یک گروه اسلامگرا مسئولیت انفجار در نیجریه را پذیرفت
بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد در واکنش به یک بمبگذاری انتحاری در دفتر این سازمان در ابوجا، پایتخت نیجریه این حمله را "وحشتناک" توصیف کرد.
بر اثر این بمبگذاری انتحاری در دفتر سازمان ملل متحد در ابوجا، دست کم هجده نفر کشته شده اند.
بان کی مون که در مقر اصلی سازمان ملل متحد در نیویورک سخن می گفت، این بمبگذاری را حمله به کسانی دانست که زندگی خود را وقف کمک به دیگران کرده اند.
او همچنین از اعزام قریب الوقوع یکی از معاونان خود به نیجریه خبر داد.
مسئولان بیمارستانی در پایتخت نیجریه می گویند در پی این انفجار تاکنون ۶۰ مجروح به این بیمارستان منتقل شده اند که حال بسیاری از آنها وخیم گزارش شده است.
در همین حال در یکی از تازه ترین واکنش ها به این حمله انتحاری، گودلاک جاناتان، رییس جمهوری نیجریه آن را وحشیانه و بزدلانه دانست و از عزم دولت این کشور برای مجازات عاملان این انفجار خبر داد.
شاهدان عینی می گویند صبح روز جمعه، ۲۶ ماه اوت ۲۰۱۱ میلادی، اتومبیلی با سرعت از ایست بازرسی و موانع امنیتی عبور کرد و پس از برخورد با بخش پذیرش دفتر سازمان ملل منفجر شد.
این انفجار باعث شد که دو طبقه پایین این ساختمان پنج طبقه به کلی تخریب شود.
با توجه به افزایش شمار مجروحان در بیمارستان ها، پزشکان درخواست اهدای خون به مجروحان این حادثه را مطرح کرده اند.
گروه اسلامگرای بوکو حرام که خواستار اجرای کامل قوانین شریعت اسلامی در نیجریه است، همچنین مسئولیت حمله دیگری که در ماه ژوئن علیه مواضع پلیس نیجریه انجام شده بود را برعهده گرفت.
یکی از مقام های سازمان ملل متحد در نیجریه که خواست نامش فاش نشود به بی بی سی گفته است که سازمان ملل در پی دریافت گزارش هایی در مورد قصد گروه بوکو حرام برای حمله به دفتر این سازمان در ابوجا، تدابیر امنیتی خود را افزایش داده بود.
تحلیلگران می گویند با توجه به بزرگی این حمله و هدف قرار دادن دفتر سازمان ملل، می توان احتمال ارتباط عاملان حمله با گروههای تروریست بین المللی را مطرح کرد.
|
|
|
|
|
|
|