نوری‌زاد به دادستان تهران: شکایت مرا پی‌گیری کنید


نوری‌زاد به دادستان تهران: شکایت مرا پی‌گیری کنید

محمد نوری زاد، نویسنده و فیلمساز منتقد ایرانی که در زندان به سر می برد، با انتشار نامه هایی سرگشاده از عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران خواست که به شکایت هایش از بازجویان و قاضی پرونده اش رسیدگی کند.

سایت شخصی آقای نوری زاد و وبسایت های خبری نزدیک به مخالفان دولت، امروز جمعه دوازدهم فروردین (اول آوریل) دو نامه او را منتشر کرده اند که تاریخ چهاردهم و شانزدهم اسفندماه سال گذشته را دارد.

آقای نوری زاد در این نامه ها از دادستان تهران خواسته است که به شکایت او از دو بازجوی "فحاش و بزن بهادر" و همچنین قاضی مقیسه رسیدگی کند.

او در نامه اول خود تداوم بازداشت در بند دو الف زندان اوین را غیر قانونی دانسته و خواهان انتقال به بند عمومی ۳۵۰ شده است.

بر اساس این نامه، آقای نوری زاد از روز هشتم اسفند اعتصاب غذا کرده بود.

او در نامه دوم که تاریخ شانزدهم اسفند را دارد، نوشته است: "به دلیل توهین های امروز یکی از بازجویان خود، موسوم به کریمی که در بند دو الف، بارها به دیدن من آمده است و به خاطر بازداشت غیرقانونی ام در این بند، از همین امروز به اعتصاب غذای خشک دست می زنم."

در بخشی از نامه دوم آقای نوری زاد آمده است: "آقای کریمی امروز، با الفاظی چون: منافق، منافق مدرن، منافق تر از مسعود رجوی، و با اتهام به من که: بیش از دو میلیارد پول سپاه را بالا کشیده ام، و بازگویی شنودهایی از مکالمات و مسائل خصوصی من و خانواده ام، مرا مخاطب قرار داد."

آقای نوری زاد در پایان نامه آورده است: "من، مرده یا زنده، خواهشمندم شکایت رسمی مرا از این فرد، به خاطر اطلاق یک چنین توهین هایی، پیگیری بفرمایید. اطمینان دارم طبق یک روال جاری، نامبرده، کلیت مکالمات امروز ما را ضبط کرده است. سند و مدرک ادعاهای من، همین مکالمات ضبط شده است."

فاطمه ملکی، همسر آقای نوری زاد امروز به بی بی سی فارسی گفت که او روز ۲۷ اسفند اجازه ملاقات با اعضای خانواده اش را پیدا کرده و پس از آن اعتصاب غذای خود را شکسته است.

دادگاه تجدید نظر تهران، آقای نوری زاد را به تحمل سه و نیم سال زندان و ۵۰ ضربه شلاق محکوم کرده است و او اکنون دوران محکومیت خود را می گذراند.

شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران او را به اتهام "فعالیت تبلیغی علیه نظام" و "توهین به مسئولان نظام" به تحمل سه سال و نیم زندان و ۵۰ ضربه شلاق محکوم کرده بود و دادگاه تجدید نظر با تأیید این حکم، آن را برای اجرا ابلاغ کرد.

آقای نوری زاد سال ها قبل از نویسندگان روزنامه کیهان بود و موضعی نزدیک به اصولگرایان داشت، اما در روزهای پس از انتخابات بحث برانگیز خرداد ۸۸ به نقد اصولگرایان و محمود احمدی نژاد پرداخت.

او در چند نامه سرگشاده به آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران، به رفتار حکومت او انتقاد کرد که این انتقادات به بازداشت و محکومیت او انجامید.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.