تلاش ایران برای جلوگیری از حراج سه کشتی توقیف شده در سنگاپور


تلاش ایران برای جلوگیری از حراج سه کشتی توقیف شده در سنگاپور

یک کشتی متعلق به شرکت کشتیرانی جمهور ی اسلامی ایران

محمد داجمر، مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، روز چهارشنبه با تایید توقیف سه کشتی ایرانی در سنگاپور، گفته است که به دنبال این هستیم تا نگذاریم این سه کشتی «حراج» شوند.

خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، از مدیر عامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نقل و قول کرده که گفته است: توقیف این سه کشتی به دلیل «بدهی نبود» و بانک فرانسوی به دلیل «تحریم ها» علیه جمهوری اسلامی‌ این اقدام را انجام داده است.

در همین زمینه، استوارت لوی، معاون وزیر امور خزانه داری آمریکا در امور مقابله با تروریسم مالی، هفته گذشته گفته بود: چند ماه پیش بانک فرانسوی سرمایه گذاری و مشارکت اعتباری «اگریکول» سه کشتی ایرانی را به دلیل اینکه ایران نتوانسته برای آنها بیمه بخرد و قرارداد وام ۲۳۵ میلیون دلاری را نقض کرده است، در سنگاپور توقیف شده اند.

این در حالی است که مدیر عامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بدون اشاره به دلیل «به حال» کردن وام سه کشتی سهند، سبلان و توچال، فقط به این نکته بسنده کرده است که بانک فرانسوی به دلیل تحریم این اقدام را انجام داده است.

محمد داجمر می گوید: «ما وام داشتیم که این‌ها به دلیل تحریم‌ آن وام «دین» را به «حال» کردند. به عبارتی کار خلاف انجام دادند. چرا که قراردادهای وام برای قبل از تحریم بوده که این‌ها خلاف کردند و این هم از کارهایی خلافی است که غربی‌ها می‌کنند.»

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران زمان دقیق توقیف این سه کشتی ایرانی در سنگاپور را اعلام نکرده است.

تخلیه سه کشتی

آقای داجمر هچنین گفته است که بارهای این سه کشتی در سنگاپور تخلیه شده و «اکنون محموله‌ای در کشتی‌ها نیست.»

وی در خصوص احتمال حراج این سه کشتی در سنگاپور گفته است: «به دنبال این هستیم که نگذاریم حراج شوند.»

مدیر عامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران درباره اختیار بانک فرانسوی برای توقیف این سه کشتی گفته است: «آن‌ها یک ادعاهایی کرده‌اند که چون این کشتی‌ها در رهن آن‌ها بوده این گونه شده است. چون وقتی کشتی در رهن کسی باشد، مثل آن است که کشتی برای خود آن طرف است که می تواند به دادگاه برود و از دادگاه حکم بگیرد که می‌خواهد دین خود را حال کند و پول می‌خواهد. »

محمد داجمر همچنین از تلاش ایران برای تسویه حساب این کشتی ها در گفت وگو با این بانک فرانسوی خبر داده و گفته است: «داریم صحبت می‌کنیم تا پول آن‌ها را خودمان بدهیم و مشکل را حل و تسویه کنیم.»

به دنبال تصویب چهارمین قطعنامه تحریمی شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران در خردادماه سال جاری، آمریکا و اتحادیه اروپا نیز تحریم های یک جانبه ای را علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کردند.

تشدید این محدودیت ها باعث شده است تا بسیاری از شرکت های بیمه به دلیل نگرانی از تحریم ها با ایران همکاری نکنند.

ایالات متحده آمریکا از سال ۲۰۰۸ شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده و همچنین بر اساس اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا تاکنون نزدیک به ۷۰ «شرکت صوری» مرتبط با کشتیرانی ایران، هدف تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند.

قرار گرفتن شرکت‌های خارجی در فهرست سیاه تحریم‌های آمریکا بدین معنا است که این شرکت‌ها دیگر اجازه فعالیت در آمریکا را نخواهند داشت و شرکت‌های آمریکایی نیز نمی‌توانند با این شرکت‌ها تماس برقرار کنند.
iranjp - ژاپن - توکیو
اون سیصدمیلیون پیش قراردا پنج عدد موشک اس سیصد رو بگیرید بدید فرانسه و کشتیها رو از وام دربیارید .
چهار‌شنبه 17 آذر 1389

oghab - فنلاند - هلسینکی
ثروت فقط خامنه ای 35 میلیارد دلار .میلیااااااارد .ولی شرف صفر
چهار‌شنبه 17 آذر 1389

Ahoora Mazda - نیوزیلند - آوکلند
کو اون مزخرف نژاد که گنده گوئی زیاد میکنه ولی وقت عمل از پشه هم ضعیفتره, مملکت رو به باد دادن, حیف از ایران ما
چهار‌شنبه 17 آذر 1389

خانه به دوش - سوئد - استکهلم
آره جون عمه ات غربی ها همیشه کارهای خلافی و غیر. اخلاقی انجام میدن بدبختها این همه سرمایه ملی و درآمد حاصل از نفت و گاز را تو گلوی لقمه حرام های لبنان و فلسطین بریزید گلو که نیست چاه جمکرانه.بعد باز هم کشور ایران و ملت ایران را بدهکار کنید خدا لعنتتون کنه برای همیشه تا انقلاب مهدی هر چند که چلاغ علی نماینده خداست پس. دیگه که مهدی در کار نیست
چهار‌شنبه 17 آذر 1389

سید ابوالقاسم واعظ - اندونزی - جاکارتا
به زبان ساده: به دلیل تحریم ها هیچ شرکتی کشتی های ایران را بیمه نمی کند. به دلیل بیمه نبودن شرکت فرانسوی تمام قسط ها را یک جا مطالبه می کند چون اگر اتفاقی برای کشتی ها بیافتد دستش به هیچ جا بند نیست. نتیجه: وقتی تحریم ها و قطعنامه های شورای امنیت کاغذ پاره اند لابد این کشتی ها هم آهن پاره اند. بگذارید مصادره شان کنند تا ببینید وقتی اموال آدم مصادره می شود چه مزه ای دارد.
پنج‌شنبه 18 آذر 1389

م ر - ایران - تهران
جان مادرتان حراج نکنید اگر این کار را کردین دولت هم چوب حراج را بر جیب های ما میزند و بعد بیا و درست کن !!!!!!!!!
پنج‌شنبه 18 آذر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.