صد ها هزار نفر روز یک شنبه در پایتخت یمن و دیگر شهر های آن کشور دست به تظاهرات زدند و ضمن محکوم کردن سخنان علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری یمن، خواستار برکناری او شدند. آقای صالح روز جمعه خواستار پایان گیری اختلاط مردان و زنان در اعتراضات ضد دولتی شد و گفت این درهم آمیختگی با قوانین اسلامی مغایرت دارد. این سخنان واکنش خشمگینی را به بار آورد و موجب تظاهرات روز یکشنبه شد.
تظاهر کنندگان یمنی می گویند از مشکلات کشور از جمله فساد گسترده و بیکاری رو به افزایش به ستوه آمده اند. آنان خواستار برکناری آقای صالح هستند که ۳۲ سال است قدرت را در یمن تحت اختیار دارد.
در همین حال قرار بود نمایندگان اپوزیسیون یمن روز یک شنبه در ریاض با میانجیگران کشور های عرب خلیج فارس به گفتگو بنشینند و شرایط خود برای گفت وگو پس از برکناری علی عبدالله صالح را توضیح دهند.
کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس پیشنهاد میانجیگری برای انتقال قدرت در یمن را ارائه کرده اند. اما اپوزیسیون یمن با طرح اولیه این پیشنهاد مخالفت کرد و گفت این طرح رئیس جمهوری و خانواده اش را در مقابل پیگرد قانونی محافظت می کند و جدول زمانی برای خروج صالح را مشخص نکرده است.
خشونت میان نیروهای مدافع علی عبدالله صالح و فعالان اپوزیسیون از زمان آغاز تظاهرات در اواخر ژانویه تاکنون، بیش از صد کشته برجای گذاشته است.