آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ، همراه با فرماندهان ارشد نظامی ایران
رادیو فردا , مراد ویسی : طبق اعلام خبرگزاری های رسمی ایران، سرتیپ قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس، به درجه سرلشگری ارتقا یافته است.
خبرگزاری های ایران گفته اند، اعطای درجه سرلشکری به سردار قاسم سلیمانی از سوی آیت الله خامنه ای صورت گرفته که طبق قانون اساسی ایران، فرمانده کل قوا به شمار می رود.
درجه سرلشکری که معادل ژنرال دو ستاره در ارتش سایر کشورها است، بالاترین درجه اعطا شده به نیروهای مسلح در حال خدمت جمهوری اسلامی به شمار می رود. در این مقاله ۱۳ سرلشکر جمهوری اسلامی ایران معرفی می شوند.
سرلشکر فیروزآبادی؛ سرلشکری که نه سرباز بوده و نه افسر
نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هم اکنون دارای ۱۳ سرلشکر است. چهار سرلشکر در ارتش، ۸ سرلشکر در سپاه و یک سرلشکر به نام حسن فیروز آبادی که نه در سپاه بوده و نه در ارتش. اما امروز هم فرمانده مافوق سپاه است و هم فرمانده مافوق ارتش.
سرلشکر حسن فیروز آبادی رییس ستاد کل نیروهای مسلح است(۱) که با وجود اینکه بالاترین مقام نظامی ایران پس از آیت الله خامنه ای به شمار می رود اما فاقد هر گونه سابقه نظامی در سپاه یا ارتش است. حسن فیروز آبادی اصولا تا قبل از دریافت درجه سرلشکری و انتخاب به عنوان رییس ستاد کل نیروهای مسلح در سال ۱۳۶۸، در هیچ یک از نیروهای نظامی ایران خدمت نکرده بود.
نزدیکترین همکاری وی با نیروهای مسلح، در دوران جنگ و در قرارگاه خاتم الانبیا بود. حسن فیروز آبادی که در آن دوران زیر نظر اکبر هاشمی رفسنجانی فرمانده قرارگاه خاتم و حسن روحانی معاون وی فعالیت می کرد، مسئول هماهنگی نمایندگان وزارتخانه های دولت موسوی در قرارگاه خاتم بود.
حسن فیروز آبادی پس از پایان جنگ در سال ۱۳۶۸در تصمیمی که حیرت نظامیان حرفه ای را در پی داشت از سوی آیت الله خامنه ای و با دریافت درجه سرلشکری به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح انتخاب شد.
فیروزآبادی ۵۹ ساله حالا ۲۱ سال است که این سمت را در اختیار دارد و به شدت مورد اعتماد آیت الله خامنه ای است و در بین پرسنل نیروهای مسلح نیزفردی معتقد و مومن به فرمانده کل قوا به شمار می رود.
گفته می شود که مهمترین ویژگی وی در این مقام، انتقال کامل و بدون تغییر فرامین آیت الله خامنه ای به نیروهای مسلح است.
سرلشکر غلامعلی رشید جانشین ستاد کل و مقبول بین سپاهیان
بر خلاف سرلشکر فیروز آبادی، جانشین وی در ستاد نیروهای مسلح یعنی سرلشکر غلامعلی رشید از فرماندهان ارشد سپاه در دوران جنگ ایران و عراق به شمار می رود. (۲)
وی در دوران جنگ ایران و عراق همراه با محسن رضایی، رحیم صفوی، علی شمخانی و حسین دهقان از فرماندهان اصلی و تصمیم گیر جنگ به شمار می رفت. به دلیل همین سوابق، وی در بین نیروهای سپاه دارای مقبولیت بالایی است.
سرلشکر مصطفی ایزدی؛ معاون ستاد کل نیروهای مسلح
طبق اعلام خبرگزاری های ایران سرلشکر دیگر ستاد کل سرلشکر مصطفی ایزدی است. (۳) سرلشکر ایزدی که از نجف آبادی های سپاه است، در دوران جنگ از فرماندهان ارشد سپاه بوده و پس از جنگ نیز سال ها فرمانده نیروی زمینی سپاه بود.
سرلشکر ایزدی از نظر حرفه ای در درون نیروهای سپاه بویژه نیروی زمینی از احترام بالایی برخوردار است اگر چه پیش از این تصور می رفت که وی به دلیل نزدیکی اش به آیت الله حسینعلی منتظری- شناخته شده ترین منتقد رهبری آِیت الله خامنه ای – از دریافت مدارج بالاتر نظامی محروم شده اما او دو سال قبل با دریافت درجه سرلشکری به معاونت ستاد کل نیروهای مسلح انتخاب شد.
سرلشکر محمد باقری؛ معاونت اطلاعات و عملیات ستاد کل
طبق اعلام رسمی و علنی خبرگزاری های ایران، سرلشکر محمد باقری معاون دیگر حسن فیروزآبادی در ستاد کل نیروهای مسلح است (۴).
وی برادر حسن باقری (غلامحسین افشردی) است که اولین مسئول اطلاعات و عملیات سپاه در اوایل دهه ۶۰ بود و در ادبیات رسمی جمهوری اسلامی از وی به عنوان سرلشکر شهید باقری یاد می شود.
سرلشکر محسن رضایی: منتقد احمدی نژاد و مطیع رهبر
محسن رضایی، فرمانده سابق سپاه پاسداران نیز یکی دیگر و شاید اولین سرلشگر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است.
او که از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۷۶ فرمانده کل سپاه بود (۵) در بین نیروهای سپاه به «آقا محسن» معروف است.
سرلشکر رضایی نویسنده نامه ای به آیت الله خمینی در اواخر جنگ ایران و عراق است که از آن در کنار برآورد دولت از اوضاع اقتصادی کشور، به عنوان عاملی مهم در پذیرش قطعنامه ۵۹۸ توسط آیت الله خمینی و پایان جنگ ایران و عراق یاد می کنند.
آیت الله خمینی پس از دیدن این نامه که در آن برای ادامه جنگ تقاضای ۳۵۰ تیپ نیرو ، ۳۵۰۰ تانک ، ۳۰۰۰ توپ ، ۳۰۰ هواپیما ، ۳۰۰ هلی کوپتر و سلاح لیزری و اتمی شده بود، به مسوولان کشور گفت وقتی با ذکر این مطالب باز هم می گویند جنگ را ادامه می دهیم این دیگر شعاری بیش نیست.
محسن رضایی هم اکنون دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به شمار می رود و در عمل دیگر یونیفرم پوش نیست اما در مقام یک سیاستمدار و در انتخابات سال گذشته از منتقدان جدی محمود احمدی نژاد به شمار می رفت.
وی با وجود اینکه هم اکنون نیز منتقد محمود احمدی نژاد رییس جمهوری ایران است اما پس از نا آرامی های انتخاباتی، به عنوان یک نامزد معترض در انتخابات تبعیت کامل خود را از آیت الله خامنه ای اعلام کرد و راهش را از میر حسین موسوی و مهدی کروبی دو نامزد معترض دیگر جدا کرد.
دریابان علی شمخانی؛ سرلشکری که حاضر نشد اعتراضات مردم را فتنه بنامد
علی شمخانی، قائم مقام سپاه پاسداران در دوران جنگ با عراق، و فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش و سپاه، دیگر سرلشکر نیروهای مسلح ایران است که به لحاظ سوابق نظامی گذشته اش، ارشد تمام افسران در حال خدمت سپاه به شمار می رود.
او که در واقع سرلشکر نیروی دریایی یعنی دریابان به شمار می رود هم اکنون رییس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی است. (۶)
علی شمخانی در گذشته وزیر دفاع دولت محمد خاتمی بود اما در انتخابات سال ۱۳۸۰ به عنوان رقیب انتخاباتی رییس جمهور دوران اصلاحات وارد عرصه انتخابات شد.
پس از نا آرامی های انتخاباتی سال گذشته، علی شمخانی در یک برنامه تلویزیونی به نام «دیروز، امروز، فردا» شرکت کرد ولی علیرغم اصرار مجری این برنامه و بر خلاف تبلیغات رسمی و حکومتی حاضر نشد اعتراضات مردم پس از اتنتخابات را فتنه بنامد
سرلشکر قاسم سلیمانی؛ شناخته شده ترین سردار سپاه در خارج از ایران
سرلشکر قاسم سلیمانی از باسابقه ترین سرداران سپاه پاسداران ایران به شمار می رود. او پیش از آنکه سرلشکر شود با درجه سرتیپی به فرماندهی نیروی قدس انتخاب شد و پیش تر از آن نیز فرمانده لشکر ۴۱ ثار الله کرمان بوده است. (۷)
گفته می شود سردار سلیمانی در بین نیروهای سپاه پاسداران دارای مقبولیت بالایی است و از نظر سوابق نظامی نیز در نبردهای مهم جنگ ایران و عراق از جمله درعملیات تصرف فاو و کربلای پنج حضور داشته است.
جایگاه سازمانی سرلشکر سلیمانی به عنوان فرمانده نیروی قدس باعث شده تا برخلاف سایر فرماندهان ارشد سپاه، وی در قبال مسائل داخلی از جمله نا آرامی های پس از انتخابات عمدتا سکوت کند و از موضع گیری علنی بپرهیزد به همین دلیل در بین مردم معترض نیز انتقاداتی از وی دیده نشده است.
از دیدگاه بین المللی نیز سرلشکر سلیمانی به عنوان فرمانده نیروی قدس یکی از شناخته شده ترین سرداران سپاه در خارج از مرزهای ایران است و رسانه های غربی از وی به عنوان یکی از ذی نفوذترین چهره ها در عرصه سیاست خاورمیانه، عراق، افغانستان، لبنان و فلسطین یاد می کنند.
اگرچه نام سرلشکر سلیمانی در کنار نام رحیم صفوی و محمد علی جعفری در فهرست تحریم های سازمان ملل و آمریکا دیده می شود.
سرلشکر رحیم صفوی؛ دستیار و مشاور عالی نظامی آیت الله خامنه ای
سرلشکر یحیی (رحیم) صفوی که در بین نیروهای سپاه و جنگ به عنوان «آقا رحیم» شناخته می شود از فرماندهان ارشد سپاه در دوران جنگ است که در دوران جنگ هشت ساله میان ایران و عراق، مسئول اطلاعات و عملیات کل سپاه بود.
وی پس از جنگ جانشین فرمانده کل سپاه شد و سپس در سال ۱۳۷۶ به جای محسن رضایی به فرماندهی کل سپاه انتخاب شد. (۸)
سرلشکر صفوی در دوران فرماندهی خود بر سپاه از منتقدین دولت اصلاح طلب محمد خاتمی بود .وی در سال ۱۳۷۸ حتی منتقدان داخلی حاکمیت را ضد انقلاب خواند و با تاکید بر اینکه شمشیر ما زبان ماست گفت بعضی ها را باید گردن بزنیم وبعضی ها را زبانشان را قطع میکنیم.
گفته می شود وی از منتقدین محمود احمدی نژاد بوده اما هیچگاه این انتقادات را در خارج از جلسات بسته و محدود علنی نکرده است.
رحیم صفوی در اواسط دوره اول ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد در سال ۱۳۸۶ از فرماندهی سپاه برداشته شد و به جای وی سرلشکر محمد علی جعفری به فرماندهی سپاه انتخاب شد.
سرلشکر صفوی در ۱۹ ماه گذشته از مخالفین اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری بوده اما مانند افرادی چون محمدرضا نقدی، فرمانده بسیج و حسین طائب، مسئول سازمان اطلاعات سپاه از عوامل مستقیم سرکوب نا آرامی ها شناخته نمی شود.
محمد علی جعفری؛ فرمانده سابق قرارگاه ثار الله و فرمانده کنونی کل سپاه
محمد علی جعفری معروف به «عزیز جعفری» در سال ۱۳۸۶ به درجه سرلشکری نائل شده است. او در دوران جنگ ایران و عراق از فرماندهان رده دوم یعنی پایین تر از پنج فرمانده اصلی سپاه و بالاتر از فرماندهان لشکرها قرار داشت و در رده فرماندهی قرارگاه بود.
وی پس از مصطفی ایزدی، فرمانده نیروی زمینی سپاه شد و سپس رییس مرکز راهبردی سپاه و کمی بعد فرمانده کل سپاه شد.
عزیز جعفری در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی، فرمانده قرارگاه ثار الله سپاه بود و از امضا کنندگان نامه تهیدد آمیز ۲۷ فرمانده سپاه به محمد خاتمی به شمار می رود.
بسیاری از منتقدین حکومت معتقدند سپاه و قرارگاه ثار الله با فرماندهی سرلشکر عزیز جعفری، در انتخابات سال ۱۳۸۸ دخالت غیر قانونی نموده و در بازداشت و بازجویی فعالان سیاسی و نیز برخورد با معترضان در خیابان ها نقش اساسی ایفا کرده است.(۹)
سرلشکر عطا الله صالحی؛ فرمانده کل ارتش
سرلشکر عطا الله صالحی فرمانده کل ارتش (۱۰) که افسر توپخانه و از افسران آموزش دیده در ارتش شاهنشاهی ایران است، به عنوان فردی نه چندان شناخته شده در نیروهای مسلح ایران به شمار می رود.
با وجود این، وی در ۲۰بهمن ۱۳۸۷ بیانیه ای را منتشر نمود که در آن از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به دلیل تحریف واقعیت های جنگ بین ایران و عراق و نادیده گرفتن نقش ارتش در این جنگ انتقاد شده بود.
سرلشکر صالحی برخلاف فرماندهان پیشین ارتش که معمولا در مسائل داخلی کمتر ابراز نظر می کردند بعد از نا آرامی های انتخاباتی سال گذشته با انتقاد از الله اکبر گفتن مردم در پشت بام ها اعلام کرد هیچ کس نباید نگاه ملایمت آمیزی از ارتش در برابر فتنه احساس کند.
سرلشکر علی شهبازی؛ رییس مشاوران نظامی رهبر
سرلشکر علی شهبازی از هم دوره ای های علی صیاد شیرازی، فرمانده معروف ارتش در دوران جنگ با عراق است.
سابقه آشنایی وی با آیت الله خامنه ای به دورانی بر می گردد که آیت الله خامنه ای نماینده بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی دفاع بود. ولی همین آشنایی باعث شد تا بعد از شروع رهبری آیت الله خامنه ای، به عنوان اولین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی انتخاب شود.
وی سپس رییس هیات امنای دانشگاه دفاع ملی شد (۱۱) اما بعدها به یک باره و به طور ناگهانی از سمت خود به عنوان فرمانده کل ارتش استعفا داد.
گفته می شود دلیل استعفای وی نارضایتی اش از قضاوت حکومت درباره یک دعوای صنفی بین سپاه و ارتش بر سر مالکیت یک پادگان در شیراز بوده است.
سرلشکر محمد سلیمی؛ مشاور نظامی رهبر
سرلشکر محمد سلیمی که پس از علی شهبازی به فرماندهی کل ارتش انتخاب شد، در محافل سیاسی ایران به عنوان یک افسر نزدیک به انجمن حجتیه شناخته می شود.
وی هنگامی به فرماندهی ارتش انتخاب شد که بازنشسته بود و دوباره به خدمت فراخوانده شده بود. (۱۲)
سرلشکر سلیمی نیز مدتی بعد از سمت خود استعفا کرد و جایش را به سرلشکر صالحی داد.
سرلشکر حسنی سعدی؛ معاون ستاد کل نیروهای مسلح
سرلشکر دیگر ارتش حسنی سعدی است که در گذشته فرمانده نیروی زمینی ارتش بوده و حالا معاون هماهنگ کننده ستاد کل است. وی فردی غیر سیاسی و حرفه ای به شمار می رود.
سرلشکر های نیروهای مسلح ایران در مجموع اگر چه دارای سوابق قابل اعتنایی در جنگ ایران و عراق و دفاع از مرزهای کشور هستند اما از نظر بسیاری از منتقدین، افسران ارشد ستاد کل و سپاه هم اکنون با سهم و درجات متفاوتی در برخورد با نارضایتی های مردمی در ایران نقش دارند.
رویکردی که به نظر می رسد در درون سپاه نیز باعث انتقاداتی از فرماندهان مذکور از سوی نیروهای قدیمی و نیز بدنه سپاه شده است.
منابع:
۱- برای اطلاعات بشیتر درباره سرلشکر فیروز آبادی می توانید به سایت مجمع تشخیص مصلحت نظام که وی عضو آن می باشد رجوع کنید: www.maslehat.ir
۲- غلامعلی رشید فرمانده عملیات طریق القدس بود که مقدمه آزاد سازی خرمشهر را فراهم کرد.
۳- روزنامه اطلاعات ۴ بهمن ۱۳۸۹
۴- سایت جوان آنلاین نزدیک به سپاه ، ۵ بهمن ۱۳۸۹
۵- برای اطلاعات بیشتر درباره محسن رضایی رجوع کنید به سایت تابناک به آدرس www.tabnak.ir
۶- سایت khamenei.ir ، چهارم مهر ماه ۱۳۸۴
۷- خبرگزاری فارس، پنجم بهمن ۱۳۸۹
۸ - www.yahyasafavi.com
۹- رجوع شود به شکایت هفت فعال اصلاح طلب . رادیو فردا، ۱۷ مرداد ۱۳۸۹
۱۰- خبرگزاری فارس ۲۲ فروردین ۱۳۸۸
۱۱- این حکم در اردیبهشت ۱۳۷۱ برای سرلشکر علی شهبازی صادر شد.
۱۲- تاریخ فراخوان مجدد سرلشکر سلیمی به خدمت سال ۱۳۷۹ است. وی در سال ۱۳۸۴ استعفا داد.
تف به این خائنان وطن فروش که پشت یک عربزادۀ کثیف ایل و تبار گم کرده می ایستند و فکر می کنند که دارند از ایران دفاع میکنند و نه از یک روند عربی تازی. این کجاش ایرانیه؟ عمامه ای که از سید بودن یعنی عرب بودنش سخن میگه یا جد وایل و تبارش که معلوم نیست کی اند؟
از راست به چپ!! گروهبان گارسیا, مفتخور دوله, کرکس وحشئ, علئ چلاق, لاشخور ماشالا, بو گند راده, مابقئ هر کسئ به سلیقه خودش نامگذارئ کند!!!. به امید اینکه نحسئ عدد 13 شامل حالتون بشه!!!
1370 من سرباز حاج قاسم سلیمانی بودم.اون موفع لشکر ثارالله در اهواز بود ولی مرکز اموزشی که همان پادگان شهید بهشتی بود ,در کرمان بود.اون موقع به حاج قاسم,لقب قاسم لودر دزد داده بودند.می گن زمان جنگ می رفته لا بلای عراقی ها لودر اونهارو می اورده.با اون که از سپاه وسپاهیان نفرت دارم,باید بگم این مرد یک انسان بود.
Mxm2-انگلیس-منچستر-منطورت همان بی بخارهای نوکرصفت که فقط دلشون به مدالهای رنگارنگ خوش بودودستورشلیک بطرف مردم بیدفاع رامیدادن است.همانهایی که برای گروهبان آمریکایی پامیچسپوندن وخبردار می ایستادن.همان تیمسارهایی که درباشگاه افسران باهمسران همدیگر تاصبح مشروب کوفت میکردن وحال میکردن.همان بی غیرتهای وطن فروشی که درجنگ8ساله بادشمن همکاری کردن.بسه یا بازم بنویسم؟.اگرآدم منصفی هستی بروکتابهایی راکه درباره دفاع مقدس بسیارنوشته اندبخون و ببین این دلاوران دوران جنگ ازکجابه جبهه اومدن باکمترین امکانات دشمن و تمام قدرتهای جهانی رابزانو درآوردن وخوار و ذلیل کردن.ازهمون تیمسارهای عزیزت سوال کن روداروندکجاست و چه عظمتی داره.اگه بشنوی مو های بدنت ازترس سیخ میشه.بپرس که این دلاورمردان شبانه چگونه اروند را از رو بردن که هنوزکه هنوزه عملیات کربلای 5 دردانشگاهای نظامی دنیاتدریس میشه.اگرهم وقت تحقیق نداری برو دهنت را آب بکش.
خداییش نگاه کنید به لباساشون. دو تا از ارتشیها در این عکس دیده میشن و بقیه سپاهی هستند. لباسهای ارتشیها چقدر پاک و مرتب, کلاه و یونیفورم صاف مرتب ولی لباس سپاهیان مثل لاطهای چاله میدان و کارگران میدان تره و بار.
زیتون بهبهان - ایران - بهبهان . به نظرم ساندیس های این ماه سفارشی بوده. جنگ با غیرت جوان های از جان گذشته و بدون ادعا پیش رفت نه این سردارهایی که دستشون به خون جوانهای مردم معترض و بی دفاع مثل نداها و سهراب ها آلوده است. دانشگاههای نظامی این قدر بدبخت شده اند که عملیاتی که این زاقارتها مدیریت کردند رو تدریس کنند. مطمئن باش اگه ناتو به ایران حمله کنه اولین کسانی که سوراخ موش می خرند همین سردار!! های نامحترم هستند.
من گمان میکنم سی و دوساله که ما داریم فقط کابوس می بینیم و یه روزی بیدار میشیم می بینیم همه این چیزهای وحشتناک دود شد و رفت هوا. محاله آدم تو دنیای واقعی باشه و بتونه این چیزها رو باور کنه. چگونه است که یک آدم که به حساب در ارتش هست در این زمانه چنین فرماندهی رو برای خود بپذیرد و عار و ننگش نیاد. این تنها میتونه یک کابوس باشه و بس. دیو چراغ جادو از چاق و لاغر ریز و درشتشون رو طلسم کرده این بیچاره ها دیو زده شدن و اقسارشون دست دیوه نه خودشون.
زیتون بهبهان تو چی می دونی فکر می کنی این اراذل و اوباش پا نمی کوبند تا صیح منقل و وافورشون به پا نیست تو کجایی... حالا حالا ها هم چیزی نخواهی فهمید...پس برو کشکت رو بساب چون با شماها بیسوادها درگیر نمی شم ...زنده باد شاهنشاه ایران ...پایدار باد ایران...
بین اینها بدترین ها فیروزابادی و جعفری هستند.هر دو در سرکوبها و خشونتهای بعد انتخابات دست داشتند. فیروزابادی که شکمش بزرگترین توهین به نظامیان واقعی است. چطور یک دامپزشک به اینجا رسیده از عجایب هست. شمخانی ادم خیلی خوبی هست و خانواده خوب و باکلاسی دارد ولی از نظر اکادمیک یک نظامی در حد وزیر نیست سردار قاسم سلیمانی یک غول نظامی و اطلاعاتی هست و من او را ستون نظامی سپاه میدانم. شخصا برایش احترام قائلم به خاطر نقش مستقیمش در دو عملیات بزرگ و موفق والفجر 8 وکربلای 5 و فرماندهی فوق العاده اش در پاکسازی کرمان و جازموریان از اشرار وقاچاقچیان. البته او بعدا فرمانده سپاه قدس شد که به احتمال زیاد در ترورهای مخالفان در خارج کشور نقش دارد و به نظرم دارد تبدیل به سازمانی پیچیده مثل موساد میشود. سرلشکر رشید به نظرم با توجه به خدماتش در جنگ شایسته عنوانش هست. جا دارد از ارتشیان شجاع شهید جنگ مثل تیمسار فلاحی و سرلشکر منفرد نیارکی فرمانده تیپ 77 زرهی اهواز و مردم شجاع خرمشهر و سوسنگرد هم یادی کنیم که خوزستان را حفظ کردند.
زیتون بهبهان - ایران - بهبهان. ساندیس خور نوکر عرب! این سرتشتکهای فاسد نوکر خامنه ای که سنشان به جنگ قد نمیدهد. این فاسدان و جنایتکاران ضد ایرانی که برای شما بسیجیها اسوه و نمونه هستند مشتی بی سواد ولگرد و اراذل و اوباش هستند که با مجیز گویی ارباب مخبط و معتادت سگ علی عظمی به درجه رسیده اند و نه با لیاقت و مدارج علمی. سرلشکرهای زمان شاه همگی مدارج عالیه علمی و تخصصی داشتند. اگر مشروب میخوردند در زمان مهمانی و زمان مجاز بوده و نوش جانشان به تو چه مربوطه
زیتون بهبهان - ایران - بهبهان - تو دیگه در دروغگویی و وقاحت دست هرچی اخونده از پشت بستی. بچه جون بیسیمهای ایرانی همشون باتریهاشون اسرائیلیه، تو دوران جنگ باتریهایی که تاریخ سال 82 رو داشتن اقایون از کجا میخریدن؟ از فلسطین یا عرفات؟! اگه ارتش جلوی برادرهای عرب تورو نگرفته بود الان صدام تو تهران بالاسرت نشسته بود و تو مجیزگوی اون شده بودی.گرچه برای تو و امثال تو فرق نمیکنه، شماها نوکر و بنده کسی هستین که قدرت داره، یه روز شاه یه روز خمینی شاید هم یه روز صدام نون رو بنرخ روز میخورین کی به کیه. حالا بیا باز هم چرندیات بنویس
shahram khosh maram - ایران - تهران. دوست گرامی اگر دست ایشان حتی به یک ترور و یا عملیات خود انتحاری در خارج از کشور آلوده باشد که صد در هزار میلیون درصد هست و خون مردم بیگناه از پنجه هایش میچکد. هیچ گونه احترامی که ندارد بماند نقرت و بیزاری دارد. اگر جنگ کرد بهره اش را بیشتر از این موقعیت و پاداش می خواست. می دانید اینها هر یک برای خود یک فرعون هستند اما همه به بت اصلی خامنه ای با همین حاتم بخشی ها سجده می کنند. تیمسار فلاحی و چهار تن دیگر از ارتشیان غیور و واقعی هم به دست همین حکومت کشته شدند در سقوط عمدی هواپیما. متاسفانه ما ملت فراموش می کنیم که چه کسانی را این حکومت از ما گرفت و چه شده که به قحط الرجالی کنونی دچاریم که احمدی نژاد بشه رئیسشون و فیروز آبادی بشه سرلشکر خامنه ای هم بشه فرمانده کل قوا. حیرت انگیزیم ما از این همه فراموشی و عدم حساسیت.
جمعه 8 بهمن 1389
+0
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.