حمایت پنتاگون از حضور علنی همجنس گرایان در ارتش


حمایت پنتاگون از حضور علنی همجنس گرایان در ارتش

وزیر دفاع آمریکا مجلس سنای این کشور را به تصویب طرح لغو سیاست "نپرس، نگو" تشویق کرد

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با انتشار یک گزارش تحقیقاتی اعلام کرده است که لغو سیاست "نپرس، نگو" در قبال سربازان همجنس گرا، به تضعیف انسجام واحدهای نظامی منجر نخواهد شد.

بر اساس سیاست "نپرس، نگو" که ۱۷ سال پیش در دوره ریاست جمهوری بیل کلینتون توسط کنگره آمریکا به تصویب رسید، به مردان و زنان همجنس گرا حق حضور در ارتش اعطا شد، به شرط آنکه تمایل جنسی خود را اعلام نکنند.

پیشتر، ورود همجنس گرایان به نیروهای مسلح زیر نظر پنتاگون که ناظران آنرا نهادی محافظه کار ارزیابی می کنند، غیرقانونی بود.

باراک اوباما، رئیس جمهوری، رابرت گیتس، وزیر دفاع و دریاسالار مایک مولن، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا با لغو این سیاست موافقند، اما آنها منتظر انتشار گزارش پنتاگون بودند که حاوی نظرسنجی گسترده ای از نظامیان درباره خط مشی "نپرس، نگو" است.

حدود ۷۰ درصد از نظامیانی که در این نظرسنجی شرکت کرده اند گفته اند که رفع محدودیت هایی که علیه همجنس گرایان وجود دارد، بر انسجام واحدها نظامی یا اثری نخواهد داشت یا اینکه اثرش مثبت خواهد بود.

دست کم ۶۹ درصد از مجموع ۱۱۵ هزار نفری که نظرشان را بیان کرده اند گفته اند که پیش از این در ارتش در کنار مرد یا زنی همجنس گرا کار کرده اند.

پنتاگون اذعان کرده که حدود ۴۸ درصد از سربازان در واحدهای رزمی به ویژه در نیروی تفنگداران دریایی، نسبت به لغو سیاست "نپرس، نگو" نظری منفی دارند و توصیه کرده که در این باره با احتیاط عمل شود.

اما وزارت دفاع آمریکا در گزارش خود نتیجه گرفته که در کل لغو "نپرس، نگو" برای آمادگی نظامی ایالات متحده ریسک کمی خواهد داشت.

وزیر دفاع ایالات متحده روز سه شنبه مجلس سنا را به لغو سیاست "نپرس، نگو" تشویق کرد. مجلس نمایندگان آمریکا این طرح را تصویب کرده است.

در اواخر ماه سپتامبر، تلاش اکثریت دموکرات در مجلس سنای آمریکا برای حضور علنی همجنس گرایان در نیروهای مسلح با شکست مواجه شد.

در پی مخالفت یکپارچه اقلیت جمهوریخواه، هری رید، رهبر اکثریت دموکرات، نتوانست که ۶۰ رای مثبت مورد نیاز برای آغاز بحث درباره سیاست مذکور را کسب کند.

رابرت گیتس اقدام هر چه سریع تر سنا برای تصویب طرح لغو "نپرس، نگو" را لازم دانست زیرا به گفته وی دادگاه های فدرال به طور فزاینده ای درباره این باره حکم صادر کرده اند.

یک قاضی فدرال در ماه اکتبر به پنتاگون دستور داد که اجرای "نپرس و نگو" را متوقف کند.

قاضی فیلیپس با صدور حکمی سیاست "نپرس و نگو" را برخلاف قانون اساسی اعلام کرده است.

با این همه، دولت باراک اوباما موفق شده که با مراجعه به دادگاه تجدید نظر از اجرای فوری حکم این قاضی جلوگیری کند.

باراک اوباما تاکید دارد که کنگره و نه دادگاه ها باید سیاست "نپرس، نگو" را لغو کند.

منتقدان اخراج نظامیان همجنس گرا از ارتش در صورت آشکار شدن تمایل جنسیشان را تبعیض آمیز می دانند.

danial nabi - سوئد - استکهلم
نیزروهای بریده دست به دامن بچه قینیها افتادند خوشبحال ارتشی که اینا را اسیر کنند.چه شود...
چهار‌شنبه 10 آذر 1389

monga287 - ایران - تهران
بسیج هم از این طرح سالهاست که داره حمایت میکنه.زمانیکه ایران بودم میشناختم بسیجیایی که تو نوجوانی اهل همجنس بازی و به قول خودمون چاقال بودندولی بعد مدتی از همجنسبازی وجداندرد گرفتن وبخاطر اینکه گذشته کثیفشونو جبران کنن رفتن عضو بسیج شدن.قسم میخورم.بخاطر همینه که الان همشون عقده ای هستن.خیلیها رو میشناسم که اینطور بودند. .
چهار‌شنبه 10 آذر 1389

Green_Fighter - ایران - کرج
همجنسگرایی به اندازه تاریخ عمر بشریت قدمت داره و کاملا طبیعیست. حتی تصاویری بر روی دیوار‌های غارنشینان این موضوع رو اثبات کرده. همجنس گرایی رو نمی‌شه فرا گرفت مثل زبان فرنسوی و یا آموزش شنا، انسان با چنین میلی زائیده می‌شه و سرکوب شدید امیال جنسی‌ تاثیرات بسیار منفی‌ در روان یک انسان به جای می‌گذاره، ولی‌ چنین مطلبی به دست ادیان و اخلاقیات مطلقی‌ که در سالها پیش در زمان جاهلیت برای انسانها به عنوان معیار قرار گرفت سرکوب میشد. ارتباط جنسی‌ بین دو انسان بالغ که در پشت درهای بسته انجام می‌شه و در زندگی‌ خصوصی افراد دیگر دخالتی نداره به هیچ احدی ارتباطی‌ نداره! من اینو به عنوان دانشجوی سال آخر روانشناسی‌ بهتون میگم، با درود بیکران.
چهار‌شنبه 10 آذر 1389

mehre pars - انکلیس - لندن
Green_Fighter - ایران - کرج , جرا ج میگی. این خزعبلات جیه مبافی.
پنج‌شنبه 11 آذر 1389

فرارسی دیجیتال - ایالات متحده آمریکا - واشینگتن دی سی
خوانندگان عزیز، . در کشوری که بر اساس آزادی و برابری پایه گذاری شده است ما نمی خواهیم افراد با استعداد و متعهد را از خدمت به کشورشان محروم کنیم. بررسی ای توسط نیروهای مسلح ما انجام شده است برای ارزیابی چگونگی اعمال سیاستهای جدید بازنگری شده با کمترین تبعات و تغییرات ممکن که در این نوشته نیز به ان اشاره شده است. نظرسنجیهای متعددی نشانگر حمایت گسترده مردم آمریکا از بازنگری سیاست "نپرس و نگو" هستند. دولت پرزیدنت اوباما امیدوار است کنگره آمریکا سیاست جاری را تغییر دهد.
پنج‌شنبه 11 آذر 1389

iranjp - ژاپن - توکیو
اگه این خبر رو رمضون بچه باز ببینه هر جور شده میره استخدام ارتش امریکا میشه .
پنج‌شنبه 11 آذر 1389

ukguy4u - بریتانیا - لندن
Green_Fighter - ایران - کرج . کاملا حق با شماست. به امید روزی که مردم با چشم باز و دانش کافی در مورد چجیزی نظر بدن .
پنج‌شنبه 11 آذر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.