خودت این خالی ها را برای خودت و سفارتیها ببند |
چهارشنبه 27 مهر 1390 |
|
evergreen - گرین لند - گرین لند
|
جنگ بشه و اونهایی که می خوان برن بجنگن زودتر برن و کشته بشن چون تا اصلاح نژادی صورت نگیره این مملکت آباد نمی شه. در ثانی جمعیت هم خیلی زیاد شده. |
چهارشنبه 27 مهر 1390 |
|
Royan - آلمان - بوخوم
|
باریک بین - ایران - تهران رضا پهلوی را که انداختید بیرون دیگه چه توقعی ازش دارید مملکت را شماها ویران کردید توقع داریدکه دیگران براتون بسازند, اول کشور از دست آخوندا که دو دستی تقدیمشون کردی بیرون بیار بعد به رضا پهلوی بگو ببخشید معذرت میخواهیم بیا از اول شروع کن دوباره بساز چون شما سازنده بودی و ما نمیدانیستم. |
چهارشنبه 27 مهر 1390 |
|
Azadikhah - هلند - تکسل
|
bita tehrani - کانادا - ویکتوریا:حرفهاتون مطلب و نظر منو کامل کرد.با تشکر و شاد و پیروز باشید |
پنجشنبه 28 مهر 1390 |
|