بزرگ ترین فریب های اینترنتی را بشناسید


بزرگ ترین فریب های اینترنتی را بشناسید

به گفته کارشناسان در حالی که روز به روز بر قربانیان فریب های اینترنتی افزوده می شود و تعداد بیش تری پول های خود را از دست می دهند، افراد کم تری تمایل برای گزارش رخداد دارند. علت این امر می تواند احتمال بسیار کم بازگشت پول باشد زیرا کلاهبرداران حرفه یی خود را در دنیای وب مخفی می کنند و بهترین دفاع در این مواقع آموزش به کاربران برای شناسایی چنین فریب هایی و اجتناب از آن ها است.

طی سال های اخیر بسیاری از کاربران اینترنت، ای میل هایی را از طرف شاهزاده خلع شده نیجریه ای دریافت کرده اند که در آن از دریافت کننده ای میل خواسته شده که در ازای دریافت مبلغ قابل توجهی، برای خارج کردن مقدار بسیار زیادی پول از نیجریه، با ارسال کننده ای میل همکاری کند.

این اتفاق تنها یکی از هزاران فریبی است که هر روزه در فضای مجازی اتفاق می افتد؛ مرکز امداد و هماهنگی رایانه یی کشور (ماهر) به نقل از شرکت امنیتی پاندا لیستی از متداول ترین فریب های آنلاین در دهه گذشته منتشر کرده است که این گزارش برگرفته از آن است.

این فریب های با اعتماد به نفس که هنوز هم در اینترنت جریان دارند، همگی یک هدف را دنبال می کنند: کلاهبرداری از کاربران از مبلغ 500 دلار تا هزاران دلار.

این فریب ها نوعاً از یک الگوی مشابه پیروی می کنند: تماس اولیه از طریق ای میل و یا شبکه های اجتماعی انجام می شود. از قربانیان خواسته می شود از طریق ای میل، تلفن، فکس و غیره به تماس مذکور پاسخ دهند.

بعد از اینکه در اولین گام طعمه به دام شکارچیان افتاد، آن ها سعی می کنند اعتماد قربانی را جلب کرده و در انتها به بهانه ای از او درخواست پول می کنند. در زیر لیست شش فریب برتر از دیدگاه پاندا آورده شده است:

فریب نیجریه

به عنوان نخستین فریب اینترنتی، حقه نیجریه ای هم چنان پرطرفدارترین شیوه کلاهبرداران است. در این حقه به شما قول یک جایزه و یا ارائه درصدی از پول کلانی داده می شود که قرار است آن را از کشور نیجریه خارج کنید. معمولاً در ابتدا از شما خواسته می شود تا یک مبلغ اولیه را برای پوشش هزینه های بانکی ارائه دهید. مسلم است که به محض دادن پول کلاهبرداران غیب می شوند.

قرعه کشی ها

در این فریب هم مشابه با فریب نیجریه، ای میلی را دریافت می کنید که در آن ادعا شده است شما برنده یک قرعه کشی شده اید. اما برای دریافت پول جایزه، باید مبالغی را جهت هزینه های بانک و انتقال پولی پرداخت کنید که هرگز روی آن را نخواهید دید.

پیشنهاد کاری

یک پیشنهاد کاری از کشوری خارجی را دریافت می کنید مبنی بر اینکه می توانید تنها با چند ساعت کار از خانه هزاران دلار درآمد داشته باشید. این پیشنهاد بسیار فریبنده است و درصورتی که آن را قبول کنید، آن ها از شما درخواست اطلاعات حساب بانکی تان را می کنند.

سپس کلاهبرداران از حساب شما برای ذخیره کردن پول هایی که از حساب های دیگر سرقت کرده اند، سوءاستفاده می کنند و شما را بدون اینکه بخواهید شریک جرم می کنند.

فیس بوک/ هات میل

کلاهبردان اطلاعات نام کاربری و کلمه عبور فیس بوک، هات میل و دیگر وب سایت های مشابه را سرقت کرده و رمز عبور شما را تغییر می دهند. سپس برای همه دوستان شما ای میلی را ارسال می کنند که در آن آمده است در حالی که در مسافرت بوده اید همه پول های شما به سرقت رفته است و در حال حاضر نیازمند پول برای پرداخت هزینه های هتل هستید.

غرامت

اخیراً فریبی هوشمندانه بر پایه فریب نیجریه ایجاد شده است که در آن ای میلی برای شما ارسال می شود مبنی بر اینکه مبلغی برای دلجویی از قربانیان کلاهبرداری نیجریه در نظر گرفته شده است و شما یکی از قربانیان خوش شانس هستید. سپس کلاهبرداران برای ارسال غرامت، از شما درخواست 1000 دلار پول می کنند!

اشتباه

در این فریب شایع، کلاهبرداران در صورتی که شما فروشنده چیزهای با ارزشی همچون خانه، ماشین و غیره باشید، با شما تماس می گیرند.

آن ها کالای مذکور را از طریق چک خریداری می کنند ولی چکی با مبلغی بالاتر را برای شما ارسال می کنند، سپس درخواست می کنند تا باقیمانده پول آن ها را برایشان ارسال کنید. چک مذکور تقلبی بوده و یا برگشت می خورد و شما همه پولی را که نقداً پرداخت کرده اید، از دست خواهید داد.
khan.dadashh - ایران - تهران
ما که پولی ینداااااریم که بخوایم از دست بدیم
پنج‌شنبه 2 دی 1389

بی خیال - ایران - کرمان
این ها که همش توسط اخمدی نژاد داره اجرا می شه
پنج‌شنبه 2 دی 1389

reza.paris - ایران - تهران
چه فریبهای مسخره و پیش پاه افتاده ای هر کس که گرفتار این حقه ها بشود واقعا احمق هست
پنج‌شنبه 2 دی 1389

shahab46 - المان - هانوفر
فریب باین میگویند که 8سال بعنوان جنگ 8 سال بعنوان گفتگوی تمدن ها و 8 سال بعنوان جنبش سبز سر ملتی راکلاه بگذارند تازه مردمی که گول خوردند و رای دادند منتظر انتخابات بعدی باشند تا ببینند چه در پیش است.
پنج‌شنبه 2 دی 1389

gharibe UAE - امارات - ابوظبى
بی خیال -کرمان-تهران ==چرا با عقلت حرف نمیزنی ?
پنج‌شنبه 2 دی 1389

1k adame sadegh - کانادا - تورنتو
یکی دیگه هم هست من تجربه کردم چندین بار.ولی هر دفعه پوزشان را به خاک مالیدم.از نیجریه نامه گرفتم از شخصی که خودش را دکتر خطاب میکرد. میگفت میخواهم 24میلیون دلار را از نیجریه خارج کنم فقط احتیاج به شماره حساب بانکی دارم تاپولم را منتقل کنم وبه من 10 میلیون هم میداد. من انقدر سر کارش گذاشتم که خودشو به در ودیوار زده بود. چون از ان شخص خواستم برود از وکیل معتبری برایم سندیت حرفهائی که زدی را تائید کند.سرتان را درد نیارم انقدر برایش خرج تراشیدم ومدرک خواستم وبعد همه را تهویل پلیس دادم.که پلیس نیجریه هم خودشو گرفته بود هم وکیلی که با انها همکاری میکرده و10 نفر دیگر.
پنج‌شنبه 2 دی 1389

cyrus0007 - استرالیا - بریزبن
به نظر احمقانه می اید ولی من ادمهایی رو میشناسم که توی این تله ها افتادن. سیستم بازاریابی غرب به صورتی هست که برای فروش اجناس مختلف, جوایز و قرعه کشی ارایه میکنن یا مردم اینجا کلی پول برای بلیط بخت ازمایی در هفته خرج می کنن. قهوه تلخ هم از همین روش بازار یابی استفاده میکنه. خلاصه اینکه وقتی طرف یک ایمیل مثله موارد بالا دریافت میکنه کلی ذوق میکنه و باور میکنه که بالاخره توی یکی از قرعه کشی هایی که قبلا شرکت کرده, برنده شده. مثله اینکه توی ایران یکی در خونتونو بزنه و بگه شما یک دستگاه اپارتمان از سریال قهوه تلخ بردین. حالا این 100,000 تومن رو برای مالیات و کارهای اداری مربوطه به این حساب واریز کنین تا کلید طلایی منزلتونو تقدیمتون کنیم! مطمئنم کلی ادم این توی این دام می افتن.
جمعه 3 دی 1389

Neda-ye-Iran - انگلستان - لندن
1k adame sadegh - کانادا - تورنتو . آفرین! پس یه پا کاراگاهی! من ترجیح میدم این email ها رو اصلآ جواب ندم و به بقیه هم همین توصیه رو میکنم، چون در مقاله ای خواندم گاهی اوقات یک جواب کافیه تا بتونن شما رو به لیست SPAM های دیگه هم اضافه کنن = Inbox پر از اشغال email !
جمعه 3 دی 1389

m_h_gol - ایران - تهران
آفرین بر تو > 1k adame sadegh - کانادا - تورنتو - واقعا حال کردم. موفق باشی .
جمعه 3 دی 1389

kara - هلند - رتردام
یکی‌ از دوستان ترک ما یه نامه دریافت کرد که ۶۰۰ هزار یورو برنده شده و باید ۱۸۰۰ یورو بپردازه برای کارهای اولیه. هرچه ما التماسش کریم که کلاهبرداری هست حرفمان قبول نکرد. حتا نزدیک بود کارمون به دعوا بکشه. بعد از پرداخت دوباره تقاضای ۵۰۰۰ یورو ازش کردند که باز هم می‌خواست پول قرض کنه بپردازه که دیگه حسابی‌ دعوامون شد. عاقبت قبول کرد که کلاه سرش رفته.
جمعه 3 دی 1389

Kili_patilaki - قطر - دوحه
داداش من چند سال پیش گول همین ها رو خورد.نزدیک به 100 میلیون تومن پول هپلی هپو شد و اینترپل هم تاکنون نتونسته کاری بکنه!
شنبه 4 دی 1389

shana - ایران - خوزستان
پدرشوهر من که یک قرون از پول امانتی ما رو هرگز پس نداده بود .قربانی فریب قرعه کشی شد و 8میلیون ازش کلاه برداری شد .آی که چه حالی کردم
شنبه 4 دی 1389

amir-amir - کانادا - تورنتو
در جائى خواندم که این افراد در حدود ۱۰ بیلیون در سال کلاه بردارى مى کنند پس معلوم مى شود ساده لوح هاى زیادى وجود دارند که گول این افراد شیاد را مى خورند
شنبه 4 دی 1389

amir-0631 - ایران - اصفهان
gharibe UAE - امارات - ابوظبى ---- شما با همون عربا فعلا مشغول باش . گل های قالی رو بشمار تا کارشون تموم شه .
شنبه 4 دی 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.