به گزارش فارس زن و شوهری میانسال با مراجعه به دادگاه خانواده 2 (ونک) دادخواست طلاق توافقی خود را به قاضی حسن عموزادی رئیس شعبه 268 این مجتمع قضایی خانواده ارایه کردند.
زن در حضور قاضی این شعبه با بیان اینکه شوهرم بسیار انسان محترم و خوبی است، اظهار داشت: ما از نظر اعتقادی، فرهنگی و اخلاقی با یکدیگر تفاهم نداشته و مشکل اصلی ما دائم سر تربیت فرزندمان است.
وی با اشاره به اینکه 27 سال از زندگی مشترکمان میگذرد و یک پسر 22 ساله داریم، ادامه داد: نمیخواهیم مشکلات زندگیمان بیشتر از این شود. در واقع باید از یکدیگر جدا شویم.
مرد میانسال در دادگاه خانواده حضور داشت و با بیان اینکه ما به نصیحتهای اطرافیانمان که روحانی نیستند، گوش فرا دادیم ولی فایدهای نداشت، گفت: اگر طلاق بگیریم میتوانیم راحت زندگی کنیم در واقع ماحصل زندگی ما یک پسر است که تمام مشکلات ما سر اوست.
وی در ادامه افزود: فرزندم ماهیانه 2 میلیون و نیم به عنوان خرجی از من میگیرد و من نیز در این راستا بسیار به اطرافیانم بدهکار هستم.
مرد بیان کرد: مشکلات ما بسیار شده است و ما ابتدا تصور میکردیم که به مرور حل میشود ولی در حال حاضر زیادتر شده و اگر همسرم مایل باشد باید از هم جدا شویم.
زن خطاب به قاضی گفت: ما برای یکدیگر آزار و اذیت روانی و روحی داریم در واقع عدم تفاهم و متغیر بودن نظراتمان در خصوص تربیت فرزندمان باعث اختلافات شده است.
وی ادامه داد: مایل به طلاق هستم و وقتی ازدواج کردیم این عدم تفاهم نیز وجود داشت و در حال حاضر من نمیتوانم ببینم که شوهرم خرجیای که فرزندم میخواهد به او ندهد. بنابراین باعث اختلاف بین ما میشود.
مرد در حضور قاضی عموزادی اظهار داشت: ما یک شب درست نتوانستیم بخوابیم چرا که فرزندم وقتی پول و ماشین در اختیارش نباشد به مردم حمله کرده و با زور آن را به دست میآورد.
وی با اشاره به اینکه 27 سال مدیرعامل و مدیر فروش شرکتی در تهران بودم و درآمد خوبی نیز داشتم، گفت: در حال حاضر بیکار هستم و روابط من با فرزندم بسیار نامناسب است در واقع هر چیزی که فرزندم بخواهد باید به خاطر پشتیبانی مادرش کوتاه آمده و تهیه کنم.
قاضی عموزادی رئیس شعبه 268 مجتمع قضایی ونک بیان کرد: من نمیتوانم حکم طلاق شما را امضا کنم بنابراین گذشت کنید.
مرد با بیان اینکه فوق دیپلم هستم، ادامه داد: آیا حاضری که ضرر جانبی پیش بیاید و از سوی فرزندمان دچار آسیب شویم.
زن در مقابل قاضی این شعبه بیان کرد: شوهرم فرد قابل اعتمادی است و من قبولش دارم ولی حمایت کردن از فرزندم دست خودم نبوده چرا که همین یک فرزند را دارم بنابراین به خاطر تربیت فرزندم باید جدا شویم.
مرد افزود: ما بچه نیستیم که بدون اختیار تصمیم بگیریم بنابراین تمام جوانب را در نظر گرفته و طلاق میخواهیم.
قاضی عموزادی گفت: حیف است زندگی مشترکتان را خراب کنید، میتوانید جلوی فرزندتان بایستید و به او ماهیانه 2 میلیون و نیم خرجی ندهید چرا که این مقدار خرجی واجب و ضروری نیست.
مرد بیان کرد: برای فرزندم واجب است چرا که اگر غیر از این موضوع باشد خونی ریخته میشود.
قاضی خطاب به زن گفت: آیا به این کار شوهرت راضی هستی.
زن در ادامه عنوان کرد: نمیتوانم تحمل کنم که فرزندم احساس کمبود کند چرا که از ابتدا در ناز و نعمت بوده است.
مرد گفت: پسرم سال آخر دانشگاه رشته ادبیات و زبان انگلیسی است و من مجبورم باز هم خرج او را به هر شکلی تامین کنم تا او به جایی برسد.
وی ادامه داد: فرزندم بارها دست روی من بلند کرده و بیاحترامی نیز کرده است تا پول به او بدهم و مادرش نیز فقط او را حمایت کرده است.
قاضی عموزادی گفت: این حمایت به ضرر فرزندتان است بنابراین نباید به این شکل حامی او باشیم.
مرد اظهار داشت: وقتی طلاق بگیریم دیگر فرزندم پشتیبان ندارد و من تا جایی که بتوانم خرجش را میپردازم.
وی ادامه داد: بعد از طلاق حضانت فرزندم با توافق با همسرم برعهده من است، با اینکه من در وضعیتی نیستم که حتی یک جفت جوراب تهیه کنم ولی تا سال آخر دانشگاه فرزندم او را ساپورت میکنم.
مرد عنوان کرد: فرزندم از ابتدا آزادی داشته و دیگر نمیتوانیم زیاد او را محدود کنیم در واقع فقط میتوانم از حامیام (همسر) جدا شوم تا کمتر از من خرجی بگیرد.
زن در ادامه گفت: فرزندم جوان است و پدرش باید با او کنار بیاید.
قاضی عموزادی رئیس شعبه 268 مجتمع قضایی خانواده 2 بیان کرد: حواستان را جمع کنید چرا که حیف است 27 سال زندگی را خراب کنید. در واقع نباید همیشه به فرزندتان «چشم» بگویید چرا که بعدا در آینده فرزندتان دچار مشکل میشود.
مرد در پایان گفت: 22 سال است با فرزندم صحبت کرده تا بهتر شود ولی او هر روز بدتر شد و صبر ما فایدهای نداشت.
همچنین بعد از صحبتهای قاضی و زن و مرد پرونده در حال رسیدگی قرار گرفت.