ایران اتهامات شورای همکاری خلیج فارس را مردود دانست


ایران اتهامات شورای همکاری خلیج فارس را مردود دانست

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به بیانیه صد و نوزدهمین نشست وزیران خارجه شورای همکاری خلیج فارس، اتهامات علیه ایران را «تکراری و کذب» خوانده بود. 

به گزارش ایرنا، رامین مهمانپرست  چهارشنبه این ادعاها را اقدامی در جهت انحراف افکار عمومی جامعه بین المللی از اقدامات نظامی گرایانه و بحران ساز برخی کشورهای منطقه در مواجهه با مطالبات مشروع و حقوق ملت های خود و مداخله در امور کشورهای همسایه توصیف کرد.

کشورهای شورای همکاری خلیخ فارس، سه شنبه، با انتشار بیانیه ای مداخله آشکار جمهوری اسلامی را در کشورهای منطقه را محکوم کرده، ایران را متهم به توطئه علیه امنیت ملی این کشورها کرده بودند.

در این بیانیه جمهوری اسلامی همچنین متهم به دامن زدن به اختلافات فرقه ای در میان شهروندان کشورهای منطقه شده است.
 

گردهم آیی وزیران خارجه شورای همکاری خلیج فارس در عربستان سعودی، و به ریاست وزیر خارجه امارات متحده عربی برگزار شد.

شورای همکاری خلیج فارس از ایران خواسته است تا کمپین خصمانه رسانه ای خود را متوقف کند.

آقای مهمانپرست همچنین در واکنش به این بیانیه با تاکید بر اهمیت و اولویت حفظ و تداوم امنیت منطقه خلیج فارس برای جمهوری اسلامی ایران، نقش مخرب برخی جریانات و رسانه های کشورهای منطقه در ایجاد تفرقه و فضای دشمنی را غیر مسئولانه دانست.

این شورا همچنین نگرانی خود را از برنامه هسته ای ایران اعلام کرده است. در بیانیه شورای همکاری خلیج فارس آمده است که دخالت جمهوری اسلامی در امور کشور‌های منطقه مغایر با حسن همجواری بوده و به بهبود روابط ایران با کشور‌های منطقه کمک نمی‌کند.

بحرین که اکثریت جمعیتش را شیعیان تشکیل می‌دهند، ناآرامی‌های اخیر در این شیخ‌نشین را توطئه خارجی دانسته و از ایران به شدت انتقاد کرده است.


در همین حال علی اکبر صالحی، ‌وزیر خارجه ایران  نیز با ارسال نامه‌ای‌ به بان گی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد، ضمن انتقاد از اعزام نیروهای خارجی به بحرین، خواستار «اقدام جدی و عاجل شورای امنیت برای توقف کشتار مردم» این شیخ‌نشین شد.

 شورای همکاری خلیج فارس، پیشتر با صدور بیانیه‌ای خواستار اقدام جامعه جهانی و شورای امنیت سازمان ملل برای پایان بخشیدن به «تحریکات و دخالت وقیحانه ایران» در امور داخلی کشورهای عرب خلیج فارس شد.
 

هیلاری کلینتون،‌ وزیر امور خارجه آمریکا، نیز جمهوری اسلامی را به تلاش برای سواستفاده از اعتراض‌های مردمی در منطقه خاورمیانه متهم کرده است.

وزیران خارجه  شورای همکاری خلیج فارس  همچنین  روز سه شنبه بر اهمیت به کارگیری تمامی ابزار‌های لازم برای برقراری امنیت و ثبات در کشور‌های منطقه تاکید کردند.
 

این شورا همچنین حمایت خود از طرح باراک اوباما برای تشکیل کشورمستقل فلسطینی اعلام کردند.

باراک اوباما ، رئیس جمهوری آمریکا چند هفته پیش پیشنهاد کرد اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطینی ها، گفتگوهای صلح را بر مبنای مرزهای سال ۱۹۶۷ و معاوضه مناطق تحت کنترل هر یک از طرفین از سر بگیرند.  

darkoob - ایران - تهران
شورای همکاری کی هست که بخواد به ایران تهمت بزنه. امریکا و انگلیسشم در این حد نیستن چه برسه به 4 تا کشور فنچول
پنج‌شنبه 26 خرداد 1390

oghab - فنلاند - هلسینکی
فعلا که ایران کل خلیج السوسمار را در عرض یک ساعت می تونه مستراح عمومی کنه.حالاهی بیانیه بدید .
پنج‌شنبه 26 خرداد 1390

love-iran - ایران - چابهار
مبنای مرزهای سال ۱۹۶۷ و معاوضه مناطق تحت کنترل هر یک از طرفین از سر بگیرند. به سایت پنبه دانه مراجعه کنید امریکا این حرف اش یعنی اسرائل اون همه جا رو که ساخته خیابان کشی و مغازه و زمین رو ول کنه بره یک جایی به اندازه نصفه بحرین حتما شدنی هست و شما راست میگید
پنج‌شنبه 26 خرداد 1390

Alborzi - ایران - کرج
این بابا کلاگیس سرشه؟
پنج‌شنبه 26 خرداد 1390

Pezhman - اتریش - وین
بحرین را نباید کوتاه آمد.داستان حفظ و نگهداری دراز هنگام ازمنافع و سودهای ایران است.شورای(کنکاشجا) همکاری شاخآب پارس به گفته دکتر مجتهدزاده.هرچی سروصدا کنند.وزن وسنگینی ندارد.از نخستین روز بنیان وبرپاشدنش تا کنون هیچ کاری نتوانسته بکند.نباید به آن بها و ارزش داد.
پنج‌شنبه 26 خرداد 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.