تهدید به خاموش کردن آتش فساد و فحشا در دانشگاه علم و صنعت


تهدید به خاموش کردن آتش فساد و فحشا در دانشگاه علم و صنعت

عکس مربوط به دانشگاه علم و صنعت نیست

رادیو فردا : «دفاتر فرهنگی» در چهار دانشکده دانشگاه علم و صنعت تهران با صدور بیانیه شدیداللحنی در مورد مسئله حجاب، دانشجویان بدحجاب را به برخورد در سطح دانشگاه تهدید کردند.

به نوشته وب‌سایت خبری «کلمه» نزدیک به میرحسین موسوی، در این بیانیه آمده ‌است که «فضای دانشگاه در حال نزدیک شدن به مرزهای بحرانی است» و اعضای این دفاتر «در صورت کم‌کاری مسئولین دانشگاهی، خود موظف به ادای تکلیف انقلابی هستند».

در بیانیه این «دفاتر فرهنگی» آمده‌ است که «خون انقلابی دانشجویان به جوش آمده و همراه با منطق اسلامی تا خاموش کردن آتش فساد و فحشا در دانشگاه با قاطعیت پیش خواهند رفت».

بنا بر این گزارش، انتشار این بیانیه پس از آن صورت می‌گیرد که بسیج دانشگاه علم و صنعت شبنامه‌های تهدیدآمیزی در مورد مسئله حجاب خطاب به دانشجویان در این دانشگاه پخش کرده و گروهی را نیز با نام «جنبش حیا در دانشگاه علم و صنعت» زیر نظر «گروه سایبری ترویج حجاب و عفاف» تشکیل داده ‌است.

به گزارش خبرگزاری فارس، در این شبنامه‌ها تهدید شده که عدم «برخورد قاطعانه» ریاست دانشگاه با آن چه از سوی بسیج دانشگاهی «بی‌عفتی و بی‌حجابی اندک افراد جاهل و غافل یا عامد» و «بی‌بندوباری و اباحه‌گری گروهی کوچک» نامیده شده، غیرقابل پذیرش و نابخشودنی است.

به نوشته «کلمه»، دفاتر فرهنگی دانشکده‌های برق، مواد و متالورژی، مکانیک، و معماری و شهرسازی هم‌اینک با صدور بیانیه‌ای مشترک و پخش آن در سطح دانشگاه به حمایت از تهدیدات ذکر شده در این شبنامه‌ها پرداخته‌اند.

هشدار دفاتر فرهنگی دانشگاه علم و صنعت در مورد نزدیک شدن «بدحجابی» در این دانشگاه «به مرزهای بحرانی» در حالی است که به گفته علیرضا افشار، معاون فرهنگی وزیر کشور، در سال‌های اخیر در ایران در ۳۰ دانشگاه و ۱۰۰ دبیرستان، ۲۷ طرح و برنامه ترویج حجاب به اجرا گذاشته شده ‌است.

به گفته آقای افشار، هم‌چنین وزارت کشور برای ترویج «عفاف و حجاب» به صداوسیما ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و به شهرداری تهران ۲۰ میلیارد تومان پول پرداخت کرده ‌است.

معاون وزیر کشور هم‌چنین در ۲ آذر ۸۹ از کاهش «بدحجابی»‌ در جامعه ایران در دوره پس از انتخابات دهم ریاست‌ جمهوری از ۱۰ درصد به ۱ درصد سخن گفته و «وجود فضای سیاسی ایجاد شده در کشور و مسائل رخ داده بعد از انتخابات سال گذشته» را دلیل آن دانسته است.

ائمه جمعه شهرهای ایران و گروه‌های مذهبی در دوره پس از انتخابات ریاست ‌جمهوری بر تأکید و تهدید خود در رابطه با مسئله حجاب افزوده‌اند.

مصطفی محمد نجار، وزیر کشور دولت جمهوری اسلامی، نیز پیش از این
اعلام کرد که از آبان‌ماه دور جدید نظارت بر عفاف و حجاب در ادارات آغاز خواهد شد.

با این وجود، هادی بهرامی، دبیر هم‌اندیشی استادان دانشگاه تهران، درباره دلایل «بدحجابی» در ایران گفته ‌است: «نتایج تحقیق انجام شده بر روی دختران تهرانی نشان می‌دهد ۱۱ درصد به دلیل عدم تولید پوشاک با معیارهای اسلامی، چهار درصد عدم مقبولیت پوشش اسلامی در محیط کار و ۲۱ درصد عدم مقبولیت پوشش اسلامی در جامعه نوع پوشش خود را انتخاب می‌کنند.»

در حالی که محمود احمدی‌نژاد گفته بود دولت وی «مطلقاً و از بنیاد» مخالف طرح «مبارزه با بدحجابی» است، فرمانده نیروی انتظامی و نیز جانشین وی بارها تاکید کرده‌اند که طرح موسوم به «حجاب و عفاف» از سوی دولت ابلاغ شده و حتی رئیس دولت ستادی را به همین منظور در وزارت کشور
تشکیل داده است.
khosh bavar - ایران - یزد
اگر تمام دخترهای یک دانشگاه با هماهنگی فبلی بعنوان فشارهای زشت بدحجابی که بر انان وارد میشود, فقط بمدت 5 دقیقه و انهم در محیط دانشگاه " کشف حجاب " بکنند, باور کنید, چون همه اینکار را کردند, قادر نیستند همه را دستگیر کنند و روانه زندان سازند, زیرا از یکطرف باعث تعطیلی دانشگاه میشه و از طرف دیگر با دستگیری انان انعکاس بیشتری در سطح کشور و جهان بهمراه خواهد داشت! فریاد من با شماست .. یکدست بیصداست ! حق گرفتنیست نه دادنی ! جهان اول با همه ازادی شخصی و اجتماعیش, دائما مردم ان در حال دفاع کردن از ازادی شخصی و اجتماعی خود هستند تا دولتمردان این " ازادی " را زیر عنوان " امنیت اجتماعی " که بخاطر حفاظت مردم از تروریستها است این ازادی را کمتر کرده و از مردم بگیرنند, شاد و ازاده باشید !
شنبه 6 آذر 1389

farhad352 - ایران - تهران
این هم یکی بازی تازه دیگد از مستاصلان حاکم که از حل مشکلات مردم در مانده اند و با این برنامه های حاشیه ای فرصت سوزی برای هر نوع خلاقیت و سازندگی و ایجاد طرح های آبادانی میباشد. این بیگانگان گرفتار به طاعون اسلام که هنوز معنی و مفهوم کشور داری را هم نمی دانند همچنان در نهایت عجز و در ماندگی با اجیر نمودن مزدور بدنبال در گیری و کشتار و تجاوزات بیشتر در تمامی ارگان های غصب شده هستند و گمان میکنند که مردم ما با این برنامه های ایذایی از حدف بر اندازی این ابر جنایتکاران غافل میمانند. قبلا هم ملا علی با بیانی وقیحانه این مسئله را در طی سخنرانی های توهین آمیز خود بروز داد. هذیان گویی رهبر دزدان حاکم . سید ملا علی در سخنرانی روز عید غدیر برای شنوندگان اجیر شده و سپاهیان و ملتزمان مزدور دائم همراهش به اراجیف و هذیان گویی پرداخت و تمامی مردم معترض به حضور نکبت بار او در حکومت استبدادی باز هم بطور وقیحانه ای لب به سخن گشود و همه ملت ایران را فریب خورده و نادان نامید و تنها بصیر در بین هفتادو پنج میلیون ایران فقط خودش را دید که حتی ایرانی هم نیست!و حکومت جابر ، ظالم و متجاوز ابلهی نژاد را.
شنبه 6 آذر 1389

MNS - امریکا - مورگن هیل
یکی نیست به این بیشعورها بگه اگر ده تا روسری هم تو سر مردم بکنید در اصل قضیه که مخالف شما هستن تغیری پیدا نمیشه و زیر پوشیه چاقچر هم میشه فریاد زد مرگ بر خامنه ای دیر و زود داره سوخت وسوز نداره
شنبه 6 آذر 1389

freepersia - نیوزیلند - تارانگا
برای ترویج «عفاف و حجاب» به صداوسیما ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و به شهرداری تهران ۲۰ میلیارد تومان پول پرداخت کرده ‌اند,می بیند ترا خدا چگونه پولی که باید صرف بهبودی وضع افراد بی بضاعت و بچه هایی که شب را گرسنه سر به بالین میگذارند خرج این مزخرفات و اوباشگریهای یک مشت ملای بیسواد و احمق میشود.لعنت و نفرین ابدی بر همه شما حرامزاده ها.
شنبه 6 آذر 1389

nimaaa - امریکا - نیویورک
اکثریت همین دانشجوها به جمهوری اسلامی رای دادند پس باید تاوانش رو هم بپردازند
شنبه 6 آذر 1389

naslesookhteh - ایران - تهران
خانه از پایبست ویران است / خواجه در فکر رنگ ایوان است. khosh bavar - ایران - یزد. طرحت یک اشکال داره. هنوز خیلیها هستن که این نوع پوشش رو با میل شخصی انتخاب کردن. هیچوقت نمیشه مجبورشون کرد با سر باز به بقیه ملحق بشن.
شنبه 6 آذر 1389

farid turkeh - ایران - تهران
nimaaa - امریکا - نیویورک .این دانشجوها زمان رای گیری برای جمهوری اسلامی بدنیا نیومده بودن. پس حرفی نزنیم که خودمون شرمنده بشیم.بنده نمیتونم هیچ کمکی بهشون بکنم.ولی حداقل کاری که میشه کرد نباید مثل جناب عالی نمک رو زخمشون پاشید.
شنبه 6 آذر 1389

a persian - سوئد - استکهلم
khosh bavar - ایران - یزد واقعا خوش باوری دوست عزیز!!! فکر میکنی گرفتن و زدن و بردن و کشتن همه دخترای دانشجو واقعا برای اینا کاری داره؟ یا مثلا دانشگاه تعطیل شه مشکلی پیش میاد؟ وقایع و کشتار دو سال اخیر رو فراموش کردین؟ کم جوونا ایستادگی کردن ؟این انقلاب یه روزه به اینجا نرسیده بیش از سی ساله که ریشه و قدرت گرفته پس با 5 دقیقه اعتصاب چیزی رو در اون نمیشه تغییر داد خیلی زمان میبره و خیلی از جوونای بیگناه که اصلا نقشی در روی کار اومدن این اخوندا نداشتن کشته خواهند شد.
شنبه 6 آذر 1389

Big_bang - المان - درتموند
به نظر من ملت ایران (نه ایرانی) ملتیست خائن. چون نون این دولت رو میخوره و بهش فحشو ناسزا هم میگه. ملت ایرانی اگر وجود داری و خیلی مردی , برو بیرون و اعتراض کن و با خونت یک یادگاری همیشگی از خودت بزار. اگر پولداری و اگه مدتی کار نکنی از گوشنگی نمیمیری , یک چند ماهی بیخیال چاپیدن شو. اگر مثله ماها از از شکنجه و ادام میترسی از کشور بزن بیرون. چمیدونم برو افغانستان. در هر صورت اعتراض کن و برای اعتراضت کاری بکن و اینقد هم زر نزن . تو فقط بلدی خون جونهای به این باها لیو پایمال کنی. ای لعنت بر تو که اینقد خاینی, اون از والدینت که گند زدن به این ایران عزیز و این هم از تو که فقط زر میزنی.(با عرض پوزش بخاطر رک گوئ)
شنبه 6 آذر 1389

پریستوک - ایران - تهران
nimaaa - امریکا - نیویورک زمان همه پرسی در مورد جمهوری اسلامی این بدبخت ها به دنیا نیامده بودند. یه بار دو سال پیش تو این دانشگاه کار داشتم حراستش چادر که سرم کردن هیچی ، اینقدر صورتمو پاک کردن که آرایش نداشته باشم پوستم داشت ور می یومد ، تمام صورتم قرمز شده بود ، تازه گفتن چون خیلی مودب و با شخصیتی رات می دیم ، دخترای دیگه می یان جیغ می کشن ما هم باهاشون لج می کنیم!
شنبه 6 آذر 1389

khosh bavar - ایران - یزد
naslesookhteh - ایران - تهران : میدانم, و به خوب نکته ای اشاره کردی که این شکاف فرهنگی ما, باعث سواستفاده شدن جماعت شپش بر مردم ایران شده ! دوست عزیزم, من خیلی امیدوار و خوش باورم, که خانمهایی که از روی اعتقاد خودشان حجاب میگیریند, بخاطر دفاع از حقوق شخصی زنان که شده, در تظاهرات قید شده شرکت کنند و چه بهتر که بخاطر 5 دقیقه که شده, حجابشان را بر دارند که باز اتفاقی نمیافته ! شاد و خوش نسل باشید !
شنبه 6 آذر 1389

khosh bavar - ایران - یزد
a persian - سوئد - استکهلم : مرسی از انتقاد دوست عزیزم. ایا شما راه حل دیگری سراغ دارید, که نشاندهنده مفعول بودن و مسخ شدن جامعه ایرانی و بخصوص زنان نباشد ?!
شنبه 6 آذر 1389

nimaaa - امریکا - نیویورک
farid turkeh - ایران - تهران . پریستوک - ایران - تهران . ایا اکثر این دانشجویان در انتخابات شرکت کردند یا نه؟منظور من همه پرسی نبود. البته برای من مهم نیست ایرانیها نشون دادند که لیاقتشون همین رژیم جمهوری اسلامی هست شما دو نفر هم همینطور
یکشنبه 7 آذر 1389

a persian - سوئد - استکهلم
خوش باور عزیز منظور من نفی ایده شما نبوده بلکه صحبتم اینه این تغییرات خیلی بیشتر از اینی که شما ترسیم کردی زمان میبره و خیلی دشوارتر از اون چیزیه که با ایده شما به نتیجه برسه...مشکلی که من در جامعه فعلی ایران می بینیم 1- اینه که هنوز تکلیف خودشون رو نمیدونن.حقوق خودشون رو نمیدونن.نمیدونن واقعا چه میخوان...وقتی ازشون میپرسی چرا فریاد مخالفت سر میدی جواب و انگیزه محکمی نداره یا اونائی هم که انگیزه قوی دارن متاسفانه در برهه ای خیلی محکم روی حرفشون میمونن و بعد از مدتی فراموش میکنن!!!! نظر من اینه وقتی ایران امروز بجائی رسیده که دیگه تصمیم گرفته مخالفتش رو علنی کنه باید این حرکت مستمر باشه نه اینکه مثلا 18 تیر یه سالی یه روز دانشجوها شلوغ کنن کشته بدن و همه چیز باز مسکوت شه تا چند سال بعد دوباره بهونه جدیدی مثل انتخابات کذائی پیش بیاد و اون خاکستر زیر اتیش فعال شه!! با این شل کن سفت کن ها بجائی نمی رسیم.
یکشنبه 7 آذر 1389

a persian - سوئد - استکهلم
2- مشکل دیگه بنظرم اینه که مردم اصلا اتحاد ندارن چقد زنان و دختران در ایران بخاطر حجاب با خشونت باهاشون رفتار شده اما چند بار مردم به داد این زنان رسیدن؟ ایا این هواخواهی و کمک مردم از تعداد انگشتای دست تجاوز میکنه؟متاسفانه ما بیشتر نظاره گر هستیم یا اگه خیلی هنر کنیم شعارهای قشنگی میدیم اما وقت عمل برسه حاضر نیستیم از خودمون مایه بذاریم.مردم فقط توی صف مرغ غرغر میکنن که تورم بیداد میکنه مرغ گرونه اما هیچ کس حاضر نیست یه هفته مرغ نخوره و اعتصاب کنه تا مرغداری ها فلج شن ما فقط غر میزنیم ناله می کنیم با هم پچ پچ می کنیم و همه اینا عقده میشه و وقتی می بینیم به حقمون نمی رسیم جائی دیگه عصبانیتمون رو خالی می کنیم موقع رانندگی به هم بی احترامی می کنیم با کوچکترین بحثی براشفته میشیم و با چاقو به یه انسان دیگه اسیب می رسونیم و..........فرق جامعه ما و غرب اینه در غرب وقتی مردم از چیزی ناراضی هستن فوری اعتصاب میکنن و همه با هم تا زمان رسیدن به خواسته شون روی حرفشون میمونن
یکشنبه 7 آذر 1389

a persian - سوئد - استکهلم
3- هر کس تو ایران طرزفکری داره طرف مقابل رو اصلا ادم حساب نمیکنه .مردم اول باید یاد بگیرن با هر عقیده ای در کنار هم این مبارزه رو ادامه بدن نه اینکه دسته دسته شن و هر کسی ساز خودش رو بزنه و خواسته های خودش رو مطالبه کنه.مسلما در میان افرادی که ما الان اونا رو ساندیس خور و حزب الهی و اخوند خطاب می کنیم مخالفینی وجود داره که اگه فرصت تبادل نظر بهشون داده شه خیلی چیزا مشخص میشه و همین افراد در این حرکت بهترین کمکها رو میتونن بکنن.همون جور که در زمان روی کار اومدن خمینی مردم با نفوذ و جلب اعتماد ارتش تونستن جفتکهای بندازن وگرنه بتنهائی و بدون نیروی وابسته به سلطنت مردم عادی هیچ زمان نمی تونستن شاه رو سرنگون کنن
یکشنبه 7 آذر 1389

khosh bavar - ایران - یزد
a persian - سوئد - استکهلم : دوست عزیزم, بسیار ممنونم از لطف و زحمتی که بخود دادید و بسیار جالب موضوع را دیدید. 100% با گفته هاتون موافقم, ولی یک فاکتور را فراموش کردید که انرا عنوان کنید که انهم فاکتور سواستفاده رژیم از اعتقادات تلقین کرده به مردم است, که سرنوشتان دست خداست و بدون دخالت خدا هیچ اتفاقی روی نخواهد داد و و و, و از این طریق مردم در حال مفعول بودن هستند و فاکتور تجربه تلخ از " ثمره " انقلاب 57 !! بهرحال, سوال من از شما : شما ایران را در 2 سال دیگر در چه مرحله ای از رشد وتغییر سیاسی میبینید ? مرسی از قبل
یکشنبه 7 آذر 1389

farid turkeh - ایران - تهران
nimaaa - امریکا - نیویورک . شناسنامه من هیچ مهری توش نیست.ولی دفعه دیگه حتما رای میدم.حداقل مجبور میشن دوباره اگر بتونن رای مردم را بدزدند. و تو دنیا این خفت وخواری رو تحمل کن.اگر مردم رای نمیدادن چی میشد? فقط بدون درد سر هر کسی را که دلشون میخواست میذاشتن سر کار.حالا چی باعث میشه که شما فکر میکنید لیاقتتون بیشتر از بقیه است که رای دادن? عقیده شما هم در مورد رای ندادن محترمه. خلاصه بگم خیلی ها رای ندادن و با بدبختی تو ایران زندگی میکنن و لیاقتشونه.چون بهشون ویزای امریکا نمیدن?
یکشنبه 7 آذر 1389

پریستوک - ایران - تهران
nimaaa - امریکا - نیویورک شما شاید لیاقت دیگران و اندازه خودت می بینی ، من خودم رای ندادم ولی خوشحالم که مردم رای دادن و تقلب متقلبا رو شد وگرنه هیچکی نمی فهمید تقلب شده .
یکشنبه 7 آذر 1389

a persian - سوئد - استکهلم
راستش با شرایط موجود و سواستفاده هائی که حکومت از دین کرده و همه جنایاتش رو به اسم اسلام و اعتقاد و باور سرپوش گذاشته دیگه کمتر کسی توی ایران چنین اعتقاداتی دارن.اتفاقا این انقلاب هر بدی داشت بنظر من این خوبی رو هم داشت که تغییرات اساسی در باورهای اشتباه مردم ایران پدید اورد و این قداست پوشالی مذهب که این حکومت باور داشت باعث بقاش خواهد شد چون مردم بخاطر مذهب به این حکومت احترام میذارن شکسته شد و دیگه حتی خیلی از مذهبیون هم در ایران به این نتیجه رسیدن که دین و سیاست هیچ سازگاری با هم نداره و من دیگه فکر نمیکنم تو ایران کسی طرزفکری رو که بهش اشاره کردی رو داشته باشه..ولی با این حال من رشد فکری و سیاسی مردم رو 2 سال دیگه خیلی چشمگیر نمی بینم چون فقط اشتباهاتمون رو گردن دیگران می ندازیم و منتظر باشیم یکی هم بیاد اونا رو حل کنه! همونائی که انقلاب کردن می بینن چه گندی به زندگی نسلهای بعد زدن روی کار اومدن این حکومت رو انداختن گردن انگلیس و امریکا !باید یاد بگیرم با شجاعت به حماقتهامون اعتراف کنیم و اونا رو اصلاح کنیم.چنین خصلتی که در نسلهای قبلی ندیدم.امیدوار امروزیها مسئولیت پذیرتر باشیم
دوشنبه 8 آذر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.