هشدار به ایران درباره اشتباه محاسباتی مقابل آمریکا


هشدار به ایران درباره اشتباه محاسباتی مقابل آمریکا

ژنرال دمپسی: وقتی آمریکا به جایی نیرو می فرستد از آنها محافظت خواهد کرد

ژنرال مارتین دمپسی، نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا، احتمال اشتباه محاسباتی جدی ایران در برابر ایالات متحده و نیروهای این کشور در عراق را زیاد دانسته است.

او روز سه شنبه در جلسه علنی بررسی صلاحیتش در کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا همچنین گفت ایران به احتمال زیاد بزرگ‌ترین خطر برای صلح جهان و ثبات منطقه خاورمیانه است.

ژنرال دمپسی در پاسخ کتبی به سوالات سناتور دموکرات مستقل، جو لیبرمن، نوشت: "با فعالیت‌های اتمی ایران و فعالیت‌های غیرمستقیم این کشور در جنوب عراق، احتمال زیادی وجود دارد که ایران مرتکب اشتباه محاسباتی جدی درباره اراده آمریکا شود."

او سپس در جلسه کمیته سنا به سناتور لیبرمن که از مخالفان سرسخت حکومت ایران است و به محافظه‌کار بودن در عرصه سیاست خارجی شهرت دارد توضیح داد دولت ایران قصد دارد این تصور را به وجود آورد که مسبب خروج نیروهای آمریکایی از عراق خواهد بود.

آمریکا حدود ۴۶ هزار نیرو در نقش "پشتیبانی" در عراق دارد که مطابق جدول زمانی تعیین شده اگر توافق جدیدی بین واشنگتن و بغداد حاصل نشود، باید تا پایان سال میلادی جاری از این کشور خارج شوند.

بنا بر گزارش‌ها، دو طرف در حال مذاکره درباره ادامه حضور نظامی محدود آمریکا در عراق هستند ولی هنوز نتیجه این گفتگوها اعلام نشده است.

'تماس با مقام‌های ارشد'

ژنرال دمپسی گفت که هفت سال پیش ماموریتش در عراق خاتمه یافت، اما هنوز تحولات در این کشور را دنبال می‌کند و با "مقام های ارشدی" در این کشور در تماس است.

او از قول این مقام‌ها گفت: "به نظر آنها، هدف فعالیت‌های ایران در جنوب عراق ایجاد موقعیتی شبیه بیروت است تا این پیام را بفرستند که آنها بودند که ما را از عراق اخراج کردند."

احمد وحیدی وزیر دفاع ایران اتهام حمایت نظامی از گروه های شیعه در عراق را رد می کند

به نظر می‌رسد منظور از "موقعیتی شبیه بیروت" واقعه حمله انتحاری روز ۲۳ اکتبر ۱۹۸۳ به پایگاه نیروهای بین‌المللی در پایتخت لبنان باشد که طی آن ۲۴۱ نظامی آمریکایی و شماری از سربازان فرانسوی کشته شدند.

چند ماه پس از آن حمله که به گروه حزب الله لبنان نسبت داده شده است، رونالد ریگان، رئیس جمهوری وقت ایالات متحده، نیروهای این کشور را از لبنان خارج کرد.

ایران بارها دست داشتن در آن واقعه را رد کرده است، اما یک قاضی فدرال در سال ۲۰۰۳ میلادی با صدور حکمی دولت ایران را به اتهام حمایت از حزب الله لبنان، مسوول بمب‌گذاری بیروت دانست و جریمه مالی سنگینی برای دولت ایران در نظر گرفت.

ژنرال دمپسی در سال‌های نخست حمله به عراق، زمانی که ارتش آمریکا درگیر جنگ داخلی در این کشور شد، فرمانده لشگر یکم زرهی ایالات متحده بود.

او در جلسه کمیته سنا گفت وقتی آمریکا به جایی نیرو می‌فرستد، از این سربازان محافظت خواهد کرد و افزود کشورش تا زمانی که در عراق نیرو دارد برای دفاع از آنها به هر اقدامی دست خواهد زد.

باراک اوباما در ماه مه و در روز یادبود سربازان کشته شده آمریکایی، ژنرال دمپسی را به عنوان گزینه خود برای ریاست ستاد مشترک ارتش معرفی کرد.

در صورت موافقت سنا با این تصمیم، این ژنرال چهارستاره بلندپایه‌ترین مشاور نظامی رئیس جمهوری آمریکا خواهد شد.

تکرار اتهامات

رابرت گیتس، وزیر دفاع سابق آمریکا، چند روز پیش از ترک پنتاگون، حکومت ایران را متهم کرده بود که با افزایش کمک‌های نظامی به برخی گروه‌های شیعه عراقی می‌خواهد از ادامه حضور نیروهای آمریکا در عراق جلوگیری کند.

ماه ژوئن یکی از مرگبارترین ماه‌ها برای سربازان آمریکایی در عراق بود، به طوری که ۱۴ سرباز آمریکایی طی این ماه کشته شدند.

آقای گیتس گفت: "آنها (ایران) سلاح، فن‌آوری و آموزش ارائه می‌کنند و به وضوح به نظر می‌رسد قصدشان افزایش تلفات ما تا بیشترین میزان ممکن باشد، تا اولا از ادامه حضور نظامی ما (درعراق) پس از پایان سال میلادی جاری جلوگیری شود، و ثانیا، زمانی که ما عراق را ترک کردیم، به نظر برسد که آنها ما را از عراق بیرون کردند."

این اظهارات با واکنش همتای ایران رابرت گیتس مواجه شده بود، که آنرا اتهامی بی‌اساس دانست.

احمد وحیدی، وزیر دفاع ایران گفت: "این دروغ‌ها و ادعاها برای توجیه سیاست‌ها و اقدامات غلطی است که گیتس در دوره مسئولیتش در وزارت دفاع آمریکا انجام داده است."

با این وجود، دریاسالار مایک مولن، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، نیز چندی پیش ایران را به ارسال تسلیحات پیشرفته به برخی گروه‌های شیعه عراقی متهم کرد و گفت: "باید با این کار، نه فقط در حال حاضر، بلکه به وضوح در آینده هم برخورد شود."

Shomali - ایران - لاهیجان
هشدارجدی ومحکمی به این آدمخوران بود
چهار‌شنبه 5 مرداد 1390

sourena.de - آلمان - اشتوتگارت
احمد وحیدی اول از همه باید بفکر اون مهر داغی که روی پیشونی خودش زده باشه که نشانه خریت و حماقته. آمریکایی ها چند هزار سرباز از دست میدن ولی به اهداف اقنصادی خودشون میرسند. حکومت ایران با حماقتش به حضور نیروهای خارجی در منطقه کمک میکنه و کشوری رو فدای خریت ولی وقیح و حکومت ننگینش. نابودی منابع مادی و معنوی ایران و منطقه به بهای ادامه حکومت ولی وقیح معامله ایست که ایران و آمریکا با هم میکنند. ننگ بر سیاستمدارهای غربی و نابود باد حکومت جهل و جنایت ایران
چهار‌شنبه 5 مرداد 1390

سنتکام - آمریکا - تامپا
خوانندگان گرامی. مناطق تحت مسئولیت (AOR) فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) شامل خاورمیانه و آسیای مرکزی و جنوبی میباشند. سنتکام با همکاری با شرکا و متحدین مان، دیگر کشورها را برای همکاری ترغیب کرده، واکنش سریع به فجایع داده و همچنین با تجاوز دولتی و یا اعمال تروریستی غیر دولتی مبارزه و یا از آنها پیشگیری میکند. بعلاوه، سنتکام از طریق پشتیبانی از کارهای بشر دوستانه، کمک برای پیشرفت، پایه گذاری و بازسازی زیرساختها، زمینه را برای امنیت و ثبات فراهم می آورد و این مدلی برای استفاده دیگران میباشد. هدف نیروهای ما در منطقه بالا بردن سطح همکاری و امنیت برای همه است و همه کسانی که اهدافشان اینگونه میباشد، هیچ دلیلی ندارند از حضور ما درمنطقه احساس خطر و تهدید کنند. فرماندهی مرکزی ایالات متحده. سنتکام را دنبال کنید:. https://www.facebook.com/CENTCOMFarsi.
جمعه 7 مرداد 1390

danial nabi - سوئد - استکهلم
حضور نحستان در منطقه باعث فقر و بدبختیست برای بشر . جغدهای شوم یکی یکیتون را باید اتش زد بدست مسلمین.انشال..
شنبه 8 مرداد 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.