سه کشتی توقیفی ایران در سنگاپور به حراج گذاشته می شود


سه کشتی توقیفی ایران در سنگاپور به حراج گذاشته می شود

عکس تزئینی است.

محمد حسین داجمر، مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، دوشنبه، گفت: « متاسفانه کشتی‌های ایران در سنگاپور به حراج گذاشته شده و سه شنبه این حراج برگزار می شود.»

به گزارش خبرگزاری مهر، آقای داجمر افزود: « در حال رایزنی برای پرداخت وام این کشتی ها به بانک فرانسوی و جلوگیری از حراج این کشتی ها هستیم.»


هفته گذشته ، خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، از مدیر عامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نقل و قول کرده بود که:« توقیف این سه کشتی به دلیل «بدهی نبود» و بانک فرانسوی به دلیل «تحریم ها» علیه جمهوری اسلامی‌ این اقدام را انجام داده است.»

در همین زمینه، استوارت لوی، معاون وزیر امور خزانه داری آمریکا در امور مقابله با تروریسم مالی،  پیشتر گفته بود: چند ماه پیش بانک فرانسوی سرمایه گذاری و مشارکت اعتباری «اگریکول» سه کشتی ایرانی را به دلیل اینکه ایران نتوانسته برای آنها بیمه بخرد و قرارداد وام ۲۳۵ میلیون دلاری را نقض کرده است، در سنگاپور توقیف شده اند.

این در حالی است که مدیر عامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بدون اشاره به دلیل «به حال» کردن وام سه کشتی سهند، سبلان و توچال، فقط به این نکته بسنده کرده بود که بانک فرانسوی به دلیل تحریم این اقدام را انجام داده است.

مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران همچنین به خبرگزاری مهر گفت: «فرانسوی ها برخلاف قوانین بین المللی در این رابطه عمل کرده و نظیر مباحث تحریم اقداماتی فراقطعنامه ای انجام داده است چرا که تحریم به عنوان مثال در مورد کشتی های ایرانی مشمول قراردادهای قبل از موعد آغاز تحریم نمی شد اما آنها بر این مفاد پایبند نبودند.»

آقای داجمر گفت: «به دنبال این هستیم که از طریق منابعی بتوانیم با فرانسوی ها مذاکره کرده و پول آنها را پرداخت کنیم که امیدواریم تا فردا سه شنبه به نتیجه برسیم.»

به دنبال تصویب چهارمین قطعنامه تحریمی شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران در خردادماه سال جاری، آمریکا و اتحادیه اروپا نیز تحریم های یک جانبه ای را علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کردند.

تشدید این محدودیت ها باعث شده است تا بسیاری از شرکت های بیمه به دلیل نگرانی از تحریم ها با ایران همکاری نکنند.

ایالات متحده آمریکا از سال ۲۰۰۸ شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده و همچنین بر اساس اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا تاکنون نزدیک به ۷۰ «شرکت صوری» مرتبط با کشتیرانی ایران، هدف تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند.

قرار گرفتن شرکت‌های خارجی در فهرست سیاه تحریم‌های آمریکا بدین معنا است که این شرکت‌ها دیگر اجازه فعالیت در آمریکا را نخواهند داشت و شرکت‌های آمریکایی نیز نمی‌توانند با این شرکت‌ها تماس برقرار کنند.
delmorde - سوئد - یوتوبوری
این ثروت ملت است که بباد میرود و ان در اثر بی لیاقتی این دزدان و چپاولگران است. وقتی هیجده ملیارد دلار در ترکیه ضبط شود زمانی که میلیارهای دیگر در کشورهای دیگر بلاعوض داده شود برای عمران و ابادی انجا و یا میلیارده به حماس و حزب الله لبنان پرداخت کنند خوب البته نمیتوانند وام را بموقع دهند غافل از اینکه کشور فرانسه قانون مند است و مانند دولت احمق ما کارش بی حساب و کناب نیست و از ملتش به کسی بذل و بخشش نمی کند. اخه روضه خون باید کار خود را انجام دهد چکارش با کشورداری وزرا و وکلایش هم میباید سرفبور دعاخوانی کنند. خب وقتی کشور بدست چنین ادمهای افتد بهتر از این نمیشه.
سه‌شنبه 23 آذر 1389

hassan5 - ایران - تهران
تحریم ها بردولت جمهوری اسلامی بدون تاثیر است .فقط منافع ملت را بخطر می اندازدکه انهم برای نظام پشیزی نمی ارزد.
سه‌شنبه 23 آذر 1389

bawafa1385 - المان - هامبورگ
مهم نیست که کشتی ما حراج شود . مهم نیست در دنیا حیثیت تجاری ما در بانک های بین انللی خدشه دار میشود . این ها همه حرف است اینها همه توطئه دشمنان اسلام عزیز است . اینها دیگر هیچ توطئه ای نمیتوانند بکنند . کشتی های ما را در خارج حراج میکنند . اینها یک مشت بیگانه هستند . اینها بیگانه پرست هستند . اینها با این توطئه خودشان میخواهند برادران ما در غزه بدون اب و نان و سایر مایجتاج بمانند . شما هزاران کشتی را حراج کنید . ملت مسلمان همیشه در صحنه خواهند ماند. ای موشک باوفا در چشمان دشمنان اسلام عزیز ما البته موشک اس 300
سه‌شنبه 23 آذر 1389

pesar shoja - استرالیا - استرالیا
ازجهت تحریم کشتی ها بیمه نشدند واین کشتیها اگه متعلق به هرکشوری باشند که بیمه نشند توقیف میشدند و حراج چرا که اگه اتفاقی نطیر غرق شدن واسه این کشتیها بیفتد و بیمه نباشند بعد نمیتونن بولش رو وصول کنند
سه‌شنبه 23 آذر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.