رییس انجمن اختلالات کنترل دفع ایران گفت: ابتلا به چاقی اختلالات کنترل دفع را تشدید میکند بنابراین یکی از راههای پیشگیری از ابتلا به این عارضه، پیشگیری از اضافه وزن و چاقی است.
دکتر لاله امینی با بیان این مطلب اظهار کرد: زایمانهای سخت طبیعی، سزارین، انجام فعالیتهای زیاد بدنی و زمینههای ژنتیک از دیگر عوامل ابتلا به اختلالات کنترل دفع ادرار و مدفوع است.
وی افزود: افراد پس از 45 سالگی به طور طبیعی به این عارضه دچار میشوند البته این بیماری در سالمندان قابل مداواست این درحالیست که 2 میلیون نفر در جهان به سرویس بهداشتی دسترسی ندارند.
امینی با بیان اینکه اختلالات کنترل دفع ادرار و مدفوع در همه جوامع وجود دارد، گفت: در ایران نیز سالانه 12 تا 15 هزار کودک با ناهنجاریهای مادرزادی به دنیا میآیند که یکی از ناهنجاریهای آنان اختلالات آناتومیک دستگاه تناسلی و کنترل دفع ادرار و مدفوع است البته افراد دچار قطع نخاع و مجروحان جنگی، مبتلایان به اماس و مردانی که تحت عمل جراحی پروستات قرار گرفتهاند نیز دچار این عارضه میشوند.
وی درباره راههای پیشگیری از ابتلا به اختلالات کف لگن و کنترل دفع اظهار کرد: لازم است زایمانها، اعمال جراحی و وضعیت بیماران قطع نخاع شده مدیریت شود. نخستین مرحله درمانی این بیماران انجام فیزیوتراپی است. زنانی که زایمان طبیعی یا سزارین کردهاند لازم است علاوه برفیزیوتراپی ورزشهای کف لگن را انجام دهند. اگر بدن بیماری به فیزیوتراپی و درمانهای دارویی مقاوم باشد، تحت عمل جراحی قرار میگیرد.
امینی در پایان گفت: با توجه به نبود آمار درباره میزان شیوع اختلالات کف لگن و کنترل دفع ادرار و مدفوع در ایران، یکی از اهداف انجمن اختلال کنترل دفع ایران بررسی اپیدمیولوژیک این بیماریها در کشورمان است.
+0
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.