دهها مخالف دولت در جمهوری آذربایجان بازداشت شدند


دهها مخالف دولت در جمهوری آذربایجان بازداشت شدند

به دانشجویان دانشگاه های باکو هشدار داده شده بود که در صورتی که از کلاس های روز جمعه غیبت داشته باشند، از دانشگاه اخراج خواهند شد

پلیس جمهوری آذربایجان دست به بازداشت گروهی از مخالفان زده که می خواستند برای دومین روز در باکو، پایتخت این کشور دست به تظاهرات ضد دولتی بزنند.

مقامات جمهوری آذربایجان، این تظاهرات را غیرقانونی خوانده اند.

روز جمعه (یازده مارس) در تظاهرات ضد دولتی در باکو، بیش از چهل نفر از مخالفان بازداشت شدند.

مقام های دولتی می گویند امروز ده نفر بازداشت شده‌اند اما مخالفان می گویند تعداد بازداشت شدگان بیشتر است.

شاهدان عینی گفته اند پلیس و لباس شخصی ها، تظاهرکنندگان را یک به یک بازداشت و به اتوبوس هایی که در نزدیکی یک دانشگاه پارک شده بودند، منتقل کردند.

گروه ها و احزاب مخالف دولت الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان از طریق سایت فیسبوک از مردم خواسته بودند تا در تظاهرات ضد دولتی شرکت کنند.

خبرنگار بی بی سی می گوید جوانان در این کشور، از تظاهراتی که کشورهای عربی را فرا گرفته، الهام گرفته اند و درصددند تا علیه دولتی که متهم به فساد و نقض مکرر حقوق انسانی در این کشور است، قیام کنند.

عیسی قمبر، رهبر حزب مخالف مساوات به خبرگزاری فرانسه گفته است که دهها نفر از جمله پسرش و رهبر حزب لیبرال دموکرات جمهوری آذربایجان بازداشت شده اند.

یک تظاهرکننده جوان پیش از آن که پلیس او را بازداشت و وارد یکی از اتوبوس‌ها کنند، به خبرگزاری رویترز گفت که در آینده نیز تظاهراتی برگزار خواهد شد.

به دانشجویان دانشگاه های باکو هشدار داده شده بود که در صورتی که از کلاس های روز جمعه غیبت داشته باشند، از دانشگاه اخراج خواهند شد.

فعالیت های سیاسی در جمهوی آذربایجان به دقت از سوی سازمان های اطلاعاتی زیر نظر گرفته می شوند و رسانه ها نیز تحت کنترل هستند.

تحلیلگران می گویند دولت جمهوری آذربایجان از بروز ناآرامی های مشابه جهان عرب در این کشور به شدت مضطرب است و می ترسد که این ناآرامی ها بتواند جانی تازه به احزاب و گروه های مخالف بدهد.

الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان در سال ۲۰۰۳، قدرت را از حیدر علی اف، پدرش تحویل گرفت.

mansourehtaghavi - ترکیه - ازمیر
این ها هم بزودی کنده میشوند وحکومت های سالم ومردمی جایشان را خواهند گرفت.دنیا امروز دنیای آزادی است.دیکتاتوری بای بای.
یکشنبه 22 اسفند 1389

amirbenz - ایران - تهران
امیدوارم که یکجوری پس گردنی بخورند و در نهایت به موطن اصلی خود، ایران زمین بپیوندند و عبرت بگیرند تا این جدایی نامبارک هیچ چیزی جز بدبختی و فقر برای این استان جدا شده به بار نیاورد و این نیز ثمرش بود. اینها بدون الحاق به ایران کبیر هیچ اند. تنها راه پیروزی بازگشت به حاک اصلی و الحاق و اتحاد به وطن است برای همیشه.
یکشنبه 22 اسفند 1389

saljog - سوئد - استکهلم
amirbenz . ما قیوم لازم نداریم شما بهتره به فکر فارستان خود باشید.تو و امسال تو اگر عقل داشت چرا حاج احمد را اقا بالا سر خود کردید.
دوشنبه 23 اسفند 1389

Pezhman - اتریش - وین
mansourehtaghavi - ترکیه - ازمیر درود برشما کاملا"درست فرمودید:دنیا امروز دنیای آزادی است.دیکتاتوری بای بای.
دوشنبه 23 اسفند 1389

chat.man - ایران - سنندج
این قطار به کجا می رود ... ؟
دوشنبه 23 اسفند 1389

Kavkaz - ایران - تهران
amirbenz - ایران - تهران. من هم با شما موافقم.ای کاش تمام سرزمینهای جدا شده از ایران به دامان مادر خود یعنی ایران عزیز برگردند.اما با وجود حکومت آخوندی بعید می دانم مردمشان خواهان الحاق مجدد به ایران باشند.یادم هست چند سال پیش در مصاحبه تلویزیونی با سفیر تاجیکستان در ایران وی ابراز داشت که اگر با ایران مرز مشترک داشتیم حتما به ایران ملحق میشدیم.در مورد آذربایجان قضیه کمی پیچیده تر است.با وجود اهانت ها و تحقیرهایی که به مردم آذربایجان در تلویزیون و رسانه ها (به صورت سربسته)میشود.و نگرش نژاد پرستانه و شوونیستی بعضی از فارسی زبانان کشور به مردم شریف آذربایجان وجود دارد بسیاری از جوانان آذری را متمایل به جدایی و استقلال از ایران نموده است.البته من امیدوارم هیچوقت چنین اتفاقی نیفتد و مردم ایران با احترام به حقوق و نژاد وزبان یکدیگر بردرانه در کنار یکدیگر زندگی کنند.
سه‌شنبه 24 اسفند 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.