منتخبی از تصاویر روز اینترنت ۳


منتخبی از تصاویر روز اینترنت 3

دستخط معمر قذافی

ژست آرش برهانی و مهدی امیر آبادی برای نشان دادن آلودگی هوای تهران

مهدی امیرآبادی با استفاده از ماسک و آرش برهانی با گرفتن بینی خود سعی در نشان دادن آلودگی هوا دارند. این عکس دقایقی پس از آن ثبت شد که سازمان لیگ، بازی استقلال - شهرداری تبریز را به خاطر آلودگی هوا لغو کرد.

لوگوی تیم جدید افشین قطبی

این لوگو باشگاه شیمیزو اسپالس ژاپن، تیم جدید افشین قطبی است

افشین قطبی اولین مربی آسیایی غیر بومی تاریخ تیم شیمیزو اسپالس است.

افشین قطبی، سرمربی فعلی تیم‌ملی کشورمان که پیشاپیش مقصد بعدی خود پس از جام ملت‌ها را مشخص کرده است، در حالی به زودی روی نیمکت تیم شیمیزواس‌پالس در جی‌لیگ خواهد نشست که دوازدهمین سرمربی تاریخ این باشگاه لقب خواهد گرفت. شیمیزو باشگاه جوانی است که در سال 1992 تأسیس شده و در بین 11 سرمربی قبلی این تیم 5 مربی ژاپنی و 6 سرمربی از آمریکای جنوبی و اروپا دیده می‌شدند که لیائو امرسون از برزیل، ریولینو از برزیل و اوسوالدو آردیلس از آرژانتین اسمی‌ترین مربیان تاریخی شیمیزو هستند و اگرچه سایت این باشگاه قطبی را مربی آمریکایی معرفی کرده اما می‌توان گفت قطبی اولین مربی غیربومی این تیم از آسیا خواهد بود.

،یک پسر که دارای 8 دست و پا بود و به عنوان یک الهه مورد پرستش و احترام در هندوستان ؛سرزمین عجایب بود تحت عمل جراحی قرار گرفت.  

یک تیم متشکل از 15 پزشک روی مورد دیپاک نظارت داشتند و بعد از ماه‌ها مشورت و مذاکره سرانجام تصمیم به انجام این عمل جراحی گرفتند. سر انجام بیمارستانی در جنوب شهر بنگالور هزینه این عمل جراحی پیچیده و خطرناک را به عهده گرفت.

دیپاک پاسوان 7 ساله در یکی از عقب‌ مانده‌ترین قسمت های هند به دنیا آمد. یک بدن ناقص که در اصل جفت دوقلوی رشد نیافته او بود از ناحیه شکم به او چسبیده بود. این بدان معناست که او در هنگام تولد با 4 دست ،4 پا و یک سر به دنیا آمد.بعد از تولد او، زائران مذهب هندو از روستاهای اطراف برای ملاقات این کودک به خانه آن‌ها می‌آمدند ، چرا که او را تجسم یکی از خدایان خود به نام ویشو که بیش از 4 عضو داشت می‌دانستند.

شجاعت یا حماقت

یک طراح خوش ذوق، این چراغ راهنمایی ال ای دی را به شکل ساعت شنی، طراحی کرده. با این چراغ راهنمایی، زمان همانند یک ساعت شنی برای راننده به نمایش در می آید.

منصور ارضی و رفقا پای کیک تولد!

از راست به چپ: سعید حدادیان، منصور ارضی، حسین سازور و ..

نرخ قیمت های یک رستوران در 120 سال پیش

درگیری نمایندگان موافق و مخالف بودجه در پارلمان کره جنوبی در سئول

love-iran - ایران - مشهد
اخه اون موقع لیموناد کجا بوده تو عکس نرخ رستوران و چرا مشروب نداره این عکس دروغه یک تخم مرغ 3 شهای بعد چلو 6 شاهی اصلا با اقل جور در میاد که دو تا تخم مرغ بشه چلو اون هم تو اوج بدبختی ایران عزیز در اون موقع مرگ بر امریکا مرگ بر اخوند
یکشنبه 21 آذر 1389

odin - بلژیک - انتورپن
عکس پنجم نه شجاعت است ،نه حماقت. اینکه بجاهایی که بشر هنوز پا نذاشته بری، یا تجربه کردن چیزهایی که تا الان تجربه نشده هیچکدام ایندو که نوشتید نیست. امریکاییها و کلآ اروپاییها باین میگن جستجوگری، میگن ماجراجویی جسورانه. باور کنید همین جسارت تجربه کردن چیزهایی که تا الان تجربه نشده، است که مرزهای ناشناخته رو بعقب رونده و اگاهیهای بشر رو روزبروز بیشتر کرده. همین جسارت گالیله رو بر اون داشت که بجای قبول کردن طوطیوار گفته های کشیشها عدسیها رو کنار هم بذاره و تلسکوپ رو اختراع کنه.همین جسارت و جستجوگری انها را بفضا و ماه برد و بزودی مریخ. متاسفانه ما ایرانیها برای این احساس و روش زندگی احترام قائل نیستیم و این دسته ادمها رو اول تحقیر میکنیم اما بعد که نتیجه کارشون رو دیدیم میپرستیمشون.کسانی هستن که جونشون رو گرفتن کف دستشون و هر روز ریسک میکنن تا لذت پرواز بدون لوازم الکترونیکی و چتر را اختراع یا کشف کنن.اونها احمق نیستن بلکه فداکارترینهان.
یکشنبه 21 آذر 1389

afsaneh555 - ایران - تهران
تولد ارضی آشغال تابلو معلومه که بساط منقلشون اونور پهنه کثافت
یکشنبه 21 آذر 1389

siah76 - امریکا - لوس انجلس
منصور ارضی و رفقا پای کیک تولد! ....بدون منقل و وافور!!! جل الخالق
یکشنبه 21 آذر 1389

rezoo - ایران - تهران
سلام به همه عزیزان :. دوستان عربهای کوته فکر در فیس بوک صفحه ای رو تحت عنوان خلیج مجهول ع . ر. ب . ی درست کردند و توسط گزینه like که برای یکدیگر ارسال میکنند تا کنون بالای سه هزار نفر از کشورهای عربی رو جمع آوری کردن . ما نیز به نوبه خود سعی داریم که در فیس بوک نیز همانند همه جا با پشتیبانی و حضور پر شور خود , مشت محکمی بر دهانشان و همچنین پشتیبانان آنان بزنیم . با اجازه از مدیریت محترم وبسایت جهت اطلاع رسانی , لطفآ به صفحه خلیج فارس در فیس بوک بروید و لینک صفحه را برای دوستان خود بفرستید , لینک صفحه خلیج فارس :. https://www.facebook.com/pages/ThePersianGulf/160210204023959. لطفآ همه اطلاع رسانی کنید و دست در دست هم بگذاریم تا دست و زبان این دشمنان را از سرزمین خود کوتاه کنیم . خلیج همیشه فارس بوده و خواهد ماند .
یکشنبه 21 آذر 1389

bache shapoor - سوئد - یوسدال
love-iran-ایران-مشهد. دوست عزیز در رابطه با قیمتها خبر ندارم که راست است یا نه ولی در رابطه با لیموناد باید بگم که پدر بزرگ من در 80 سال پیش لیموناد فروش بوده و این کار از پدرش بهش رسیده بوده! یعنی ممکنه 100 یا 110 سال پیش پدر پدربزرگم لیموناد فروش بوده. شاد باشید
یکشنبه 21 آذر 1389

arya47 - ایران - کرمان
نرخهای چلو کبابی را با واحد عباسی،شاهی و قران نوشته اگر دوستان لطف کنند و توضیح دهند که چند عباسی یا چند شاهی یک قران میشود ممنون میشوم
یکشنبه 21 آذر 1389

pegahsr - امارات - دبی
love-iran!اتفاقا تا جایی که من شنیدم لیمو ناد مال اون موقع بوده یه کم مطالعه کن عزیزم. چراغ راهنمایی جالب بود.
یکشنبه 21 آذر 1389

emperatur - اکراین - پلتاوا
love-iran - ایران - مشهد. قیمت ها رو خوب بخون تخم مرغ سه شاهی اما چلو 6 عباسی.در ضمن اون موقع لیموناد بوده با توجه به کتابا
یکشنبه 21 آذر 1389

banoyemehr - کانادا - تورنتو
والا تا اونجا که ما فهمیدیم ایران همش تو بدبختی بوده کی از بدبختی میاد بیرون خدا میدونه. البته نا گفته نماند تا خنگ در جهان است...
یکشنبه 21 آذر 1389

dokhteiran - دانمارک - وایله
arya47 - ایران - کرمان. دوست عزیز هر بیست شاهی برابر با یک قران بود چون من به خاطر دارم در زمان کودکی من سکه های ده شاهی موجود بود و هر دو سکه ده شاهی که برابر با بیست شاهی می شود می شد یک ریال اما متاسفانه در مورد عباسی بی اطلاعم
دوشنبه 22 آذر 1389

TOROBCHE - استرالیا - سیدنی
جالب بود!
دوشنبه 22 آذر 1389

فراز_نروژ - نروژ - تونسبرگ
سلسله مراتب قران و شاهی و عباسی و پاپسی را کسی برام توضیح میده؟! و صنّار؟!
دوشنبه 22 آذر 1389

trust,no,one - انگلستان - برمینگهام
منیو رستورانه خیلی با ارزشه
دوشنبه 22 آذر 1389

Don Mario - کلمبیا - بوگوتا
سکه‌های زمان شاه عباس «عباسی» نامیده می‌شد. این سکه‌ها نخست از جنس نقره بود. هر پنجاه عباسی را یک «تومان» می‌گفتند، که ده هزار دینار قیمت داشت. در این دوره مسکوک طلا وجود نداشت. فقط سکه‌های طلایی را که «شاهنشاه» نام داشت، هنگام جلوس شاه بر تخت سلطنت و در جشن نوروز ضرب می‌کردند. این سکه‌ها در میان مردم رواج نداشت و آن را شرافی (اشرافی) نیز می‌گفتند. علت این نام‌گذاری بهای زیاد آنها بود. سکه‌های رایج این دوره «غزبیگی» یا «غازبیگی» برابر پنج دینار یا یک دهم شاهی؛ «بیستی» معادل بیست دینار یا دو پنجم شاهی؛ «پول سیاه» یا «قراپول» معادل بیست و پنج دینار یا نیم شاهی؛ «شاهی» معادل پنجاه دینار و «عباسی» معادل دویست دینار یا چهار شاهی بود. تا انتخاب ریال به منزله واحد پول در ایران، در سال (1308 هـ.ش) و حتی سال‌ها بعد از آن، از این واحدهای پولی استفاده می‌شد.
سه‌شنبه 23 آذر 1389

Don Mario - کلمبیا - بوگوتا
واحد اصلی پول قاجار تومان، قران و شاهی بود. تومان: تومان واژه ترکی ایغوری است، به معنی ده هزار که در تقسیمات لشکری هر ده هزار سرباز «تومان» و فرمانده آنها «امیرتومان» نامیده می‌شد. تا پیش از قاجار از این واحد پولی استفاده نمی‌شد. در دوره مغول ده هزار دینار را برابر تومان می‌دانستند. کسروی یک تومان مغول را برابر صد هزار تومان امروز می‌داند تومان طلا برا نخست در زمان فتحعلی شاه قاجار ضرب شد. وزن آن در (1224 هـ.ق) (1188 هـ.ش) یک مثقال و یک ششم مثقال بود. در (1295 هـ.ق) در زمان ناصرالدین شاه، وزن طلای تومان کاهش یافت و ارزش آن برابر ده قران نقره یا ده هزار دیار شد. اما سکه‌ای به نام دینار وجود نداشت. در سال (1308 هـ.ش) که آحاد پول ایران تغییر کرد، تومان به معنای ده ریال شد که هنوز هم این لفظ رایج است.
سه‌شنبه 23 آذر 1389

Don Mario - کلمبیا - بوگوتا
در (1294 هـ.ق) در ایران ضراب‌خانه به سبک جدید تأسیس شد. این سال که مصادف با سی‌امین سال سلطنت ناصرالدین شاه بود، قران جدیدی با عیار نود درصد ضرب شد، که با فرانک برابر بود. این قران که در زمان امین‌السلطان ضرب شد به قران‌های امین‌السلطانی مشهور بود. تأسیس ضراب‌خانه سبب شد تا شکل و وزن سکه‌ها یکسان شود. سکه‌های طلا ده تومانی، یک تومانی، پنج‌ هزاری، دو هزاری؛ سکه‌های نقره، پنج هزاری، دو هزاری، یک هزاری، ده شاهی، پنج شاهی، سه شاهی و پول سیاه، صد دیناری، یک شاهی و نیم شاهی بود. پول دوره قاجار تا اوایل دوره پهلوی رایج بود. اما طلا پشتوانه پول نبود. در سال (1308 هـ.ش) طلا پشتوانه پول شد. مسکوک نقره یک ریالی به نمایندگی ریال طلا در کشور رایج و قران برچیده شد. مسکوک نقره، نیم ریالی، دو ریالی و پنج ریالی شد.
سه‌شنبه 23 آذر 1389

Don Mario - کلمبیا - بوگوتا
ریــال: ریال در اصل واژه اسپانیایی است و آن نام سکه نقره‌ای رایج در آن سرزمین بود که به معنی «شاهی» است. این واژه مترادف «رویال»انگلیسی و «رگالیس» لاتین است که آن هم به معنای شاهی است و از ریشه «رکس» یعنی «شاه» است. این سکه در سال (1497 م) در مستعمرات اسپانیا و نیز آمریکای جنوبی ضرب می‌شد و تا سال (1870 م) در آن مناطق مرسوم بود. در (920 هـ.ق)، (1514 م) پرتغالی‌ها، به فرماندهی آلبوکرک، جزیره هرمز در خلیج فارس را تصاحب کردند. در سال‌های (1003- 1008 هـ.ق) بار دیگر هرمز به ایران پیوست و شاه عباس آن را از چنگ پرتغالی‌ها در آورد. پرتغال حزو متصرفات اسپانیا شد و هنگامی که ایران با اسپانیا آغاز به دادوستد کرد، ریال اسپانیایی در ایران شناخته شد. با این ترتیب پول اسپانیایی از راه خلیج فارس به ایران راه یافت. پیش از این زمان از ریال در کتاب‌ها نامی نیست. پیش از آنکه رسماً واحد پول ایران ریال شود و به جای قران نشیند، بهای آن بیست و پنج شاهی (25/1 قران) بود و اکنون نیز در بسیاری از شهرها مقصود از دو ریال، دوریال و ده شاهی است. ریال در عربستان سعودی نیز رواج یافت و اکنون واحد پول آن کشور است.
سه‌شنبه 23 آذر 1389

sam_xx42 - بحرین - محرق
جه باحال بود
سه‌شنبه 23 آذر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.