شایعترین بیماری روانی در کودکان


شایعترین بیماری روانی در کودکان

آیا می دانید شایع ترین بیماری روانی نزد کودکان چه بیماری است و به چه دلیل رخ می دهد؟

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش فعالی شایعترین بیماری روانی در بین کودکان به شمار می رود و در آینده کودک نیز تأثیر گذار است.

دکتر عبداللهیان اظهار داشت: عدم تمرکز بر روی مسائل درسی و نوشتن تکالیف، سخت گوش کردن به مدت طولانی و نشستن سرکلاس، تنوع طلب و پرجنب و جوش از علائم بیش فعالی است و کودکان بیش فعال با اینکه هوش خوبی دارند ممکن است پیشرفت درسی خوبی نداشته‌ باشند.

وی افزود: کودکان بیش فعال نمی‌توانند روی یک هدف خاص متمرکز شوند، بدون این که به آینده رفتارشان فکر کنند دست به عمل می‌زنند و بسیار پر تحرک تر از بچه‌های معمولی‌اند، خیلی زود از کاری خسته می‌شوند و در نوشتن و رنگ کردن نقاشیها مشکل دارند، اغلب اشتباهات زیادی می‌کنند که ناشی از بی‌توجهی و کم دقتی آنهاست.

عبداللهیان، مسائل وراثتی و ضربه‌ به مغز را از جمله دلایل بروز بیش ‌فعالی در کودکان برشمرد و گفت: کودکی که می‌تواند با رشد عادی به فرد مفیدی در جامعه تبدیل شود ممکن است در اثر بی توجهی و درمان نشدن به یک شخصیت ضد اجتماع و منزوی تبدیل شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این بیماری شیوه درمان مبتنی بر درمان دارویی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان در کنار استفاده از روشهای روان شناختی و آموزش والدین است.

وی بر اهمیت نحوه برخورد و رفتار والدین با این کودکان تاکید کرد و گفت: اساس کار داروها افزایش انتقال دهنده عصبی به نام دوپامین است که در بخشهای قدامی مغز موجب افزایش تمرکز و حواس می‌شود.

عبداللهیان خاطر نشان کرد: 50 درصد کودکان بیش فعال علایم بیش فعالی را در بزرگسالی هم دارند و علایم این بیماری در بزرگسالی به صورت شخصیت‌های عجول، عصبی، کم تحمل و تنوع طلب بروز می‌کند، اما معمولا با افزایش سن این حالات کاهش می‌یابد.
Pezhman - اتریش - وین
باسپاس از آگاهی دادنتان
چهار‌شنبه 1 تیر 1390

aziz iran - دانمارک - کپنهاک
این مسئله اصلاً صحیح نمی باشد و عنوان نمودن بیماری روانی , به این مسئله در کودکان نه تنها جنبه ی علمی ندارد بلکه از اساس اشتباه میباشد. مسئله کودکان "باهوش " و یا آنطوری که در ایران انان را "نابغه " و در خارج از کشور " الیت" مینمایم , و عنوان نمودن نام بیش فعال به این کودکان نیز از اساس غلط است زیرا خصیه ی فعال بودن در کودکان بجز مورد وراثت , از امکانات اجتماعی خوب برخوردار بودن نیز میباشد , بطور مثال شما در فامیلتان در خانواده اتان بر روی کودکانی که در اطرافتان هست دقیق شوید تمامی کودکان بالقوه فعال هستند حال فعال بودن در بعضی زیاد و در بعضی کم جلوه میکند , علل ان نیز همانطور که گفتم غیر از ارثی بودن بستگی به اجتماعی بودن پدر و مادر , روابط اجتماعی کودک , تغذیه , امکانات تفریحی و اسباب بازیهای او میباشند.
چهار‌شنبه 1 تیر 1390

aziz iran - دانمارک - کپنهاک
2....اینک این عامل پر شور بودن کودک را به ضربه ی مغزی بر او عنوان نمائیم از اصلاً درست نیست , زیرا هر کودکی در طول طفولیت خود بارها به زمین افتاده و یا به سرش ضربه وارد میشود پس باید تمامی کودکان بیش فعال بقول این اقای دانشیار بشوند,. این مقوله چون جایش توضیحش در یک کامنت نمی باشد را میتوانم در یک بحث علمی با دلائل و علل پزشکی ارائه دهم و خلاف نظریه ایشان را اثبات نمایم.
چهار‌شنبه 1 تیر 1390

بیگلی بیگلی - ایران - مشهد
اگه با بچه تو کودکی خیلی منطقی و آروم و با حوصله رفتار کنیم در بزرگسالی انسانهای صبور و آرومی میشن .
چهار‌شنبه 1 تیر 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.