آیا سارا پیلین رئیس جمهور آمریکا می‌شود؟

 
آیا سارا پیلین رئیس جمهور آمریکا می‌شود؟

گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد این که آیا خانم پیلین برای ریاست‌جمهوری کاندیدا خواهد شد در جریان است

سارا پیلین، نامزد معاونت رئیس جمهوری آمریکا در انتخابات دور پیش، اخیرا کتاب دوم خود را منتشر کرد، کتابی به نام "آمریکا، ‌از ته دل".

او در این کتاب از ارزشها،‌ اعتقادات و هویتش به عنوان یک آمریکایی سخن گفته است. با این وجود او یک چیز را که آمریکایی‌ها واقعا مایلند بدانند ذکر نکرده؛ این که آیا او کاندیدای سمت ریاست جمهوری آمریکا خواهد شد یا نه؟

تحلیلگران سیاسی در واشنگتن، درست از لحظه‌ای که او در انتخابات سال ۲۰۰۸ در صحنه ملی پدیدار شد، به بحث و تحلیل در مورد او پرداخته و حتی فکر این که او روزی رئیس‌جمهور این کشور شود را به استهزا گرفته‌اند.

در هفته‌های اخیر خانم پیلین علائمی قوی از تمایلش به شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری دور آینده بروز داده ‌است.

او به رابرت دراپر، از روزنامه نیویورک تایمز گفته که فعلا در حال تصمیم‌گیری است و با شوهرش تاد و فرزندانش در مورد این که نظرشان در مورد شرکت در رقابت‌های انتخاباتی ‌چیست، مشورت می‌کند.

آقای دراپر به بی‌بی‌سی گفته است که به عقیده او، خانم پیلین هنوز تصمیم نگرفته ولی این را هم اضافه می‌کند که او به سختی می‌تواند در مقابل مردمی که تقاضای نامزدی‌اش در این رقابت‌ها را می کنند، مقاومت کرده و تصمیم به عدم شرکت بگیرد.

آقای دراپر گمان نمی‌کند او قادر به مقاومت در مقابل وسوسه شرکت در رقابت‌های ریاست‌جمهوری باشد.

او می‌گوید: "‌خانم پیلین بسیار اهل رقابت است و برای کسی مثل او دشوار خواهد بود که در انتخابات سال ۲۰۱۲ در حاشیه ‌بنشیند و بدون مشارکت در بحث، نظاره‌گر این باشد که دیگران آقای اوباما را به نقد بکشند."

اگر او برای این رقابت‌ها پا پیش نگذارد، باید در فوریه ۲۰۱۲ تنها در خانه بنشیند و از دور شاهد اوضاع باشد و آن را نقد کند. روشن است که او حاضر نخواهد بود شاهد این باشد که آفتاب بختش در پس ابر افرادی چون میت رومنی، فرماندار سابق ماساچوست و یا تیم پاولنتی، فرماندار مینه‌سوتا پنهان بماند.

سوال این جاست که اگر او تصمیم به شرکت در انتخابات بگیرد، آیا حزب جمهوری‌خواه از نامزدی او حمایت خواهد کرد یا نه؟

عرض اندام

سریال تلویزیونی خانم پیلین به نام "‌آلاسکای سارا پیلین"‌ممکن در نهایت باعث کاهش بخت او در انتخابات شود

احتمال نامزدی خانم پیلین وجود دارد. نام او بر سر زبان‌هاست و توانایی بی‌نظیری در جمع‌آوری کمک‌های مالی دارد، دو سرمایه‌ای که رقبای بالقوه او در حال حاضر باید خواب آن را ببینند.

او در میان رای‌دهندگان جمهوری‌خواه ایالت‌هایی نظیر آیوا، ‌نوادا و کارولینای جنوبی که انتخابات مقدماتی در آنها صورت می‌گیرد طرفداران بسیاری دارد. پیروزی در این ایالت‌ها می‌تواند به او برای کسب نامزدی حزب جمهوریخواه کمک کند.

اسکات کونروی،‌ گزارشگر سایت "RealClearPolitics" ‌و نویسنده بیوگرافی خانم پیلین در کتاب "سارا از آلاسکا"‌می‌گوید که رقابت برای پست ریاست جمهوری نیاز به نوعی انگیزه تمام نشدنی و قوی دارد که او در شخصیت خانم پیلین به عنوان فرماندار سابق ایالت آلاسکا مشاهده کرده است.

او به بی‌بی‌سی گفت: "‌او از بده بستان خوشش می‌آید، ‌دوست دارد وسط میدان مبارزه باشد و عرض اندام کند. او از طبیعت نبردگونه سیاست لذت می‌برد."

با وجود هسته اصلی حامیانش، ‌میزان اقبال عمومی نسبت به خانم پیلین بسیار کم است. تنها ۳۵ درصد از رای‌دهندگان مستقل که معمولا در انتخابات آمریکا تعیین کننده نهایی فرد برنده هستند، با او موافقند.

با این وجود، دراپر و کونروی عقیده دارند سارا پیلین می‌تواند انتظارات حداقلی را تبدیل به نقطه قوت خود سازد.

آقای دراپر می‌گوید: "‌او بسیار زیرک است و فکرمی‌کنم که فهمیده که می‌تواند چون جورج دابلیو بوش از دست‌کم گرفته شدن برای خودش آبرو دست و پا کند. اگر او وارد مرحله مناظره شود و بتواند موجه جلوه کند، مردم را به فکر واخواهد داشت و آن وقت شانس زیادی برای برد خواهد داشت."

رویکرد غیر متعارف

کاندیداهای احتمالی جمهوری خواهان

• سارا پیلین، ‌آلاسکا
• میت رومنی، ‌ماساچوست
• مایک هوکابی، ‌آرکانزاس
• نیوت گینگریچ، ‌جورجیا
• هالی باربور، می‌سی‌سی‌پی
• جانی تیون، ‌داکوتای جنوبی
• میچ دانیلز، ایندیانا

معمولا کاندیداهای ریاست جمهوری در آمریکا، تمایل خود به شرکت در انتخابات را تا ماه فوریه سال قبل از انتخابات اعلام می‌کنند. به همین دلیل رویکرد سارا پیلین نسبت به این مساله به شدت غیر متعارف است.

او دست به استخدام گروهی متشکل از مشاورانی به شدت وفادار زده‌است اما هیچ کدام از آنها تجربه شرکت در یک کارزار انتخاباتی برای ریاست جمهوری را ندارند. گروه او در یک دفتر کار مجازی کار می‌کنند نه در دفتر کار واقعی و عمده ارتباطات توسط پست الکترونیک یا تلفن برقرار می‌شود.

او هیچ یک از کارهایی را که کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا به طور سنتی انجام می‌دهند، انجام نداده است؛ ‌کارهایی نظیر رای‌سازی در ایالت‌هایی که انتخابات مقدماتی در آنها برگزار می‌شود، ملاقات با ارباب جراید و روزنامه‌های کثیرالانتشار و برقراری تماس با سران حزب جمهوریخواه که می‌توانند او را به جایگاه مورد نظرش برسانند.

او به وضوح نسبت به جمهوریخواهان کهنه کاری که متخصص تجهیز رای‌دهندگان و حامیان‌شان هستند با احتیاط رفتار می‌کند. دراپر می‌گوید که او از تکرار تجربه سال ۲۰۰۸ خود می‌ترسد، تجربه‌ای که منجرشد او اعتمادش را به کارمندان سناتور جان مک‌کین، نامزد جمهوریخواهان از دست بدهد.

دراپر می‌گوید: "او فهمید که می‌شود مردم را زیر چرخ‌های اتوبوس انداخت، او در این باره بسیار محتاط است. ظاهرش هم همین را نشان می‌دهد. یک بار به او نوشتم که انگار هاله‌ای از الکتریسیته ساکن او را فراگرفته. او درخشش رونالد ریگان را که بارها از او یاد می‌کند، ندارد. او آن خوشبینی خدشه ناپذیر و بی‌تکلف را ندارد."

برخلاف رقبای بالقوه‌اش، ‌خانم پیلین اغلب از روزنامه‌نگاران دوری می‌کند و در عوض با سایت‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک و تویتر ارتباط برقرار می‌کند.

کونری می‌گوید: "این نوعی ذهنیت جدید است که در کارزار انتخابات ریاست جمهوری خود را نشان می‌دهد اما در عین حال چیزی ا‌ست که او تاکنون به خوبی از پس آن برآمده است. او به راستی نه تنها راه و روش کارزارهای انتخاباتی را عوض می‌کند، ‌بلکه نشان می‌دهد که نامزدهای بالقوه چگونه باید به شکل گسترده‌تری با عموم ارتباط برقرار کنند."

ساخته شده برای ریاست جمهوری؟

به رغم رویکرد غیر متعارف، سارا پیلین باید موانع پر اهمیتی را پشت سر بگذارد.

کونری می‌گوید: "زمانی که انتقاد می‌شود، او به شدت زودرنج است و به سختی انتقاد را می‌پذیرد. این چیزی ا‌ست که اغلب سیاستمداران در این سطح به خوبی از پس آن برمی‌آیند."


تا حالا رقبای بالقوه او در مورد او با احتیاط برخورد کرده‌اند و حتی تا مرز ستودن او نیز پیش رفته‌اند.

آقای کونری می‌گوید: "هیچ کدام از آنها نمی‌خواهند این گونه جلوه کنند که او را نادیده انگاشته‌اند یا حمایت عوام از او که بیشتر از هرکس دیگری‌است را دست کم گرفته‌اند."

با این حال زمانی که آنها به میانه راه این مبارزه پر حرارت برسند، رقبایش در پرسش از میزان آمادگی او برای احراز سمت ریاست جمهوری تردید نخواهند کرد.

برنامه مستند تلویزیونی جدید او به نام "آلاسکای سارا پیلین"‌بینندگان زیادی در سراسر آمریکا یافته است.

خانم پیلین اغلب از روزنامه‌نگاران دوری می‌کند و در عوض با سایت‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک و تویتر ارتباط برقرار می‌کند

در این برنامه خانم پیلین در حالی به تصویر کشیده شده که از زیبایی خاص و مسحور کننده طبیعت ایالت آلاسکا لذت می‌برد.

اگر چه برخی از تحلیلگران اعتقاد دارند این برنامه تلویزیونی نوعی تبلیغات هوشمندانه و زود‌رس برای مبارزات انتخاباتی ا‌ست، ‌آقای دراپر می‌گوید که این برنامه به سادگی می‌تواند این احساس را القا کند که قابلیت‌های خانم پالین برای احراز سمت ریاست جمهوری کافی نیست. حتی کسانی که رفتار سرشار از خونگرمی او را تحسین می‌کنند الزاما در مورد این که او برای حضور در صحنه‌های جهانی مناسب باشد مطمئن نیستند.

رابرت دراپر می‌گوید: "اگر او نامزدی خود را اعلام کند، مردم واقعا باید این را مجسم کنند که آیا زنی که از کوه‌یخ بالا می‌رفته می‌تواند نماینده خوبی برای کشورش در یک نشست ناتو باشد یا نه. حتی اعضای تی‌پارتی‌ هم نیاز دارند بیشتر قانع شوند."

کیتی کانلی - بی بی سی - واشنگتن

afshin7174 - ایران - تهران
مردم آمریکا انسانهایی هستند ظاهر بین. شاید به خاطر گذشته این خانم به او رای بدهند.
یکشنبه 21 آذر 1389

jazab - ایران - تهران
به این خوشبین ترم ولی نمیدونم چیش به من میرسه...اصلا به من چه که خوب یا بد...اصلا گور بابای همشون.
یکشنبه 21 آذر 1389

porharfi - هلند - آرنم
بشود تا ما به تماشای ِ سیاست پشت پرده همچنان بنشینیم!!!..."همه شان عروسک های. خیمه شب بازی اند ....سیاسیون پشت پرده .رییس ِ کشورند!!!....
یکشنبه 21 آذر 1389

khosh bavar - ایران - یزد
چرا نه ?! اگر Viagra خانم رئیس جمهور بشه, باعث منفجر شدن جمعیت کره زمین خواهد شد ^! ^
یکشنبه 21 آذر 1389

haghighatgo - آلمان - برلین
قسمت اول :. در کشور با فرهنگ همبرگر و کوکولا که سالیان سال حکومتچی هایش دست در دست یهودی های غارت گر و آتشگرگر و اسارتگر وقاتل و تمامی پیشرفتش مدیون قتل و غارت و خونریزی در کشورها و ملت های آسیائی و افریقائیست و در کشوریکه که از ملی گرائی و فاشیسم روی هر زیر شلواری و شورت یه پرچم امریکا چاپ شده است به خکومت رسیدن یه زن فاشسیت امریکائی با پشتیبانی هزار درصدی یهودها برای جنگ بپا کردن در خلیج فارس و نابودی و تیکه تیکه ایران بسیار حتمی است ...قاتلان و مفت خوران و جانیان امریکائی که مزه خون ریختن در ویتنام و عراق و...زیر دندانشان است و سرگرمی آنها کشتار مردم بی دفاع است پیشتوان این خانم و یا انگل خانم امریکائی هستند !! .
یکشنبه 21 آذر 1389

haghighatgo - آلمان - برلین
قسمت دوم :. بنظر بنده تولید هر چه سریع تر بمب اتمی در ایران تنها راه نجات کشور ایران از نابودی و گرفتار شدن به سرنوشت عراق است ! تمامی قول و قرارهای غربی ها که اگر ایران اتم بازی نکند بهشت روی کره زمین میشود دروغ است و صددرصد دروغ است !! در افریقا که بمب اتمی ندارد سالیان سال و روزانه حداقل 1000نفر فقط از نوشیدن آب آلوده می میرند..کجاست اون کمک غربی ها؟ . موقعیت کشور ایران درحال حاضر موقعیت یک فرد ناشی و بی تجربه است که در ارتفاع زیاد روی طناب بین دو سکو راه میرود و راه برگشتی ندارد و یا تا آخر طناب میرود و یا سقوط می کند !! احمدی نژاد معلون و گماشته انگلیس و اسرائیل مرده شور ریختت رو بشورد که برنامه اتمی ایران را لو دادی و کشور روی طناب گذاشتی !!
یکشنبه 21 آذر 1389

majid63 - فرانسه - پاریس
نه ! چونکه بی تحربه است .
یکشنبه 21 آذر 1389

vahid_ - انگلستان - گلاسگو
سارا پیپسی پاچه فروش بشه تو زندگی موفقتر خواهد بود....گفته بود ویکی لیکس باید مثل القاعده در نظر گرفت و متوقف کرد......ماست فروش..
یکشنبه 21 آذر 1389

bg_m - بلغارستان - صوفیا
چرا که نشه اخه تو این زمونه هر کی احمق تر. و عیاش تر باشه بیشتر ترقی میکنه اگه میگین نه یه نگاه به انهای که ریس جمهور شدن بندازید احمدی نژاد. جورج بوش. سارکوزی. قذافی، هوگو چاوز، کرزی . سیلویو برلوسکونی و و و ..
دوشنبه 22 آذر 1389

Pezhman - اتریش - وین
صد رحمت به جورج بوش.
دوشنبه 22 آذر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.