۴۰ درصد دارندگان طلای المپیاد از ایران رفته‌اند


۴۰ درصد دارندگان طلای المپیاد از ایران رفته‌اند

آمار ۴۰ درصدی خروج از کشور طلاآوران المپیادهای دانش‌آموزی در حالی از سوی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و رئیس پیشین دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد که این مقام مسئول از سیر نزولی خروج نخبگان المپیادی طی سال‌های اخیر خبر می‌دهد.

سعید سهراب‌پور در گفتگو با مهر با یادآوری آغاز المپیادهای دانش‌آموزی از سال ۶۵ گفت: با کمک باشگاه دانش‌پژوهان جوان آمار دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی جمع‌آوری و مشخص شد از سال ۶۵ تا کنون بیش از ۹۰۰ نفر دارنده مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی کشوری هستند.

وی افزود: در صورتی که وضعیت دارندگان مدال طلا تا سال ۸۴ را حساب کنیم ملاحظه می‌کنیم که تقریبا یک سوم آن‌ها در ایران و دو سوم خارج از کشور هستند و خیلی از آن‌ها در حال حاضر اساتید دانشگاه‌های کشور هستند و خیلی‌ها هم استاد دانشگاه صنعتی شریف‌اند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی معمولاً پس از پایان مقطع کار‌شناسی تصمیم به خروج از کشور می‌گیرند.

سهراب‌پور درباره وضعیت دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی پس از سال ۸۴ به مهر گفت: اکثر دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی پس از سال ۸۴ در ایران بسر می‌برند و علتش هم این است که در داخل کشور دانشجو هستند.

وی درباره وضعیت دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی از سال ۶۵ تا کنون گفت: بیش از ۵۰۰ نفر از آن‌ها در ایران هستند و خیلی از آن‌ها دانشجوی مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری‌اند. بقیه هم در خارج کشور به سر می‌برند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان افزود: ۶۰ درصد دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی در داخل کشور و ۴۰ درصد در خارج کشور هستند. البته آن دسته از طلایی‌ها که در خارج کشور هستند نیز به تدریج برمی‌گردند. به عنوان نمونه سال گذشته یکی از طلایی‌ها به ایران بازگشت و به دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف رفت و دو ماه پیش نیز یک طلایی دیگر پس از بازگشت به ایران در دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف مشغول شد.

سهراب‌پور در ارائه نتیجه ارزیابی‌های آماری درباره آهنگ خروج از کشور نخبگان المپیادی گفت: ارزیابی وضعیت دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی در سال‌های ۸۲، ۸۳ و ۸۴ نشان می‌دهد که خروج طلایی‌های المپیاد‌ها از کشور در این سه سال نسبت به سال‌های قبل از ۸۲ کمتر شده است.

a.ahooraei - المان - کلن
بقیه هم دنبال موقعیت هستند.
شنبه 1 مرداد 1390

mehr47 - ایران - تهران
شصت درصد باقیش هم تو زندان اوین هستند.
شنبه 1 مرداد 1390

zartusht67 - المان - فرانکفورت
عیب نداره در عوض ما هم بسیجی و حزب الهی مشنگ داریم.
شنبه 1 مرداد 1390

Arian1 - ایران - ابادان
کشوری که رهبر ان یک اخوند قاتل و جنایتکار وامور کشور در دست بسیجی وسپاهی دزد وبی سواد و ادمکش باشد دیگر ادم اگاه جایی برای ماندن ندارد.
شنبه 1 مرداد 1390

h.k - دانمارک - اودا
دولت هرکشوری اینگونه افراد راباجان ودل میپذیرد.دولت مافرارشان میدهد.واین امارهم جزئ امارهایی است.که احمدینژاد میدهد.المپادیهای ایران ,دودرصد,هم درایران نیستند.وضمناmehrdad.d.l ازهلند.هموطن عزیز.مصاحبه دکترفریدون خاوند,,رادیو فردا,,رابخوانید متوجه خواهی شد.باسپاس .
شنبه 1 مرداد 1390

Royan - آلمان - آلمان
خوب حقشون است که برن , بمونن ایران یا بخاطر فهم وآگاهی و اعتراض به حکومت سر از زندان در میاورند ویا باید ظلم را لمس کنند دم نزند که منجر به اعتیاد میشود , و یا وقتی که در حرفه ای و رشته ای موفق شدند به تصادفی به قتل برسند.
شنبه 1 مرداد 1390

Royan - آلمان - آلمان
خوب حقشون است که برن , بمونن ایران یا بخاطر فهم وآگاهی و اعتراض به حکومت سر از زندان در میاورند ویا باید ظلم را لمس کنند دم نزند که منجر به اعتیاد میشود , و یا وقتی که در حرفه ای و رشته ای موفق شدند به تصادفی به قتل برسند.
شنبه 1 مرداد 1390

pandora - آلمان - کلن
زمان ما,سهراب پور رئیس دانشگاه بود.یه درس هم باهاش داشتم.مرد نازنینی هست
یکشنبه 2 مرداد 1390

bita tehrani - کانادا - ویکتوریا
60 درصد بقیه یا در اوین هستند یا در لیست ترور مزدوران خامنه ای قرار دارند یا از بی توجهی و کمبود امکانات افسردگی گرفتند یا در ترکیه و اروپا دنبال پناهندگی هستند از دست اهریمن نخبه کش ایران.
یکشنبه 2 مرداد 1390

محمدرضا بهشتی - ایران - تهران
من شخصا ناراحت نیستم از اینکه 40 درصد از نخبگان کشور به خارج می روند . امکاناتی که در کشور وجود دارد نه تنها نمی تواند استعدادهای فوق درخشان این عجوبه های علمی را جذب کند بلکه در مورد آینده اشان نیز ظلم خواهد شد . این دانشمندان آینده می روند که بارور شوند می روند که با امکانات و سرمایه کشورهای مقصد ابداعات و اکتشافات خویش را عرضه کنند و این برای پیشبرد جهان لازم است . خوشحال باشید که اینها نام خویش و خاک خویش را معروف کنند . دعای من پشت سر این عزیزان است و امید آن دارم که استعدادشان را صرف پیشرفت بشر کنند . نمونه اش دکتر فیروز نادری است که افتخار ایران و ایرانی است .
یکشنبه 2 مرداد 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.