پیام سه معلم زندانی اوین به مناسبت روز اول مهر


پیام سه معلم زندانی اوین به مناسبت روز اول مهر

وب‌سایت کلمه، نزدیک به میرحسین موسوی، بیانیه‌ای را به نقل از عبدالله مومنی، محمد داوری و علی پورسلیمان، سه معلم زندانی بند ۳۵۰ زندان اوین، منتشر کرده‌ که در آن گفته‌اند: سه سال پیاپی زنگ اول مهر را از پشت دیوارهای بلند زندان اوین می‌شنویم.

این سه معلم زندانی که پس از انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم بازداشت شدند، در این بیانیه نوشته‌اند: هم‌گام با آرمان‌های سبز ملت به ظلم اعتراض کردیم و امروز تاوان آشفتن خواب دشمنان خردورزی و نیک‌اندیشی را به دردآورترین وجه‌اش که فراغت از معلمی است می‌پردازیم.

در این بیانیه گفته شده است که مردم ایران «در مسیر آگاهی تا رهایی» گام بر‌می‌دارند و آن‌ها نیز در این مسیر «هم‌گام مردم» هستند.

براساس گزارش کلمه این سه معلم زندانی این بیانیه را از داخل زندان به بیرون فرستاده‌اند.

عبدالله مومنی عضو ستاد مهدی کروبی در انتخابات جنجال برانگیز ریاست جمهوری دوره گذشته بود که در تاریخ ۳۱ خرداد بازداشت و روانه زندان شد.

او به شش سال زندان محکوم شد؛ یک بار در اسفند سال ۸۸ با سپردن ۸۰۰ میلیون تومان وثیقه به مرخصی آمد و از آن زمان تاکنون به او اجازه مرخصی داده نشده است.

آقای مومنی، سخنگوی تشکل دانشجویی ادوار تحکیم وحدت، مرداد سال جاری با اتهام‌های جدید «نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی» روبه‌رو شد.

این اتهام‌ها پس از آن به آقای مومنی وارد شد که او در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته بود که «تهدید به مرگ و تهدید به تجاوز» از جمله مواردی است که به گفته او «برای ارعاب زندانیان» مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

محمد داوری سردبیر سحام نیوز، سایت حزب اعتماد ملی بود که ۱۸ شهریور سال ۸۸ با یورش ماموران به دفتر مهدی کروبی، دبیرکل حزب اعتماد ملی بازداشت و زندانی شد.

درپی انتشار نامه‌ای توسط مهدی کروبی به رئیس وقت خبرگان رهبری، درمورد شکنجه زندانیان سیاسی در بازداشتگاه کهریزک، آقای داوری دستگیر و به شش سال زندان محکوم شد.

آقای داوری سال گذشته از سوی کمیته بین‌المللی دفاع از روزنامه‌نگاران، برنده جایزه آزادی مطبوعات شد.
علی پورسلیمان، مسئول کمیته تشکیلات سازمان معلمان ایران است که ۱۲ خرداد سال جاری بازداشت و به بند ۳۵۰ اوین منتقل شد.

به گفته کمپین بین‌المللی حقوق بشر ایران بند ۳۵۰ اوین در سال ۸۶ از زندانیان سیاسی تخلیه شده بود اما پس از انتخابات خرداد ۸۸ شماری از فعالان سیاسی، مطبوعاتی و حقوق بشری به این بند منتقل شدند.
براساس گزارش منابع خبری مخالف دولت
آقای پورسلیمان پیش‌تر در اسفند سال ۸۵ پس از شرکت در تجمعات اعتراضی معلمان در مقابل مجلس بازداشت و به یک سال حبس تعلیقی و تبعید از محل خدمت اصلی‌ محکوم شد.

علی اکبر باغانی و محمد بهشتی لنگرودی، دبیر کل و سخنگوی کانون صنفی معلمان، هاشم خواستار، معلم بازنشسته، جعفر ابراهیمی و رسول بداقی، معلم، پس از انتخابات ریاست جمهوری دوره گذشته بازداشت شدند.

فرزاد کمانگر، فعال حقوق صنفی معلمان و معلم کرد، ۱۹ اردیبهشت ۸۹ در زندان اوین به دار آویخته شد.

*Fanoos* - ایران - ایران
معلم هایی دلسوز مثل پدر و مادر می‌‌ماند که هیچ وقت نمیتوانی فراموش کنی‌ ..... بهترین لحظه آغاز سال نو تحصیلی، آهنگ خنده ها و فریادهای شاد دخترها و پسرها که حیاط مدرسه را پر می کرد بود، مدادهای رنگی و گرگم به هوا و قایم موشک بازی کردنها و دویدن های کودکانه بر برگ های زرد خزان پاییزی برای شنیدن آوای خش خش برگ های خیابان های تجریش. یاد باد آن روزگاران یاد باد !
جمعه 1 مهر 1390

gol andam - سویس - زوریخ
در روزگار کودکی دردی به جز بازی نبودآهوی خوش خط دلم دنبال خوشبختی نبودسازدلم با هرکه بود،خوش می زد وخوش می سرودفردا چه خواهد شد مرا ،از این و آن حرفی نبوددر روزگار کودکی آئینه ها خوش رنگ بودصبح دل پیر و جوان دنبال هر رنگی نبودیاد همه آن روزها با حسرت جانم گذشتیک لحظه ای در چشم هم آنروزها یادی نبوددر روزگار کودکی مجنون.. برایم قصه بودلیلی همه دنیای او،دنیا به من فانی نبودکوهی که فرهادش بکند در یاد من بازیچه بودبازی که نه ، شیرین به این راضی نبوددر روزگار کودکی مهرم فقط در خانه بوددلبستگی ، دلتنگ ها، چیزی بجز شادی نبوداکنون گذشت و این زمان بامن مدارا می کندانگار راست می گوید دلم،چیزی بجز بازی نبود...
جمعه 1 مهر 1390

مستانه شرق - آلمان - هایدلبرگ
*Fanoos* جان پس هم محلی هم که هستیم خدارو شکر..........
شنبه 2 مهر 1390

*Fanoos* - ایران - ایران
مستانه شرق - آلمان - هایدلبرگ عزیزم همیشه شادو سربلند باشی
یکشنبه 3 مهر 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.