پیرمرد خویی بعد از یک قرن، خانواده خود را پیدا کرد


پیرمرد خویی بعد از یک قرن، خانواده خود را پیدا کرد

حاج علی موسی قلیلو" ‌١١٠ ساله، ساکن خوی، بعد از ‌١٠٠ سال، دو خواهر و یک برادر خود را پیدا کرد.

حاج علی موسی قلیلو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به این شعر مولانا که "هر کسی دور ماند از اصل خویش/ باز جوید روزگار وصل خویش"،

می‌گوید: این شاعر عالی قدر چقدر جالب فرموده‌اند، شاید اوایل جوانی به این شعرها اعتنایی نمی‌کردم اما اکنون با گذشت ‌١١٠ سال از عمرم فهمیدم معنی واقعی این شعر چیست.

"رضا"، نوه حاج علی در حالی که از شادی پدر بزرگ، بسیار خوشحال بود، می‌گوید: زمانی که حاج علی ‌٧ ساله بود پدرش به دلیل اینکه در ایران محدودیت کار و اشتغال وجود داشت، ایران را به مقصد ترکیه ترک می‌کند و او را به همراه مادرش در ایران تنها می‌گذارد که از آن به بعد دیگر حاج علی از سرنوشت پدرش هیچ اطلاعی پیدا نمی‌کند تا اینکه ‌٤٠ سال قبل پدر پدربزرگم یک نفر را به عنوان پیک از ترکیه فرستاد تا خانواده‌اش را ببیند و این انگیزه‌ای شد تا بار دیگر حاج علی در جست‌وجوی پدر و دو خواهرش باشد.

نوه حاج‌علی می‌افزاید: سکینه و گلزار، دو خواهر حاج علی که هم‌اکنون ‌٩٠ و ‌٨٠ سال دارند، با گذشت زمان توانستند در یک کارخانه‌ استخدام شوند اما آنها نیز از هیچ تلاشی برای یافتن برادرشان دریغ نکردند.

وی ادامه داد: بعدا که حاج علی به دلیل کهولت سن در بستر بیماری بود، نوه‌هایش به دلیل اینکه بارها دلواپسی‌ها پدربزرگ را دیده بودند درصدد پیدا کردن خانواده او برآمدند تا اینکه فردی به نام "رضا دورانی" از اهالی شهرستان سلماس که برای کار کردن به استانبول رفته بود در آنجا به طور اتفاقی به کارخانه‌ای که دو خواهر حاج علی در آنجا کار می‌کردند می‌رود و در آنجا با خواهران حاج علی آشنا می‌شود.

وی می‌افزاید: این دو خواهر داستان زندگی خود و دوری از برادر را با رضا در میان می‌گذارند و رضا به دلیل نیت خیری که در دل برای رساندن خواهران به برادر داشت، تصمیم می‌گیرد که به خوی برود. بعد از برگشتن رضا از استانبول، با پیگیری‌های که می‌کند بالاخره سرنخ‌هایی از محل زندگی حاج علی پیدا می‌کند و بعد از تماس تلفنی که با خانواده حاج علی انجام می‌دهد، خبر خوش وجود دو خواهر را به حاج علی اطلاع می‌دهد.

نوه حاج علی ادامه داد: سرانجام این دو خواهر و برادر توانستند از طریق اینترنت با یکدیگر دیدار کنند. در این دیدار که بعد از ‌١٠١ سال صورت گرفت، حاج علی دو خواهرش را به ایران دعوت کرد و آنها نیز با قبول این پیشنهاد گفتند در اولین فرصت ممکن به ایران خواهند آمد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، پس از آنکه "حاج علی موسی قلی‌لو" توانست بعد از سالها انتظار، خانواده خود را در استانبول ترکیه پیدا و اولین ارتباط اینترنتی را با آنها برقرار کند، سرانجام خانواده‌اش را که حدود صد سال در انتظار و آرزویش بود، در مقبره شمس تبریزی ملاقات کرد.

حاج‌علی که از شوق دیدار خانواده‌اش گریه می‌کرد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: اکنون دیگر انتظار به سر آمده و بعد از روزهای تلخ جدایی، در آغوش گرم خانواده‌ام هستم اما انتظار و آروزی بزرگترم، دیدار آقا امام زمان(عج) است.

وی در خصوص اینکه چرا مقبره شمس تبریزی را محل دیدار با خانواده‌اش انتخاب کرده، گفت: مقبره شمس تبریزی میعادگاه عاشقان جهان است و این بالاترین هدیه‌ای است که می‌توانم خانواده‌ام را بعد از صد سال در مقبره شمس تبریزی ملاقات کنم.

"رسول"، برادر حاج‌علی، که بعد از ارتباط اینترنتی هر لحظه شوق دیدار برادرش در وی شعله‌ورتر شده بود، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: هیچ وقت باور نمی‌کردم که بعد از این همه سال، برادرم را در خوی در مقبره شمس تبریزی ملاقات کنم.

وی تصریح کرد: اکنون خیلی خوشحالم و اگر شرایط فراهم شود می‌آیم و در خوی زندگی می‌کنم.

"سکینه"، خواهر حاج‌علی نیز در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه دیگر آرزویی ندارد، اظهار کرد: انتظار به سر آمده و بعد از سالهای پررنج و دوری، در کنار برادر و خانواده‌ام هستم و این بالاترین محبت خداوند است که به ما ارزانی کرده است.

وی تصریح کرد: پدرم همواره در ترکیه از شهر خوی و مردمان مهمان‌نوازش برای ما صحبت کرده است و من اکنون شهر خوی را دوست دارم و به آن عشق می‌ورزم.

خانواده حاج‌علی با نثار فاتحه و تاج گل به مقبره شمس تبریزی، نسبت به این عارف والامقام ادای احترام کردند.

اهداء لوح سپاس و انتظار به حاج‌علی و خانواده‌اش، از دیگر برنامه‌های این مراسم بود که طی آن "سید فتاح کبیری"، رئیس شورای اسلامی شهر خوی، به پاس یک قرن انتظار و استقامت باشکوه به این خانواده اهداء کرد.

به گزارش ایسنا، حاج علی موسی قلی‌لو، ساکن شهر خوی، زمانی که هشت سال بیشتر نداشت پدرش برای پیدا کردن کار راهی ترکیه می‌شود و دیگر هیچ وقت به ایران بازنمی‌گردد. اما حاج علی همچنان در انتظار دیدار پدر و خانواده‌اش بود تا اینکه توانست با سرنخهایی، به دیدار خانواده‌اش نائل شود.

h.k - دانمارک - اودا
چه خوش باشد که بعداز انتظاری.........به امیدی رسد امیدواری,,نظامی,,
شنبه 25 تیر 1390

khosh bavar - ایران - یزد
انشالله خوشبخت بشوند و از هم لذت ببرنند ولی فقط سر ارث و وراثت دعوا نکنند که خوبیت ندارد که خدا را خوش نمیاد ! پس همواره شاد و باهم باشید .
شنبه 25 تیر 1390

II99N99SS - ایران - خوی
اگر برج شاخ بز کوهی مقبره شمس تبریزی در خوی فرو ریزد یا سنگ مرمر مزار شمس را بردارند یک محوطه کوچک خالی می ماند و بس، چون هیچ هزینه ای در این چند سال برای درست کردن بارگاه شمس نکرده اند و هرچه گفته اند لاف بوده است دروغ پردازی، آیا اگر مقبره شمس در ترکیه بود یا افغانستان و یا حتی شهرهای مرکزی و برخوردار ایران، مزار شمس اینقدر غریب و مهجور می ماند؟
شنبه 25 تیر 1390

مرگ بر اسرائیل - ایران - ایذه
ماشالا به این سن، انشالله زیر سایه ی پر برکت اقا،صد سال دیگه هم عمر میکنی.
شنبه 25 تیر 1390

pelle - سوئد - استکهلم
چه پدر بیوفایی که کودک هشت ساله خود را رها کرده و رفته ترکیه و یک خانواده جدید تشکیل داده ،خدا میداند در آن زمان این بچه بهمراه مادرش چه بیمهری را تحمل کردند. ولی خوشحالم که الآن با این سن با پیدا کردن خواهر و برادرش خوشحال و راضی است .
شنبه 25 تیر 1390

آزادیخواه - ایران - تهران
II99N99SS - ایران - خوی همشهری اگر تلاشهای کشور ترکیه در احیا وزنده نگه داشتن مولانا نبود مزار این بزرگ مرد تاریخ هم مثل پهلوان پوریای ولی که مزارش در قبرستان (پیر ولی) در نزدیکی محله قاضی است همچنان مهجور وبی نام ونشان می ماند و این یک ذره عنایت حکومت نژاد پرست نیز به خاطر رو کم کنی کشور ترکیه وثبت شدن مزارحضرت شمس در فهرست میراث جهانی یونسکو است ،والا کسی دلش نه به حال بزرگان این کشور می سوزد ونه این استانها راجزو ایران می دانند. شاد ومتحد ویکدل باشیم.
شنبه 25 تیر 1390

poriyaye_vali - قطر - دوحه
تو این دنیا. هیچی بدتر از انتظار وجود نداره. هیچی. حتی اگه فکر کنی. با این قضیه کنار اومدی. سخت در اشتباهی.......!
شنبه 25 تیر 1390

zartusht67 - المان - فرانکفورت
خداوند بزرگ را سپاس.
شنبه 25 تیر 1390

h.k - دانمارک - اودا
ازادیخواه ایران تهران.سلام هموطن عزیز.من وخیلی ازملت ایران ازترک واذربایجانی بودن پهلوان,,پوریای ولی,,که اوازه اش کمتراز,حاتم طائی,,نیست رانمیدانستیم.بسیاربسیارسپاسگزارازاطلاعاتی که دادی.وبرای شادی روحش.,,پوریای ولی گفت که صیدم به کمنداست......ازهمت داودنبی بخت بلنداست...افتادگی اموزاگرطالب فیضی.....هرگزنخورد اب زمینی که بلند است.رحمت وابادانی خدا باد.بر کشورعزیز ایران واذربایجانش.که ایچنین,مردان,,بزرگی رادراغوشش پرورده وتحویل ایرانش داده است.وسلام برهموطنان غرورافرین وترکهای اذربایجان.بااین خبرجان تازه ای گرفتم.والله حقتان است.اینهمه بالندگی وافتخار.
شنبه 25 تیر 1390

felora - ایران - تهران
باید که قدر لحظات" ناب زندگی را دانست.چون این لحظات هستن که زندگی" ما را میسازند نه سالها!! باز هم خدارو شکر ولی حیف که لحطات عمرشون به اجبار در سالها گم شده و......
شنبه 25 تیر 1390

khosh bavar - ایران - یزد
افرین felora عزیز, زیرا " مجموعه " لحظه ها مساویست با دقیقه و مجموعه دقیقه ها مساویست با ساعت و مجموعه ساعتها مساویست با روز و مجموعه روزها مساویست با هفته و مجموعه هفته ها مساویست با ماه و مجموعه ماه ها مساویست با سال و مجموعه سال ها مساویست با عمر ! پس همواره شاد و لحظه ای باشیم .
یکشنبه 26 تیر 1390

آزادیخواه - ایران - تهران
h.k - دانمارک - اودا درود خدا بر شما باد. از اینکه مبارزه ای جانانه در مقابل نژاد پرستان این سایت داری مایه غرور است . آذریایجانیها کلا در این چند قرن اخیر از زمان شیر مرد آذربایجان عباس میرزا دیگه شناختند با کی طرف هستند هیچکس این منطقه و ترکها را جزو ایران نمی داند مگر درمواقع خطر وجنگ وکشته شدن . در سایر زمانها مستعمره ای بیش نیستیم و حتی حق اظهار نظر وحرف زدن رانداریم . اینقدر بزرگ مرد در خاک این خطه خفته اند که شرح حال آنها در یک دایره المعارف هم نمی گنجد. مهم بیداری مردم آذربایجان بود که تقریباً همه فهمیدند نه ج.ا ، نه شاهان ونه شرق وغرب ونه سایر اقوام ایرانی هیچ دل خوشی از آذربایجان وترکها ندارند .هیچ کس در خرداد 1385 به داد ما نرسید ومتهم شدیک به تجزیه طلبی .در خرداد 88 هم نشان دادیم اگر این تجزیه طلبان نباشند ، در ایران قدمی از قدم برداشته نمی شود مگر با کمک آذربایجان. سرافراز وآزاده باشی.
دوشنبه 27 تیر 1390

khosh bavar - ایران - یزد
آزادیخواه -: دوست گرامی, حالا که بقدرت خود واقفید, پس لطفا مردم ایران را تنها نگذارید و یا انانرا گروگان نگیرید ! پس چه زمانی بهتر از این زمان که بزرگی و بزرگ منشی خودتان را باز دوباره به اثبات برسانید و به داد هموطنت برسید ! دوست عزیز, زیاد ارزش به این " حرفها " و " دل شستگی ها " نبندید که دودش در درجه اول به چشم خودتان خواهد رفت و دشمن مشترکمان به ریش هردویمان ( ترک / غیرترک ) میخندد ! عزیز جان لطفا به ایمیلی که از یکی دوستان محترمم 1 ماه پیش دریافت کردم توجه بفرمایید که چرا ما به ترکها احترام میگذاریم و اصلا در این مرحله زمانی که دارای چنین دشمن مکار و پلیدی هستیم به " همه نیروها " نیازمندیم ! و با سپاس فراوان از مسئولان محترم سایت که اجازه نشر این ایمیل که یک کم طولانی است را متقبل میشونند.
سه‌شنبه 28 تیر 1390

khosh bavar - ایران - یزد
قسمت 2): : چرا برای ترک ها جوک میسازند: اولین چاپخانه در سال 1227 توسط شاهزاده عباس میرزا در تبریز تاسیس شد و 12 سال بعد دومین چاپخانه در تهران تاسیس گردید. برای اولین بار کتب خارجی در تبریز ترجمه گردید که از آن جمله عبارتند از: پطر کبیر،شارل دوازدهم،اسکندر کبیر،.. ! اولین رمان ایران به نام((ستارگان فریب خورده- حکایت یوسف شاه سراج)) توسط میرزا فتحعلی آخوند زاده در تبریز به رشته تحریر در آمد . اولین دایرهّ المعارف توسط محمد رضا زنوزی تبریزی نوشته شد. اولین کتابخانه عمومی توسط میرزاحسن خان خازن لشگردر سال 1312 در تبریز تاسیس شد. اولین سینمای ایران پس از پنج سال از اختراع جهانی آن(توسط برادرن لومیر) ، در تبریزبا نام سولّی(آفتاب) تاسیس گردید. اولین نمایشنامه وتئاتر در تبریز به سال 1261 شکل گرفت. اولین عکاسخانه توسط قاسم میرزا در تبریز راه اندازی شد.
سه‌شنبه 28 تیر 1390

khosh bavar - ایران - یزد
قسمت 3): اولین فوتبالیست شاغل در اروپا (بلژیک) به نام حسین صدقیانی از اهالی تبریز در سالهای 1309-1311 بهترین گل زن باشگاههای این کشور بود و در فینال جام باشگاههای بلژیک با به ثمر رساندن سه گل باعث قهرمانی تیم رویال شالروا اسپورتینگ کلوپ در مقابل تیم بروکسل گردید. در زمینه پزشکی نخستین طبیب محصل فرنگ نخستین کتابهای پزشکی - نخستین آبله کوبی - نخستین دانشکده پرستاری مامائی - نخستین دندانهای مصنوعی ! اولین عمل قلب باز - پیوند قلب برروی سگها و نخستین عمل پیوند کلیه توسط دکتر جواد هیات در سال 1347 در تبریز به انجام رسید. اولین هوانورد ایرانی به نام کلنل محمد تقی خان پسیان از اهالی تبریز بود. اولین کارخانه اسلحه و مهمات در شهر تبریز بنا نهاده شد . اولین کارخانه چینی سازی در شهر تبریز ساخته شد. اولین کارخانه تولید برق در این شهر و اولین خیابانی که در آن از چراغهای برقی استفاده شد خیابان چراغ گازی تبریز بود. اولین ضرابخانه ماشینی و انتشار اسکناس از فعالیت های این شهر اولین ها بود. اولین شهر ایران که صاحب تلفن شد تبریز بود. اولین انجمن زنان در تبریز توسط صاحب سلطان خانم تشکیل گردید .
سه‌شنبه 28 تیر 1390

khosh bavar - ایران - یزد
قسمت 4): اولین بلدیه و نظمیه پلیس مردمی و شهرداری ایران متعلق به تبریز است. اولین مهمانخانه توسط میرزا اسحق خان معززالدوله در تبریز پذیرای مهمان گردید .اولین مدرسه کر و لال ها توسط جبارباغچه بان و اولین مدرسه نابینایان توسط یک میسیون آلمانی و اولین مدارس حرفه ای و بازرگانی توسط محمدعلی تربیت واولین کودکستان توسط ابوالقاسم فیوضات در تبریز بنا گذاشته شد. اولین پایگاه لرزه نگاری در تبریز (شهر زلزله خیز) بنا گذاشته شد. حسادت !!؟؟
سه‌شنبه 28 تیر 1390

آزادیخواه - ایران - تهران
khosh bavar - ایران - یزد آقای نیک اندیش. به هرچی که اعتقاد داری قسم میخورم که در همین تهران اکثریت معترضین در انتخابات 88 ترک بودند . دراوین در بند 209 و350 هر کس راکه باهاش صحبت میکردیم میدیدم که ترک بودند .به خدا خسته شدیم از این همه تبعیض. هر حرفی میزنی یابه حرامزادگی متهم میشی یا به نفهمی . میگیم ایران یکپارچه پرشیا حداقل قبل از اسلام بود حتی به فرض محال آذربایجان حاصل تجاوز مغولها به اجداد ما باشد بازهم حداقل 700 ساله که شهروند این کشوریم. دیگه باید این بحثها جمع شود. مگه رضا خان نمی توانست اسم ایران را پرشیا بگذارد. گفت بگید ایران .زیرا اقوام دیگر شاکی میشند. خواست وحدت این کشور راحفظ کند. ولی اینجا یک عده از روی نادانی وحسادت حرفهایی میزندد که باعث بر انگیختن احساسات کرد وترک وعرب و... می شند.
سه‌شنبه 28 تیر 1390

آزادیخواه - ایران - تهران
khosh bavar - ایران - یزد . به خدا اعراب خوزستان هم بعد از 300 سال زندگی در ایران جزو بلا شک ایرانیند وشهروند این کشور دیگه نمی شه اینها رااز ایران یا ما نسل مغول!!!! را انهم با این جمعیت فراوان مجبور به ترک ایران یا ترک زبان مادری اش کرد. ما هرگز راضی به کشته شدن آزادیخواهان وسایر هموطنان خود بدست رژیم فاشیستی ج.ا نیستیم .ولی ببین که بعداز انقلاب خدائیش ما چند بار بر علیه این حکومت قیام کردیم . اما هیچکس پشتیبان ما نبود علی الخصوص در خرداد 85.
سه‌شنبه 28 تیر 1390

khosh bavar - ایران - یزد
آزادیخواه عزیز, چون یکمدت در جهان اول زندگی کردم, تا اندازه ای با فرهنگشان اشنا هستم که در هر کشوری از این حقارتها و جوکها در مورد مردم یک کشور هست, منتها ما مردم ایران خیلی خیلی " جدی و خشک " هستیم که شاهد این جدی بودن را چه در دنیای حقیقی, شاهد سیاست کثیف ملایی هستیم که همیشه دم از " اسلام در خطر است " میزند و هم در دنیای مجازی که چطور ما با هم برخورد میکنیم ولی ما نباید ارمان خودمان را با این " کوچک بینی " تنها بگذاریم ! از همکاری و همفکریتان نهایت سپاس را دارم !
سه‌شنبه 28 تیر 1390

آزادیخواه - ایران - تهران
khosh bavar - ایران - یزد 1-در اوایل انقلاب قیام حزب خلق مسلمان به رهبری آیت الله شریعتمداری (که جان خمینی راز اعدام شاه نجات داد) بر علیه حکومت ج.ا که به کشته شدن صدها نفر در آذربایجان منتهی شد ولی آقای شریتمداری به خاطر خوی وحشیگری اینها دستور توقف قیام راداد و فرمود که حاضر نیستم حتی خون یک نفر هم به خاطر من ریخته شود والا سیستم اینها کن فیکون میشد. 2- در جنگ ایران وعراق خط شکن های سپاه ایران لشگر 31 عاشور که تماماً ترک بوده و همگی بومی آذربایجان بودند وهمچنین لشگر 27 محمد رسول الله تهران که باز هم قریب به 70 درصد ترک بودند وهر وقت پیشروی ایرانیان متوقف می شد این دو لشگر عملیات کرده وبعد از فتح منطقه مورد نظر به لشگر های دیگری تحویل می دادند.
سه‌شنبه 28 تیر 1390

آزادیخواه - ایران - تهران
3- در زمان ریاست جمهوری رفسنجانی با بالا رفتن قیمتها وتورم مردم تبریز ناراحت بودند ودر هنگام سفر استانی ایشان در سال 1371 استقبال کمی از ایشان شد و به طرف او مردم گوجه فرنگی پرتاب کردند که در مطاحبه اش در همان روز جلوی خبرگزاران گفت که من تبریز رایک دهستان کوچک دیدم و ازآن موقع به بعد بی توجهی به این منطقه شروع شد تاجایی که خواستند کارخانه تراکتورسازی را که نماد غرور وصنعت آذربایجان است از تبریز به اصفهان ببرند ولی با مخالفت مردم اینکاررا نکردند4-بعد از قیام بابک خرم دین اولین باری که یاد وخاطره بابک وسرخ جامگان زنده شده اواخر سالهای 79 تا 82 بود که ترکها هر سال سالگرد تولد بابک از 10 تا 12 تیر مراسم یادبودی می گفتند در قلعه بابک .میلیونها نفر از تر کها در آن مراسم شرکت کردند. به شرافتم قسم حتی 10نفر غیر ترک در آنجا ما ندیدم. بابک برای آزادی ایران از دست حکومتهای عرب به مدت 22 سال قیام کرد ومختص آذربایجان نبود ویک اسطوره ایرانی- آذری میباشد. ولی در این 3 سال حکومت شرکت کنندگان را به خاک وخون کشید و خیلی هارابازداشت وزندانی کردوازدانشگاه وکاردولتی اخراج کرد .
سه‌شنبه 28 تیر 1390

آزادیخواه - ایران - تهران
اکنون به علت عدم حمایت سایر اقوام ایران ووحشیگری حکومت این مراسم برگزار نمی شود.5- بعد از آن در مراسم سالگرد ستارخان در شهرری باز حکومت ترکها رابازداشت وزندانی کرد وحتی جلوی چشم ما یک سری را زنده زنده داخل قبرهای کنده شده میانداختند وتهدید میکردند که شما رازنده داخل قبر می کنیم. آن مراسم هم بعد از یک سال به علت عدم حمایت سایر ایرانی ها لغو شد.6- در خرداد سال 85 با سوسک خواند ترکها توسط روزنامه ایران کل شهرهای آذربایجان وتهران تعطیل شد ومردم به خیابانها ریختند وتاجایی که در تبریز وارومیه وزنجان صدا وسیما وفرمانداری وشهرداری را گرفتند ولی با دخالت بسیج ویگان ویژه نیروی انتظامی این اعتراضات به خاک وخون کشیده شد. ووزارت اطلاعات شروع به دستگیری لیدرهای مبارزان کرد وهمه را یا اعدام کرد ویا به زندانهای طویل المدت با اعمال شاقه محکوم کرد. اگر میل داشتی حتی اسامی شهدای خرداد سال 85 را می توانم برایت بفرستم به همراه کلیپ های مربوطه. ولی همه مردم ایران حتی علیرضا پهلوی گفت که اینها تجزیه طلبند وما در کنار حکومت ایران از سرکوب این قیامهای مردم آذربایجان حمایت می کنیم.
سه‌شنبه 28 تیر 1390

آزادیخواه - ایران - تهران
شاید فکر کنی من خالی میبندم ولی همه این جریانات اتفاق افتاد ولی هیچکس خبر دارد نشد وتازه متهم به تجزیه طلبی وپان ترکیسم هم شدیم. شما قضاوت کن. با این همه جفا وظلم آیا دلخوشی دیگری برای ما مانده که باور کنیم حکومتهای فعلی وبعدی ومردم ایران، طرفدار آذربایجان هستند؟ همین الانش هم ، هرکی تو تهران وایران پرخاشگری میکنه میگند ترک بازی درنیار .هر کس مطلبی رانمی فهمه میگند مگه ترکی نمی فهمی. نفهم. خلاصه هر کاری که به مذاق دیگران خوش نیاید به حساب ترکها نوشته می شود.شدیم شهروند درجه 2 یا 3 ، بدتر ازافغانیها.تاریخ رابخوان در هیچ مقطعی نمیتوانی مشاهده کنی که ترکها برعلیه ایران وایرانی اسلحه کشیده .همیشه فدایی ایران بوده وهست وخواهد بود.گوشمان به جوکهای نژاد پرستانه عادت کرده که اززمان رضا خان مد شد. محمد رضا اومد واسامی شهرهای آذربایجان راکلا عوض کرد ورضائیه وشاپور وسردشت ومهاباد ونقده ومیاندو آب وپیرانشهر، گذاشت . بعد از انقلاب هم دربالا گفتم که چه بلایی سر مردم آذربایجان درآوردند. د
سه‌شنبه 28 تیر 1390

آزادیخواه - ایران - تهران
khosh bavar - ایران - یزد .در سال 88 هم به خاطر اینکه مردم ما دلسردشدند وهمچنین تمامی لیدرهای ترکهارا یا زندانی کرده بودند ویا اعدام شده بودند نتوانستند حرکتی انجام بدهندودولت ج.ا این زمانهاراپیش بینی کرده بود ومی دانست که اگرآذربایجان راکه مهد جنبش های آزادیخواهی بوده وهست به حال خود بگذارد کارشان در خرداد88 تمام است ومردم آن منطقه هم با دستگیری لیدرها وخفقان وحشتناک سال 85 تا 88 نتوانستند خودشان راجمع وجور کنندو دلسرد از سایر مردم ایران که آزادیخواهان رامتهم به تجزیه طلبی کردند. برای من ترک وعرب وعجم وسیاه سفید وبا هر تفکر ودینی انسان محسوب می شوند وحق انتخاب وزندگی وآزادی اندیشه دارند . من نژاد پرست نیستم وآنچه رابرای خود می پسندم برای دیگران هم دوست دارم وبرعکس. امیدوارم همه مردم جهان مخصوصاً ایرانیها به انچه که لایقشان است برسند.
سه‌شنبه 28 تیر 1390

khosh bavar - ایران - یزد
آزادیخواه عزیز و گرامی, با سپاس فراوان از این همه توجه و محبت شما به من که بخودتان اینهمه زحمت دادید که نشانه ای از عشق به حقیقت و اگاهی هست که من واقعا متاثر و غمگین شدم که چرا ما باید اینقدر بیخود زجر بکشیم و از زندگیمان لذتی نبریم ! من فقط سکوت میکنم و نمیتوانم تصور اینهمه جنایت و خیانت را بکنم ! هموطن عزیز و اگاهم, با این همه تفاصیل, چه باید کرد ?! ایا باید همان کاری را کرد که این جنایتکاران از ما انتظار دارند, یعنی سکوت و بیعلاقه گی به سرنوشت و فرهنگ خود ?! و شما اینده ایران را در 2 سال دیگر چطور پیش بینی میکنید ?! با سپاس فراوان بخاطر جواب و کمک و همراهیتان , شاد و سربلند باشید !
سه‌شنبه 28 تیر 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.